reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madzienka my działkujemy niedaleko za jeziorkiem Krasne...ale to takie zakątki, że wkoło same jeziora i blisko wszędzie;-)

Anaconda no masz rację, zostało, bo oprócz butów dla Cypka i skarpetek to nic nie kupiłam:-)

Marz hehehe to niezły ubaw miały i dzieci i rodzice z tych śmiechów, fajnO :-D

reklama
witam i ja
u nas weekend minąl samotnie bo P się doszkala wiec urzędowlaiśmy sami z dzieciakami i jakoś czasu na komputer zabrakło
madzienka super że macie już pierwszy wyjazd za sobą i że komary tak nie dokuczają:tak::tak:
marz oj musiał być super ten występ. a jak było w przedszkolu???
antuanet jak u was??? jak K???
misia a jak u was?? zdrówka podsyłam
justyna biedny M z tymi ugryzieniami, ja zakładam Mikiemu takie opaski na komary i jakoś jeszcze go nie podziabały, chociaż ja to się sieję ze on poprostu za szybko biega:-D:-D
anaconda super że ze spaniem sięprzestawiłaś, i masz rację punkt widzenia zależy od potrzeb... u nas 5 to już dzień:confused2::confused2:, muszę kupić ciemne rolety:-D:-D

Miki został dziś pogryziony przez kolegę z grupy... bidulek ma aż sine ślady zębów:szok::szok::szok:, na sczęście panie szybko go uratowały.... a ja myślałam ze to on rozrabia w przedszkolu:-D:-D
a Zosiula opanowała wkładanie zabawek do buzi, co tylko złąpie to od razu wpycha do buziolka:tak: i powiem wam, ze odkąd dostaje mm to mam inne dziecko, jest jeszcze spokojniejsza, ładniej śpi, chybz rzeczywiście jadła za mało tylko piersi już nie chce... drańska franca... i dałam jej jabłko do polizania... oj radośc wielka była...

Witam
U nad też weekend na dworze w sobotę Joannę zawioxlam el znajomych się pobawić a jak pojechałam to Maćka że slizgawki nie mogłam zdjąć i godz siedxialam a jak po nią pojechałam to też wyciągnąć trudno dzieciaki
Wczoraj rozpalilismy pierwszego grilla
U nad po występach już w pt dostałam bukiet konwalii i kolaż że zdjęć Asi a że zdjęć przedszkolnych fajnie to wyszło
Marż wodzisław zdjęcia na karierze ss zdjęcia x Waszej imprezy
Sienio ale Ci fajnie
Anaconda podjęłas już decyzję? Zostajesz w pracy?
Mandziula fajnie że z Zosia już w porządku

Witam rankiem :)
madzienka super że wyjazd udany:tak:
mandziula u nas w tamtym roku też chłopczyk gryzł, rodzice powiedzieli że jeśli się to powtórzy to zgłoszą do dyrekcji ale jakoś jego rodzice szybko zareagowali że szybko mu to przeszło.
justyna na ugryzienia polecam surowego ziemniaka, u nas super wyciąga i nie swędzi po nim...
iwonka taki urok zakupów z dziećmi, że nie da się wszystkiego wydać...a jakie buty kupiłaś?
marz21 brawa dla Mateuszka za występ...I miłych wrażeń na dzisiajszym występie.
My już od 6 na nogach bo Wikusia nie marnuje czasu na sen...Kubuś ma wewnętrzne zapalenie oskrzeli, narazie faszeruję go ziółkami a dzisiaj na 18 do "czarodziejki":tak:Temperatura opanowana, od wczorajszego popołudnia nie wróciła. Od pani dr dostał 2 buteleczki antybiotyku:rofl2: w sumie na 10 dni miało wystarczyć...Dzisiaj jeszcze śpi...Tak więc do końca tygodnia mam przymusowy urlop:sorry2:Idę jakoś kawkę zaparzyć bo nie wytrzymam do wieczora.Miłego dzionka.:-)
Ps. W sobotę otwierają Lidl-a koło nas:tak:

Witam. Ja już o 5 na nogach:tak:, poszłam biegać, a jak wróciłam to trochę w kuchni posiedziałam z braćmi dla towarzystwa:-D. Zrobiłam już pranie i już schnie. Dzieciaki jeszcze śpią, a ja się będę brać na razie za składanie ciuchów, a jak się obudzą to odkurzacz pójdzie w ruch.:tak:

Motylla super że nowe mieszkanko Ci się podoba :tak::tak: i co wybraliście się na feliniadę? :confused::confused:
NIe byliśmy na feliniadzie, wujek się rozchorował i nie za bardzo miał kto zostać z chłopakami.

Witam,

od piątku Natalka ma katar,Staś dziś dołączył do niej,ale póki co nie ma nic więcej, więc się sami leczymy;-)mały śmiga jak mały motorowerek:-Dza dwie rączki spoko chodzi, za jedną też ładnie mu idzie...a czasem i sam bez pomocy zrobi po dwa kroczki:tak:a w ogóle to taki z niego elegant (to na dzisiejszych imieninach prababci:tak:)Zobacz załącznik 559562
poza tym jak możemy korzystamy z pogody i spacerów..a w sobotę z M otworzyliśmy sezon basenowy:-)N z racji kataru nie skorzystała:sorry2:
Zdrówka podsyłam:tak: Gratki za kroczki:-) Ale masz już dużego kawalera w domu:tak:

Witam,
Dzisiaj zaliczyliśmy z M spacerek i lody na starówce:-)Teraz moje małe śpi a ja nabieram siły przed kolejnym wyjściem na spacer.
U nas weekend również udany i spędzony na świeżym powietrzu. A dzisiaj znowu leczymy się bo wczoraj w kościele M coś pogryzło i ma spuchniętą kostkę, sandałka ledwo zapięłam:no:
Współczuje M pogryzienia

ja to szczerze mówiąc to mam nadzieje na pozostanie juz w tej szkole....:eek:
To mocno trzymam kciuki, żebyś w niej została:tak:

Witajcie...ale pusto było w weekend, ja podczytywałam Was oczywiście w telefonie;-)
my w sobotę pojechaliśmy na działeczkę..pierwsza taaaaka długa wycieczka Lenki, zniosła ją śpiąc...na miejscu na szczęście okazało się że komary aż tak nie dokuczają...Niedziela upłynęła w miłym towarzystwie na pikniku rowerowym - dzięki Marzenka
;-)
Super, że weekendzik udany:tak:
Miki został dziś pogryziony przez kolegę z grupy... bidulek ma aż sine ślady zębów:szok::szok::szok:, na sczęście panie szybko go uratowały.... a ja myślałam ze to on rozrabia w przedszkolu:-D:-D
Biedny Miki, oby ślad po ugryzieniu szybko znikną:tak:

Witam rankiem :)

My już od 6 na nogach bo Wikusia nie marnuje czasu na sen...Kubuś ma wewnętrzne zapalenie oskrzeli, narazie faszeruję go ziółkami a dzisiaj na 18 do "czarodziejki":tak:Temperatura opanowana, od wczorajszego popołudnia nie wróciła. Od pani dr dostał 2 buteleczki antybiotyku:rofl2: w sumie na 10 dni miało wystarczyć...Dzisiaj jeszcze śpi...Tak więc do końca tygodnia mam przymusowy urlop:sorry2:Idę jakoś kawkę zaparzyć bo nie wytrzymam do wieczora.Miłego dzionka.:-)
Ps. W sobotę otwierają Lidl-a koło nas:tak:
Zdrówka życzę:tak:
Skończyłam pisać i Radek się obudził:-D:tak:

Witajcie
motylla teraz to masz dopiero długi dzień:-D
antuanet zdrówka dla Kubulca! Szkoda, ze teraz sie rozchorował:-( pewnie nie bedzie Was na pikniku:-( Skąd wiesz o Lidlu? myslalam, ze zejdzie im sie jeszcze ze 2 miesiące:tak:
marta a o u Ciebie? cos sie ostatnio nie odzywasz jak chłopaki?

miłego dnia:-)

Witajcie....ja właśnie wcinam drugie śniadanko a Lenka padła mi na kanapie więc wystawiłam ją na balkon niech śpi na świeżym powietrzu:tak:a ja mam trochę czasu dla siebie...i dla prasowania bo mam taaaaka górę!!!!!:tak:

Sienio Ty dzisiaj masz wolne???
kiedy macie piknik bo my w sobotę w Nasutowie:tak:

Antuanet zdróweczka dla Kubusia...mam nadzieję że czarodziejka szybko go wyciągnie na prostą....
dobrze wiedzieć o Lidlu...

Kasia, Anetka widziałyście że postawili zakaz skrętu z kosmowskiej w północną(w prawo)...i co rano stoi tam policja łapiąc tych co jeżdżą na pamięć:baffled:

Motylla o rany o 5....to przecież środek nocy!!!

Mandziulka super że z Zosieńki jedzonkiem powoli normuje się sytuacja...niech je i rośnie...
a nazwanie ją francą nieźle mnie rozbawiło...

Misia
ale Stasio już duży i on już zaczyna chodzić?
Ja Wasze katarki???minęły???

Marzenka jak wrażenia z przedstawienia Mateuszka???

Anaconda widziałaś gazetkę Biedronki, od 3 czerwca kolekcja ubranek z Monsterkami...

zmykam do deski do prasowania bo zaraz cały wolny czas przesiedzę przed komputerem...
miłego dnia

madzia wolne dopiero jutro a dzis mam 10 godzn w pracy:baffled: wiec nastawiłam mózg na funkcje przetrwanie i czekam:-D
o zakazie wiem, bo moj P został powiadomiony osobiscie przez policjantów:zawstydzona/y: na szczęcie na samym początku kiedy dawali jeszcze upomnienia ustne:blink: btw Wasza kanapa ma niesamowite właściwości usypiające:-D

Hej, hej

Motylla wesoło masz tam w Nałęczowie:-)

Marz i jak było na przedstawieniu?

Antuanet oj, nieźle sie załatwił K na tych urodzinach:no:, daj znać co czarodziejka powiedziała:tak:

Sienio ojeju aż 10 gody w pracy...współczuję...no ale jutro już odsapniesz:tak:

Eliza jak tam po bierzmowaniu?

Iwonka jeszcze nie chodzimy do dentysty...nie wiem czy M wysiedziałby tyle czasu na fotelu z otwartą buźką...Odrobaczyłaś Cypka? Skoro on tak mocno zgrzyta to może ma bruksizm:confused:, podpytaj dentystkę o to.

Mandziula ojej biedny Mikołaj z ugryzieniem przez kolegę:no:

Madzienka obrobiłaś się z prasowaniem?

reklama
Ufff prasowanie ogarnięte....to co dosycha na balkonie poczeka na następny zapał:-D:-D:-D

Lenka pięknie pospała nie przeszkadzała mamie, więc i porządki zrobiłam w ubrankach....rany ma dopiero 3 miesiące a ja mam już stertę za małych:sorry2:i teraz szukam pomysłu co z nimi zrobić....

Sienio zauważyłam,na Pawła działa podobnie:-D:-D:-D

Justyna basenikujecie dzisiaj??to udanego pluskania:tak:

Do góry