reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Anaconda hop hop nie poznaje Ciebie aż taka zapracowana jesteś że do nas nie zaglądasz.....fiu fiu...;-):tak:
dzisiaj to pewnie świętujesz:-p

Antuanet super że cali i szczęśliwi już w domu, opowiadaj pokazuj jak było...

Mandziulka trzymamy kciuki za dzielną Zosieńkę jutro na badaniach i za jej wyniki...laleczka dba o linie od maleńkości;-)

Iwonka jak Wasze zalane mieszkanko??sąsiad w końcu otworzył??

Misia wróciliście??jak było???

spokojnych nocek dla wszystkich...

Ostatnia edycja:
reklama
Witam z rana :-):-):-)
Jakoś tak szybko minęły te 2 dni i czasu zabrakło na kompa :-p:-p a to z tego powodu że po pracy i przedszkolu szybko coś zjadamy i wychodzimy na plac zabaw :tak::tak::tak: szkoda takiej pięknej pogody na siedzenie w domu :tak::tak:
Dzisiaj mam wolne ale i zaległą wizytę u pulmonolog więc lenić się nie mam kiedy :-D:-D ale widzę że pogoda dzisiaj też cudna więc będzie spacerek do pani doktor i z powrotem :tak::tak:
Czytałam Was ale jakoś tak mało w głowie zostało więc nie odniosę się :no::no:
Normatywna oby jak najszybciej wszczepili aparacik Natalce :tak::tak:
Mandziula trzymam kciuki za dobre wyniki badań Zosi i oby ten zastój wagi szybko minął :tak::tak:
Madzienka ja to ostatnio nawet gazetek reklamowych nie oglądam :-D:-D ale chyba będzie trzeba się wybrać do tego Carrefoura :tak::tak:
Maltanka a Wy do tej pory dmuchaliście ten balonik? Co się nie podobało pani laryngolog? :confused::confused:

Dzień dobry...my już w domciu bo dzisiaj Jula ma wycieczkę do Chatki żaka więc i śniadanko w przedszkolu było wcześniej....:tak:
na dworze cudnie....i oby tak już zostało do października:tak:

Anaconda powodzenia na wizycie dawaj znac co u Was???będziecie dzisiaj popołudniu gdzieś na placu to może dołączymy....

Mandziulka i dla Was powodzenia, dawaj znać jak Zosieńka...
a co do wózeczka to kupiliśmy mojego wymarzonego lekkiego maclarena, który jest od 0 więc Lenka już i w spacerówce zwiedza czechów:tak::tak:

miłego dnia wszystkim

Mandziula no na niedowage to Ona mi nie wygladala ale kurcze od 6yug stoi z waga????mowila dlaczego tak moze byc...trzymam kciuki za badania i odrazu pisz jak bedziesz cos wiedziala...
Normatywna za Was mocno trzymam kciuki aby N wspolpracowała przy badaniu....a na czym to wogole polega???
Anaconda wcale Ci sie nie dziwie ze jestes na dworze ja w domu usiedziec nie moge i schodzimy dopiero ok 20:sorry2:
Madzienka super wycieczke ma dzisiaj J pogod atez wymarzona....a Ty juz ta spacerowke uzywasz nacodzien czy tylko na jakies wyjazdy????Jednak dla takiego malucha to co gondola to jednak gondola;-)nie ma chyba nic wygodniejszego:-)
Antuanet witamy witamy!!!!!

Umowiłam sie na jutro w Intermedzie do dr Anny Pasek słyszał ktoś cos o Niej?????:sorry:

Marzenka spacerówką Lenka już pozwiedzała stare miasto i deptak:tak:....ale na razie jeździmy gondolą choć dzisiaj rozważam spacerówkę...
ja nie słyszałam o tej dermatolog...

witam porannie

my już odwiozłyśmy Mikiego do przedszkola i byłyśmy na pobraniu krwi, Zosieńka była bardzo dzielna, popłkała tylko chwilkę, śiuśki tez udało nam się złapać za pierwszym razem:-D wyniki mamy po 14...

madzienka super macie brykę, niech dobrze słuzy:tak::tak:
anaconda również od nas najserdeczniejsze życzenia:tak:
nie dziwię sią wam że na dworze siedzicie, bo my też praktcznie cały czas na podwórku:tak::tak:
normatywna trzymamy kciuki za badanie:tak:
marz ja też nie syszałam o tej lekarce, ja z Mikim chodziłam do dokotr Partyki na Hipoteczną, teraz też się muszę wybrac bo mu jakieś zmiany się pojawiły takie liszajowate...

zmykam na ławeczkę, Zosieńka drzemkuje a ja kawusię sobie wypiję

Witam się i ja:tak: Wczoraj posprzątałam sobie balkon, więc można już rozpoczynać przesiadywanie :-p Całe popołudnie spędziliśmy na spacerkach, Cypek się wyganiał, a wieczorem jak padł tak dzisiaj wstał o 7:30 a my zaspaliśmy do pracy:-)

Madzienka mieszkanie na szczęście ubezpieczone, więc nie będzie problemu, gorzej tylko z tym całym bałaganem i sprzątaniem:dry: a sąsiedzi w dalszym ciągu nie otwierają:no:

Marz Cyprian dostał się do przedszkola na Radości, a odwołanie napiszemy do pozostałych: Onyksowa, Szmaragdowa, Tymiankowa...Tylko nie wiem co tam w nim napisać:confused:

Justynka nie napisałam jeszcze bo nie bardzo wiem co tam zawrzeć...coś wiesz może na ten temat??

Antuanet super, że już szczęśliwie dojechaliście, ogarnij się i pisz, opowiadaj jak tam było:tak::-)

My wróciłyśmy właśnie ze spacerku na dworze skwar...dla mnie bomba żeby nikt nie pomyślał ze narzekam:-D...ale wieje dość silny wiatr na szczęście cieplutki....
ale jak uwielbiam taka pogodę i te japonki na stópkach:laugh2::laugh2:
:laugh2::laugh2:

Mandziula to trzymamy kciuki za wyniki i miłego odpoczynku na ławeczce...

Iwonka no właśnie najgorsze to sprzątanie, a bardzo Was zalali....

Anaconda przyznaj się na co dzisiaj maja naciągnęła mamę:-Dpo wizycie u lekarza...

dla zainteresowanych rusza kolejna akcja Portret Twojego Dziecka....
już można zapisywać się na sesje a kupony w GW można zbierać od piątku!!!

HejP
Pogoda wspaniała, z tego co czytam korzystają mamy i dzieciaki, my też:)
Gabi w przedszkolu a ja już prawie się zabieram za obiad bo przeciez po przedszkolu to nawet nie ma szans wrócić do domu tylko od razu na plac a pote z wielkim żalem dopiwro do domu:no:

Justyna
my wyjeżdżamy oboje ale mamy inne interesy i 2 inne końce Polski:-p Ja będę w Długopolu Zdroju w pracy a Z na kursie w Wawie. Wy siś fajnie wypluskacie Michałek to pewnie nieźle się już może popisac umiejętnościami pływackimi?
Madzienka ja też dziś wyciągam japonki:blink: Nie dziwię się ze o takiej spacerówce marzyłaś a gdzie kupowaliście?
Anaconda Ty to teraz będziesz mega zorganizowana, wsyściutko połapane:happy2:
Mandziula gratulacje dla osi, niech wszystko będzie dobrze!

Marz
niby już duża ale wiesz jak to jest pierwszy raz na kilka dni bez nas i bez przedszkola co ważne, ona się najlepiej czuje wśród dzieci

Maltanka plany są bliżej na :ninja2:

reklama
Madzienka łazienka, kuchnia, przedpokój i mały pokój zalany, w sensie po suficie i trochę po ścianach, więc sporo tego bałaganu będzie:dry: już w japonkach pomykasz? i ja chyba wyjmę z szafy:tak: sezon klapek KUBOTA i frotowych skarpetek uważam za otwarty:-D na mieście coraz więcej takich okazów:-):-)

Talia a na ile wyjeżdżacie? Gabi na pewno sobie poradzi, nie martw się;-)

Do góry