reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam sie razem z niedzielną kawką....
jutro jestem świadkiem u chrześnicy na bierzmowaniu i wczoraj latałam po kościołach....bo rano spowiedź a wieczorem próba...masakra....
a dzisiaj idziemy na urodziny do siostrzeńca...ach niech ten maj się już skończy bo u nas w rodzinie wszystkie imprezy są majowe....czego moje konto nie wytrzymuje :no::no::no:

marzenka a co to za występ ma Mateuszek????

sienio super że masz tyle wolnego w tym tyg. udanego relaksu

madzienka jaki masz specyfik na komary że Wasz nie zjadły na działce???? a jak Lenka???? pewnie przespała cały dzień:-):-):-)

spokojnej i udanej niedzieli

reklama
Hejka :-):-)
My też mamy występ w UP tylko że o godz.16.30 :tak::tak:
Pospałam sobie dzisiaj do godz.8.30 i mogę powiedzieć że jestem mega wyspana :tak::tak: a jeszcze nie tak dawno temu bym zapewne narzekała że się nie wyspałam :-D:-D jak to punkt widzenia zmienia się w zależności od potrzeb :-D:-D:-D
Sienio już niedługo się dowiesz co ja tam planuję w przyszłości :-p:-p
Elza to oby maj szybko się skończył bo nam tu zbankrutujesz ;-);-):-D:-D
Marz i jak po występach, dużo ludzi było? :confused::confused:
Sunday trzymam kciuki żeby się wszystko wyjaśniło i żebyś została na kolejny rok w tej samej szkole :tak::tak:
Madzienka co do tego texil market to z braku pomysłu można tam zajrzeć ale szczerze mówiąc to spodziewałam się czegoś "lepszego"

Witam,
podczytuję Was i podczytuję a jak przychodzi do pisania to brak czasu lub sił:-(ale będziemy zmieniać komórki na takie z netem,to mam nadzieję się poprawić;-):tak:
od piątku Natalka ma katar,Staś dziś dołączył do niej,ale póki co nie ma nic więcej, więc się sami leczymy;-)mały śmiga jak mały motorowerek:-Dza dwie rączki spoko chodzi, za jedną też ładnie mu idzie...a czasem i sam bez pomocy zrobi po dwa kroczki:tak:a w ogóle to taki z niego elegant (to na dzisiejszych imieninach prababci:tak:) WP_20130519_002.jpg
poza tym jak możemy korzystamy z pogody i spacerów..a w sobotę z M otworzyliśmy sezon basenowy:-)N z racji kataru nie skorzystała:sorry2:

Załączniki

• WP_20130519_002.jpg
    WP_20130519_002.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 37
Witajcie. Ale mieliśmy piękny wekeend :-) My sobotę spędziliśmy u rodziców, nie ma to jak świeże powietrze, a wczoraj byliśmy w Kazimierzu, ja w pracy a chłopaki na spacerze. Do domu wróciliśmy dopiero po 20.
Dzisiaj ciężko się wstawało, już czuje wakacje, tzn. raczej potrzebuje wakacji bo coraz ciężej mi się wstaje do pracy... Maks w przedszkolu, W w pracy a ja jak to w poniedziałek mam na później więc mogę poklikać... :tak:

misia gratulacje za samodzielne kroczki :-)

anaconda już organizm przyzwyczaił się do innego trybu :tak:
ja to szczerze mówiąc to mam nadzieje na pozostanie juz w tej szkole....:eek:

elza jak imprezy wekendowe?

sienio super ze bedziesz miała krótszy tydzień w pracy:tak:

marz a co to był za występ?I jak poszło?

Witam się i ja poweekendowo:-)
sienio super że będziesz miała krótszy tydzień, szkoda że mi się siedzenie w domu szykuje:crazy:
misia gratulacje za kroczki, super elegancik z niego:tak:
sunday trzymam kciuki żebyś nie musiała zmieniać miejsca pracy...
marz a co to za występ miał M?
anaconda super że tak szybko się wdrożyłaś w pracy...
Cieszę się że aktywnie spędzałyście weekendzik, u nas też wesoło było. W sobotę cały dzień na działce a wczoraj na urodzinach w MagicPark-u byliśmy.Dzisiaj jestem już w domu bo Kuba od wczoraj gorączkuje:crazy: coś mam przeczucie że w tej sali zabaw go przewiało, bo zgrzany był a te dmuchawy dmuchały. Po 14 jadę do Pulmonolog-zobaczymy co powie, jak oskrzela to z czarodziejką muszę odnowić kontakty, hmm już ze 3 m-ce u niej nie byłam.:sorry:

Witam,
Dzisiaj zaliczyliśmy z M spacerek i lody na starówce:-)Teraz moje małe śpi a ja nabieram siły przed kolejnym wyjściem na spacer.
U nas weekend również udany i spędzony na świeżym powietrzu. A dzisiaj znowu leczymy się bo wczoraj w kościele M coś pogryzło i ma spuchniętą kostkę, sandałka ledwo zapięłam:no:

Sunday również zaciskam kciuki z pracę:-)Super że Maksio zdrowy:-)

Antuanet, Misia zdrówka dla maluszków:tak:

Marz i jak występ M?

Eliza już prawie końcówka maja to odpoczniesz finansowo:tak:

Anaconda super że wyspałaś się wczoraj:-)

Madzienka jak tam weekend na działeczce?

Iwonka a co u Ciebie?

Witam się i ja po weekendzie:tak: u nas bardzo aktywny. Wyjazdowo, zakupowo, odpoczywający:-p W sobotę M pojechał na chwilkę na jakieś targi, to podrzucił nas do plazy, byłam z koleżanką i jej synkiem i gdyby nie dzieci to wydałybyśmy tam wszystkie pieniądze:-) dobrze, że M po nas szybko przyjechał:-D A wczoraj mieliśmy zaplanowany jakiś tam piknik nad zalewem, pobylismy troszkę, ale że było bez szału to pojechaliśmy na lody pod zamkiem i spacerek koło domku:tak: Dzisiaj za nami już poranny, długi spacerek, a teraz do 20 jestem w pracy:sorry:

Justynka dziękuję, u mnie wszystko dobrze;-) co do dentysty, to właśnie wczoraj spojrzałam na karteczkę, że na środę z Cypkiem na 17.30 mamy, a ja akurat w pracy do 20...no i M sam będzie musiał pójść. A Wy chodzicie tak kontrolnie?

Madzienka widzę, że działeczkę masz niedaleko naszej działeczki;-) śliczne zdjęcia Lenki i Julci:tak:

Sunday trzymam mocno, mocno kciuki !! wszystko będzie dobrze, taka świetna kobietka jak Ty musi mieć pracę;-)

Marz a co to za występ był??

Shira witaj! jak imprezka, udana?

Sienio ale Ci fajnie, że tylko 3dni pracujesz...i tak powinien wyglądać tydzień pracy:-p

No nic, biorę się za pracę:sorry: buty kupiłam po drodze, muszę je teraz rozchodzić, pod biurkiem:sorry::-)

Witam poniedziałkowo :-):-)
Jakoś mi dzisiaj szybko w pracy zleciało i już się na tyle we wszystkim rozeznałam że starcza mi czasu nawet na pogaduszki z dziewczynami :-p:-p
Sunday to z całego serca życzę Ci żebyś została w tej szkole, mi zawsze mama powtarzała żebym się uczyła na nauczycielkę bo są wakacje ferie i ogólnie dużo wolnego :tak::tak:
Justyna kurcze to niewesoło z tym uczuleniem Michałka :-:)-( a byłaś z tym u lekarza, co on na to? :confused::confused:
Iwonka to dobrze że miałyście dzieci to chociaż trochę w portfelu zostało :-D:-D:-D;-);-):-p:-p
Misia oj Wy to się macie z tymi chorobami, dużo dużo zdrówka podsyłam :tak::tak:
Antuanet dla Was też zdróweczka, oby pulmonolog niczego złego nie powiedziała :tak::tak:
Wczorajsze występy bardzo fajne, Maja miała mega przeżycie i mega tremę :tak::tak: a le późniejsza nagroda wynagrodziła cały ten stres :tak::tak:
Obiad zjedzony to zmykamy na dworek bo podobno pogoda ma nam się coś popsuć :tak::tak:

Witam się poniedziałmowo....ale jestem padnieta....P pojechal po dzieci a ja korzystam z chwilki i się wyleguje na kanapie:-p

Już pisze co do M..to by Festiwal Piosenki Dzieciecej i Tanca.....wystep bardzo udany i smieszny wysteowalo ich 5 M z koleżanko spiewali majac swoje mikrofony i jak się usłyszeli zaczeli się smiac:-D:-Dtakze fajny wystep...dobrze ze zostało to podzielone na grupy po godzinie bo B już mi na scene się pchal ze trudno mi było go ogarnąć:sorry::sorry:

A jutro na 10 wytep w przedszkolu dla Rodziców:-)

Iwonka poszalalas na zakupach super tylko pozazdroscic:-)
Madzienka dzięki za wczorajsze popołudnie nad Zalewem;-)
Sienio idealny tydzień przed Toba:-p
Antuanet zdrowa dla K..
Anaconda jaki Ty ranny ptaszek się zrobilas:-D
Justyna fajny spacerek sobie dzisiaj zorganizowaliście...wspolczuje pogryzien:sorry:

reklama
Witajcie...ale pusto było w weekend, ja podczytywałam Was oczywiście w telefonie;-)
my w sobotę pojechaliśmy na działeczkę..pierwsza taaaaka długa wycieczka Lenki, zniosła ją śpiąc...na miejscu na szczęście okazało się że komary aż tak nie dokuczają...Niedziela upłynęła w miłym towarzystwie na pikniku rowerowym - dzięki Marzenka
;-)

Marzenka czekamy na relację z występu dla rodziców...rośnie Ci mały gwiazdor...
rower kupiony:tak:...fioletowy...

Anakonda brawo dla Majeczki...chciałam dzisiaj do Was dołączyć ale Lenka coś mi się buntuje na gondolę i nie chce w niej leżeć więc wróciłyśmy już do domu...i teraz śpi na kanapie...
byłam w tym textil market i szczerze to dla maluchów podpasował mi sklep kupiłam Lence spodenek, opasko-chusteczek...ale dla nas albo dla julki nic ciekawego nie widziałam...czekam na kolejną dostawę...:tak:

Iwonka a Wy gdzie działkujecie????udanego dnia w pracy...jeszcze parę godzin

Justyna dziękuję ale my tylko na jeden dzień pojechaliśmy....dobrze że i Was udany...
zrób Michałkowi zimne okłady opuchlizna powinna zejść, możesz też smarować zimnym z lodówki altacetem....

Antuanet zdróweczka dla Kubusia, jak wizyta??

Sunday super że weekend udany...trzymamy kciuki żeby w pracy nie było żadnych zmian dla Ciebie:tak:

Sienio ale masz fajny krótki tydzień...następ[ny też skrócony....

Elizka nie wiem jak to się nazywa ale moi teściowie co wieczór i rana spryskują cała działke jakimś preparatem i naprawdę komarów nie było+autan tropical(jedyny skuteczny) i dało się siedzieć na leżaczku i tarasie...
Lenka pospała pięknie ale tez nam potowarzyszyła....

ufff ciut nadrobione...miłego popołudnia!!!

Do góry