reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

mandziulka daj znać jak tam Zofijka sobie poradziła na szczepieniu :-)

gonia super że Maciuś zadowolony z piaskownicy :-D

talia oj powiem Ci że tak tęskniłam za grillem że nawet pogoda mi nie przeszkadzała ;-)
dobrze że Gabi taka pełna energii :-)

iwonka
u nas też było pochmurno ;-) ale teraz tak względnie ;-)

reklama
Karolina przyjeżdżaj do Lublina u nas mega słonecznie i upalnie!!!!

Talia witaj, coś dawno Ciebie nie było...

Mariolcia dzięki myślałam dać 200-300 zł
Anaconda no właśnie jak w pracy?
A ją uporała się szybciej z tabelkami i luzik
Karolina przyciąga z Ciebie a u mnie okna nie pomyte już nic nie planuje bo w weekend majowy miałam myć ale padało i zimno więc dałam se spokój może dziś ???

Zrobiłam sobie przechadzkę po mieście chciałam torebkę zakupić ale nic mnie nie powaliło:zawstydzona/y: raza przygotuje już sobie część obiadu potem ruszam po Gabcię.

Madzienka no własnie chciałam sie troszkę wytłumaczyć z tej nieobecności:sorry:

Eliza ja dołączam się do tych kciuków

Karlita wa kiedy się do Puław wybierzesz?

BEATKO Wszystkiego Najlepszego Spełnienia Marzeń, Szcześcia, Zdrówka i duuuuuużo Radości!!!!!!

Madzienka Antuanet dzieki za namiar na dermatologa...
Madzienka akurat w tym czasi umylam go nowym zelem, kupilam inny proszek....mysle ze mogl tez przesadzic z nabialem mianowicie z serkami, ktore gdyby mogl jadlby caly dzien...teraz mu je ograniczylam wiec zobaczymy....troche mu sie to goi...
Na spacerku bylyscie????
Talia Gabi to duza dziewczyna da rade....My mamy wesele w lipcu w Radomiu na które chcemy jechac i sie zastanawiam co B na to ze mamy nie bedzie w nocy:-D:-D:cool:
Antuanet wcale sie nie dziwie ze nie chciało sie wracac ja na koniec pobytu slonko wyszlo;-)
Elza no pewnie ze w marzenia trzeba wierzyc.....:happy:
Gon1a My tez mamy komunie i mysle ze damy/kupimy cos za 300zł.....
No wlasnie Madzienka Ty juz jestes po komuni ile mamy wlozyc?????:-)
Iwonka zapomnialam sie wczesniej zapytac do którego przedszkola dostał sie C????a do którego chcecie pisac odwołanie?????:happy:
Mandziula jak po szczepieniu????kurcze przypomnialam sobie ze B ma zaległe:sorry::sorry:

Widac jak nic ze pogoda BOSKA tak wiec jade do domu wskakuje w wygodne ciuchy biore wozek i hulajnoge i w droge:-Dpo maluchy....w taka pogode nie chce mi sie meczyc w samochodzie tylko bym lazila.....:-)

Miłego dnia babeczki Wam zycze!!!!!!!

Witam,
Iwonka korzystamy ze słoneczka:tak:, napisałaś już odwołanie?

Normatywna kciuki za badanka zaciskam:-)Dzięki za spacerek:-)zostawiłam Ci coś na poczcie;-)

Motylla super że spotkanie z przyjaciółką udane:-)

Marz jakim żelem myłaś B? Ja teraz zmieniam kosmetyki M z J&J na babydream, i zobaczymy czy skóra na głowie mu się poprawi.

Talia udanego wyjazdy z Z i trzymam kciuki za G by poradziła sobie bez Was

Eliza
jak dzisiejszy dzionek w pracy, H nie było?

Antuanet szczęśliwej powrotnej drogi do domku:tak:

Gona
fajnie że M zadowolony z piaskownicy

Zmykam, wczoraj nie wyrobiłam się ze sprzątaniem, bo jak wyszliśmy z domu o 18 tak po 21 wróciliśmy:rofl2:więc dzisiaj jeszcze mam trochę roboty, a później basen i zapewne piaskownica.

Justyna kupiłam w sumie nie majac czasu wrzuclam pierwsze lepsze i wzielam Bobini....moim zdaniem tam jest zdecydowanie i wuyjatkowo duzo chemi:crazy:uzywałam długo tego BD dzieciaki nie uczulalo chociaz ich nigdy nic nie uczulilo ale nie wiem co sie dzieje ze trzy zele mi sie poprostu zepsuły...z dnia na dzien mi zaczely okropnie smierdziec...dziwi mnie to bo ja zel zuzywam szybko bo przeciez kapie dwojke w nim....:cool:

Witajcie
Czas wrócić do normalności, wczoraj wolne byliśmy u laryngologa, mamy zrobić badania i zobaczymy co dalej
A dzisiaj powrót do pracy, ale nie było tak źle, i jeszcze trzy tygodnie i znowu długi weekend
:-)

madzienka jesteśmy, jesteśmy

antuanet ale wam fajnie przedłużyliście sobie weekend

mariolcia witaj

anaconda Wszystkiego Najlepszego!!!

talia pożegnać, czyżby jakieś plany?

witam wieczornie
maltanka optymistka z ciebie;-) a co się dzieje, ze u layngologa byliście???
gon1a u nas tez piach nowy w piaskownicy, pzynajmniej wiem gdzie jest Kola jak cisz zapadnie:-D a w odwiedzinki zapaszam:tak: wiesz gdzie nas szukać???
mAdzienka co za nowa furę macie???? kupiliście wózeczek???
antuanet super, trochę dużej poodpoczywacie:tak:

a my się dziś nei zaszczpiłyśmy bo Zosia prawie nic na wadze nie przybrała przez ostatnie 6 tygodniu, jutro robimy badania i mamy się pokazać w czwartek...

chyba muszę ruszyć z interwencją bo Miki się drze i nie daje się P uspać:confused2::confused2::confused2:
miłego wieczoru...

reklama
My już szczęśliwie w domku, dzięki za trzymanie kciukasów.:-) Wiki już smacznie śpi jeszcze idę Kubulca położyć...Zajrzę potem...Miłego wieczorka.:-):-):-)

Do góry