reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

anaconda chciałam szybciej skończyć żeby szybciej premię dostać:zawstydzona/y: Bo planuję samochód zmienić...
madzienka super że wizyta u lekarza udana:-) a dzień wujka i cioci wymyśliła ciocia że zjeżdżają się dzieci z całej rodziny i ciocia z wujkiem się nimi zajmują a reszta biesiaduje:happy2:
maltanka wytrwałości Ci życzę w pracy:tak:
aneta82 a jakie mm Ci polecił lekarz?Ja Bebilonem karmię i jak narazie jest ok.
sunday a gdzie chodzisz do gina?A te testy to najpierw pani pisze numerki na rączkach, potem po kropelce jakiś preparatów obok każdej cyfry, a na koniec nakłuwa blaszkami:baffled: I później siedzi się nieruchomo 15 minut żeby kropelki nie spłynęły...
Moje dzieciaki poszły spać przed 19, mam nadzieję że dośpią do rana.:confused: My z małżem byliśmy w makro na zakupach, kupiłam prezenty dla dzieciaków więc już mam spokój. Miłej nocki.:-)

reklama
Ja znowu padnięta zajęciami w przedszkolu i wizytą ch. Olka - taką radochę miał że nie ma co:tak::-D.
Co do tortu to nie miałam natchnienia na zabawę w barwniki i poszłam na łatwiznę, 4 paczki groszków i 2 malinek żelkowych i taki wyszedł.:tak::-)
dzięki za porady z włosami, jutro lecę do apteki.
Co do alergologa to jeździmy kontrolnie co 3 m-ce i dopisał Azomyr i takie syropki pospolite na przeziębienie bo katar bakteryjny się pojawił.
Wczoraj odebrałam z Rossmanna prezenty dla Pabla i ROKiego a dziś przyszła przesyłka z HIPPa i kupony rabatowe oraz talon na pudełko z prezentem i już odebrane.
Maltanka, współczuję niezbyt zdrowej atmosfery w pracy.
Misia, tort to jest Red Velvet - wygogluj sobie;-):tak: zamiast barwnika w żelu dałam w proszku.

Witajcie wieczorową porą:tak:Dzieciaki śpią- Kuba obok mnie a Emilka od dwóch dni spi w łóżeczku:szok:- a nie spała w nim nigdy bo służyło nam raczej jako kojec:-D
misia
- Kuba ma rozszerzoną dietę już po 3 miesiącu:tak:bo moje dzieci mleka nie chcą pić- jedynie w kaszkach mogę przemycić a i to nie bardzo:no: jak Wasze zdrówko?
marta ja to Cię normalnie podziwiam czworo dzieci i mąż i jeszcze masz czas na gotowanie i pieczenie:tak:
ups Kuba coś się wierci-idę przytulić to się nie obudzi:tak:;-)

Witam
Znów zimą i slisko ale jakoś pojechaliśmy powoli
Mandziulamacie problem z kopa ? Maciek robił 1 na 2 tyg
Anaconda cwiczymy chociaż są opory
A Ty bierz się do roboty póki czas Maja będzie bawić:p
I muszę już kończyć
Wszystkiego najlepszego dla Was kobitki

Witam z pracy,
dzieci w domu z M:tak:
ledwo zdążyłam do pracy,bo jeszcze w przychodni byłam zapisać nas na kontrolę..idziemy na 16...a do tego ten wrrr.. śnieg:angry:no ale za tydzień już mogę wrzucić na luz,bo dostałam zgodę na zadaniowy czas pracy,tylko musi się uprawomocnić:-)
wczoraj byliśmy u dermatologa z Natalką,bo miała taki dziwny paznokieć na małym paluszku u nogi..ale pani dr nas uspokoiła,że małe dzieci tak chodzą,że im się ten pazurki niszczą i że to nie jest żadna grzybica:tak:a potem ja byłam u okulisty:tak:mam zalecenia i za miesiąc do kontroli;-)

no a to dla mam z okazji dnia kobiet:-D
[video=youtube;rbBsDbkmYtM]http://www.youtube.com/watch?v=rbBsDbkmYtM[/video]

Marta Red Velvet znam...robiłam Natalce na pierwsze urodziny:tak:
aneta a nie próbowałaś sama gotować??moje dzieci też nie tolerują słoiczków:no:choć kaszę jedzą:sorry:7100 to mało?:eek:

Witam :-):-)
No właśnie widzicie tą piękną "wiosnę" za oknem :szok::szok::szok: ja tak nie chce :no::no:
Wczoraj J pożyczył z pracy odkurzacz piorący karcher i mam zamiar poprać wszystkie dywany i tapicerki póki taka okazja się trafiła :tak::tak: więc tylko poczytałam i zmykam do roboty :tak::tak:
A wczoraj zmokłyśmy i to całkiem nieźle bo zachciało mi się spacerku zamiast autem podjechać :crazy::crazy: ale za to Maja bogatsza w te płótna do malowania z biedronki i teraz sobie wymyśliła ze będzie zbierać pieski - wychodzą takie gazetki z figurką :tak::tak: pierwszy nr fakt tylko 4,99zł ale już kolejne po 9,99zł i co najlepsze wychodzą co tydzień :crazy::crazy:
Madzienka oj zmokłyśmy nie ma co ukrywać bo parasola nie wzięłam :crazy::crazy: fajne te płótna do malowania :tak::tak: chyba dzisiaj darujesz sobie spacerek z Lenką, no chyba ze na sanki ją zabierzesz ;-):-D super że wizyta w porządku :tak::tak:
Antuanet no no o nowych aucie myślisz, a masz jakieś na oku? :confused::confused: i jak Kubuś znosi te testy bo mimo że zbytnio nie bolą to przyjemne nie są :no::no:
Maltanka a któż to Cię tak podkurzył? :sorry::sorry:
Sunday oby wynik cytologii był prawidłowy :tak::tak: u mnie na wątku styczniówki 2006 właśnie jedna ma mieć wycinanego guzka bo wykryto u niej raka szyjki macicy :-:)-(
Aneta Twoja Karola będzie super szczupłą laską więc nie ma co się zamartwiać ze za mało waży ;-);-) moja zawsze ponad 97 centyl wychodziła i co mam jej jeść z tego powodu nie dawać ;-);-):-p:-p to faktycznie kiepski masz ten internet :-:)-(
Motylla to jednym słowem wielkie zmiany Cię czekają na wiosnę :tak::tak:
Patlysia może Emilka już teraz tylko w łóżeczku będzie spała :tak::tak:
Misia to oby szybko zleciało do następnego tyg :tak::tak: powodzenia na wizycie kontrolnej :tak::tak: moja Maja też ma niezbyt paznokietki u nóżek, bardzo często jej się łamią wzdłuż :sorry::sorry:
Marta Ty padnięta? W to to już na pewno nie uwierzę :-D:-D;-);-)
Gon1a no jakoś tak mi zawsze nie po drodze ;-);-):-p:-p
Nie mam dzisiaj żadnego pomysłu na obiad a tu mi jeszcze J przygryza że przecież piątek to coś postnego musi być :crazy::crazy:
Dobra zmykam działać z odkurzaczem :tak::tak:

Ostatnia edycja:
Witajcie...to co jest za oknem to jakaś masakra....
A miałam takie plany na dzisiejszy dzień :-p

Beatko jak spacerek dzisiaj z rana?

Madziu nawet sobie nie wyobrażasz jak się super szło wzdłuż tego bloku co na górze jest napis ALDIK :-D:-D:-D siepało po twarzy na maksa :-D:-D:-D

reklama
Do góry