reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie, jakoś mnie ta pogoda nie napawa optymizmem:-( Weekend minął ekspresowo, 3 dni miałam zjazd a, że u nas "świeżyzna" była to musiałam szybko wracać do domu, żeby mame zwolnić z niańczenia:tak:i tak o to przez 3 dni zjazdu byłam tylko 10 godz. na zajęciach:-D:tak:
mandziula a nie myślałaś, żeby zająć się szydełkowaniem zarobkowo???ja w tym roku kupiłam ale na zimę mamy razem z mamą zrobić maluchom czapeczki bo ja sama to tylko podstawy znam:dry: szerokiej drogi i miłych świąt:tak:
justyna dzięki za pamięć, jestem, jestem tylko jakoś weny brak:-( a co Cię niepokoi u Michałka?
motylla powodzenia u lekarza

aaaa zapomniałam się pochwalić zakwalikowałam się do testowania Sombersy:-D

reklama
Patlysia gratulacje...ja tez to kiedyś testowałam....ale w tym momencie z reddsem żurawinowym jak dla mnie żadne piwko nie równa się

Misia O MATKO!!!!!!!!
mam dobry serwis do takich sprzętów...jeśli chcesz....
Madziarce naprawili zmywarkę za grosze a są naprawdę dobrzy

aaaa i jeszcze
Buziaczek urodzinowy dla Natalci!!!!!!

Ostatnia edycja:
Patlysia gratulacje...ja tez to kiedyś testowałam....ale w tym momencie z reddsem żurawinowym jak dla mnie żadne piwko nie równa się

Misia O MATKO!!!!!!!!
mam dobry serwis do takich sprzętów...jeśli chcesz....
Madziarce naprawili zmywarkę za grosze a są naprawdę dobrzy

aaaa i jeszcze
Buziaczek urodzinowy dla Natalci!!!!!!

pewnie,że chcę namiary...jak tylko będziesz miała chwilkę napisz co to za serwis:tak:

częstujcie się...Natalka zaprasza
tort_smerfetka.jpg

Załączniki

• tort_smerfetka.jpg
    tort_smerfetka.jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 42
Już jesteśmy po wizycie... byliśmy tym razem u innej dermatolog...teściowa nas zapisała i ta też potwierdziła azs... mamy zmienić proszek do prania... Radek zajął się autkami... a Krystek siedzi przy mnie:-)
Anaconda: Szerokiej drogi do Lublina życzę:tak:
patlysia: Gratulacje za testowanie:-)
Misia: Super torcik:tak:

Hej, Witajcie.

Pamiętacie mnie jeszcze???? :sorry::-p

U nas ok, zdrówko dopisuje, Karolcia zaczęła raczkować od paru dni, przy tym próbuje siadać co kończy się często upadkiem, ale dzielnie dalej próbuje. Ola po tym jak byłam z Karolą w szpitalu a ona u dziadków, po powrocie zaczęła się jąkać, na szczęście powoli jej to mija, nie wiem czy to przez rozłąkę ze mną, czy coś innego :eek: Dzisiaj wybieramy się na basen, Ola już od paru dni gada tylko o tym :-D

misia Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin dla Natalki :tak: i dużo zdrówka

patlysia gratuluję testowania :tak:

Motylla a co jest Radkowi że do dermatologa idziecie? mnie właśnie bratowa zapisała po znajomości :-p w Świdniku, bo nie ma szans się dodzwonić, my walczymy z paznokciami u Oli u nóg, cienkie jak papierki, P.S. już doczytałam, oby zmiana proszku pomogła :tak:

Madzienka ja też czekam aż mi się Karolinka unormuje, dziwne te jej spanie w dzień, śpi po 3, 4 razy ok godzinki :eek:

mandziula ale śliczności tworzycie :tak: gratuluję 1 miejsca w konkursie, udanej podróży i Świąt

marz niech te zmiany będą na lepsze :tak:

Justyna a co Ci się nie podoba u Michałka? pływamy dzisiaj? mam coś dla Was :-p

Marta super że wyjazd do stolicy się udał :tak:

maltanka super że imprezka udana

sunday jak byś miała bliżej to u mnie jest fajna lekarka, wczoraj mnie przyjęła bez rejestracji, też mnie piekło oko i swędziało, okazało się że to gradówka

gonia zdrówka dla Asi, może ją brzuch boli bo coś zjadła i jej zaszkodziło

talia zdrówka dla Gabi

Poczytałam ostatnie strony, teraz muszę się pakować na basen, korzystając z tego że Karolinka siedzi grzecznie

Miłego dnia :tak:

Aneta witaj...już cie podłączyli do świata....
super że u Was wszystko ok a dziewczynki zdrowe...
udanego pluskania:tak:

My właśnie wróciłyśmy ze spacerku, ale znowu towarzyszył nam ten zimny wiatr...brrrrrr, kiedy będzie ciepło:baffled::baffled::baffled:
i co tutaj tak pusto????

Hej,

Michał śpi, nastawiłam pranie i zrobiłam ciasto na naleśniki. Dopiję kawkę i zmykam do kuchni. Rano korzystając z tego że J miał na późniejszą godzinę do pracy pojechaliśmy do biedronki. Wcale nie podobają mi się te zmiany w ustawieniu, teraz zrobiło się ciasno a w koszach burdel na 4 kółkach:no:, teraz jak robię tam zakupy to połowy rzeczy nie kupię bo ciężko coś znaleźć:eek:

Anetko no pewnie że Was pamiętamy:-), super że zdróweczko dopisuje:tak:i brawo dla Karolci za raczkowanie:-). Dobrze że z Olą lepiej, może teściówka ją nastraszyła i ta zaczęła sie jąkać:confused:. Dzisiejszy basen uzależniony jest od tego w jakim stanie M wstanie z drzemki;-),

Mandziula śliczne cudeńka robisz, i jestem w szoku że ty na to czas znajdujesz:szok:, i gratuluję wygranej:-)

Marz a jakie to zmiany w pracy? Trzymam kciuki by było to z korzyścią dla ciebie:tak:

Motylla ty to nachodzisz się po tych dermatologach:no:u kogo teraz byliście?

Patlysia wow gratuluję testowania:-):-):-)

Madzienka dzięki za wieści od Anacondy:tak:

Misia:
Natalko

Świeczki się na torcie mienią,
obok wiśnie się czerwienią,
cudnie pachnie czekolada,
skrzy się w szklankach lemoniada,
baloniki wiszą w górze,
klaun oklasków zbiera burzę,
a to wszystko z tej przyczyny,
że masz dzisiaj urodziny!

Byłam wczoraj z M u lekarza bo w nocy miał kaszel taki jakby krtaniowy i rano zaraz po przebudzeniu też szczekał(w ciągu dnia już nie). Ale pani dr nic nie wysłuchała. Przepisała nam flegaminę i witaminki i w razie gdyby temperatura wystąpiła to mamy zgłosić się po antybiotyk. Na basen chodzić możemy:rofl2:. A druga rzecz to że J słyszał jak przez kilka nocy Michał zgrzytał zębami, więc dostaliśmy listę badań na pasożyty które zrobimy po świętach.

W. przyjechał z wujkiem do nas i tym sposobem mogłam sobie wyskoczyć do carrefura... kupiłam proszek i zahaczyłam o triumpha:-). Krystek usnął na siedząco :-Doglądjąc jak W. z A. grali w fife:tak:
Hej, Witajcie.

Pamiętacie mnie jeszcze???? :sorry::-p

U nas ok, zdrówko dopisuje, Karolcia zaczęła raczkować od paru dni, przy tym próbuje siadać co kończy się często upadkiem, ale dzielnie dalej próbuje. Ola po tym jak byłam z Karolą w szpitalu a ona u dziadków, po powrocie zaczęła się jąkać, na szczęście powoli jej to mija, nie wiem czy to przez rozłąkę ze mną, czy coś innego :eek: Dzisiaj wybieramy się na basen, Ola już od paru dni gada tylko o tym :-D
Super, że dziewczyny są zdrowe i gratki za raczkowanie Karolinki:tak:

Hej,

Michał śpi, nastawiłam pranie i zrobiłam ciasto na naleśniki. Dopiję kawkę i zmykam do kuchni. Rano korzystając z tego że J miał na późniejszą godzinę do pracy pojechaliśmy do biedronki. Wcale nie podobają mi się te zmiany w ustawieniu, teraz zrobiło się ciasno a w koszach burdel na 4 kółkach:no:, teraz jak robię tam zakupy to połowy rzeczy nie kupię bo ciężko coś znaleźć:eek:

Motylla ty to nachodzisz się po tych dermatologach:no:u kogo teraz byliście
W niedzielę byłam w tej biedronce na Daszyńskiego i jakoś pół sklepu trza obejść żeby coś znaleźć:rofl2:. Jakoś nie zapamiętałam nazwiska ale bym jej wcale nie polecała, jak weszłam z Radkiem do gabinetu to pani doktor bawiła się telefonem:crazy: i chwilę musieliśmy poczekać aż skończy.
Misia: Wszystkiego Najlepszego dla Natalki z okazji 3 urodzinek:-)

witam się witam.....

marzenka taka swojska wędlina jest najlepsza....my właśnie ostatnio też przywieźliśmy od teściów....
trzymam kciuki za dobre dla Ciebie zmiany w pracy...

marta super że wyjazd do stolicy udany....gratuluje zdolnego siostrzeńca....

mandziula współczuje zapalenia piersi....mam nadzieję że już lepiej...
.........jesteś genialna.....twoje dzieła powalają....no po prostu czad.....
Zosienka jaka słodziutka....
a rysunek też jest czaderski....zdolnego masz męża....
gratuluje I miejsca....

justynka co tam Cię zaniepokoiło u Michasia???? co powiedział lekarz????a doczytałam.... powodzenia na badaniach....oby żaden pasożyt nie odwiedził Michasia....

motylla na jaki proszek macie zmienić????

anaconda Witaj!!!!!!!!!!!!!!! nareszcie wróciłaś....

patlysia żebyś się tylko nie rozpiła przez to testowanie:-D:-D:-D;-);-)

misia Wszystkiego najlepszego dla Natalci.....przede wszystkim zdrówka....buziak
smerfowy tort...fajny...właśnie mnie zastanawia czy dzieci znają tą bajkę....????

anetka w końcu zawitałaś....witaj kochana i odzywaj się.... jak tam po basenie????

reklama
Hello :-):-)
Witam już w Polsce, jutro postaram się Wam pokazać jaka wiosna we Włoszech a teraz walczę z okropnym bólem głowy - chyba to skutki uboczne podróży więc zaraz zmykam spać
Majce robię już wagary do Świąt więc raczej nie będzie mnie dużo na bb

Do góry