reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam Was, bardzo czesto was czytam ale nigdy nie mialam tyle czasu zeby napisać.
u nas wszystko w porzadku, Oliwierek troszke nam chorowal w zimie, teraz mamy problem z leukocytami w krwi.
widze ze weekend u wszystkich udany, my pojechalismy do rodziny meza na wies, Oli sie wyganial najbardziej za
pieskami:-) mam nadzieje ze czesciej bede odwiedzac forum bo koncu mamy internet u siebie.

reklama
To i ja sie witam po długi brzydkim i jak dla mnie nudnym weekendzie, chociaz końcówka była ładna... U nas ostatnio się działo i to nie zbyt dobrze więc nie pisałam bo nie miałam weny....
Fajnie że sobie pogrilowałyście dziewczynki u nas był jeden dzien grilowy ale zawsze to coś...
No i dziś doczekałam sie tel z Kajetan jedziemy na 2 dni na badania - trzymajcie kciuki za to żeby Natalka dobrze zniosła badania, bo o to tylko chodzi bo nie mam już dużych nadziei że nie będzie miała aparatu ale już niech dobrze ją tam przebadają i cos trzeba będzie zadecydować...
Buziolki dla wszystkich przedszkolaków, no ja Natalkę poślę pewnie ale dopiero jak będę pewna co z uszkami.
Karlita Logopedkę znalazłam fajną... pogadałam z nią dośc długo i wyjasniła mi wiele spraw i dała namiary co robic dalej i mam z nią kontakt... a dowiedziałąś się o niej może coś :)
co więcej... chyba na razie tyle zmykam ... pozdrowionka papa

witam się wieczornie...dzisiaj w racy taki spokój miałam bo nie było H....juz zapomniałam jak to jest fajnie....nawet te niegrzeczne dzieci wydawały się takie grzeczne....

marzenka trzymaj trzymaj i nie puszczaj tych kciuków....chociaż musisz mieć moc czarowną bo wszystko wskazuje że za chwilę dostanę @...a córcia to moje marzenie...bo mówią że warto marzyć....:tak::tak:
witajcie wyjazdowe dziewczyny.....super że wyjazdy były udane....

justynka właśnie moja siostra mówiła że byłaś w zakładzie i że Michaś był zadowolony bo to on nie siedział na fotelu fryzjerskim

madzienka, karlita dzięki....kochane jesteście

antuanet ale Ci fajnie....dzięki mam nadzieje że mi się uda tak jak Tobie

normatywna kciuki zaciśnięte....

normatywna moja mama jej nie zna ... ale ma popytać teraz była 2 tygodnie poza granicami Polski ;-)

Antuanet ale masz fajny długi weekend i jaki dłuuuugi :-)))

Mariolciaa witaj :-)

Witam
Coś pogoda nam się psuje ale ciepło jest...
My też w niedzielę wybraliśmy się na wycieczkę do zoo do Zamościa, widać że wyremontowanepogoda super nawet sie trochę opalilam, nam najbardziej podobał się tygrys i lew Maćka trudno było od szyby odgonic a potem Asia szalała w parku linowym najpierw się bała a potem nie chciała do domu jechać
Mandziula a Wam co najbardziej się podobało?szkoda że się nie spotkaliśmya wogóle to jakoś tak się zbieram i nie moge się do Ciebie wybrać
Elizka kciuki zacisnietei @ nie przyjdzie, widzisz a ja zawsze się martwię w drugą strone
Antuanet fajny macie wypad, spokojnego powrotu
Madzienka Lenka duża panna super
Motylla jak nastrój poprawił się?
Dziewczyny ile teraz na komunię się daje? Mam w niedzielę właśnie

W sobotę mąż kupil piach do piaskownicy jaki Macius był szczęśliwy cały dzień w piasku 3 razy przebiegałam go, poprostu jest w swoim żywiole i dla zainteresowanych będą małe kotki
Pozdrawiam i zabieram się do pracy

Witam. Dzieciaki właśnie wstały, więc za śniadanie trzeba się brać:tak:. Wczorajszy dzień udany bo spotkałam swoją przyjaciókę:-).
witam po bardzo długim weekendzie:-D:-D
my dopiero w nocy wróciliśmy do domku, tak więc dziś od rana upycham rózne graty po kątach
trochę wqas poczytałąm ale niewiele pamietam, mam nadzieję ze mimo nieciekawe pogody weekend wszystkim się udał bo nasz był super, odpoczeliśmy, odwiedziliśmy ZOO w Zamościu i różne Roztoczańskie zakątki;-);-)

madzienka my szczepimy się jutro:tak: ale Lenka ślicznie waży, ciekawe ile moja kluska:-D:-D nie mieśli mi się już w ubrania 0-3 wiec dziś lub jutro robię remement w szafie i worach żeby jej garderobę wymienić, wyrosłą już z ciuchów, które Miki nosił w lipcu:szok::szok:

muszę lodówkę przeszukac i zrobić jakiś obiadek
miłego dnia życzę
Powodzenia na szczepieniu:tak:

Witam, i my już zjechaliśmy do domku. Nasz długi weekend bardzo udany, większość czasu spędzaliśmy na dworze przy grillu:tak:, M wyszalał się jak nigdy i miał do zabawy kompana, tak więc na noc padał jak mucha:-Da ja razem z nim:tak:.
A dzisiaj dzień prania i sprzątania. Dobrze że słonko mamy to pranie szybko schnie. Rano odwiedziliśmy naszą panią fryzjerkę i spacerek na którym podziwialiśmy pracujące koparki i nawet M zauważył samolot nad Świdnikiem:tak:.
Zmykam, póki M śpi to w spokoju zacznę ogarniać pokój...
Super, że M miał kompana do zabawy:tak:

To i ja sie witam po długi brzydkim i jak dla mnie nudnym weekendzie, chociaz końcówka była ładna... U nas ostatnio się działo i to nie zbyt dobrze więc nie pisałam bo nie miałam weny....
Fajnie że sobie pogrilowałyście dziewczynki u nas był jeden dzien grilowy ale zawsze to coś...
No i dziś doczekałam sie tel z Kajetan jedziemy na 2 dni na badania - trzymajcie kciuki za to żeby Natalka dobrze zniosła badania, bo o to tylko chodzi bo nie mam już dużych nadziei że nie będzie miała aparatu ale już niech dobrze ją tam przebadają i cos trzeba będzie zadecydować...
Buziolki dla wszystkich przedszkolaków, no ja Natalkę poślę pewnie ale dopiero jak będę pewna co z uszkami.
Mocno trzymam kciuki:tak:

Witam
r
Motylla jak nastrój poprawił się?
Dziewczyny ile teraz na komunię się daje? Mam w niedzielę właśnie

W sobotę mąż kupil piach do piaskownicy jaki Macius był szczęśliwy cały dzień w piasku 3 razy przebiegałam go, poprostu jest w swoim żywiole i dla zainteresowanych będą małe kotki
Pozdrawiam i zabieram się do pracy
@ przyszła to i nastrój się poprawił
Anaconda: Sto lat:-):tak:

Witajcie,coś nas z rana deszczyk postraszył ale teraz jest już ciepło i fajnie na dworze...
Jula w przedszkolu, Lenka na balkonie dosypia:-p

Anacona wszystkiego najlepszego z okazji dzisiejszego twojego święta!!!!!

Jutro masz wolne?
Nie wiem czy widziłas ale w Carrefourze mają być takie obrazki jak w Biedronce, do malowania farbami...:tak:

Mandziulka powodzenia na szczepieniu....

Antuanet ale Wam tam musi być fajnie...czekamy na foto-relację

Karlita witaj....zapraszam cały czas, to kiedy nas odwiedzisz?

Elizka i ja zaciskam z całych sił...a co z H pochorowała się?oby dzisiaj też jej nie było...

Marzenka co do dermatologa to jeszcze mogę polecić Ci dr Bielińską...ona przyjmowała na 3 Maja a teraz przychodnia jest przy szpitalu na Kraśnickich...tam jest dużo specjalistów trzeba być rano, a wizyty są w ramach nfz..
A może to jakieś alergiczne?

Milego dnia wszystkim życzę...

Hej

Musiałam już zawitać do Was bo ciagle jestem w biegu, tydzień nie nie było w domu bo pojechałam do pracy, potem 5 dni na weekend majowy wyjechaliśmy odwiedzić nasze stare śmieci i ze znajomymi się pożegnać z zachodniej Polski. Mieliśmy w planach ZOO we Wrocławiu ale było za zimno wiec tylko koncert na rynku i bicie rekordu ginessa w grze na gitarze zaliczyliśmy na powietrzu. Ten tydzień to nasza normalna rzeczywitość
Gabrysia rano jedzie a hulajnodze do przedszkola potem plac zabaw Gabrysia zaliczyć mam wiecznie niewybawione dziecko:-) Prawie cały czas ma katar i dlatego mamy wreszcie termin do alergologa
.:eek: W następnym tygodniu i ja i Z wyjeżdzamy a Gabi jedzie to dziadków zobaczymy jak sobie poradzi.

Karlita ja Was podziwiam za to grillowanie
Madzienka twoje panny chyba mega zgrane no i gratuluję dłuższego UM
Mandziula Twoja Zosia też już urosła ale ten czas działa na dzieci:-p Fajnie ze te zakątki poodwiedzaliście my może ruszymy w Boze Ciało bo choć pochodzę stamtąd to szumów nie widziałam:sorry:
Anaconda WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ!!!!! gdzie pracujesz?

elza również trzymam kciuki :)
gon1a my teraz mamy dwie komunie po kolei, dajemy 200-250, obie dziewczynki to moje siostry cioteczne.

reklama
Witajcie;-) rano ciut pochmurno ale już się zrobiło ładnie cudnie:-) a ja w pracy:-p

Antuanet super, że tak weekend Wam się przedłużył-odpocznijcie porządnie ;-)

Anaconda jak w pracy??

Justynka co u Was? korzystacie z pogody teraz pewnie:tak:

Elza to życzę Ci, żeby spełniło się Twoje marzenie;-)

Do góry