reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam,

Shira my używaliśmy pieluch z rossmana i byłam zadowolona:tak:Trzymam kciuki za szybkie znalezienie pracy:tak:

Anaconda
miłego goszczenia teściowej:tak:

Marz mam nadzieję że zrealizujesz swój plan z myciem okien:tak:

Motylla to super że jesteś zadowolona:-)

Madzienka oo to ładnie Lenka pospała tej nocy:-D

Wczoraj znowu mieliśmy atak komarów i gdzieś jeden dziabnął M w czoło i dzisiaj chodzi biedak z wielkim rogiem, do tego płakał i mówił że boli:no:. Dałam na razie clemastinum i posmarowałam kremem...mam nadzieję że opuchlizna zmniejszy się:tak:No i M ma nową koleżankę Zosię:-)jest 3 dni młodsza od M:-D Bardzo fajna dziewczynka, a z jej mamą też super mi się rozmawiało:tak:.

reklama
Piątek.....i wszystko jasne :-D:-D:-D
dzisiaj miałam Dni Otwarte i ku mojemu zdziwieniu przyszło sporo dzieci....nie spodziewałam się....wymęczył mnie dzisiejszy dzień....
ale cieszę się że jutro nie muszę wstawać po 5....

madzienka następnym razem obrażę się jak nie zapukacie w okienko:-D:-D:-D:-D dobrze że Lenka łagodnie przeszła szczepienie....ale z niej śpioszek nie mogę się nadziwić....

marzenka w tamtym roku pracowałam przez chwilę w sierpniu....a w tym roku nie wiem jak będzie bo kilu dziewczynom kończy się umowa i jeszcze nie wiadomo jak się zakończy sytuacja na fulmana z przedszkolem....
jak tam okna umyte??????

shira współczuje nie przespanej nocki....ja również używałam i pampersów a potem dady....ale nigdy nie przemakały....więc nie wiem co poradzić....

justynka ja po ostatnim ataku komarów to też smarowałam różnym specyfikami....a tak najbardziej pomogła mi pasta do zębów....
fajnie że Michaś ma nową koleżankę....zawsze raźniej

dziewczyny starszych dzieci....powiedzcie mi kiedy wyrosły zęby 6....bo ostatnio jak byłam z Cz u naszej pani dr i zaglądała mu do gardła to stwierdziła że już 6 na dole są tuż tuż....ale czy to nie za wcześnie.....biorąc pod uwagę że on późno zaczął ząbkować....????

My właśnie wróciliśmy z popołudniowego spacerku...coś mi lenka zaczyna buntować się na gondole...(podobnie zachowuje się jak Julka w jej wieku:zawstydzona/y:)chyba że to jeszcze reakcja na szczepienie...bo sama nie wie czego chce...:tak:
Julka z tata pojechała na basen....
a my jutro planujemy wypad na działkę jeśli oczywiście pogoda nam pozwoli:-)ale już przeraża mnie to pakowanie:sorry2:

Elizka
obiecujemy poprawę i następnym razem przyjdziemy zapukać...
a takie maluchy mają 6???przecież mleczaków jest 20 czyli do piątek:sorry2:a 6 to dopiero koło 6 roku wg znalezionej rozpiski...
niech się Czarujący nie spieszy z tymi ząbeczkami...

Marzenka okna umyte????

Justyna wyjeżdżacie dzisiaj??to udanego weekendu bez komarów....
a których pieluch z rossmana używacie/używaliście???

Eliza wypoczywaj przez weekend:tak:

Madzienka
od urodzenia używaliśmy babydream, zwykłe. Sprzedawane w pudełkach:tak:, a odkąd wprowadzili babydream fun&fit to przeszliśmy na nie. Tak jedziemy dzisiaj...Życzę udanego weekendowania na działeczce:-)

Hejka :-):-):-)
My nadal czekamy a teściową :tak::tak:
Byłyśmy z Mają w tej nowej galerii u nas na Czechowie i nie chcę Wam mówić co tam się działo :szok::szok::szok: gdybym wiedziała to na pewno bym tam się nie wybierała, no ale jeśli już to jesteśmy bogatsze w 2 pary getrów :tak::tak:
Jutro znowu do pracy a tak mi się chce wreszcie wyspać, chyba już się skończył zachwyt porannego wstawania :-D:-D kierownik ciągle mnie podpytuje jak mi się pracuje itp a ja milczę do końca maja :-D:-D:-D:-p:-p:-p
Marz i jak okna pomyte? :confused::confused: to na którą do pracy jeździsz? I jak tam po zmianach? :confused::confused:
Madzienka czyżby Lenka miała dosyć gondoli? Myślałam że Cię dzisiaj widziałam przy biedronie ale jednak to nie byłaś Ty :no::no: ja też już nie pamiętam ile w takim wieku dzieci powinny ważyć ale patrząc na Twoja Lenkę to wg mnie jest wszystko w normie :tak::tak:
Justyna fajnie że nową koleżankę zapoznałaś, ja też mam aż do dzisiaj koleżankę "z placu zabaw" :-D:-D udanego wyjazdu weekendowego :tak::tak::tak:
Elza a Ty byś wolała pracować w wakacje czy nie? :confused::confused: Mai wszystkie szóstki wyrosły jak miała 5,5 roku i to były wczesne zęby bo tak jak Madzia pisała przeważnie wyrzynają się w szóstym roku życia :tak::tak: pamiętaj że jak tylko wyjdą szóstki to trzeba je polakować żeby próchnica ich nie dopadła i to Wam się należy na NFZ :tak::tak:
Shira współczuję nieprzespanej nocki :-:)-( z pieluchami nie pomogę bo mimo że Maja dużo siusiała w nocy to nigdy pielucha jej nie przesiąkała a używałam pampersów albo happy :tak::tak:
Motylla super że nowe mieszkanko Ci się podoba :tak::tak: i co wybraliście się na feliniadę? :confused::confused:

Anaconda hahaha gdybym wiedziała co się tam będzie działo ;-) przecież to norma na takich otwarciach:-D z drugiej strony to widać jak ludzie polują na niższe ceny...
Cały dzień dzisiaj po czechowie wszyscy z krzesełkami z jyska chodzili...
fajny ten textil market? Warto tam zajrzeć?

Co do wagi to ja nie czuje żadnego niepokoju...coś źle zrozumieliśmy się ;-)

Witajcie. Mam wrazenie ze wieki mnie nie było, tzn podczytuje ale ostatnio (jak to co roku) mam kiepski czas- bo nie wiem co będzie ze mną od września. Mam tylko nadzieje,że w nast. tygodniu jak to obiecał dyrektor wszystko sie wyjaśni, bo już wole wiedzieć najgorsze niż tak żyć w niepewności. Więc Kochane BaBeczki proszę Was trzymajcie na mnie kciuki, bo jak to już udowodniono one pomagają :baffled:

A tak po za tym... to Maks chodzi do przedszkola, ja w pracy, W też, choć jest znowu na etapie zmiany, ale to wszystko mam nadzieje wyjdzie nam wszystkim na lepsze:tak:

Wczoraj byliśmy na pogrzebie wujka W, kolejny brat teściowej odszedł :-( smutne to jak czas gna... i że tylko w takich chwilach możemy sie spotkać z rodzinką...:-(

Tydzień temu byliśmy na komunii u brata, wszystko fajnie wyszło, ale obiadek taki sobie...:baffled:

Madzienka mandziula marz super majówka w Botaniku:-)

Justynka tulaski dla Michasia na opuchnięcia... Maks też tak niestety reaguje, juz sie boje wakacji u teściów bo tam ogrom komarów...

anaconda super ze praca jest... trzymam kciuki aby wszystko było po Twojej myśli:tak:

Shira Witaj!!!!

Eliza super ze dzien otwarty się udał, to w takim razie macie już niezle powodzenie:-)

Motylla fakt Nałęczów niedaleko, a własne podworku w takiej porze roku to super sprawa:tak:

Okna umyte firanki poprane i od razu powieszone...zakupy zrobione ufff siadłam...zaraz moi Panowie wroca bo oczywiście odebrali B i znowu pjechali na przejazdzke do wlodawy:happy2:

Anaconda jezdze na 8 ale nikt nad nmi na miejscu nie stoi wiec siedząc z kolezanka same w pokoju nie patrzymy sobie na zegarek tylko zapowiadamy jeśli czujemy ze możemy się spoznic następnego dnia:-)po zmianach bardzo dobrze chodz zalozone plany i cele na rok przez nowe szefostwo bardzo ambitne:baffled::baffled:
Elza trzymam kciuki abys jednak miała dluzsze wakacje...
Sunday wspolczuje teściowej z powodu odejścia brata:zawstydzona/y:a za Ciebie mocno trzymam kciuki za kolejny rok...
Madzienka oj tak pakowanie to chyba najgorsze w tym wszystkim nie znosze tego:baffled:byliscie w hurtowni....

oho jest moje towarzystwo wiec koncze.....

No tego to chyba jeszcze nie było aby cisza na forum trwała ponad 24h:eek::eek:

Moja familia już spi ja tez powinnam bo jutro rano czeka nas pobudka bo M musi być przed 9 już gotowy do występu na UP...trzymajcie kciuki aby dal rade na scenie:-):-)

Papaski!!!!!

reklama
Witajcie

Rzeczywiście pusto tu ostatnio:sorry2:
marzieńka i jak pierwszy wypadzik Lenki na działeczkę? podobało sie jej?
marz jak przedstawienie? pewnie mialaś kolejny powód do dumy:tak::-)
sunday mocno trzymam kciuki, zebys wszystko łożyło sie po waszej myśli:tak:
anaconda a co zaplanowałas na koniec maja? wypad nad ciepłe morze?

Jakaś jestem zmęczona tym maratonem w pracy, na szczęście w tym tyg pracuję tylko trzy dni, wiec mam zamiar sie zrelaksować:-)

Do góry