reklama
Oj tak, Panią doktor mam super prowadziła moją ciążę, jak rodziłam to już nie dzwoniłam do niej bo byłam ze swoją położną ale jak leżałam na patologii to sama mnie znalazła i pilnowała wszystkiego:-)
iwona to dr M. Pencuła
anaconda Maja naprawdę ma talent, rozwijaj to bo warto
elza oj współczuje...
madzieńka to super, że wyniki ok
iwona to dr M. Pencuła
anaconda Maja naprawdę ma talent, rozwijaj to bo warto
elza oj współczuje...
madzieńka to super, że wyniki ok
My już po wycieczce na basen - okazał się zamknięty do 11 lutego więc była to wyprawa po złote runo:-) (Justyna jeździmy na głęboką na bobo swimm)
Rzeczywiście te dziury straszne, z niskim zawieszeniem lepiej nie wyjeżdżać wcale
Wow Anaconda ten rysunek naprawdę jest śliczny, ładniejszy niż ilustracje w niejednej książeczce
Ja chwilowo nie myślę o odsmoczkowywaniu bo próbuję jakoś zaradzić temu ślinotokowi, już mi głupio jak na każdych światłach muszę otwierać drzwi samochodu i pluć:-) Niestety przewertowałam internet i nikt z tą dolegliwością w czasie ciąży nie znalazł na nią jeszcze sposobu buuuuu
Elza to nic tylko za pielęgniarkę będziesz teraz robić
Madzienka fajnie że miałaś udany dzień i badania wyszły ok. A o co chodzi z tym bankiem mleka?
A teraz ważne pytanie - moja siostra urodziła synka w niedzielę i od początku ulewał pokarm a potem zaczął nim wymiotować, obecnie jest na intensywnej terapii pod kroplówką, wszystkie dotychczasowe badania nic nie wykazały, a on w ogóle nie przyjmuje pokarmu. Czy spotkałyście się może z czymś takim?Przychodzi wam coś do głowy?
Rzeczywiście te dziury straszne, z niskim zawieszeniem lepiej nie wyjeżdżać wcale
Wow Anaconda ten rysunek naprawdę jest śliczny, ładniejszy niż ilustracje w niejednej książeczce
Ja chwilowo nie myślę o odsmoczkowywaniu bo próbuję jakoś zaradzić temu ślinotokowi, już mi głupio jak na każdych światłach muszę otwierać drzwi samochodu i pluć:-) Niestety przewertowałam internet i nikt z tą dolegliwością w czasie ciąży nie znalazł na nią jeszcze sposobu buuuuu
Elza to nic tylko za pielęgniarkę będziesz teraz robić
Madzienka fajnie że miałaś udany dzień i badania wyszły ok. A o co chodzi z tym bankiem mleka?
A teraz ważne pytanie - moja siostra urodziła synka w niedzielę i od początku ulewał pokarm a potem zaczął nim wymiotować, obecnie jest na intensywnej terapii pod kroplówką, wszystkie dotychczasowe badania nic nie wykazały, a on w ogóle nie przyjmuje pokarmu. Czy spotkałyście się może z czymś takim?Przychodzi wam coś do głowy?
Ostatnia edycja:
normatywna
Fanka BB :)
Anaconda masz mega zdolną córcię
hwxe80 jak byłam z córcia w DSK jak była maleńka to jacyś młodzi ludzie z nami byli w pokoju których dziecko dokładnie miało takie same objawy i lezało pod kroplówka i czekało na operację bo się okazało że nie ma połaczenia jelit z żołądkiem czy coś takiego -pokarm nie docierał do żołądka, ale jak ich później widziałam w szpitalu już po operacji to mówili że juz jest ok...
Natalia dziś sama usnęła na fotelu... az jej zdjęcie zrobiłam taki słodziak...
Justynka, Ala co my zrobimy biedronke nam zamykają.... na kilka dni hehehe
hwxe80 jak byłam z córcia w DSK jak była maleńka to jacyś młodzi ludzie z nami byli w pokoju których dziecko dokładnie miało takie same objawy i lezało pod kroplówka i czekało na operację bo się okazało że nie ma połaczenia jelit z żołądkiem czy coś takiego -pokarm nie docierał do żołądka, ale jak ich później widziałam w szpitalu już po operacji to mówili że juz jest ok...
Natalia dziś sama usnęła na fotelu... az jej zdjęcie zrobiłam taki słodziak...
Justynka, Ala co my zrobimy biedronke nam zamykają.... na kilka dni hehehe
maltanka
weszłam na chwilę poczytać i miałam jutro poodpisywać
ale anaconda łaaaaa śliczneeee
madzienka jak tam u Ciebie?
ale anaconda łaaaaa śliczneeee
madzienka jak tam u Ciebie?
....krostek przybywa...........
anaconda masz rację....jedynym ratunkiem dla mnie jest wyprowadzka....
a rysunek Majeczki.....wow po prostu fantastyczny.... po kim ona ma taki talent.... po teściowej ?????? czy Ty się ukrywasz???
madzienka super że wyniki w porządku....a rozmowę na temat banku mleka pamiętam i to dobrze i pewnie gdybym ja tam była to paw murowany....
anaconda masz rację....jedynym ratunkiem dla mnie jest wyprowadzka....
a rysunek Majeczki.....wow po prostu fantastyczny.... po kim ona ma taki talent.... po teściowej ?????? czy Ty się ukrywasz???
madzienka super że wyniki w porządku....a rozmowę na temat banku mleka pamiętam i to dobrze i pewnie gdybym ja tam była to paw murowany....
Anaconda wow...cudny....Maja naprawdę ma zdolności...
za późno Was zobaczyłam...widziałam widziałam że pieszo....
na która jutro idziecie do lekarza...trzymam kciuki żebyś coś konkretnego dowiedziała się
widzisz moją minę jak zaczęli o tym gadać...tylko Ciebie mi tam brakowało
Sienio dlaczego nic nie chcesz do nas pisać....buuuuuuuuuuuuuuuuu
Hexe nie pomogę....biedny maluszek....
Maltanka jeszcze się turlam....
za późno Was zobaczyłam...widziałam widziałam że pieszo....
na która jutro idziecie do lekarza...trzymam kciuki żebyś coś konkretnego dowiedziała się
widzisz moją minę jak zaczęli o tym gadać...tylko Ciebie mi tam brakowało
Sienio dlaczego nic nie chcesz do nas pisać....buuuuuuuuuuuuuuuuu
Hexe nie pomogę....biedny maluszek....
Maltanka jeszcze się turlam....
madzieńka eee ja nie to ,ze nie chce do Was pisać tylko jakoś tak nie mam czasu spokojnie pomyślec, bo P mi ciagle komentuje, więc sie skupić nie mogłam ale wiesz ja ciagle o Tobie myśle i rano jak zobaczyłam ten lód na chodnikach to najpierw pomyślalam o moim P i Juli jak bedą szli do przedszkola a potem zaraz o Tobie, zebyś tam czasem sie nie pośligneła zaprowadzajac swoją Juleczke;-) dobrze, ze jesteś cała i zdrowa i super, ze wyniki sa dobre
elza o Matko niedorze wytrwałości...
elza o Matko niedorze wytrwałości...
Ostatnia edycja:
maltanka
madzienka a przeczuwasz już coś, czy jeszcze trochę?
eliza o masz to tylko wyprowadzka teraz cię ratuje
miałam dzisiaj sernik piec skończyło się na tym, że zmieliłam ser i poszłam do sąsiadki
eliza o masz to tylko wyprowadzka teraz cię ratuje
miałam dzisiaj sernik piec skończyło się na tym, że zmieliłam ser i poszłam do sąsiadki
reklama
Sienio kochana dziękuję.....aż mi się cieplutko na serduchu zrobiło....
chodzę w śniegowcach żeby uniknąć przewrotki...
Maltanka nie bardzo wiem co miałabym czuć...bo na razie przeczuć brak....
ale P już w Lublinie więc luz ;-)
chodzę w śniegowcach żeby uniknąć przewrotki...
Maltanka nie bardzo wiem co miałabym czuć...bo na razie przeczuć brak....
ale P już w Lublinie więc luz ;-)