reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Paczka wysłana:tak:, jeszcze zrobiłam zakupy na obiad:-) A teraz trza się wziąć za robienie gołąbków:-p, a przed chwilką dzieci zjadły zupkę kapuśniaczek jak raz dla nich starczyło:tak:.
:-D do lekarza jutro idziemy na godz.9 no chyba ze zaśpimy to pojedziemy później :-p;-):tak::-D a potem zaraz idziemy odwiedzisz szkołę i zapisać Maję :tak::tak: a jeszcze potem obiecałam jej wypad do leclerca bo "musi wydać" pieniążka od babci tak więc dzień intensywnie mi się zapowiada :tak::tak::-D:-D
Jak było na wizycie:confused: Udanych zakupów życzę:tak:

Motylla bleeee w taką pogodę wychodzić ;-) kalosze założyć trzeba ;-)
Oj tak, dobrze, że dzieciaki zostawiłam z W. bo pada i kałuże się robią coraz większe:baffled:

reklama
Ja z informacją od Marty, ona sama na razie nie ma dostępu do kompa...
Rafałek ma ostre zapalenie oskrzeli jest na antybiotyku, Pawełek również chory i też antybiotyk:no:

Marta
zdróweczka maluszkom i siły dla Ciebie!!! Trzymajcie się:tak:

Witajcie.

Jeszcze nas nie zalało do domu :-D Ale dla bezpieczeństwa ewakuuję się z dziećmi z domu na weekend, do rodziców, a Paweł niech coś działa, żebyśmy nie zostali bez dachu nad głową.

Karolcię wystawiłam na dwór, niech pośpi, Ola mnie męczy żeby jej Myszkę miki włączyć, ale jakoś dała się przekonać że teraz mama posiedzi. Układa te drewniane puzzle z Biedronki.

karlita jakbym miała taką górkę jak Twoja to już bym miała basen w domu :-D dzięki za wieści od Sylwii, super że już wraca do domu :tak:

Madzienka czy Ty bez śniadania wyszłaś??? no no no :no: super że wyniki są w porządku i masz już P w domu :tak: teraz spokojnie możesz oczekiwać

Motylla ja zawsze sobie mówię, że poprasuję jak dzieci pójdą spać, a potem mi się już nie chce :-p i tak rośnie górka, niezły tekst Krystka :-D ciekawe kiedy Ola coś zacznie gadać teściom :sorry2:

eliza o masz, następny dalmatyńczyk w domu :szok: współczuję, dziewczyny mają rację, UCIEKAJ !!!

maltanka zrobiłaś już sernik?

anaconda :szok::szok::szok: takie oczy zrobiłam jak zobaczyłam ten rysunek, śliczny, po prostu cudo, trzymam kciuki za wygraną :tak:

Marta jak ja karmię małą, to Ola też ma wtedy tysiąc spraw :-D ojoj, zdrówka dla chłopaków :tak:

sunday oj, oby tylko W nie zaszkodził tej nodze bardziej, może lepiej żeby trochę jeszcze odpoczął niż miałby mieć problemy w przyszłości

hexe o matko, oby lekarze pomogli dziecku Twojej siostry :tak: ja nic nie robiłam, wszystko mąż wynosił wiadrami :-p

normatywna brawo dla Natalki za chodzenie

Justyna nie wierzę że nie robiłaś pierogów :szok: jak wyszły? weekendujesz ze mną? :-D

patlysia a co się z Tobą dzieje? co to za badania? bo ja chyba nie w temacie :zawstydzona/y: tej wody nie ma aż tyle, no chyba że będzie lało non stop to wtedy poprosimy strażaków :tak:

gonia no teraz po tych roztopach to drogi jak ser szwajcarski :no: a dom to już mamy dawno z małym grzybkiem, ale walczymy z nim co jakiś czas, teraz jak mnie nie będzie Paweł psiknie i wywietrzy, starczy na jakiś czas

misia udało się zaszczepić Stasia? ja próbuję ostatnio dawać Karolince słoiczki, deserki, ale minę ma taką jakby prosiła nie nie, ja chcę cyca :-D butelkę to gryzie zamiast pić :dry:

aluska brawa dla Martynki za spanie bez monia :tak: kolano mi odpuściło, na szczęście :tak: i mam nadzieję że ból już nie wróci :tak:

Kopnijcie mnie w tyłek żebym się oderwała od kompa :-D korzystam póki mała śpi i Ola jest zajęta, ale coś trzeba chyba porobić, wiem, na początek kawka :-p któraś się dołączy?

to super...

podobno ma wrócić...niestety...

nie nie nie protestujemy .... może nas ominie

za to lato ma być piękne , tropikalne :-p:-p:-p:-p oby się sprawdziło :-D:-D

Oj tak, dobrze, że dzieciaki zostawiłam z W. bo pada i kałuże się robią coraz większe:baffled:

moje wczoraj miały iść do muzeum bo jest wystawa zabawek ale Panie przełożyły wyjście :blink:

karlita jakbym miała taką górkę jak Twoja to już bym miała basen w domu :-D dzięki za wieści od Sylwii, super że już wraca do domu :tak:

Sylwia już w domciu od wczoraj
Miki odebrał Siostrę :-D:-D

Zosia grzeczniutka :-) Sylwia jak się ogarnie to zajrzy :-p

Marta zdrówka dla chłopaków :tak::tak:

Witam,

My dzisiaj spacerowaliśmy w kaloszach:-), i to był dobry pomysł:tak:. Odwiedziliśmy Lidl, poszperałam trochę w ciuszku, obeszliśmy kilka osiedlowych sklepików i wróciliśmy do domku. Michał teraz katuje puzzle a ja jestem w trakcie gotowania zupki:tak:

Anetka:-p:-p :blink::laugh2:jak na pierwszy raz wyszły dobre:-D. Oczywiście że weekendujemy razem:-):tak:

Aluśka co dzisiaj porabiałaś?
Pierogi robiłam z serem:tak:

Sunday oby kaszelek szybko minął:tak:, i jak tam powrót W do pracy po miesiącu wolnego?
Tak, ten weekend zostajemy w Lublinie:tak:

Karlita hehe my właśnie dzisiaj w kaloszach:-D.Pozdrów od nas Mandziulkę:tak:

Anaconda czekamy na dobre wieści od pulmonologa!!!

Motylla
o wow gołąbki mniam mniam, też jeszcze ich nigdy nie robiłam:-D. Mój J to lubi takie pieczone, jak to kiedyś teściówka robiła:tak:

Talia
a jak u Was, byłaś z wynikami Gabrysi u lekarza???

Misia jak tam u Was, zdrówko dopisuje?

Marta
wstawię przepis na tort na Kulinarny, może nawet uda mi się to dzisiaj;-)

Ostatnia edycja:
witajcie kochane
po pierwsze baradzo dziękuję ze sobotnie spotkanie, super było, ale przed następnym porządnie się zstanowię czy przychdzić:-D
dziękuję w imieniu Zosieńki za prezent, jest super!!!!

my już od wczoraj w domku, Miki jak na razie super przyjął Zosieńkę, bardziej się nią interesowął niż powrotem mamy;-) wycąłował, wyprzytulał... bardzo pozytywnie mnie zaskoczył:tak:
Zosieńka jest słodziutka, śpi, je trochę sie rozdgląda, prawie nie płacze, wiec mama ma czas dla starszaka:tak::tak::tak:
jak się trochę ogarniemy z nową sytuacją w domku to bedę zaglądać częsciej:tak: i wrzucę wam kilka fotek:tak:

Ostatnia edycja:
Witam.
Justynko, dzięki za przekazanie wieści od nas:tak::-).
Nocka okropna, położyłam sie spać ok. 2-ej potem koło 3-ej na parkingu samochód czyjś wył co 5 minut, potem po 4-ej ROKi koncert zaczął i po pół godzinie zasnął zapatulony w foteliku. Teraz obaj śpią po podaniu antybiotyku - żuczek ma Summamed a mały Zinnat i na domiar złego naszej dr dziś nie było i do kontroli w poniedziałek a jak nie będzie poprawy lub pogorszy się to wiadomo gdzie mamy się udać.
Mandziulka, witaj w domku, ładnie Kola zareagował na pojawienie się siostrzyczki:tak: a i suwaczek zmień w wolnej chwili .;-):tak::-p

Mandziulka, Zosia witajcie w domku:-), super że Mikołajek okazał się pozytywnie nastawionym do siostrzyczki:-). Oczywiście fotki wklej, jak chwilkę znajdziesz:tak:. Jeszcze raz wszystkiego dobrego dla Was:happy2:

Anetka u nas przez około tydzień była fascynacja Myszką Miki, teraz na tapecie jest Barney i przyjaciele i Teletubisie:huh:;-).

Marta nocki to współczuję:no:, pewnie już na rzęsach chodzisz:no:

reklama
Gołąbki siedzą już w piekarniku, więc chwile mam na bb:-). Radek śpi, a Krystek z W. zbierali zabawki, już nie zbierają bo W. jedzie do klienta:-). A Krystek bawi się teraz autkami, jak to on powiedział gra w wyścigi :-D.
Ja z informacją od Marty, ona sama na razie nie ma dostępu do kompa...
Rafałek ma ostre zapalenie oskrzeli jest na antybiotyku, Pawełek również chory i też antybiotyk:no:

Marta
zdróweczka maluszkom i siły dla Ciebie!!! Trzymajcie się:tak:
Marta dużo zdrówka podsyłam dla twoich chłopaków:tak:

witajcie kochane
po pierwsze baradzo dziękuję ze sobotnie spotkanie, super było, ale przed następnym porządnie się zstanowię czy przychdzić:-D
dziękuję w imieniu Zosieńki za prezent, jest super!!!!

my już od wczoraj w domku, Miki jak na razie super przyjął Zosieńkę, bardziej się nią interesowął niż powrotem mamy;-) wycąłował, wyprzytulał... bardzo pozytywnie mnie zaskoczył:tak:
Zosieńka jest słodziutka, śpi, je trochę sie rozdgląda, prawie nie płacze, wiec mama ma czas dla starszaka:tak::tak::tak:
jak się trochę ogarniemy z nową sytuacją w domku to bedę zaglądać częsciej:tak: i wrzucę wam kilka fotek:tak:
Mandziula i Zosiu witajcie w domku:-)

Do góry