Witam,witam
ale dzis cieplutko...a ja w pracy siedzę
no nic...jakoś damy radę
dzieciaki zanim wyszłam wstały...tzn.Stacho wstał po raz kolejny,bo jak unsął wczoraj o 22 to wstał już o 1
a potem to już z nami w łóżku spał
ja dziś w pracy dłużej,bo czekam aż do mnie M z dziećmi przyjadą,bo mamy wizyte u dermatologa i okulisty
Ja ostatnio przeżywam jakiś kryzysik czy to już może przesilenie wiosenne, dołek siedzi na dołku
, w dzień jak M zasypia to sprzątam, pomyłam już okna na zewnątrz, a jak wstaje z drzemki to zawsze jest coś wspólnego do roboty i tak mija nam dzień za dniem. Dzisiaj mamy jeszcze wizytę u gastrologa, tak że wpadłam tylko usprawiedliwić swoją nieobecność na bb...
dołki przeganiamy...a sio!!!!!!!!!!!!!!
jak wizyta?
ja chętnie wypiję za Twojego 12000 posta
hehe...rozpijecie się
misia to ile ty masz dzieciaczków?
dwójkę
prawie trzylatkę i ośmiomiesięcznego brzdąca
a porównywałam do Lenki madzienki i Zosi mandziuli;-)
oj,to faktycznie masz łamigłówkę
czas najwyższy na rozszerzanie diety Kubusia o czym samo dziecko Ci przypomina
Ale pięknie musiała być dziś na dworze a ja za szybą cały dzień przesiedziałam
sienio ja też
Ło Matko!!!! Zwariuje- to tylko kwestia czasu od dwóch godzin muszę słuchać disco polo, ja rozumiem, że można przy tym świetnie się bawić i tak jest ale słuchać??? Kuba uderza w wielki wrzask gdy tylko wyłączę lub włącze inną muzykę- no cóż będę skazana na słuchanie swojej muzyki w samochodzie
a ja w pracy mam urwanie głowy i do tego uszczuplaja nasz wydział bedzie jeszcze wiecej bo plany sa ambitne chyba bedziemy s17 do stolicy budowac do 2017
wczoraj po raz pierwszy przykukałam samolot ze świdnika jak nad moim podworkiem lecial po 17, zaraz weszlam w neta i lecial do Oslo fajnie nisko ze mozna go podziwiac i ok 20 leciał ale tylko swiatełka migały za ciemno było
u nas za razie zdrowko dopisuje, Asia tylko cos sie wczoraj najadla brzuch ja bolał w nocy parzyłam jej tradycyjnie miętę i spała oczywiscie ze mna w łózku
zdrowka dla chorowitkow zycze i pedze bo jeszcze z Asia musze pocwiczyc, włąsnie jestesmy w trakcie dzis na tapecie liczenie do 10
oj,to będziesz miała sporo pracy
ale widoków zazdroszczę;-)
hej dziewczyny............jak mi wstawało o 5...hym OKROPNIE!!!!!!
a na dodatek mam dzisiaj mega szczęście....otóż skończył mi się przegląd techniczny mojego "Ferrari" i J pojechał na przegląd.....jak facet wsiadł wjechał na te całe rolki itp. i nagle pokręcił głową....i mówi że jest źle a mianowicie pedał hamulca mu się zapadł.....urwał się przewód hamulcowy.....dzięki Bogu że to się nie stało w trakcie jazdy bo mogłabym dzisiaj już do Was....i od jutra mówię "przepraszam" MPK
oj,dobrze,że na przeglądzie to wyszło a nie w drodze
jak się jechało MPK?
superowy pomysł
my dzisiaj byliśmy n spacerku dopiero po południu jak przywiozam Mikiego, bo rano musiałam zrobić kilka rzeczy a potem byłam u gin na wizycie kontrolnej
nie wiem o co chodzi Mikiemu, ale dzisiaj na siłe go ciągnęłam za bramę bo się darl że nei chce isć tylko koo domku chce być
a jak już go wyciągnełam i wytłumaczyłam ze nic mu się nei stanie to szedł za mną jak kleszcz uczepiony
oj musze sobie dziecko naprawić....
mandziula u nas podobnie...wiecznie Natalka chce zostać w domku...co rano pyta,czy zostanie z babcią
może Miki podobnie..mama zostaje w domu z maleństwem to on też chce
Mój najmniejszy skarbek ładnie sobie śpi już od godziny....troszkę przetrzymałam ją i nie dałam jej spać po spacerku w domu i to zaskutkowało szybkim zaśnięciem na noc....
ależ pospała w dzień
jak nocka?
BaBeczki, sorki że tak po nocy za słodkościami ale męczący dzień miałam. W imieniu Olka dziękuję za życzenia i wszystkie ciepłe słowa. Smacznego
Zobacz załącznik 543805Zobacz załącznik 543806
dziewczyny doradźcie co na wypadające włosy bo od karmienia mi garściami wychodzą.
Jutro alergolog z żuczkiem i zajęcia Klubu Małego odkrywcy w przedszkolu i biegiem na trening a wieczorem wyczekiwane przez Olka spotkanie z chrzestnym - widział go 6 lat temu jak z Julem w ciążę zaszłam.
alez smakowitości robisz
podziel się przepisem,bo niedługo mnie czeka robienie tortu
na włosy nie poradzę:-(
daj znac co powiedział alergolog