Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobacz załącznik 1677593Dziewczyny mam totalną schizę. 3 miesiące temu poroniłam mimo leczenia obstawienia lekami. Teraz jestem w dniu spodziewanej miesiączki. Test z lewej jest z wczoraj test z prawej z dzisiaj i już sobie wkręcam czy ta kreska nie blednie. Ta z wczoraj mi się mocniejsza wydaje. Ratujecie bo oszaleję. Wiem że muszę zrobić betę ale lekarz powiedział że dopiero 16tego...
Już Cię uwielbiam za ten cień nadzieiTo są dwa różne testy więc i wybarwiać mogą się inaczej . Przy takich kreskach spokojnie już dziś możesz iść sprawdzić betę
Dokładnie. Testy będą się wybarwiać inaczej. Póki nie ma miesiączki jest dobrzeTo są dwa różne testy więc i wybarwiać mogą się inaczej . Przy takich kreskach spokojnie już dziś możesz iść sprawdzić betę
Kurczę i tak teraz do 3 miesiąca, najpierw czy kreska nie bledsza, potem czy beta dobrze przyrasta, potem czy piersi nie za mało bolą, dlaczego nie mam nudności a powinnam. Oszaleć idzie. W poprzedniej poronionej ciąży biło serce i gin powiedział że super rokuje no i w 9 tygodniu nagle nie rozwija się. Potem poszłam do lekarza prowadzącego - profesor Malinowski z Łodzi który stwierdził że nie wie dlaczego tak się stało bo w badaniach jest ok i że to statystyka i wiek (bo mam 40 lat)Dokładnie. Testy będą się wybarwiać inaczej. Póki nie ma miesiączki jest dobrze
To tylko barwnik testy są różnej firmy to też wpływa na odbarwienie kreski trzymam kciuki za rosnąca ładnie betęZobacz załącznik 1677593Dziewczyny mam totalną schizę. 3 miesiące temu poroniłam mimo leczenia obstawienia lekami. Teraz jestem w dniu spodziewanej miesiączki. Test z lewej jest z wczoraj test z prawej z dzisiaj i już sobie wkręcam czy ta kreska nie blednie. Ta z wczoraj mi się mocniejsza wydaje. Ratujecie bo oszaleję. Wiem że muszę zrobić betę ale lekarz powiedział że dopiero 16tego...