reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie
Ładnie świeci słoneczko, mam nadzieję, że już będzie tylko cieplej. Imprezka udana, dobrze, że u sąsiadów w klatce jeszcze prawie wszystkie puste mieszkania:-p

Maltanka jak imprezka??boli dzisiaj głowa...??

nie mnie nie boli, czego nie można powiedzieć o innych:crazy:

a dzisiaj do domku....niestety:-:)-:)-( dlaczego te weekendy tak szybko mijają....

no właśnie dlaczego:-(

reklama
Witam w końcem weekendu :-( weekend spędziliśmy wyjazdowo - byliśmy u znajomych na późnej parapetówce. Szkoda ze to tylko dwa dni:eek:

maltanka super,ze impreza udana :-) pozałatwiałaś wszystkie sprawy?

Motylla macie grafik do lapka?

Madzienka super,ze zakupy udane :-) co upolowałyście?

elza właśnie weekendy sa stanowczo zakrótkie, albo czas szybciej płynie:eek:

Iwonka jak gniazdka?

sienio a jak u ciebie wolny dzionek mija?

Muszę iść z Maksiem do okulisty- na Odlewniczej gdzie byliśmy juz kiedyś termin na czerwiec, a tak to trzeba rano tam stać w kolejce żeby w ten sam dzień się zapisać - a ja nie mam jak tam pojechać :baffled: Polećcie mi gdzie mogę pójść z dzieckiem do okulisty, może jakiegoś konkretnego lekarza....??? Maks trze oczy i narzeka że go pieką...:-(

Sunday ns hipotetycznej jest okulista po południu
Maltanka co tak słabo
Dzi śniło mi się że mówiłam na rękach Łebie Madzienki jakieś dziwne miejsce bo na jakimś skrzyżowaniu sen miły Lenks grzeczniutka była Magda tylko zaglądałam do nas i gdzieś szła ale rano uświadomiłam sobie że dziecko we śnie to nie jest dobry znak po 2 ją ją otrzymałam na ręku cały czas i się przestraszyłam
Asie boli brzuch od jakiegoś czasu mieliśmy chyba że 2 akcje w nocy typu mamo boli mnie a wczoraj znów i gorączka mam nadzieję że uda się mężowi dostać do lekarki bo na pewno trzeba zrobić badania,już zadzwoniłam do kuzynki żeby nam pomogła i mogli z rana się dostać a ją dziś i jutro mam szkolenie
No cóż życzę miłego dnia
Ostatnio Macius się budzi ok 6 więc pogadamy przed
22, odczytywał Was ale jakoś weny do pisania brak i ten mróz brrr

Witam poweekendowo:tak:
imprezka urodzinowa u nas udana,jubilatka zadowolona z tortu i prezentów, tylko niestety dziś znowu czeka nas wizyta w przychodni, bo Natalka od piątku wieczorem ma po 38 stopni gorączki...tzn. po lekach jej spada ale potem niestety powraca:no:Staś smarka ale gorączki nie ma:sorry:no nic..idę do roboty:confused2:

Witam słoneczkowo-poniedziałkowo;-) Szkoda tylko, że tak zimno, dzisiaj do pracy urządziłam sobie długi spacerek, więc trochę nogi mi skostniały:sorry2: Ale już jestem po herbatce i śniadanku, aż cieplej się zrobiło:tak:

Elza, Sunday, Madzienka gniazdka wyszły bardzo dobre, co prawda zrobiłam je ze śmietany 12% i z jogurtem naturalnym i bez majonezu, ale i tak bardzo dobre:tak: Następnym razem zrobię z 30% śmietaną, żeby mieć porównanie:tak: A na koniec posypałam je świeżą, posiekaną pietruszką;-)

Misia masakra z tymi chorobami u Was, bo inaczej tego nie da się określić:no: zdrówka!!

Sunday z okulistą nie pomogę

Witajcie..u nas wczoraj dziwny dzionek...Lenka od 11 do 20.30 prawie nie spała i nawet bardzo nie marudziła ale jak padła wieczorem tak wstała nad ranem:tak::-D

co do zakupów to kupiłyśmy kilka rzeczy na lato....i na święta
:tak:oczywiście bluzeczka z kucykami też musiała być kupiona;-)

Sunday
kiedyś Karolina polecała okulistkę na Spokojnej w tej przychodni...tam tez przyjmuje nasza okulistka dr Beata Sawicka-Wojtiuk i ją mogę polecić, my wprawdzie chodzimy do LuxMedu więc nie wiem jak tam z terminami ale zadzwoń i powiedz ze z małym dzieckiem, może przyjmą...
oby to nie było nic powaznego z oczkami:tak:

Iwonka dzięki...kazdy wprowadza jakieś modyfikacje....;-)

Misia super że urodzinki udane-czekamy na fotki;-)...a co do tego drugiego tematu to już nic nie powiem...jedynie zdrówka!!!

Gon1a ale miałaś sen....

Maltanka udanego powrotu do pracy...

Mandziulka jak u was po szczepieniu????Zosieńka spokojna???

miłego dnia

Witam. Radek wszedł do szafy i Krystek pomógł mu wyjść:-D... znowu radek poszedł do szafy:-D ale tym razem bez pomocy wyszedł:-D A teraz bawi się samochodem, Krystek ogląda swoje kart z autami:tak:.
Motylla macie grafik do lapka?
Grafiku nie mamy ale jak Krystek chce sobie pograć na lapku to mówi, że teraz jego kolej:-D albo jak skończysz to powiesz:-D.
Misia: Fajnie, że urodziny udane :tak: i dużo zdrówka podsyłam:tak:

HejNic się z tą edycja nie zmieniło próbuję cos ustawić ale nic to nie daje kompletnie nie mam pojęcia jak to zmienić a tak to wszystko się zlewa:( Nie moge nic wytłuścić My mamy weekend taki nie bardzo Gabi w sobote rano wstała i zaczęła wymiotować wodą i co wypiła wymiotowała, dużo spałą i koło południa już nie wymiotowała tylko nie chciała nic jeść i tak przegłodowała sobotę i przespałła miała dodatkowo temperaturę wiec bałam się c z tego będzie, ale niedziela już byłą Ok i teraz tez jest dobrze. Nie wiem o co chodziło ale dobrze że sobie poradziła. Ja dziś ide do sa du i spółdzielni a popołudniu do fryzjera nareszcieSienio ja też nie mam ochoty spodni kupować bo ewidentni nie będzie ich nosić Misia ojej ja naprawdę wiem co czujesz nie mogąc nacieszyc sie zdrowiem oj życzę zeby dzieci Ci juz przestały chorowaćMaltanka Sunday świetnie ze imprezy udane

Witam sie poniedziałkowo....wszytsko by sie zgadzało co do słoneczka za oknem tylko ten snieg i ta temperatura jednak nie pasuja....ale juz blizej niz dalej do wiosny takze nie jest zle...

U nas weekendzik tez szybki w piatek wypadl nam niespodziewany wyjazd do wlodawy wiec aby nie sciagac sie rano pojechalismy na wieczor w porze juz spania dzieci....zaopatrzylismy sie w swierzutkie miesko a teraz czekamy na przydzial swiezej wedliny mniam wkoncu na jakis czas nie bede musiala kupowac tego sklepowego:-pa niedziela bardzo leniwa i rodzinna....

Madzienka L juz zacznie miec swoje krotsze pory spania wiec pewnie zaraz bedzie miala juz dwie drzemki i zacznie juz funkcjonowac w jakims rytmie......fajny wypadzil z aWami;-)
Iwonka ale sobie spacerek urzadzilas...ja moze dzisiaj z pracy wroce na nozkach
Motylla widze ze Twoje dzieciaki maja podobne zabawy do moich:-)
Mandziula jak Z juz nie marudzi????
Talia oby nic sie z tego nie rozwinelo....milego popoludnia u fryzjera...
Sunday ja nie pomoge z okulista....
Elza jak powrot do rzeczywistosci?????
Misia alez sie Was czepia S to sie tak wychoruje teraz przy N ze w przedszkolu bedzie okazem zdrowia....zdrowka dla dzieci....

Wracam do pracy...miłego dnia babeczki....

reklama
Witam poniedziałkowo.
Mróz i słonko? Mam już dosyć.:confused2:
Wyprawa do stolicy bardzo udana, tylko nas nogi bolą - wczoraj 6 godzin w CNK ale dzieciaki miały radochę a ja spotkałam rozgryzłam zagadkę kto jest robotem Hobi, który rozmawia z dziećmi:-p:-p i mam nawet fotkę z tym aktorem.
Młodzi w sobotę zaliczyli Multikino w Złotych Tarasach JACK POGROMCA OLBRZYMÓW W 3D a my z maluchami zakupy w Ikei i Centrum Dowodzenia BB:-p:cool:. Trochę prywatę odwalę;-):-p bo polecam taką mądrą książeczkę z cudnymi ilustracjami mojego siostrzeńca Mądrość z Natury -
Talia, napisz do Aniaslu lub Bestyji z problemem z forum.:tak:
Misia, zdróweczka Wam podsyłam.

Do góry