reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madzienka ja też dziś wyciągam japonki:blink: Nie dziwię się ze o takiej spacerówce marzyłaś a gdzie kupowaliście?

W sklepie Bobowózki w Zamościu...

Madzienka łazienka, kuchnia, przedpokój i mały pokój zalany, w sensie po suficie i trochę po ścianach, więc sporo tego bałaganu będzie:dry: już w japonkach pomykasz? i ja chyba wyjmę z szafy:tak: sezon klapek KUBOTA i frotowych skarpetek uważam za otwarty:-D na mieście coraz więcej takich okazów:-):-)

ja już sezon japonkowy otworzyłam prze weekendem majowym:tak::tak:

o rany i skarpety i sandałki pewnie tez z szaf powyłażą:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
My już ze spacerku od pani doktor wróciłyśmy :tak::tak: pogoda bajeczna normalnie od razu Włochy mi się przypominają :tak::tak:
U p.doktor wszystko w porządku, Maja ma znowu zmniejszoną ilość wziewek na jedną dziennie i za m-c do kontroli i wtedy spróbujemy całkiem to odstawić :tak::tak:
Madzienka my zapewne na plac zabaw wyjdziemy bo aż szkoda marnować takiego dnia :tak::tak: super wycieczkę ma Julcia z przedszkola :tak::tak: ja chyba też bym na Twoim miejscu rozważała branie spacerówki, jest taki upał że do gondoli to chyba tylko w samym pampersie kłaść dziecko :-D:-D a co do naciągania Mai to dzisiaj nic nie dostała bo z rana byłyśmy w Aldiku i już jakąś książeczkę z kucykami sobie wypatrzyła za 5zł więc limit na dzisiaj wyczerpany :-D:-D:tak::tak:
Mandziula i jak wyniki Zosi? Mam nadzieję że wszystko w porządku :tak::tak:
Iwonka oj współczuję Wam tego zalania, teraz roboty tylko daremnie doszły :szok::szok: może ci sąsiedzi gdzieś wyjechali :confused::confused:
Marz my to góra do 18.30 na placu zabaw bo przed godz.20 to Maja już śpi :-D:-D:tak::tak:
Talia ciekawa jestem jak Wam testy alergiczne wyjdą - oby dobrze :tak::tak:
Ja też już sezon sandałkowy otworzyłam :tak::tak:

u mnie cisza.... wszystko śpi, a ja czekam na P... ma dziś wrócić:-D:-D:-D
odebrałąm wyniki ZOsiowe i ma obniżony poziom limfocytów i dośc podwyższony poziom monocytów, w moczu wszysko ok
jutro mamy wizytę ok 15 zobaczymy co nam ma to powie nasza pani doktor
przyszła też nowa bryka dla Zosi i mieści się do mojego autka:tak::tak::tak: tak więc madzienka mozemy się umawiac na spacerki:tak::tak:
aanaconda dobrze, ze po wizycie wszystko ok i że leków już mniej Maja musi przyjmować:tak:
iwonka nieciekawie z tym zalaniem....

Witam wieczorowa pora...dzieciaki spia kolejne szaleństwa na dworze zaliczone i ja przez to ledwo wstaje z lozka jak usypiam B....nie tylko Oni padaja:-D

No i zaliczyliśmy dzisiaj probna przejazdzke na rowerach z B no i jupi B akceptuje mamusie obok i jedzie ladnie:-D:-Dtakze sezon rowerowy uważam za otwarty.....

Mandziula trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte...pocwal się wózeczkiem Z:-)
Iwonka dogadaliście się z sąsiadem?????na radości rzeczywiście trochę daleko te trzy blyby wygodniejsze...z odwołaniem nie pomoge nie pisałam:sorry2:
Anaconda super ze u Mai lepiej oby tak dalej....Maja idzie spac jak niemowlaczek:-D:-Dale dobrze to przynajmniej ladnie rano wstaje....

B dzisiaj zaliczyl pierwszy spacerek w zlobku z dziecmi ponac bardzo się tym przejal i szedł bardzo grzecznie trzymając gasienniczke także super ze był grzeczny to teraz będzie codziennie miał wypad na swieze powietrze.....:-)

Spokojnych nocek zycze!!!!!!

Mandziula trzymamy kciuki za jutrzejsza wizytę...pisz co powiedziała pani doktor...
a na spacerki my chętne...tylko niech im prognozy nie sprawdzą się i po niedzieli niech będzie ciepło...

Marzenka brawo dla Bartusia za pierwszy spacerek i przejażdżkę rowerową:tak::tak:
super że u was sezon otwarty aż grzech nie korzystać jak macie tak bliziutko nad zalew;-)

Anaconda super że u Majeczki lepiej...
i dzięki za dzisiejszy spacerek...:-)

Iwonka to czeka Was malowanie??

Sunday gdzie zaginęłaś??

Elizka Hanka wróciła???

dla zainteresowanych....
217055_535554033172535_2070988965_n.jpg

Załączniki

• 217055_535554033172535_2070988965_n.jpg
    217055_535554033172535_2070988965_n.jpg
    45,9 KB · Wyświetleń: 43
dół dół dół....ale cóż nie poddajemy się.....
jedyny plus że H nie przychodzi....chwila oddechu w pracy...

antuanet super że weekend majowy był udany....

madzienka dzięki za informację o sesji w GW.... bo ilekroć chciałam brać udział to zapominałam o tym....kurcze żebym tylko nie zapomniała w piątek kupić gazety...

anaconda super że Mai zmniejszono dawki....oby jak najszybciej je odstawić....

mandziula kurcze mam nadzieję że te wyniki to nic poważnego....super że Zosieńka ma nową brykę....czekamy na jakąś fotkę.....

marzenka gratki dla Bartusia za przejażdżki rowerowe....a Ty mamusiu też wskakuj na rower a nie maszerujesz obok :-D:-D:-D:-D

iwonka a tego sąsiada to na prawdę nie ma czy specjalnie nie otwiera....????? dobrze że ubezpieczone

madzienka dzięki za informację o sesji w GW.... bo ilekroć chciałam brać udział to zapominałam o tym....kurcze żebym tylko nie zapomniała w piątek kupić gazety...

Elizka od piątku zaczynają sie ukazywać a pewnie jak zawsze trzeba będzie miec 3 szt.:tak::tak:

na dołki przytulańsko
44061307_Przytulany.gif

spokojnych nocek...

Załączniki

• 44061307_Przytulany.gif
    44061307_Przytulany.gif
    25,2 KB · Wyświetleń: 38

marzenka gratki dla Bartusia za przejażdżki rowerowe....a Ty mamusiu też wskakuj na rower a nie maszerujesz obok :-D:-D:-D:-D

Mocno przytulam na dołeczki:sorry2::sorry2:

Czy Ty kobieto myślisz ze ja na nogach szłam a Oni jechali na rowerze????????????????????:-D:-D:-D:-D:-D

Madzienka dzięki za info o sesji ale ten czas zapitala niedawno zbierałam na ostatnia sesje a tu znowu...super ze macie się tak blisko na spacerki z Beatka....

Witam. Dzieciaki jeszcze śpią, ja wstałam o 6.30 bo pies mnie obudził swoim szczekaniem, chciał wyjść na dwór, więc musiałam się zwlec z łóżka i go wyprowadzić, a teraz siedzi sobie na dworze:tak:.
Hej
W następnym tygodniu i ja i Z wyjeżdzamy a Gabi jedzie to dziadków zobaczymy jak sobie poradzi.
Na długo będziecie jechać:confused:

Madzienka łazienka, kuchnia, przedpokój i mały pokój zalany, w sensie po suficie i trochę po ścianach, więc sporo tego bałaganu będzie:dry:
Wspólczuje zalania:no:
sezon klapek KUBOTA i frotowych skarpetek uważam za otwarty:-D na mieście coraz więcej takich okazów:-):-)
:-D:-D:-D To Krystek nie chce skarpetek do sandałków.:tak:

My już ze spacerku od pani doktor wróciłyśmy :tak::tak: pogoda bajeczna normalnie od razu Włochy mi się przypominają :tak::tak:
U p.doktor wszystko w porządku, Maja ma znowu zmniejszoną ilość wziewek na jedną dziennie i za m-c do kontroli i wtedy spróbujemy całkiem to odstawić
Super wieści z wizyty:tak:

u mnie cisza.... wszystko śpi, a ja czekam na P... ma dziś wrócić:-D:-D:-D
odebrałąm wyniki ZOsiowe i ma obniżony poziom limfocytów i dośc podwyższony poziom monocytów, w moczu wszysko ok
jutro mamy wizytę ok 15 zobaczymy co nam ma to powie nasza pani doktor
przyszła też nowa bryka dla Zosi i mieści się do mojego autka:tak::tak::tak: tak więc madzienka mozemy się umawiac na spacerki:tak::tak:.
Powodzenia na wizycie, fajnie że Zosia ma nową brykę :tak:

No i zaliczyliśmy dzisiaj probna przejazdzke na rowerach z B no i jupi B akceptuje mamusie obok i jedzie ladnie:-D:-Dtakze sezon rowerowy uważam za otwarty.....
To super, że sezon rowerowy u was rozpoczęty :tak:

Dzięki za info :-):tak:

jedyny plus że H nie przychodzi....chwila oddechu w pracy...
Przytulaski przesyłam na dół, dobrze, że w pracy nie ma H i masz chwile oddechu:tak:

reklama
Dzień dobry ale cudnie na dworze.....dzisiaj nie ma wiaterku więc ruszamy spaceróweczką....

miłego dnia wszystkim życze

Do góry