reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ta kreska nie jest zbyt blada? Ratunku...

IMG_20241212_103048.jpg
Dziewczyny mam totalną schizę. 3 miesiące temu poroniłam mimo leczenia obstawienia lekami. Teraz jestem w dniu spodziewanej miesiączki. Test z lewej jest z wczoraj test z prawej z dzisiaj i już sobie wkręcam czy ta kreska nie blednie. Ta z wczoraj mi się mocniejsza wydaje. Ratujecie bo oszaleję. Wiem że muszę zrobić betę ale lekarz powiedział że dopiero 16tego...

reklama
Zobacz załącznik 1677593Dziewczyny mam totalną schizę. 3 miesiące temu poroniłam mimo leczenia obstawienia lekami. Teraz jestem w dniu spodziewanej miesiączki. Test z lewej jest z wczoraj test z prawej z dzisiaj i już sobie wkręcam czy ta kreska nie blednie. Ta z wczoraj mi się mocniejsza wydaje. Ratujecie bo oszaleję. Wiem że muszę zrobić betę ale lekarz powiedział że dopiero 16tego...

To są dwa różne testy więc i wybarwiać mogą się inaczej . Przy takich kreskach spokojnie już dziś możesz iść sprawdzić betę

Dokładnie. Testy będą się wybarwiać inaczej. Póki nie ma miesiączki jest dobrze 😊
Kurczę i tak teraz do 3 miesiąca, najpierw czy kreska nie bledsza, potem czy beta dobrze przyrasta, potem czy piersi nie za mało bolą, dlaczego nie mam nudności a powinnam. Oszaleć idzie. W poprzedniej poronionej ciąży biło serce i gin powiedział że super rokuje no i w 9 tygodniu nagle nie rozwija się. Potem poszłam do lekarza prowadzącego - profesor Malinowski z Łodzi który stwierdził że nie wie dlaczego tak się stało bo w badaniach jest ok i że to statystyka i wiek (bo mam 40 lat)

Testy różnych firm będą wybarwiać się różnie, ja jak robiłam to kilka dni była taka jaśniejsza a z krwi jasno było widac ze beta ładnie przyrasta

Zobacz załącznik 1677593Dziewczyny mam totalną schizę. 3 miesiące temu poroniłam mimo leczenia obstawienia lekami. Teraz jestem w dniu spodziewanej miesiączki. Test z lewej jest z wczoraj test z prawej z dzisiaj i już sobie wkręcam czy ta kreska nie blednie. Ta z wczoraj mi się mocniejsza wydaje. Ratujecie bo oszaleję. Wiem że muszę zrobić betę ale lekarz powiedział że dopiero 16tego...
To tylko barwnik:) testy są różnej firmy to też wpływa na odbarwienie kreski:) trzymam kciuki za rosnąca ładnie betę ❤️ 🍀

reklama
Ja robiłam line progression testami tej samej firmy, wtedy to było wiarygodne. Z różnymi firmami to bez sensu 😊 zresztą tak jak dziewczyny piszą, wybarwienie kreski nie jest wyznaczkiem bety

Do góry