reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

hej dziewczyny............jak mi wstawało o 5...hym OKROPNIE!!!!!!
a na dodatek mam dzisiaj mega szczęście....otóż skończył mi się przegląd techniczny mojego "Ferrari" i J pojechał na przegląd.....jak facet wsiadł wjechał na te całe rolki itp. i nagle pokręcił głową....i mówi że jest źle a mianowicie pedał hamulca mu się zapadł.....urwał się przewód hamulcowy.....dzięki Bogu że to się nie stało w trakcie jazdy bo mogłabym dzisiaj już do Was....i od jutra mówię "przepraszam" MPK

madzienka ale ta Lenka to śpioch....oby Ci w nocy nie dała popalić

misia może i się powtarzam ale ZDRÓWKA!!!!!!

iwonka super że miałaś udane zakupy.....i super że już z rozliczeniem załatwiłaś sprawe

sienio ja byłam na otwarciu tej kawiarni.... podobało mi się ale fakt jest to miejsce bardziej dla maluszków....chociaż dla starszaków organizują różne warsztaty itp.

przepraszam że się nie odnoszę do wszystkich ale....z tego niewyspania mam sklerozę....czytałam czytałam i nic już nie pamiętam...

reklama
witam wieczornie
anaconda ciastolinę robiliśmy taką: Domowa ciastolina o zapachu pomarańczy. ~ "URWISKOWO"
madzienka super ci Lenka pospała, oby noc była podobna:tak::tak:
patlysia ale masz plany na niedziele, a na giełdę tez bym się wybrała...
justyna jak twój humorek??? słonko przegnało trochę dołków????
gon1a dobrze, ze zdrówko wam dopisuje:tak::tak:
motylla kiedy się wyprowadzacie??? i masz Rację Nałęczów wcale nie tak daleko:tak::tak:
my dzisiaj byliśmy n spacerku dopiero po południu jak przywiozam Mikiego, bo rano musiałam zrobić kilka rzeczy a potem byłam u gin na wizycie kontrolnej
nie wiem o co chodzi Mikiemu, ale dzisiaj na siłe go ciągnęłam za bramę bo się darl że nei chce isć tylko koo domku chce być:baffled::baffled::baffled: a jak już go wyciągnełam i wytłumaczyłam ze nic mu się nei stanie to szedł za mną jak kleszcz uczepiony:no::no: oj musze sobie dziecko naprawić....

Mój najmniejszy skarbek ładnie sobie śpi już od godziny....troszkę przetrzymałam ją i nie dałam jej spać po spacerku w domu i to zaskutkowało szybkim zaśnięciem na noc....:tak::tak::tak:

Eliza oby....
dobrze że usterka została wykryta i nic złego nie stało się....

Mandziula Miki nie chce chodzić do przedszkola???
może to jakis objaw zazdrości że Zosia jest z mama w domu a on musi iśc do przedszkola...

Gon1a dobrze że zdróweczko Wam dopisuje...

Sunday super że balkon już posprzątany ja tez miałam to w planach....

Sienio hehehe...wiesz ze ja zawsze wszystko wiem:-D:-D:-D

a gdzie nasza Antuanet??nie ma czasu do nas zajrzeć....:shocked2:

Anaconda dotarłyście do domu???był jeszcze spacerek???

ja dzisiaj dotleniłam się:-D i padam....więc spokojnych nocek wszystkim życzę...

BaBeczki, sorki że tak po nocy za słodkościami ale męczący dzień miałam. W imieniu Olka dziękuję za życzenia i wszystkie ciepłe słowa. Smacznego
IMG_2466[1].jpgIMG_2473[1].jpg

dziewczyny doradźcie co na wypadające włosy bo od karmienia mi garściami wychodzą.
Jutro alergolog z żuczkiem i zajęcia Klubu Małego odkrywcy w przedszkolu i biegiem na trening a wieczorem wyczekiwane przez Olka spotkanie z chrzestnym - widział go 6 lat temu jak z Julem w ciążę zaszłam.
Sunday, a no pracowałam, najpierw byłam 3 m-ce na stażu jako pomoc nauczyciela z PUP a że zafasolkowałam to dostałam umowę na m-c a potem przedłużenie do porodu, czyli 8 -cy cudze dzieci bawiłam.:tak:

Free może na spacerek sie kiedyś umówimy?

Ostatnia edycja:
Witam,witam:tak:
ale dzis cieplutko...a ja w pracy siedzę:angry:no nic...jakoś damy radę:-Ddzieciaki zanim wyszłam wstały...tzn.Stacho wstał po raz kolejny,bo jak unsął wczoraj o 22 to wstał już o 1:no:a potem to już z nami w łóżku spał:sorry2:ja dziś w pracy dłużej,bo czekam aż do mnie M z dziećmi przyjadą,bo mamy wizyte u dermatologa i okulisty:sorry2:

Ja ostatnio przeżywam jakiś kryzysik czy to już może przesilenie wiosenne, dołek siedzi na dołku:no:, w dzień jak M zasypia to sprzątam, pomyłam już okna na zewnątrz, a jak wstaje z drzemki to zawsze jest coś wspólnego do roboty i tak mija nam dzień za dniem. Dzisiaj mamy jeszcze wizytę u gastrologa, tak że wpadłam tylko usprawiedliwić swoją nieobecność na bb...
dołki przeganiamy...a sio!!!!!!!!!!!!!!
jak wizyta?
ja chętnie wypiję za Twojego 12000 posta :-D:-D
hehe...rozpijecie się:-p
misia to ile ty masz dzieciaczków? :)
dwójkę:-Dprawie trzylatkę i ośmiomiesięcznego brzdąca:tak:a porównywałam do Lenki madzienki i Zosi mandziuli;-)
Witajcie, my dopiero weszliśmy do domku-pogoda piękna to korzystamy:tak:w dodatku mam wielki problem do rozwiązania a raczej zorganizowania bo wybieramy się w niedzielę na zoopark, w dodatku Emi ma zaproszenie na urodziny do siostry ciotecznej, a i na zakupy wiosenne chciałam jechać bo mam tylko grubą kurtkę zimową (reszta ubrań chyba zbiegła się w praniu bo jakieś małe:-D;-):shocked2:) i pomyślałam, że może pojechałabym na tą giełdę niedzielną bo bardzo dawno już tam nie byłam i kompletnie nie wiem jak to zorganizować bo do galerii Kubę zabiorę bez problemu no ale na giełdę to już na pewno nie...echhh zgłupiałam już kompletnie:szok::dry:

madzienka oj głodny brzuszek- skąd ja to znam- Kubula je ciągle- waży już ponad 9 kg:szok: no ale jest wysoki to przynajmniej nie wygląda na grubasa;-) dzisiaj zjadł swoją porcje jedzenia a potem włożył rączkę do mojego spaghetti i co? od razu do buźki, zdążyłam mu wyjąć ale sosu posmakował i długo potem mlaskał:-D;-)
oj,to faktycznie masz łamigłówkę:sorry2:
:-Dczas najwyższy na rozszerzanie diety Kubusia o czym samo dziecko Ci przypomina:-D:rofl2:

Ale pięknie musiała być dziś na dworze a ja za szybą cały dzień przesiedziałam:dry:
sienio ja też:baffled:

Ło Matko!!!! Zwariuje- to tylko kwestia czasu:-D:szok::eek: od dwóch godzin muszę słuchać disco polo, ja rozumiem, że można przy tym świetnie się bawić i tak jest ale słuchać???:no: Kuba uderza w wielki wrzask gdy tylko wyłączę lub włącze inną muzykę- no cóż będę skazana na słuchanie swojej muzyki w samochodzie:wściekła/y::-D
:-D
a ja w pracy mam urwanie głowy i do tego uszczuplaja nasz wydział bedzie jeszcze wiecej bo plany sa ambitne chyba bedziemy s17 do stolicy budowac do 2017:-D
wczoraj po raz pierwszy przykukałam samolot ze świdnika jak nad moim podworkiem lecial po 17, zaraz weszlam w neta i lecial do Oslo fajnie nisko ze mozna go podziwiac i ok 20 leciał ale tylko swiatełka migały za ciemno było
u nas za razie zdrowko dopisuje, Asia tylko cos sie wczoraj najadla brzuch ja bolał w nocy parzyłam jej tradycyjnie miętę i spała oczywiscie ze mna w łózku
zdrowka dla chorowitkow zycze i pedze bo jeszcze z Asia musze pocwiczyc, włąsnie jestesmy w trakcie dzis na tapecie liczenie do 10
oj,to będziesz miała sporo pracy:sorry2:ale widoków zazdroszczę;-)
hej dziewczyny............jak mi wstawało o 5...hym OKROPNIE!!!!!!
a na dodatek mam dzisiaj mega szczęście....otóż skończył mi się przegląd techniczny mojego "Ferrari" i J pojechał na przegląd.....jak facet wsiadł wjechał na te całe rolki itp. i nagle pokręcił głową....i mówi że jest źle a mianowicie pedał hamulca mu się zapadł.....urwał się przewód hamulcowy.....dzięki Bogu że to się nie stało w trakcie jazdy bo mogłabym dzisiaj już do Was....i od jutra mówię "przepraszam" MPK
oj,dobrze,że na przeglądzie to wyszło a nie w drodze:sorry2:jak się jechało MPK?

superowy pomysł:tak:
my dzisiaj byliśmy n spacerku dopiero po południu jak przywiozam Mikiego, bo rano musiałam zrobić kilka rzeczy a potem byłam u gin na wizycie kontrolnej
nie wiem o co chodzi Mikiemu, ale dzisiaj na siłe go ciągnęłam za bramę bo się darl że nei chce isć tylko koo domku chce być:baffled::baffled::baffled: a jak już go wyciągnełam i wytłumaczyłam ze nic mu się nei stanie to szedł za mną jak kleszcz uczepiony:no::no: oj musze sobie dziecko naprawić....
mandziula u nas podobnie...wiecznie Natalka chce zostać w domku...co rano pyta,czy zostanie z babcią:sorry2:może Miki podobnie..mama zostaje w domu z maleństwem to on też chce:sorry2:
Mój najmniejszy skarbek ładnie sobie śpi już od godziny....troszkę przetrzymałam ją i nie dałam jej spać po spacerku w domu i to zaskutkowało szybkim zaśnięciem na noc....:tak::tak::tak:
ależ pospała w dzień:szok:jak nocka?

BaBeczki, sorki że tak po nocy za słodkościami ale męczący dzień miałam. W imieniu Olka dziękuję za życzenia i wszystkie ciepłe słowa. Smacznego
Zobacz załącznik 543805Zobacz załącznik 543806

dziewczyny doradźcie co na wypadające włosy bo od karmienia mi garściami wychodzą.
Jutro alergolog z żuczkiem i zajęcia Klubu Małego odkrywcy w przedszkolu i biegiem na trening a wieczorem wyczekiwane przez Olka spotkanie z chrzestnym - widział go 6 lat temu jak z Julem w ciążę zaszłam.
alez smakowitości robisz:szok:podziel się przepisem,bo niedługo mnie czeka robienie tortu:szok:
na włosy nie poradzę:-(
daj znac co powiedział alergolog:tak:

witam z rana
kto zabrał słońce????

madzienka jak wasza nocka??? Lenka spałą ładnie???
marta najlepsze życzenia dla Olka!!!
pyszności serwujesz:tak:
co do Mikiego to on z domu chętnie wychodzi, potem się ładnie bawi i nie płcze tylko moment wejściaa do sali... idzie jk na skazanie, rozmawiałam wczoraj z jego panią i mówiła ze to nie trwa długo i zaraz się rozkręca, ale taki biedny idzie jakby się bał:baffled::baffled::baffled:
Zośka mi od niedzieli kupki nie robiła... nie wiemczy mam się zacząć martwić czy dać jej jeszcze czas, bo bączki puszcza, trochę się pręży, ale ładnie śpi, je dużo....

Witajcie...najmłodsza śpi, ciut starsza jedzie do przedszkola...a ja relaksuję się cisza...P dzisiaj ma rundkę po przyjaznych miejscach typu ZUS itp.
Nocka super...tfu tfu żeby nie zapeszyć...Lenka obudziła się dwa razy zjadła i poszła spać...

witam:tak:ależ pospała w dzień:szok:jak nocka?

Dziękuje nie narzekam....
Misia jak u Was ze zdróweczkiem...
powodzenia na wizytach...czekamy na wieści...

Mandziula próbowałaś jej pomasować odbyt...okrężnymi ruchami...posmaruj paluszka wazelina albo maścią witaminową i jeśli ma problem ze zrobieniem powinno jej to pomóc a jeśli nic nie będzie się działo to pewnie tak ma być...:tak:
u nas te masażyki działają i mała robi od razu

Marta na wypadające włosy polecam maskę L'Biotica, Moc Natury Wax, Intensywnie regenerująca maseczka do włosów osłabionych z tendencją do wypadania - opinie internautek o kosmetykach w polskim katalogu opinii o kosmetykach KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC) u mnie sprawdziła się :tak::tak:
ale pyszności robisz....

Nocka super...tfu tfu żeby nie zapeszyć...Lenka obudziła się dwa razy zjadła i poszła spać...
no extra...brawa dla Lenki:tak:

Misia jak u Was ze zdróweczkiem...
dzieki...wygląda,że lepiej...oby nie zapeszyć:-Ddzieci kaszlą,ale katary jakby mniejsze i wczoraj już bez gorączek:tak:
Mandziula próbowałaś jej pomasować odbyt...okrężnymi ruchami...posmaruj paluszka wazelina albo maścią witaminową i jeśli ma problem ze zrobieniem powinno jej to pomóc a jeśli nic nie będzie się działo to pewnie tak ma być...:tak:
u nas te masażyki działają i mała robi od razu
albo masaż brzuszka zgodnie z ruchem wskazówek zegara:tak:jak dzieci były takie malutkie to im to pomagało:tak:

no właśńie robię takie różne czary maary i nic się nie zmienia, czytałam, ze dzieci kramione piersi moga mieć takie przerwy w robieniu kupki, ale jakoś tak zaczynam się już martwić, chyba z braku innych rzeczy do roboty

madzienka super że Lenka ładnie pospała w nocy,
ja wczorj ZOśce włączyłam pozytywkę do usypiania i też bez płaczu się obeszło, moze to jest sposób na nią;-);-)

reklama
Witam :-):-)
No właśnie kto zabrał słońce :szok::szok: a tak szczerze to ja się cieszyłam że chociaż nie pada bo przecież zapowiadali :tak::tak: przynajmniej mogłam na spokojnie zaprowadzić Maję do przedszkola :tak::tak:
A wczoraj widziałam naszą najmłodszą bb-ową forumowiczkę :-p:-p Lenka jesteś śliczniutka i taka spokojniutka :tak::tak: a Maja to potem w domu taką fazę miała na takiego bobaska że szok i na koniec focha zrobiła :-D:-D:-D
Madzienka jeszcze raz się powtórzę śliczniutka ta Twoja Lenka :tak::tak: Maja już nie chciała spacerować bo powiedziała ze bez Juli to ona nie chce :-D:-D powodzenia dzisiaj na wizycie :tak::tak:
Mandziula rewelacja ta ciastolina, szkoda że wcześniej nie miałam tego przepisu bo kasy poszło trochę na tą "prawdziwą" :-D:tak::tak: warto go sobie zapisać :tak::tak: a co do kupek Zosieńki to jak karmisz tylko piersią to ja bym się nie przejmowała, moja Maja jak była taka malutka wypróżniała się bardzo rzadko a nasza pediatra mówiła że skoro brzuszek mięciutki i nie ma żadnych oznak żeby coś jej dokuczało to widocznie tak ładnie wszystko trawi :tak::tak: a Mikołajowi przejdzie daj mu czas :tak::tak:
Misia powodzenia na dzisiejszych wizytach u lekarzy :tak::tak: a do dermatologa z kim idziesz? :confused::confused:
Gon1a widzę że dzielnie ćwiczysz z Asią :tak::tak: ja ze swoja też i jej mówię:"chodź odrobimy lekcje" a ona się złości że jeszcze do szkoły nie chodzi i nie musi odrabiać lekcji :-D:-D
Patlysia no to niezłą dyskotekę masz teraz w domu :-D:-D ja też bym się chętnie wybrała na giełdę ale jakoś tak zawsze z rana mi się nie chce zebrać :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Marta smacznie ten Twój torcik wygląda :tak::tak: mi ostatnio poradziła fryzjerka jakieś ampułki do wcierania włosów ale czy pomogą to Ci powiem po m-cznej kuracji :confused::confused:
Elza ja też się boję że mi w twingusiu coś znajdą na przeglądzie a mam mieć 14.03 chociaż mój J mówi że nie ma szans bo wszystko jest w porządku :tak::tak: całe szczęście że to na trasie Ci się nie stało tylko wykryli na przeglądzie bo byłoby kiepsko :tak::tak: jak się jechało z rana MPK? :confused::confused:
A ja dzisiaj popołudniu mam obowiązkowy spacer na Magnoliową bo teściowa ma wizytę u kardiologa i jej muszę skierowanie podrzucić, mam nadzieję że nie będzie padać :tak::tak:

Ostatnia edycja:
Do góry