reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam sie weekendowo:-Di samotnie...B spi M z P we Włodawie ale jutro rano wracaja...mieli cos do zalatwienia poznym popoludniej.....a to co dzieje sie za oknem nawet nie skomentuje snieg to juz nawet mi sie nie podoba chocby byl juz zloty to mam go dosc....:no:

Madzienka korzystaj korzystaj z tego okresu jakL bede usypiac takie miejsca bo pozniej jedno bedzie latac za dzieckiem a druge robic zakupy:-D:-D:-Dsorry zostawilam telefon w samochodzie i poszlam po niego jak B zasnal;-)niech swietuje taa okazje trzeba dobrze oblac....P zaluje ze nie mogl dolaczyc ale nadrobia to napewno:happy:
Mandziula kupa sie nie przejmuj bo dzieci karmione piersia moga nawet nie robic kupki do 2 tygodni jesli ladnie trawia caly pokarm......a lekarza nawet nie skomentuje nie pokazuj juz sie u niego:no:
Maltanka matko co sie tam u Ciebie dzieje:nerd::nerd::nerd:
Misia jak kontrola???
Antuanet ja jak sprzedam jutro moje autko tez zmieniam...ta cytrynka fajna jest ja musze miec odrobine wiekszy...takze zycze udanego i szykiego zakupu....
Justyna ale Cie wzielo na porzadki....:-Dzazdroszcze....jak droga do Włodawy kiepsko co??????

KOBITKI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI NAZEGO ŚWIĘTA BĄDŹMY ZAWSZE USMIECHNIĘTE I MEGA SZCZĘSLIWE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Witajcie

Oj śnieg ciezki temat :sorry2: wolę pogodęwtrokową czyli wiosenne słoneczko:tak: chyba juz kazda z nas na nie teraz czeka:tak:

madzieńka śliczna ta twoja młodsza, ale widać, ze jeszcze nie pokochała zakupów:-D:-D i jak świętowanie P?
marz dobrze, ze chłopaki zostali na noc, bo ciezkie warunki wieczorem panowały i co chwila syszałam karetkę:-(
sunday jak MAksio? Idzie juz do przedszkola? mam w planie dziś zrobic Twoja sałatke , bo marze o niej juz chyba miesiąc:tak::-D
maltanka i jak po tygodniu ? przetrwałaś?
antuanet świeto cioci i wójka super sprawa:-D a kto jest tym szczęśliwym wójkiem i ciocią?
justynka mam wrażenie, ze Twój dzień liczy wiecej godzin niż mój:-D:-D kiedy ty masz czas na te wszystkie prace?:eek:
karlita, madziarka no właśnie zapomniałyście o nas?

Zmykam, bo mi znów sobota umknie i nic nie zrobię:sorry2: a plany sąąąą ogromne:-D

Witam. W. przygotowuje śniadanie, a Krystek trochę mu pomagał w tym. A wczoraj w dzień kobiet dostałam prezent...@ mnie nawiedziła. Coś Radek obudził się w złym humorze... marudę ma włączoną...
wczoraj byliśmy u dermatologa z Natalką,bo miała taki dziwny paznokieć na małym paluszku u nogi..ale pani dr nas uspokoiła,że małe dzieci tak chodzą,że im się ten pazurki niszczą i że to nie jest żadna grzybica:tak:a potem ja byłam u okulisty:tak:mam zalecenia i za miesiąc do kontroli;-)
Dobrze, że pani doktor was uspokoiła co do paznokci Natalki:tak:

Moje małe coś podziębione, żuczek gluty zielone po pas, w nocy oczka miał zalepione a dziś lewe zapuchnięte a ROKiś też jakiś sapiący a doktorka na urlopie prawie cały m-c.:confused2:
Zdrówka podsyłam:tak:

witam
my dzisiaj byliśmy u ortopedy, z bioderkami wszystko ok,
na szczęscie Zosiula kupkę zrobiła...
Super wieści:tak:

Witam sobotnio. U nas dzien zaczął się pracowicie,tzn odkurzacz chodzi, każdy z niego korzysta. M pyta czemu dzisiaj sprzątamy? Ja: bo sobota to jest dzień porządków. ;-)

Kochane wybieramy się jutro do brata na obiad, podpowiedzcie jakie ciasto moge zrobić?Tak,zebym pol dnia w kuchni nie stała.

Motylla współczuje @.

sienio posmakowała sałatka?Smacznego!:tak:
Narazie Maksio nie idzie do przedszkola, mamy troche go izilować od wirusów a tam to ich jest troche...:eek::eek:

Madzienka jak tatuś po oblewaniu córeczki?

hej dziewczyny....jak tam mój ukochany weekendzik..mi go trochę psuje kilka faktów....1).brak samochodu (człowiek przyzwyczaja się do dobrego), 2). @ (mówi samo za siebie), 3). powrót zimy (nie lubię)....

Wszystkiego Najlepszego z okazji Naszego Wczorajszego święta....obyśmy zawsze były takie fajne :-D:-D:-D....
wczoraj nie zaglądałam po pracy pojechałam do siostry pofarbować włosy... i trochę mi zeszło....

mandziula dobrze że z bioderkami Zosieńki wszystko w porządku i dobrze że kupka wreszcie się pojawiła.....Czarek też jak był malutki to cały tydzień nie robił....byłam z nim u lekarza i pani dr mnie uspokoiła powiedziała że jak jest tylko na piersi to wszystko strawił i nie ma co się odkładać i dlatego nie ma kupki....

misia ale Ci fajnie zadaniowy tryp pracy...super.... zrobisz swoje i do domu

madzienka ale słodko Lenusia spała na zakupkach....co dostałyście???? i co dostał tatuś????

justynka Ty piszesz że Twój J zawsze coś sobie znajdzie do roboty i że nie usiedzi na miejscu....ale z tego co czytam to TY też jesteś pracoholiczką.... dobraliście się....:tak::tak::tak:

sunday z cistem nie pomogę....bo a taka mało kulinarna jestem....

spokojnej i udanej soboty...

Witam się i ja:-)
Korzystam z dobroci braciszka i zaglądam do was:-)
M śpi, ja już po sprzątaniu i zakupach...pochodziłam trochę po obuwniczych sklepach bo poszukuję jakiś botków przejściowych z zimy na wiosnę, ale nic nie było,już pantofelki same na wystawie:eek:, no nic może w LBN coś znajdę...

Eliza, Motylla oj współczuję @ :no:

Sunday zaczęłaś pracowicie sobotę:tak:

Madzienka i jak P po oblewaniu? A zakupy z Juleczką udane?

Marz droga była kiepska, podróż zajęła nam 3 godz bo jeszcze musieliśmy zboczyć z głównej drogi a na wioskach to już była masakra:no:

Madzienka jak nocka i wypad P?????
Justyna no na wioskach musiala byc tragedia.....ja mam wrazenie ze takich butow nie ma zawsze albo juz wiosenne albo zimowe....
Elza głowa do góry samochod zaraz wroci z naprawy, @ może za miesiac juz nie przyjdzie a zimy za tydzien z ewnoscia nie bedzie takze nie jest zle;-):-)

B ucina sobie drzemke a M pojechal z P na miasto no i troche na szalenstwo sniegowe bo M ostatnio to tylko by w domu sie kisil:no:ja bylam juz na malych zakupach planow na popoludnie brak takze jedno wielkie lenistwo....

Witajcie...w sobotnie śnieżne popołudnie, teściówka już dowiozła obiadek więc gotowanie z głowy....
tak naprawdę to miałam obiad ale jak zaproponowała a sprawia jej to przyjemność to nie śmiałam odmówić:zawstydzona/y::-p

Nocka super...dziewczynki poszły spać Lenka wstała dwa razy więc było ok....
A oblewanie P udane...zdrowa córę będziemy mieć patrząc na ilość alkoholu którą wypili i te opary nad ranem:-D:-Dale oczywiście nie miał wyjścia i pojechał z nami do plazy na zakupy....
Jula bogatsza o dwie pary bucików na wiosnę i kolejne bluzeczki...przeszczęśliwa bo jedne migają jak się chodzi:-):-)

Marzenka P również żałuję ale co się dowlecze....nadrobią to jeszcze nasi panowie:tak::tak::tak:
udanego leniuchowania....

Justyna żebyś wiedziała ze wszędzie już wiosenne buciki a niedługo pewnie sandałki pojawią się...

Eliza głowa do góry...i udanego weekendu...mimo tych niedogodności...

Sienio szybko będzie musiała przyzwyczaić się do odwiedzania galerii:-D:-D
udanego dnia...

miłego popołudnia

madzienka Oby ilość wypitego alkoholu była współmierna do zdrowia Lenki...:-D:-D:-D....super że zakupy udane....Juleczka jak prawdziwa kobieta wystarczy kupić bluzeczkę buciki i już szczęście nie znika z twarzy.....super.....

marzenka samochód J będzie reperował więc może to trochę potrwać.... a zima mam nadzieję że już sobie pójdzie raz na zawsze...ale dziękuje Ci kochana za znalezienie tych dobrych stron ...

justynka ja również oglądałam się ostatnio za butami na taką przejściową pogodę ale fakt nic nie ma ciekawego....jak znajdziesz to daj cynk:-):-):-):-)

reklama
My zaraz wybywamy do znajomych,ale jeszcze chwilke zajrzalam do Was.

Dostałam info od Anetki, że zostają w szpitalu, Karolinka ma zapalenie gardła i ucha,a gorączka nie spada...:-(

Do góry