reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

Hm może te objawy u Ciebie to coś innego a nie owulacja 🙈, Twoje cykle są raczej standardowej dlugosci, owulka wtedy występuje ok 14 dnia cyklu więc jeśli przytulanki były 7 - 8 sierpnia to sa szanse na ciążę, natomiast co do tego że podejrzewasz ze owulacja wystąpiła wczoraj oznaczało by to ze twój cykl bedzie trwał 35 dni, bo po owulacji następuje faza lutealna która trwa14 dni, myślisz ze mógłby sie Twój cykl tak wydłużyć do 35 dni?

reklama
Czy ten wynik - "<1.2" oznacza na 100% brak ciąży? Nawet jeśli np. zagnieżdżenie było niedawno? :) Czy mam stracić nadzieję?

Dodam, że to 22 dzień cyklu.

Ostatnia edycja:
Czy wy coś widzicie? Czy to kreski fabryczne. Jestem 9 dpo. 2 pierwsze testy z wczoraj z popołudnia 3 rano. Nie wiem co o tym myśleć. Pepino 10. Dzięki za ocene
IMG_20200818_072555.jpg

To i tak za szybko bardziej do spodziewanej miesiaczki bys musiala poczekac
ogólnie jestem zdziwiona że te kreski widać. Na pepino nigdy nic mi nie wychodziło gołym okiem. I mam wrażenie że na tym 3 teście kreseczka jest ciut ciemniejsza. No nic. W piątek kupię sobie pepino znowu i zrobię to już będzie jasność za pewne gdyż w sobotę powinnam dostać okres.

ogólnie jestem zdziwiona że te kreski widać. Na pepino nigdy nic mi nie wychodziło gołym okiem. I mam wrażenie że na tym 3 teście kreseczka jest ciut ciemniejsza. No nic. W piątek kupię sobie pepino znowu i zrobię to już będzie jasność za pewne gdyż w sobotę powinnam dostać okres.
Najlepiej to zrobic dzien po spodziewnej miesiaczce😊

reklama
Do góry