reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam się
sienio również dziękuję za spacerek wtorkowy, super że mogłyśmy się spotkać ;-)
marta1981 Wszystkiego najlepszego dla Olka, dużo zdrówka,radości, uśmiechu na każdy dzień:-) Śliczny torcik:tak: A na wypadające włosy polecam maseczkę: nafta kosmetyczna+żółtko+pół cytryny...
madzienka super że już spacerujecie:-) Śliczny aniołek z Lenki:tak:a te obrazki są u nas w Biedronce, nawet wczoraj dużo było:tak:
mandziula może Zosia na masę przerabia jedzonko?Nie martw się jak nie płacze czyli widocznie dobrze trawi pokarm;-) Mój Kuba po 7 dni nie robił;-):rofl2:
misia powodzenia na wizytach:tak:
Ja miałam bardzo zabiegany czas w pracy, nie dość że po 8h w pracy to jeszcze do domu brałam i wieczorami siedziałam ale już w jednej firmie 2012 zamknięty:tak: Dzieciaki narazie się trzymają w zdrowiu, w poniedziałek byliśmy z Wiki na szczepieniu, waży 11,5kg i ma 87cm:tak:Dobrze zniosła-nie gorączkowała do tej pory, ale po tej szczepionce że nawet do tygodnia może gorączka się pojawić.:rofl2: Z Kubą wreszcie byłam u pulmonologa bo dawno nie byliśmy a po sobotnim spacerze zaczęło mu z noska lecieć, i tarł oczki więc pomyślałam że alergia.Pani dr zrobiła I cz. testów na alergię ale nic nie wyszło więc w przyszły pon znów idziemy:tak: W niedzielę idziemy na urodziny do KC i teraz mam problem co kupić 5 letniej dziewczynce i 5 letniemu chłopczykowi?:confused: Czasu coraz mniej...A w sobotę jedziemy do brata w odwiedziny na dzień wujka i cioci:tak: Dzisiaj mam wolne więc nadrobię sprawy domowe-czas coś ugotować...Miłego dzionka.

reklama
Witam, Michał odpoczywa po dwugodzinnym spacerku a ja nabieram sił przy kawusi. Pogoda dzisiaj dla mnie łaskawa, bo zaplanowałam rozmrożenie lodówki i spokojnie jej zawartość mogę wystawić na balkon.

Aluśka, Ewa dziękuję za spacerek:-)

Mandziula oj pamiętam jak mój M miał takie zastoje z kupą:no:,

Marta oooo wow!! tort cudeńko, a z wypadającymi włosami to skontaktuj się z Anetką (od Oli i Karoli;-))ona była z tym problemem u lekarza:tak:
Powodzenia na wizycie u alergologa i daj znać co tam z Pawełkiem...

Misia dzięki za zainteresowanie:-), pan dr zmienił nam lactulozę na forlax, i kolejna wizyta przed wakacjami:tak:A co się dzieje że do dermatologa idziecie?? Powodzenia na wizytach:tak:

Madzienka świetnie że Lenka ładnie przespała nockę, widać spacerki jej służą:-)

Eliza współczuję awarii samochodu...

Anaconda miłego spotkania z teściową:-DGościsz ją na obiedzie?

Antuanet super że Wiktoria dobrze zniosła szczepienie:tak:

A ja zamiast się ruszyć to po sieci serfuję :crazy::crazy:
Justyna nie goszczę teściowej bo ma dopiero na 18 do lekarza i przyjeżdża tylko do niego, nawet nas nie chce odwiedzić :-p:-p pierwszy raz słyszę o tym forlax-ie ciekawe czy Wam unormuje te kupki :confused::confused:
Antuanet no tak koniec okresu rozliczeniowego to Cię wykorzystują ;-);-) super że Wiki dobrze zniosła szczepienie no i po rozmiarach widać że ładnie się rozwija :tak::tak:
Może jednak się zmuszę i wezmę do jakiejś roboty :-D:-D

my po spacerku...ale fajnie dzisiaj na dworze....tylko słoneczka brakuje, popołudniu idziemy na wizytę, niech pani pediatra obejrzy naszą niunię...

Antuanet...witaj....
dzień cioci i wujka???jest takie święto....:huh:
co do prezentów to kupiłabym jakieś gry....bo szczerze to ciężko cokolwiek doradzić, nie wiadomo czym się interesują takie maluchy....
super że Wiki była dzielna na szczepieniu, oby gorączka już nie zawitała do was

Justyna super że spacerek za Wami...udanego rozmrażania lodówki...
Ty kobito nie umiesz siedzieć bez celu...:-D:-Dzawsze coś sobie znajdziesz do pracy...

my też już po spacerku, Zosia pojadła i jeszcze dosypia
justyna oby nowy lek zadziałał:tak::tak:
antuanet dzielna Wiki po szczepieniu, oby temperatura sie już nie pojawiła:tak::tak:

u mnie dzisija na obiadek pstrąg, juz się paruje, jeszcze tylko ziemniaczki dorobię i obiadek gotowy:tak::tak:

Witajcie.

Dawno mnie tu nie było, nadal mam kiepski internet i działa jak chce, limit już mam wyczerpany i chodzi jak żółw.

Dziewczynki zdrowe, my też, Karolinka miała dzisiaj szczepienie, a że musiałam ją obudzić, bo wizyta na godzinę, to krzyku było :szok: po zważeniu pediatra zdecydowała żeby ją dokarmiać, bo nie bardzo chce jeść słoiczki, kaszki :-( i za mało waży, 7130 i ma 66 cm więc powoli żegnamy się z cysiem :zawstydzona/y: i mam plan do końca kwietnia ją jeszcze pokarmić na zmianę z mm, a potem już samo mm.

maltanka współczuję nerwów w pracy

Madzienka do pediatry tak kontrolnie czy coś się dzieje? super że już spacerujecie :tak:

Justyna a Ty jak zwykle coś robisz, nigdy się nie nudzisz :-D

Antuanet bardzo ładnie Wiki mierzy i waży :tak:

anaconda jak Twój spacerek? u mnie pada cały czas

mandziula Karolinka nie robiła kupy przez 9 dni, lekarz kazał mi się nie martwić, bo widocznie dobrze trawi moje mleko, dopóki jej brzuch nie boli i nie jest twardy to jest dobrze, ja czasami dawałam Karolince zwykłą przegotowaną wodę, a sama jadłam suszone śliwki, jabłka, piłam dużo wody.

misia super że dzieci w zdrowiu się trzymają, a z kim idziesz do dermatologa i okulisty? ze sobą czy z dziećmi?

Marta wszystkiego najlepszego dla Olka :tak: śliczny torcik, a na włosy mi dermatolog poleciła brać Falvit, wcierać sok z łopianu, szampony Neril, Novoxidyl, Dermena

elza dobrze że ta usterka wyszła na przeglądzie a nie podczas jazdy

gonia super widoki masz za oknem

Zaraz wywalę ten internet za okno, zanim coś napiszę, przeczytam to już mnie wylogowuje, sorki że tylko tyle, ale dopiero przejrzałam ostatnie 2 strony, jak mi dzieci zasną poczytam dalej, i jak mi modem będzie łaskawy.

Witam. Zaliczyłam dzisiaj spacerek z moimi chłopakami i plac zabaw ale w nie których miejscach jest woda i błoto. Po obiadku i uśpieniu Radka malowaliśmy farbami z Krystkiem... a potem bawił się plasteliną:-). A teraz Krystek mnie się czepia i nie daje mi pisać:nerd:.

Motylla oj chyba już tak często nie będziesz do Lbn przyjeżdżała zwłaszcza jak Krystek pójdzie do przedszkola :tak::tak:
Zawsze może Krystka dziadek odebrać z przedszkola:tak:

Motylla to jednak AZS:no:co wam pani przepisała? Ile zapłaciłaś w aptece? Skierowała jeszcze na jakieś inne badania? Fakt ona ma podejście do dzieci, tylko te wypisywanie recept...:wściekła/y:, u nas też był problem,
Nie byłam u tej co ty i Alicja, byłam u Pucuły, w aptece zostawiłam ok 60 zł...Radek ma 2 robione maści , aerius i steryd ( przez gadanie Krystka nazwa mi wyleciała z głowy, bym musiała iść do drugiego pokoju) A co do recepty to przez to,jjb że mnie facet przepuścił...

wczoraj po raz pierwszy przykukałam samolot ze świdnika jak nad moim podworkiem lecial po 17, zaraz weszlam w neta i lecial do Oslo fajnie nisko ze mozna go podziwiac i ok 20 leciał ale tylko swiatełka migały za ciemno było
Na Felinie co róż widać samoloty:tak:

a na dodatek mam dzisiaj mega szczęście....otóż skończył mi się przegląd techniczny mojego "Ferrari" i J pojechał na przegląd.....jak facet wsiadł wjechał na te całe rolki itp. i nagle pokręcił głową....i mówi że jest źle a mianowicie pedał hamulca mu się zapadł.....urwał się przewód hamulcowy.....dzięki Bogu że to się nie stało w trakcie jazdy bo mogłabym dzisiaj już do Was....i od jutra mówię "przepraszam" MPK
Dobrze że to wyszło na przeglądzie, a nie w czasie jazdy:tak:

witam wieczornie
anaconda ciastolinę robiliśmy taką: Domowa ciastolina o zapachu pomarańczy. ~ "URWISKOWO"

motylla kiedy się wyprowadzacie??? i masz Rację Nałęczów wcale nie tak daleko:tak::tak:
Super ta ciastolina:tak: Pod koniec kwietnia będziemy się przeprowadzać:tak:

BaBeczki, sorki że tak po nocy za słodkościami ale męczący dzień miałam. W imieniu Olka dziękuję za życzenia i wszystkie ciepłe słowa. Smacznego
Zobacz załącznik 543805
Sto lat dla Olka:happy: Pyszności... Krystek jak zobaczył twój tort to stwierdził ,że uwielbia to:-D

ja dziś w pracy dłużej,bo czekam aż do mnie M z dziećmi przyjadą,bo mamy wizyte u dermatologa i okulisty:sorry2:
Powodzenia na wizytach:tak:mj

A wczoraj widziałam naszą najmłodszą bb-ową forumowiczkę :-p:-p Lenka jesteś śliczniutka i taka spokojniutka :tak::tak: a Maja to potem w domu taką fazę miała na takiego bobaska że szok i na koniec focha zrobiła :-D:-D:-D
No to kiedy będzie miała Maja rodzeństwo:-p

Witam się
, w poniedziałek byliśmy z Wiki na szczepieniu, waży 11,5kg i ma 87cm:tak:Dobrze zniosła-nie gorączkowała do tej pory, ale po tej szczepionce że nawet do tygodnia może gorączka się pojawić.:rofl2:
Super wieści:yes:

my po spacerku...ale fajnie dzisiaj na dworze....tylko słoneczka brakuje, popołudniu idziemy na wizytę, niech pani pediatra obejrzy naszą niunię...
Jak było na wizycie:confused:
Krystek nie daje mi spokoju bo chce ze mną pisać....koiup:rofl2: g
l
oikjjhg

my po wizycie...była krótka i konkretna....
i niestety deszcz nas nawiedził...

Anetka wizyta kontrolna po 4 tygodniach....
trzymam kciuki za przestawienie Karolci na mm
a ta waga to niska jak na ten wiek...z ciekawości zajrzałam do książeczki Julci i ona w wieku 6 miesięcy wazyła ok.7700 i nasza pediatra nie widziała nic niepokojącego..

Maltanka spokojnie...bo wykończysz się w tej robocie, co oni Ci tam robią...
Jak Hubert???

Anaconda zmokłaś???

reklama
Witajcie. Ja jestem mega zadowolona,że jutro jeszcze piąteczek i wolne...:tak: Dzisiaj w pracy jakoś bez większych stresów, pracujemy ciężko bo to już ostatni semestr i szkoła :tak: Dzieciaczki średnio zadowolone bo bawic by się cały czas chciały,no ale cóź takie życie. Potem po pracy wizyta u gina, wyniki odebrałam i lekarz przypomniał mi o cytologii i jak zajrzał w kartę to okazało się że robiona była 2,5roku temu, więc od razu załatwiłam cytologie. :tak:

Madzienka super,ze wizyta udana,fakt pogoda nam się popsula,ale mam nadzieje,ze nie na dlugo...

Motylla pochwal się waszymi dziełami :tak:

anetka to mój wazyl 6650g i miał tyle samo "wzrostu" no ale wage startową miał mniejsza...
współczuje takiego neta.

maltanka o matko Kasia co się dzieje????Kiedy to piwko zaległe wypijemy, albo chociaż kawę???

mandziula wklej nam kilka przepisów na parowe jedzenie, ja planuje w wekend coś uparować.
super ta ciastolina!

anaconda i jak ruszyłaś sie do roboty?

Justyna i jak humorki???

Antuanet my tez mamy mieć testy,, na czym to polega?

misia i jak po wizytach?

Marta ale tort!Masakra ekstra jest! Ależ masz talent!!!

elza i jak dzisiaj było?jechałaś MPK? współczuje kłopotów z samochodem

Do góry