reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madzienka jaką spacerówkę prałaś? Tą nową??

nie spacerówkę x-landera...bo moim zdaniem ona bardziej amortyzuje nasze "równe" chodniki niż parasolka...a Lenka przeprowadza sie do spacerówy bo gondola jest beeeeee

Justynka oby wszytsko na kolejnej wizycie było ok...

z wieńcami muszę pomysleć :-)
ale macie czadowy piknik :-)))))))

i Was na nim nie będzie....
koleżanka podpowiedziała mi ze w kwiaciarni do bukietów dodają takie zielone gałązki....idę dzisiaj o nie zapytać:tak:
ale jak wymyślisz coś dawaj znać...

Jak dziewczynki kupony z GW zebrane???

Karlita Ty masz!!!!;-)chcesz całe gazety czy wyciąć Ci te kupony???

My po spacerku w parasolce, Lenka zadowolona cały spacerk gadała i rozglądała się a mama w spokoju zrobiła zakupy i pospacerowała....

pora powoli zbierać sie po dziunię!!!

reklama
Obiad się gotuje a ja z kawką zaglądam :tak::tak:
Z racji wolnego podjechałam dzisiaj i kupiłam Mai prezent na dzień dziecka - rolki :tak::tak: ciekawe czy już dzisiaj nie będzie chciała ich wypróbować :-D:-D
Sienio farmę kucykową już mamy i Maja często się nią bawi a z Cheerilee mamy z innego zestawu ale cena faktycznie super, byłam dzisiaj w realu to te zestawy są po 59zł :szok::szok:
Madzienka aha to już wiem gdzie, ja tam przeważnie zawsze w prawo skręcam :tak::tak::-D:-D Madziu to fakt nasze chodniki to tylko na "duże wózki" przeznaczone :cool::cool: czyli Lenka podobna do starszej siostry jeśli chodzi o gondolę ;-):-):-)
Justyna oby kolejna wizyta u endo była bardziej satysfakcjonująca :tak::tak: a od kiedy wiecie że M ma niedoczynność, czym to się objawiało? :confused::confused:
Karlita to może dmuchnij i do nas te chmury żeby trochę i u nas popadało :-D:-D:tak::tak: u nas faza na kucyki nadal trwa - nawet plecak do szkoły ma być z kucykami :-D:-D no i od poniedziałku na mini mini ruszył nowy sezon MLP :tak::tak:

Witajcie, u nas troszkę popadało ale malutko-wg potrzeb to można powiedzieć, że deszczu nie było...
U mnie ostatnio strasznie dużo się działo- no ale cóż życie czasami daje po d...ie- w niedzielę zaraz po Komunii, którą mieliśmy w Świdniku wylądowałam w szpitalu,przyczyną mojego złego samopoczucia była ciąża...i teraz siedzę w domu, próbuje nie myślec o tym no ale się nie da, Jarkowi łatwiej bo pójdzie do pracy, potem jedzie w pole i nie myśli non stop o tym co się stało a ja...
No ale nic nie wróci czasu a funkcjonować muszę normalnie.
anaconda
- kupiłaś te rolki z biedronki?
sienio to rzeczywiście fajna cena jak na taki zestaw, szkoda, że tak daleko do e-leclerka mam a teściowa obrażona to jej nie wyśle po to...
justyna oby kolejne wyniki były dobre:tak:
madzieńka a może zrób wieniec na głowę z bukszpanu???

madzieńka albo z bukszpanu mozna wieniec upleść:tak:
anaconda mysle, ze dla Mai rolki to super prezent, bedzie zachwycona, ale dzis to Wam chyba wypad nie wypali, bo zaczeło padać:-(
justynka oj bardzo nie lubię takich lekarzy co sie śpieszą:dry: oby Michałek nie potrzebował wiecej wizyt u tej Pani:confused2:
patlysia ojej przytulam:-( od dawna wiedziałaś?

Ostatnia edycja:
No i się rozpadało więc Maja jeździ po domu :-D:-D oczywiście prezent już dzisiaj dostała :tak::tak:
Patlysia to gratulacje i oby ciąża przebiegała prawidłowo :tak::tak: Ty już chyba wcześniej coś podejrzewałaś prawda? Rolki kupowałam w Decathlon-ie :tak::tak:
Sienio o tak to był strzał w dziesiątkę z tymi rolkami, zresztą ona już rok temu chciała je dostać ale ja się obawiałam, że będzie za dużo upadków :tak::tak:
Biorę się za prasowanie w takim razie bo pogoda się zepsuła a sterta na mnie czeka :tak::tak:

ananconda- może źle napisałam, nie składnie ale ciąży już nie ma...poroniłam niestety:-(
sienio- podejrzewałam, robiłam testy były negatywne, żadnych objawów nie miałam,a okresu nie miałam już nie raz bo mam niedoczynność tarczycy i różnie z tym jest, chociaż miałam dziwne przeczucia i ostatnimi czasy już nic ciężkiego nie robiłam, nawet zapisalam się do mojej doktorki, dopiero jak na komunii dostałam starsznych bóli brzucha i zobaczyłam krew to wiedzialam że ciąża a w szpitalu potwierdzili tylko było już za późno...i tak teraz nie mogę sobie darować, że może jak bym porobiła badania prywatnie to dałoby się utrzymać ciążę....

Patlysia strasznie strasznie Ci współczuje straty:-:)-(nie wyrzucaj sobie robiłaś test i jeśli nic nie wychodzilo mialas prawo nie wiedzieć TO NIE TWOJA WINA....przytulam mocno!!!!!!

Anaconda bardzo fajny prezent dla Mai szykujesz....czapka jest teraz u nas nr1 tylko ta chce nosic....

Madzienka Karlita oby szybciutko Wam te wózeczki poschły:-)
Madzienka ja jestem w trakcie zbierania kuponow...do kiedy to przypomnij mi.....;-)rower jest??????

Karlita zdrowka dla N.....

Sienio dobra oferte wychaczylas wcale się nie dziwie ze cena Cie przekonała....

Ja z chłopakami siedze w domu a nawet leze:-pczekam na P i bierzemy się za malowanie kuchni farba czeka już miesiąc czas ja wyjac z szafy:-)

Wczorajszy wystep bardzo udany już program był długo dluzszy więcej piosenek wierszyków także Panie się postarały....:-):-)

Patlysia współczuję:-:)-:)-(trzymaj się

Madzienka aaaa x-landera prałaś:-)fajny wózio:tak:, miałam okazję poprowadzić go trochę u Aluśki i Normatywnej to jednym paluszkiem można tak lekko jedzie:tak:

Sienio no niestety za wiele dobrych lekarzy nie ma więc musimy chodzić do tej pani dr.

Anaconda powodzenia w prasowaniu:tak:super że Maja zadowolona z rolek:-). O niedoczynności wiemy od sierpnia, wyszło w badaniach przy przyjęciu do szpitala na gastrologię.

Marz fajnie że i wczorajszy występ udany:-)

Zrobiłam porządki w łaszkach M, i od razu luźniej w szafkach:tak:
Zaraz zmykamy na spacerek w kaloszach:-D

Lenka podsypia, Paweł skręca rowerek a Jula lata jak kot z pęcherzem:-D czekając na gotowy rowerek:tak:

Patlysia ogromnie Ci współczuje....ale nie obwiniaj siebie...pamiętaj że nam zawsze możesz wyżalić się...będzie Ci lżej....:tak:
ściskam Ciebie mocno....

Marzenka do 25 maja więc jeszcze tylko 3 dni...rowerek jest i ten kolor to był dobry wybór...dziękuję za rade;-)
udanego malowania....

Elizka kupony zebrane???

Justyna super że porządki zrobione....

Sienio, Patlysia dziękuję...bukszpan to też dobry pomysł...

Anaconda super prezencik na DDz dla Majeczki teraz jak rozhula się to nie dogonimy ich:-D
to już nie skręcaj...po potrafią tak zrobić że staja na światłach przy północnej i ducha i wszystkim mandaty wlepiają...bo niektórzy próbują pojechać nie widząc policji w okolicy:-p
one naprawdę są klonikami....:-D:-D:-D

Sienio jak minął wolny dzionek...

reklama
Witajcie. W koncu popadało, wczoraj to juz tak zle się czułam potem zle spalam, niedość że duszno to jeszcze Maks kaszle jak nakręcony. Bylismy u lekarza i na szczęście osłuchowo czysto, gardło delikatnie różowe od zalegającego kataru.

Madzienka jaki rowerek kupiliście?
Super piknik Wam się szykuje :tak:

Justynka ja też dziekuje za wczoraj:-)
I jak spacerek w kaloszach?

marz super ze przedstawienie udane:-)

patlysia Kochana tak mi przykro... trzymaj się i pamiętaj to nie Twoja wina...

anaconda wow super prezent :-)

karlita zdrówka dla Norbusia!

sienio super prezenty:tak:

elza no to sie ostałaś w Kościele... a Wasze przedszkole jest zamkniete w wakacje czy macie jakis dyzur?

Antuanet jak Kuba?

gon1a super prezenty:-)

mandziula matko bidulek:-( i jak jego rana?

Do góry