reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Ja już po zmaganiach egzaminacyjnych, na ten tydzień wystarczy:tak:głodna jestem jak wilk, a siedzę w pracy do 20:dry:

Justynka, Karlitka dziękuję, ale Cyprian jest zdrowy (tfu ftu;-))

Justynka posiedziałam do 2 w nocy, a po 7 pobudka:tak:

Aluśka powodzenia w pertraktacjach z byłym "szefem" ( bo taki z niego szef że nie powiem)

Później zajrzę do Was, muszę iść kupić coś do jedzenia:-p

reklama
Zaglądam na chwilkę :-). Czeka mnie prasowanie ale to chyba jak dzieci pójdą spać bo tak to będą mi pomagać jak ostatnio, Krystek mi podawał ubrania, za nim jedno uprasowałam to już z 5 leżało desce:-D. Nie lubię jak mi się plątają koło gorącego żelazka:no:, i dlatego rzadko prasuje:-D.
No właśnie mój J mówił to samo, że są mega dziury na ulicach ale to przecież normalka - co roku jest to samo :sorry2::sorry2:
Jak u nas powstanie dziura to tylko ją zalewają a jak np. we Włoszech powstanie dziura to zdzierają kawał asfaltu i robią go na nowo tylko fakt tam też nie ma takich śniegów i mrozów jak u nas :baffled::baffled:
A ja chyba w marcu będę musiała tam jechać na jakiś tydzień załatwić kilka spraw :baffled::baffled:
Jak byłam w Aldiku to właśnie zaczęło padać :crazy::crazy: oj chyba znowu przeproszę twingusia :tak::tak:
A ja kiedyś oglądałam, że jakby lepszy asfalt kładli to by aż takich dziur nie było, ale tu w Polsce jest tak, z jak najtańszych materiałów zrobić a dużo zarobić.

Zasiadam z drugą słabiutką kawką. Lepienie pierogów mnie znużyło:laugh2:

Motylla :-D:-Dniezły tekst Krystka:tak::-D, widać już poznał się na dziadkach:tak:. A W co na to jak to usłyszał?
Fajnie że macie już autko na chodzie:-)
Też się z tego śmiał:-D

A mnie dzisiaj Gosia z Asią odwiedziły :tak::tak: dobrze że Maja nic nie wie bo byłby płacz że musiała do przedszkola iść :-D:-D
Motylla niezły teks Krystka, ja nie zapomnę jak Maja do teściowej kiedyś powiedziała: "mama to nie lubi do ciebie przyjeżdżać bo mówi że tu jest wariatkowo" :szok::szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
:-D A co na to teściowa:confused:

xc

My już po obiadku:-) Teraz pora na kawkę:wink:
Anaconda, Justyna
dobrze i niedobrze, ginekologiczne wszystko w porządku ( a żeby sprawdzić na 100 % moja pani dr wzięła mnie wczoraj na swój oddział i porobiła badania ), mam porobić jeszcze inne badania i posprawdzać wszystkie możliwości, dr nawet dzisiaj dzwoniła pytać jak się czuję, a mówią, że na nfz to nie ma co liczyć na bezinteresowną opiekę a jednak można:-)
justyna nie możliwe, że robisz pierwszy raz pierogi, przecież Ty zawsze taki smakowite obiadki szykujesz:tak:
madzienka jak po spotkaniu?
anaconda to Cię Maja załatwiła tym tekstem:-D

ooo no i się napisałam, idę do tego rozdarciucha małego.

witam my juz z powrotem mało co podwozia nie zgubiłam taaakie dziury a najgorsze ze ich nie widac bo pełne wody
wojciechowska to do wiosny sie rozleci, juz znam dziury na pamiec a nowe sie pojawiają:wściekła/y: ale cvoz taki urok polskich realiow:baffled:
Asia oglada Monster Hight chwila ciszy
anaconda dziekujemy:-) kupilismy film i Asia szczesliwa a MAja zdolniacha, zapomnialam Ci powiedziec ze ba starowce były jakies zajecia plastyczne w tamtym ropku dla dzieci kolezanki corka chodzila, spytam jej co i jak
hexe my tez bedziemy sie odsmokowac ale to bedzie mega trudne bo to jest uspokajacz we wszystkich złych chwilach
justyna robimy test gotowosci szkolnej
nie kazde dziecko musi zreszta mnie tez nikt nie zmuszal ale w Asi wypadku wskazane to jest
paltysia co u Ciebie? dobrze ze wszystko juz ok
no tak i ja powinnam pojsc do ginekologa ale mi nie po drodze jakos a z Asi dzis to i tak nie byłoby mozliwe bym musiala jezdzic w to i z powrotem a dosc mam tych debili na drogach :wściekła/y:

ja pochowalam zabawki zeby wszystkimi sie MAcius nie bawil bo to nie jest dobre i mam siatke grzechotek odłoże moze komus sie przydadza, a moze ktos chętny??:confused:

witam witam.....
dobrze że już śnieg topnieje i można normalnie parkować pod pracą....

aneta no to ładnie Was załatwiła ta zima....

anaconda czekam z niecierpliwością na kolejna twórcze prace Majeczki.... a pani w przedszkolu wysyła jakieś prace Mai na konkursy????? powinna

madzienka dzięki kochana....Twój sms podniósł mnie trochę na duchu.... skąd masz takie fajne emikony
współczuje pokutych żył....wrryyyy....u mnie jest na odwrót wszystkie żyły widoczne....

motylla to Ty mieszkasz na felinie????na jakiej ulicy????
widać że Krystek zna się na ludziach :-D:-D:-D

aluśka gratuluje odsmoczkowania Martynki....i Amandzi kolejnych ząbków
powodzenia w szukaniu pracy......

karlita jak tam Wasza górka topnieje????zmniejszyła się choć trochę????

hexe bo tak trzeba....dzieci nas próbują a płacz to ich ulubiona broń....

patlysia dobrze że jesteś zadowolona z opieki medycznej....bo to teraz rzadki przypadek....

gon1a nie tylko wojciechowska....ja dzisiaj na kraśnickich ti zaliczyłam kilka dziur....mnóstwo wody i w ciemności to już w ogóle masakra

Maja je kolację więc mam chwilkę na neta :tak::tak: i już się tu ze mną licytowała że skoro jutro nie idzie do przedszkola to dzisiaj może długo siedzieć :-D:-D
Motylla a co mogła teściowa powiedzieć, stwierdziła że jej nie lubię i tyle :-p:-p:sorry2::sorry2:
Elza Maja bierze udział w każdym konkursie który jest organizowany między przedszkolami, nawet ma dyplom z rysunku na temat Lublina :tak::tak:
Patlysia to super że na takiego lekarza trafiłaś, a czy to u niego rodziłaś? :confused::confused:
Gon1a moja Maja też chciała żebym jej Monster High włączyła ale zapomniałam, ze skończyła mi się kawa i jutro rano nie miałabym co wypić więc pojechałyśmy na większe zakupy :tak::tak: nic nie mów o dziurach zwłaszcza jak się jedzie po ciemku, właśnie dzisiaj kilka zaliczyłam :wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
ja pierd................... J ma OSPĘ :szok::szok::szok: ....kur.....chore dziecko w domu zniosę ale on to już przesada.....................MASAKRA.............

Elza wow, no to nieźle:no: ja w wieku dziecięcym też nie miałam ospy...

Patlysia a gdzie do lekarza chodzisz, jak się nazywa? super, że takie zainteresowanie wykazała Pani doktor:tak:

Anaconda
super praca, Maja na prawdę ma zdolności:tak:

Witajcie wieczorową porą...dopiero siadłam i mam nadzieje że nie odbije się to na moim zdrowiu....

co do warsztatów...to całkiem całkiem zorganizowane, troszkę frekwencja im nie dopisała...ale myślę że to z racji godzin....tematyka dla dziewczyn w pierwszej ciąży na pewno przydatna..ja co nieco skorzystałam ale rozwalił mnie temat banku mleka kobiecego(pamiętacie nasza rozmowę w Chacie w sobotę na ten temat:-D:-D:-D) - nie ukrywam że miałam odruch wymiotny...jak pani zaczęła opowiadać o tym mleku i przedstawiać badania prowadzone na prosiaczkach to gotowa byłam wyjść....
:tak::tak::tak:

A ja chyba w marcu będę musiała tam jechać na jakiś tydzień załatwić kilka spraw :baffled::baffled:

zabierzesz mnie ze sobą???;-)
super że spotkanie z Gosia udane....
widziałam Was dzisiaj z Majeczką na przejściu jak wracałyście z przedszkola...
tekst Majeczki boski.....ale teściowe to chyba świadome są co o nich myślą synowe:-D:-D

Madzienka
jaką dawkę Cortyzalii dawałaś dla Julci?
Miłego spotkanka życzę i napisz nam później co tam ciekawego opowiadali:tak:
Na badaniach byłaś na Królewskiej??

Jula ssała 2-3 tabletki dziennie....ale podobno można je rozgnieść...
spotkanie całkiem ciekawe....
a na badaniach byłam na Zwycięskiej....

Madzienka a co ta twoja koleżanka stosowała na ten ślinotok? może zna jakąś wypróbowaną metodę?

ona walczy z tym obecnie jest na połówce ciąży...i pomysłu na to nie ma....

Jak jechaliśmy to Krystek się pytał czy jedziemy do nudnych dziadków :-D czyli teście sama nie wiem czemu tak na nich mówi.

nie ma to jak szczerość dziecka:-)

ja pierd................... J ma OSPĘ :szok::szok::szok: ....kur.....chore dziecko w domu zniosę ale on to już przesada.....................MASAKRA.............

o matko.....zdróweczka dla J....a on nie chorował???
a jak Czaruś???

Patlysia super masz panią doktor....

Iwonka trzymamy kciuki za cała sesję!!!

wyniki już odebrałam wszystkie super i ten układ krzepnięcia do cc tez chyba ok, bo wszystko w normie....

reklama
Madzienka to czemu na nas nie trąbiłaś :-D:-D:tak::tak: a widziałaś że byłam na pieszo :-p:-p:-D:-D no ja po minie teściowej nie widziałam żeby tak to odebrała jak piszesz :-p:-p:-D:-D pamiętam tą rozmowę, musiałaś super się czuć na tym wykładzie :-D:-D:-D super że badania w porządku, teraz tylko czekać aż Lenka zechce zawitać na ten świat :tak::tak:
Eliza o kurcze, no nie tylko nie dorosły facet z ospą, Ty się lepiej z domu wyprowadzaj i to szybko ;-);-):-p:-p
To Mai rysunek konkursowy do gazetki

Ostatnia edycja:
Do góry