reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

mandziula fajnie że pospałyście trochę

marzenka dlaczego nastrój do d... ja się muszę w sobotę zresetować przy procenciku zwłaszcza, że ciężki tydzień od poniedziałku mnie czeka

talia a szukasz czegoś nowego? czy inne plany macie?

reklama
Witam:tak:
no i gdzie ta wiosna????/??to białe g...za oknem znów pada:wściekła/y:
ja w pracy,dzieci w domu z babcią:tak:wczoraj byliśmy na kontroli...na szczęście nic się nie rozwija...mamy więc kontynuować leczenie,aż będzie dobrze:sorry2:czyli w przyszłym tygodniu znów nie idziemy do przedszkola:baffled:

marzenka tulaski na humorek...oby szybko sie poprawił:tak:
maltanka...nie myśl o poniedziałku i całym tygodniu...ciesz sie weekendem:tak:uuu...współczuję mandatu:no:
mandziula śpi,póki Zosia śpi...ja robiłam tak,dopóki nie musiałam wracać do pracy:-D
madzienka tulaski na ból głowy:tak:oby szybko przeszedł:tak:
elza udanego wyjazdu:tak:

aaa...dziś mój mały chłopczyk kończy 9 miesięcy:szok:

Ostatnia edycja:
Misia wytrwałości..głowa na szczęscie przestałą boleć...okłady pomogły, jeszcze kawkę strzele sobie i będzie git....
buziak dla Stasia za 9 miesiączków....

Maltanka współczuję mandatu, na Twoje czy P konto poszło..??

Marzenka kolekcja zbiera się, a miałam w tym roku nie robić...:-p
wypij coś dobrego wieczorkiem a humorek szybko wróci;-)
brawo dla Mateuszka za zaliczony bilans...

Talia ale zlał się twój post...super ze Gabi zdrowa:tak:

Mandziula super Zosieńki waga...;-)

Witajcie, wczoraj miałam taki meksyk w pracy, że dopiero dziś jestem w stanie zajrzeć do Was:-p

Marz a co się stało że humor do d....??

Misia buziaki dla Stacha;-)

Talia no mała panienka Ci rośnie to nic dziwnego, że tylko spódniczki chce zakładać:tak::-)

Maltanka uuu, nie dobrze z tym mandatem

Justynka Wy już dziś wyjazdowo?

Elza udanego weekendu ;-)

To udam się może na kawkę, póki jest czas:sorry2:

W. jechał do swojego ojca, więc się z nim zabrałam razem z dziećmi... zostawiłam ich u teścia, a sama poszłam do Aluśki... posiedziałam trochę u niej i poszłam do teścia... posiedzieliśmy u niego i wróciliśmy do domu ...
Bardzo ładne:tak:

No i wracając do domu wycieczka nas kosztowała mandat:angry:
Współczuje mandatu.:no:

Zosia waży 4710g, taka kluska z niej;-);-)
To ładnie waży twoja córa:tak:

Wczoraj dojrzalam dwa dolne 5 u B i juz kolejna gorna idzie...i juz wiem skad ten lekki stan podgoraczkowy w zeszlym tygodniu ja patrze na jego zabki z przodu czy juz jakies ida bo na dole ma tylko dwie jedynki i na gorze jedynki i dwojki a tu tak daleko wylazly....dziwnie mu te zebolki rosna ale najwazniejsze ze cos sie ruszylo w tym temacie....

Ja mam nastroj od wczoraj do d......wiec dzisiaj z racji weeekndu musze sie zresetowac przy procenciku......

Na wczorajszym bilansie ok....jesli chodzi o ten kaszel co czasem M meczy to on moze byc na tle alergicznym bo kaszel przy robakach to meczacy noca, kolejnym objawem robakow moze byc podrazniony odbyt takze Pan doktor to wykluczyl....wazymy i mierzymy ok wiec mamy sie jnenie zmuszac do jedzienia na sile......
Gratki dla B za kolejne ząbki:tak:...Tulaski przesyłam na poprawę nastroju:tak:... Super, że na bilansie było wszystko ok:tak:

Witam:tak:
aaa...dziś mój mały chłopczyk kończy 9 miesięcy:szok:
Całuski przesyłam dla twojego smyka:tak:... ale ten czas leci.

misia o wy też do przedszkola nie chodzicie?

madzienka na konto P, ja jeszcze nie dostałam ani razu:-p na 12 lat jeżdżenia

obiad mam gotowy, dzisiaj słynne gniazdka justyny, tylko moje trochę zmodyfikowane, bo muszelki, a nie gniazdka,
podłogi pomyłam więc kawkę zaraz jeszcze zrobię:tak:

Witajcie,

Motylla fajnie że podskoczyłaś na pogaduszki do Aluśki:tak:

Sunday dziękuję, dojechałam:blink:nawet szybko:tak:
A jak dzisiaj w pracy, dzieci spokojne czy rozrabiają?

Sienio cieszę się że gniazda przypadły ci do gustu:tak:

Madzienka dobrze że głowa przestała boleć:tak:Julcia idzie dzisiaj na basen? A dostałaś może mail od p. Justyny na temat dodatkowych zajęć pływania w weekend?

Eliza udanego wyjazdu, i szerokiej drogi:-)

Iwonka no już tak do kolejnej zimy mamy wyjazdowe weekendy i na pewno już nie długo na tygodniu zaczną się wyjazdy.

Marz super że na bilansie wszystko dobrze wyszło:tak:

Mandziula i jak odespałyście juz nockę?

Maltanka ojjj współczuję mandatu:no:, fajnie że i ty spróbowałaś ten przepis:tak:, i ja skożystam z twojej modyfikacji;-)bo mi jeszcze makaron muszelkowy zalega w szafce.

Misia buziak dla Stasia na te 9 miesięcy:tak:

Talia super że zdrówko Gabrysi dopisuje:tak:

Aluśka jak u was, co z Amandzią?

Marz, Maltanka udanego weekendowego odstresowania się przy %:-)

A my dzisiaj wybraliśmy się z Ewą i Natalcią na mega udany shopping, obkupiłam i siebie i Michasia i jestem na prawdę zadowolona:happy:. M teraz odsypia, dzisiaj od rana ma humor taki że bez kija nie podchodź, mam nadzieję że po drzemce będzie spokojniejszy.

justyna ja dałam jeszcze taki sos neapolitański do sosu żeby było ostrzejsze, bo mało miałam koncentratu:tak:

u nas dzisiaj cały dzień bażanty latają i skrzeczą to chyba ta wiosna już powinna przyjść niedługo co?

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry