reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

anaconda chciałam szybciej skończyć żeby szybciej premię dostać:zawstydzona/y: Bo planuję samochód zmienić...
madzienka super że wizyta u lekarza udana:-) a dzień wujka i cioci wymyśliła ciocia że zjeżdżają się dzieci z całej rodziny i ciocia z wujkiem się nimi zajmują a reszta biesiaduje:happy2:
maltanka wytrwałości Ci życzę w pracy:tak:
aneta82 a jakie mm Ci polecił lekarz?Ja Bebilonem karmię i jak narazie jest ok.
sunday a gdzie chodzisz do gina?A te testy to najpierw pani pisze numerki na rączkach, potem po kropelce jakiś preparatów obok każdej cyfry, a na koniec nakłuwa blaszkami:baffled: I później siedzi się nieruchomo 15 minut żeby kropelki nie spłynęły...
Moje dzieciaki poszły spać przed 19, mam nadzieję że dośpią do rana.:confused: My z małżem byliśmy w makro na zakupach, kupiłam prezenty dla dzieciaków więc już mam spokój. Miłej nocki.:-)

reklama
Ja znowu padnięta zajęciami w przedszkolu i wizytą ch. Olka - taką radochę miał że nie ma co:tak::-D.
Co do tortu to nie miałam natchnienia na zabawę w barwniki i poszłam na łatwiznę, 4 paczki groszków i 2 malinek żelkowych i taki wyszedł.:tak::-)
dzięki za porady z włosami, jutro lecę do apteki.
Co do alergologa to jeździmy kontrolnie co 3 m-ce i dopisał Azomyr i takie syropki pospolite na przeziębienie bo katar bakteryjny się pojawił.
Wczoraj odebrałam z Rossmanna prezenty dla Pabla i ROKiego a dziś przyszła przesyłka z HIPPa i kupony rabatowe oraz talon na pudełko z prezentem i już odebrane.
Maltanka, współczuję niezbyt zdrowej atmosfery w pracy.
Misia, tort to jest Red Velvet - wygogluj sobie;-):tak: zamiast barwnika w żelu dałam w proszku.

Witajcie wieczorową porą:tak:Dzieciaki śpią- Kuba obok mnie a Emilka od dwóch dni spi w łóżeczku:szok:- a nie spała w nim nigdy bo służyło nam raczej jako kojec:-D
misia
- Kuba ma rozszerzoną dietę już po 3 miesiącu:tak:bo moje dzieci mleka nie chcą pić- jedynie w kaszkach mogę przemycić a i to nie bardzo:no: jak Wasze zdrówko?
marta ja to Cię normalnie podziwiam czworo dzieci i mąż i jeszcze masz czas na gotowanie i pieczenie:tak:
ups Kuba coś się wierci-idę przytulić to się nie obudzi:tak:;-)

Witam
Znów zimą i slisko ale jakoś pojechaliśmy powoli
Mandziulamacie problem z kopa ? Maciek robił 1 na 2 tyg
Anaconda cwiczymy chociaż są opory
A Ty bierz się do roboty póki czas Maja będzie bawić:p
I muszę już kończyć
Wszystkiego najlepszego dla Was kobitki

Witam z pracy,
dzieci w domu z M:tak:
ledwo zdążyłam do pracy,bo jeszcze w przychodni byłam zapisać nas na kontrolę..idziemy na 16...a do tego ten wrrr.. śnieg:angry:no ale za tydzień już mogę wrzucić na luz,bo dostałam zgodę na zadaniowy czas pracy,tylko musi się uprawomocnić:-)
wczoraj byliśmy u dermatologa z Natalką,bo miała taki dziwny paznokieć na małym paluszku u nogi..ale pani dr nas uspokoiła,że małe dzieci tak chodzą,że im się ten pazurki niszczą i że to nie jest żadna grzybica:tak:a potem ja byłam u okulisty:tak:mam zalecenia i za miesiąc do kontroli;-)

no a to dla mam z okazji dnia kobiet:-D
[video=youtube;rbBsDbkmYtM]http://www.youtube.com/watch?v=rbBsDbkmYtM[/video]

Marta Red Velvet znam...robiłam Natalce na pierwsze urodziny:tak:
aneta a nie próbowałaś sama gotować??moje dzieci też nie tolerują słoiczków:no:choć kaszę jedzą:sorry:7100 to mało?:eek:

Witam :-):-)
No właśnie widzicie tą piękną "wiosnę" za oknem :szok::szok::szok: ja tak nie chce :no::no:
Wczoraj J pożyczył z pracy odkurzacz piorący karcher i mam zamiar poprać wszystkie dywany i tapicerki póki taka okazja się trafiła :tak::tak: więc tylko poczytałam i zmykam do roboty :tak::tak:
A wczoraj zmokłyśmy i to całkiem nieźle bo zachciało mi się spacerku zamiast autem podjechać :crazy::crazy: ale za to Maja bogatsza w te płótna do malowania z biedronki i teraz sobie wymyśliła ze będzie zbierać pieski - wychodzą takie gazetki z figurką :tak::tak: pierwszy nr fakt tylko 4,99zł ale już kolejne po 9,99zł i co najlepsze wychodzą co tydzień :crazy::crazy:
Madzienka oj zmokłyśmy nie ma co ukrywać bo parasola nie wzięłam :crazy::crazy: fajne te płótna do malowania :tak::tak: chyba dzisiaj darujesz sobie spacerek z Lenką, no chyba ze na sanki ją zabierzesz ;-):-D super że wizyta w porządku :tak::tak:
Antuanet no no o nowych aucie myślisz, a masz jakieś na oku? :confused::confused: i jak Kubuś znosi te testy bo mimo że zbytnio nie bolą to przyjemne nie są :no::no:
Maltanka a któż to Cię tak podkurzył? :sorry::sorry:
Sunday oby wynik cytologii był prawidłowy :tak::tak: u mnie na wątku styczniówki 2006 właśnie jedna ma mieć wycinanego guzka bo wykryto u niej raka szyjki macicy :-:)-(
Aneta Twoja Karola będzie super szczupłą laską więc nie ma co się zamartwiać ze za mało waży ;-);-) moja zawsze ponad 97 centyl wychodziła i co mam jej jeść z tego powodu nie dawać ;-);-):-p:-p to faktycznie kiepski masz ten internet :-:)-(
Motylla to jednym słowem wielkie zmiany Cię czekają na wiosnę :tak::tak:
Patlysia może Emilka już teraz tylko w łóżeczku będzie spała :tak::tak:
Misia to oby szybko zleciało do następnego tyg :tak::tak: powodzenia na wizycie kontrolnej :tak::tak: moja Maja też ma niezbyt paznokietki u nóżek, bardzo często jej się łamią wzdłuż :sorry::sorry:
Marta Ty padnięta? W to to już na pewno nie uwierzę :-D:-D;-);-)
Gon1a no jakoś tak mi zawsze nie po drodze ;-);-):-p:-p
Nie mam dzisiaj żadnego pomysłu na obiad a tu mi jeszcze J przygryza że przecież piątek to coś postnego musi być :crazy::crazy:
Dobra zmykam działać z odkurzaczem :tak::tak:

Ostatnia edycja:
Witajcie...to co jest za oknem to jakaś masakra....
A miałam takie plany na dzisiejszy dzień :-p

Beatko jak spacerek dzisiaj z rana?

Madziu nawet sobie nie wyobrażasz jak się super szło wzdłuż tego bloku co na górze jest napis ALDIK :-D:-D:-D siepało po twarzy na maksa :-D:-D:-D

reklama
Do góry