reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

Cześć dziewczyny, mam nieregularne miesiączki od 30 do 45 dni z raz w roku to i 50sie trafi 😔 zrobiłam test w 33dc bo jakoś dziwnie się czuje, czy ja mam zwidy? Czy tam coś widać, nie wiem czy to nie techniczna jakas 😔
Ja widzę na obu, ale na drugim lepiej, kup jeszcze jeden test o czułości 10 i zrob z porannego moczu, albo lec na betę ! 😊 trzymam kciuki

reklama
Czesc dziewczyny , okazalo sie ze w zeszlym cyklu mialam ciaze biochemiczna... tak czulam, ale to cudowny znak ze moze byc lepiej i ze w ogole jest mozliwosc, w tym cyklu testowanie za tydzien trzymajcie kciuki bo dodatkowo mam hashimoto ale hormony "plodnosci" endokrynolog ocenil na KSIAZKOWE 😁

Czesc dziewczyny , okazalo sie ze w zeszlym cyklu mialam ciaze biochemiczna... tak czulam, ale to cudowny znak ze moze byc lepiej i ze w ogole jest mozliwosc, w tym cyklu testowanie za tydzien trzymajcie kciuki bo dodatkowo mam hashimoto ale hormony "plodnosci" endokrynolog ocenil na KSIAZKOWE 😁
A co to znaczy, że tak czułaś? Czyli jak?
Współczuję :(

Test wyszedl z rana pozytywny , beta na drugi dzien co prawda ujemna.. a jak przyszla @ to myslalam ze umre z bolu, o 4 dostalam takich skurczy i taka miesiaczke ze myslalam ze nie wyrobie nawet w 4 dniu @ musialam brac tabletke bo nie dawalam rady momentami. takze najprawdopodobniej to bylo to...

reklama
Test wyszedl z rana pozytywny , beta na drugi dzien co prawda ujemna.. a jak przyszla @ to myslalam ze umre z bolu, o 4 dostalam takich skurczy i taka miesiaczke ze myslalam ze nie wyrobie nawet w 4 dniu @ musialam brac tabletke bo nie dawalam rady momentami. takze najprawdopodobniej to bylo to...
A ile przed terminem@ zrobiłaś test i betę?

Do góry