reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Marzenka buhahaha z tym trzecim...no chyba że jest to rozwiązanie na mój brzuch który chce zgubić:-D
Brawo dla Mateuszka za jazdę na dwóch kółkach..

Elizka no nie wiem co na to moja siostra:-p bo to ona planuje jeszcze jedno...ale damy radę..a ja nadal trzymam kciuki..

Basia witaj..

My oglądamy przepis....i pora iść spać...więc spokojnych nocek..

Ostatnia edycja:
reklama
Witam. Wczorajszy grill bardzo udany :tak:, była też na nim Alicja z P i dziewczynkami:-). A dziś byłam z chłopakami w kościółku, a jak wróciliśmy do domu z mszy to wyciągnęłam brata na spacerek i zaliczyliśmy plac zabaw:tak:, nawet ja kręciłam się na karuzeli i zjechałam na ślizgawce:-D:-p. Po zabawie na placu poszliśmy na lody, Radek jadł tylko rożka duńskiego:tak:. Jak wróciliśmy do domu to W. czekał na schodach na nas i pojechaliśmy do teściów:confused2:. I dzisiaj nawiedziła mnie @:baffled:.
madzieńka moja siostra tez ma mieć synka i termin na wrzesień i tez bedzie to pierwszy chłopiec w rodzinie od dawien dawna:-) s sukienkę kupiłam taką Product Detail | H&M PL tyle ze błękitną:tak: swietna jest :-)

sunday buziaki i spełnienia marzeń!
Śliczna sukieneczka:tak: Gratulacje dla siostry:tak:

Sienio jaka sukienkę kupiłaś Juleczce....pochwal się..
zapomniałam się Wam pochwalić moja siostra będzie miała chłopca więc w końcu mój tata doczekał się wnusia...bo całe życie wśród bab:-Dnajpierw dwie córy, później dwie wnusie i teraz wnuczek!!!!
Gratulacje również dla twojej siostry:tak:

widzę, że forum lubelskie bardzo aktywne :), co mogę o sobie powiedzieć, jestem mamą 10-miesięcznego chłopca, mieszkam w Lublinie
Witaj:-)

Dzień dobry, wstawać śpioszki, piękny dzień przed nami....
My powoli szykujemy się na spacerek!!!!!

Jak Wasze weekendy???
Wyjazdowe dziewczyny chwalcie się...Mandziulka, Justynka, Anetka, Misia, Iwonka...kto jeszcze opuszczał Lublin???

Mandziulka jak Zosieńka??Kiedy macie szczepienie???i mega buziaczek za skończone 3 miesiączki bo jeszcze ciocia nie całowała z tej okazji:zawstydzona/y:

Madziarka hop hop odezwij się...jak udały się chrzciny????

Karlita, Sunday, Maltanka
gdzie zaginęłyście???

Marzenka dzieciaki odstawione do przedszkoli??udanego wolnego;-):tak:

i miłego dnia wszystkim!!!!

Witajcie po tym długim weekendzie, który tak szybko minął:sorry2: W górach cudownie, co prawda pogoda nie dopisała, bo raz świeciło słońce raz padał deszcz, więc nawet po górach nie za bardzo było jak pochodzić, ale organizowaliśmy sobie inne atrakcje:tak: Baseny termalne zaliczone, co najważniejsze odpoczęliśmy psychicznie;-) Wróciliśmy w sobotę do domu, a tu prądu nie ma, mieszkanie zalane, a sąsiedzi z góry nie otwierają, mimo, że M był kilkukrotnie u nich:baffled: Wczoraj mieliśmy jeszcze komunię, 150km od Lublina i było bardzo przyjemnie, więc weekend bardzo wyjazdowy:tak:

Madzienka a gdzie Twoja siostra była? Bo my niedaleko Zakopanego i powiem Ci że więcej padało niż słońce świeciło:tak: co prawda było ciepło, ale pochmurno i mokro..Lenka bardzo ładnie waży, rośnie kobietka;-) i gratulacje dla siostry:-)

Basia witaj i udzielaj się na bieżąco a szybko się wkręcisz;-)

witam po bardzo długim weekendzie:-D:-D
my dopiero w nocy wróciliśmy do domku, tak więc dziś od rana upycham rózne graty po kątach
trochę wqas poczytałąm ale niewiele pamietam, mam nadzieję ze mimo nieciekawe pogody weekend wszystkim się udał bo nasz był super, odpoczeliśmy, odwiedziliśmy ZOO w Zamościu i różne Roztoczańskie zakątki;-);-)

madzienka my szczepimy się jutro:tak: ale Lenka ślicznie waży, ciekawe ile moja kluska:-D:-D nie mieśli mi się już w ubrania 0-3 wiec dziś lub jutro robię remement w szafie i worach żeby jej garderobę wymienić, wyrosłą już z ciuchów, które Miki nosił w lipcu:szok::szok:

muszę lodówkę przeszukac i zrobić jakiś obiadek
miłego dnia życzę

my już po spacerku...niestety kupa zakłóciła nam sen i wróciłyśmy do domu...ale dwie godzinki zaliczone...a na dworze dzisiaj oj jak cieplutko....

Iwonka
moja siostra była w Bieszczadach...pogoda im dopisała raz wieczorem mieli burzę i sobota była pochmurna a tak słoneczko i cieplutko...

Mandziula trzymamy kciuki za szczepienie my planujemy 16 maja zaszczepić się:tak:
ja tez mam wrażenie ze Lenka rośnie szybciej niż Julka...ale mam nadzieje ze moje letnie zakupy uda mi się założyć jej w lecie:-D:-Di nie będą za małe

Witam, i my już zjechaliśmy do domku. Nasz długi weekend bardzo udany, większość czasu spędzaliśmy na dworze przy grillu:tak:, M wyszalał się jak nigdy i miał do zabawy kompana, tak więc na noc padał jak mucha:-Da ja razem z nim:tak:.
A dzisiaj dzień prania i sprzątania. Dobrze że słonko mamy to pranie szybko schnie. Rano odwiedziliśmy naszą panią fryzjerkę i spacerek na którym podziwialiśmy pracujące koparki i nawet M zauważył samolot nad Świdnikiem:tak:.
Zmykam, póki M śpi to w spokoju zacznę ogarniać pokój...

Witam się poniedziałkowo......dzieciaki w przedszkolach ja wyspana trzecie pranie nastawione...szafa z ciuszkami niemowlęcymi przejrzana i posegregowana na ciuszki już za male i odłożone dla B.....zaraz zmykam na zakupy bo mam w placnach zrobienie spaghetti....

Poleccie mi jakiegoś dermatologa bo B zsypało na raczkach i nozkach i trochę na brzuchu i biedaczek drapie się w nocy no a przede wszystkim cos to nie schodzi.....znam Skorupska ale może ktoś jeszcze godny polecenia i gzie przyjmuje.....z góry dziekuje....

Madzienka pogoda fakt rewelacja....:-)tylko spacerować....
Mandziula Justyna Iwonka super ze wypoczelyscie na wyjazdach....
Mandziula ladnie Ci Z rosnie...dobre masz mleczko;-)
Antuanet Misia jak Wasze wyjazdy????
Madziarka co u Was?????pokaz Nam swoja kruszyne chociaż to już nie taka kruszynka pewnie:-)

hello hello dziewczynki :-)

jak tam weekendy ???

my cały weekend majowy mieliśmy gości i grillowaliśmy ;-) mimo brzydkiej pogody ;-)
wczoraj cudna pogoda pomyłam okna i poprałam firanki ;-) na dole jeszcze góra mi została ;-)

Marzenka z dermatologiem nie pomogę :zawstydzona/y:

Madzieńka ładnie Lenka rośnie :-) a ja jej jeszcze nie widziałam :no::no:

Justynka super że weekend udany i M zadowolony :-)

Mandziulka powodzenia na szczepieniu - ja w końcu muszę z Norbem się wybrać :zawstydzona/y:

Iwonka
dobrze że weekend udany mimo kapryśnej pogody ;-)

Elizka moze mnie nie ma ale kciuki cały czas zaciskam za Ciebie :-)

Anaconda pracujesz?? ale mnie ominęło :-) gratki!!!

spadam bo zaraz dostanę po łapkach :-p;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się
Nam się weekend przedłużył i Pozdrawiam Was z Wisły:tak:
madzienka ładnie Ci Lenka już waży:tak: A co upolowałaś w H&M dla dziewczynek?Ja poszalałam w Czeskim H&M-ceny jakieś 30-40% niższe niż u nas:dry:
marz21 ja Ci polecam dermatologa dr Piotrowską-Bat w CenterMed, ona na NFZ przyjmuje i nie trzeba skierowania...jest dobra moim zdaniem.
iwonka,justyna,mandziula super że Wasze wyjazdowe weekendy również udane!
elza ja też trzymam kciuki żeby @ nie zawitała, widzę że też pragniesz tych "róży" tak jak ja 2 lata temu...
My dzisiaj cały dzień poza hotelem, dopiero niedawno wróciliśmy, dzieciaki popadały.Jak wstaną wybierzemy się na basenik żeby wykorzystać ten ostatni dzień bo jutro wyjeżdżamy do domu. Chyba następny taki urlop dopiero w październiku więc trzeba naładować akumulatkorki na full.Miłego popołudnia.:-)

Do góry