reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Wekend!!! Ojj..... TAK!!! :tak: Kolejne pisanki upinam, Maksio swoje dwie małe pomalował, do kich dokupiłam taśmy z wzorami, i dostałam od Pani ze sklepu piękne kamienne anioły :tak:

mandziula dobrze,ze Miki już lepiej:-)

elza udanego wekendu!!!Odpoczywaj :-)

Madzienka jak głowa?
piękne te Twoje pisanki:tak:

maltanka mandat?za??;-)

marz czemu masz humorek kiepski?

talia dobrze ze u Was wszystko ok.

misia ale czasszybko leeci...

Justyna super ze zakupy udane:tak:
Dzieki dzisiaj było w miarę ok :-)

reklama
Witajcie

madzieńka dobrze, ze głowa juz nie boli, oj nie lunię bolącej głowy:no: śliczne te twoje wielkanocne upinanki:tak:
marz oj ja tez bym sobie coś wipiła:tak: jakieoś reddsa moze:rofl2: pamietam, ze Julce tez zęby wychodziły jak chciały i zupełnie nie w kolejności, matko jak to śmiesznie wyglądało:-D
elza udanego wypadu:tak:
talia etap spódniczek i sukienek ma kazda dziewczynka:-D ja pzez jakiś czas wczale nie kupowałam Juli spodnii tylko spódniczki i te tez musiały sie kręcić:-D

Matko jutro musze isc do pracy, mówiłam, ze to moje wolne kiedyś sie obróci przeciwko mnie:-D

hejka......

madzienka dziękuje ale Twoje dzieła są cudowne...że też nie wpadłam na pomysł królika....za rok zrobię.:-):-):-)
mam nadzieję że ból głowy Ci odpuścił....

maltanka no to ładnie....gdzie Was capneli????? współczuje

marzenka mam nadzieję że % poprawiły Ci trochę humorek....gratulacje dla B za nowe ząbki....

misia buziak dla Stasia...

justynka nie ma to jak udane zakupy....co żeś upolowała fajnego????

sienio oj współczuje jutro do pracy nie zazdroszczę....

a my do siostry zajechaliśmy spokojnie bez żadnych przygód....tylko ten śnieg niepotrzebnie padał....teraz całe towarzystwo raczy się na dole ale ja mam już dosyć....uśpiłam Czarka i na chwile postanowiłam do Was zajrzeć i sama zaraz spadam spać...coś ostatnio nie mogę się wyspać......

spokojnej nocki.....

Witajcie
My już na nogach, ale patrząc za okno, aż się miło wstaje. :tak: Dzisiaj sporo rzeczy do załatwienia mamy, Hubert jedzie do dziadków, zamierzam jeszcze siostrę przy okazji odwiedzić, a wieczorem wybywamy do sąsiadów - do sąsiadki na 30-tkę:tak: jeszcze muszę prezent kupić

maltanka mandat?za??;-)

sunday no właśnie za km/h;-) ps. pochwal się pisaneczkami

Matko jutro musze isc do pracy, mówiłam, ze to moje wolne kiedyś sie obróci przeciwko mnie:-D

oj nie zazdroszczę, udanego dnia w pracy

maltanka no to ładnie....gdzie Was capneli????? współczuje

eliza
na Choinach:sorry2: ps. udanego weekendu u nas ładne słoneczko świeci:-)

pobudka o 5.40 nie była moim marzeniem ale moje dziecko jest nieobliczalne....na szczęście słoneczko ładnie świeci i od razu humor człowiek ma lepszy.....
tak więc wstawać śpiochy....

maltanka powodzenia w załatwianiu spraw i udanej imprezki wieczorem....

Witajcie;-) ale pusto:tak: ja już mam mieszkanko posprzątane, rosołek ugotowany, zakupy zrobione, chwile przysiadłam teraz bo jeszcze lodówka mi się rozmraża...

Maltanka
udanej imprezki:tak:

Elza witaj w klubie, ja dziś niewiele później wstałam, bo 6:05;-) Cypek niestety nie dał pospać:-)

Sienio jak było w pracy?

Kończę kawkę i idę robić drugie danie, dziś te gniazda makaronowe co Justynka wrzucała:tak:

Udanego, słonecznego weekendu;-)

Witam. Byłam już na dworku z chłopakami:tak:, na słoneczku całkiem przyjemnie ale w cieniu to zimno, a jak jeszcze za wieje to masakra taki ziąb. Radek śpi:tak:... a Krystek bawi się balonem:-D próbuje go nadmuchać:-D
A my dzisiaj wybraliśmy się z Ewą i Natalcią na mega udany shopping, obkupiłam i siebie i Michasia i jestem na prawdę zadowolona:happy:. M teraz odsypia, dzisiaj od rana ma humor taki że bez kija nie podchodź, mam nadzieję że po drzemce będzie spokojniejszy.
Fajnie, że jesteś zadowolona z zakupów:tak:

Witajcie
My już na nogach, ale patrząc za okno, aż się miło wstaje. :tak: Dzisiaj sporo rzeczy do załatwienia mamy, Hubert jedzie do dziadków, zamierzam jeszcze siostrę przy okazji odwiedzić, a wieczorem wybywamy do sąsiadów - do sąsiadki na 30-tkę:tak: jeszcze muszę prezent kupić
Udanej imprezy życzę:tak:

Witajcie ale pustki weekendowe...za oknem piękne słoneczko tylko ta temperatura...piękna pogoda ale na styczeń a nie prawie na kwiecień...

My wczoraj z Julą zrobiłyśmy sobie babski shopping...i wiecie że już sa japonki w sklepach, nie wspominając o letnich bluzeczkach...:eek:

U nas póki co spokojnie....

Iwonka jak smakowały gniazdka...wprowadzałaś jakieś modyfikacje...bo ja też planuje je zrobić...

Maltanka jak imprezka??boli dzisiaj głowa...??

Sunday pokaż upinanki:tak:;-)chwal się chwal....
kiedy macie wizytę u lekarza???Maksio do przedszkola nie będzie chodził do świąt??

Karlita hop hop co u Was??jak Norbuś śpi spokojnie nockami???

Marzenka humorek poprawił się??
Justyna super że wypad na shopping udany....J i P nie byli bo P podziębiony:baffled:

Elizka
współczuję rannego wstawania, mam nadzieje że Czaruś dzisiaj pospał...

Sienio jak wczorajszy dzień w pracy???

Antuanet co u Was???
Aneta a u Was??Jak Karolinka wyzdrowiała już??

Talia nie wiem jak Ci pomóc...może spróbuj odświeżyć całą stronę wciskając ctrl+F5

miłej niedzieli

Ostatnia edycja:
tak się zachmurzyło słoneczko się skryło pada pada śnieżek biały dawno go nie było....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:....a ja w Lublinie?????
witam w niedzielę.....dzisiaj Czarek był łaskawszy i wstał o 7.10....a wczoraj padł przed 20 co mu się nigdy nie zdarza....

madzienka co tam upolowałaś wczoraj fajnego na zakupkach....super że zrobiłyście sobie taki babski wypad....
iwonka i jak te gniazdka makaronowe....bo ja też noszę się z zamiarem zrobienia ich....wszystkie tak zachwalają że trzeba wypróbować....
karlita no właśnie jak tam Norbuś z tym gipsem...????? bidulek kochany...
sunday wciąż czekamy na zdjęcia twoich pisanek-upinanek

a wiecie ja jedną zrobiłam siostrze i jak jej teściowa zobaczyła to też taką chciała więc wczoraj szybko pojechałam do pasmanterii zakupiłam potrzebne materiały i jeszcze 2 wczoraj upiełam.....
a dzisiaj do domku....niestety:-:)-:)-( dlaczego te weekendy tak szybko mijają....

reklama
Witam. Dzieciakom puściłam na tel bajkę ale tylko Radek jest nią zainteresowany...Krystek pyta się czy jest jego kolej do lapka... a teraz się zainteresował bajką:tak:, więc mam chwilkę na bb:tak:. W. ogląda f1 ale już się zgłaszał do lapka... i pomału będziemy się zbierać do teściów na obiad:nerd:
Witajcie ale pustki weekendowe...za oknem piękne słoneczko tylko ta temperatura...piękna pogoda ale na styczeń a nie prawie na kwiecień...

My wczoraj z Julą zrobiłyśmy sobie babski shopping...i wiecie że już sa japonki w sklepach, nie wspominając o letnich bluzeczkach...:eek:

U nas póki co spokojnie....
Co upolowałaś na zakupach?
Karlita:Jak Norbuś?

Do góry