reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

hejka hejka....jakby kto się martwił to daje znać że żyje...:-):-):-)
ciężki tydzień w pracy....dużo roboty....oby do wakacji :-D:-D:-p:-p

normatywna dobrze że u Natalki wszystko ok....oby to napięcie szybko jej przeszło....powodzenia w ćwiczeniach

mandziula dobrze że na wizycie wszystko ok....a Zosia no no duża dziewczyna
madzienka dobrze że i u Ciebie wszystko w porządku.... Lenka też tak urosła?????
super że z Julci taka zdrowa czterolatka....a waży tyle co mój Cz.

motylla super że mały taki dzielny....oby zawsze tak dzielnie znosiła badania

anaconda dobrze że Maja się nie rozchorowała....a wczoraj może miała jakiś kiepski dzień....ale u mnie wczoraj w przedszkolu wszystkie dzieci były jakieś takie nie swoje...

marta a jemu szczena opadła z wrażenia czy jak zobaczył rachunek do zapłacenia....

justynka dlaczego u Was był ks. z innej parafii???? z której???? a Ty należysz do Św. Agnieszki????

madzienka, anaconda dobrze że wypad do kina udany....oglądałam Galerianki i podobał mi się...myślę że i ten by mi się podobał
dzięki za recenzję

sunday co Ci tak humor popsuło....tulaski....oby szybciutko humor wrócił....

karlita jakiego pająka??????????????oczywiście fotkę strzelisz

maltanka zdrówka dla Hubercika...

spokojnego wieczoru...i przespanej całej nocki....

anaconda u nas na lwowskiej była masa tych gier w pon nie wiem jak dzisiaj ale jutro mogę się przejść i zobaczyć interesuje Cię jakaś szczególnie?????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Anaconda wieczór z drinkiem przy kompie:tak::tak:ja potowarzyszę Ci z colą;-)
powodzenia jutro na tych badaniach...czekamy na wizytę co powiedziała pani doktor

Justyna i jak zasnął Michaś po kąpieli...??

Maltanka nie oglądałam to nie wypowiem się ale z recenzji i opinii to niestety takie czasy i taka młodzież...oczywiście nie ma co generalizować że wszyscy aż strach się bać co będzie za kilkanaście lat....
jak Wasze nogi??
a Hubercikowi zdróweczka...

Sunday no właśnie jak Maksio???

Elza nie wiem bo ja mam usg dopiero za tydzień....ale moja była od początku mniejsza od Zosieńki...

Misia kiedy Ty wracasz do pracy???

Marzenka gdzie jesteś...tu nie zaglądasz, tel nie odbierasz...zaczynam martwic się:sorry:

ja dalej przebieram zdjęcia bo oczywiście jeszcze tego nie ruszyłam a do jutra obiecałam skończyć:zawstydzona/y:bo tym tempem to do wakacji tych kalendarzy nie zrobimy....

Melduje tylko ze zyje....

Madzienka jestem tel zostawilam w pracy jestem jakas nieprzytomna......:no:

Wogole przepraszam ale dwoch dni nie nadrobie wiec wogole nie czytam....nieznosze stycznia i mam dosyc juz tej zimy i tej ciemnicy:crazy:dopadl mnie jakis okropny nastroj wiec ide spac:confused2:

Pozdrawiam Wam mocno i mam nadzieje ze jestescie zdrowi>>>>>>

Elza, o rachunku wiedział i nawet do bankomatu poleciał - aby mi się podobało i było solidne to każdą kwotę zapłaci. Nawet kazał żebym za jakąś porządną kurteczką wiosenną się rozejrzała:szok::tak:.
Karlita, dawaj fotkę:-p.
Roki mnie znowu rozdoił - 4 tetry mokre bo zamówione wkładki Chicco przyjdą dopiero w poniedziałek :wściekła/y: a miały być wczoraj:sorry:. Cud - właśnie zasnął, nie pamiętam kiedy tak wcześnie poszedł spać a i w dzień sporo spał:tak:.

Beatko śpisz???

ja dokończyłam przebieranie fotek...jutro z P stworzymy jakieś kolaże i niech idzie w świat drukować się:tak:

Marzenka wyganiamy, zakopujemy wszelkie dołki.....

spokojnych nocek...

Nie śpię, nie śpię :-D:-D:no::no:
Marzenka musisz się koniecznie z nami spotkać to dołki od razu pójdą precz ;-):tak::-D:-p a mówiłyśmy z Madzia żebyś poszła z nami do kina :-p:-p
Marta to wykorzystuj męża ile możesz i kupuj co tylko Ci się spodoba póki płaci :tak::tak::-D:-D oby Roki dał pospać :tak::tak:
Madzienka a co robicie z tych zdjęć dla dziadków, ja już kilka lat się zbieram żeby zrobić kubeczki z Mai zdjęciem i tak do dzisiejszego dnia jeszcze się nie zebrałam :-D:-D:-p:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Elza ja nie szukam żadnej gry tylko z Madzią rozmawiałyśmy że w "naszej wspólnej biedronce" osiedlowej ich nie ma :tak::tak: a jak u Ciebie w przedszkolu z frekwencją bo u Mai w grupie z 25 dzieci dzisiaj i wczoraj było 11 :szok::szok:
Dobra zmykam się myć i spać bo jutro mimo że przedszkole odpada to ranne wstawanie nas czeka :tak::tak:

Witam. Dziś byłam z moją dwójką na dworze i zrobiliśmy bałwana:-). Wróciliśmy do domu i zostawiłam dzieciaki z W. i pojechałam odebrać wyniki. A jutro muszę jechać zarejestrować Radka do dermatologa. Jakoś oczy mi się zamykają , więc zmykam do łóżka.

Film szokujący to fakt, jak ktoś oglądał "Galerianki" i "Sala samobójców" to powinien mu się
spodobać, ja lubię takie psychologiczne filmy a pokazanie współczesnej młodzieży jednym słowem mnie przeraża :szok::szok:
Ja oglądałam i galerianki i sale samobójców i chętnie bym też obejrzała ten film:tak:

Melduje tylko ze zyje....

Madzienka jestem tel zostawilam w pracy jestem jakas nieprzytomna......:no:

Wogole przepraszam ale dwoch dni nie nadrobie wiec wogole nie czytam....nieznosze stycznia i mam dosyc juz tej zimy i tej ciemnicy:crazy:dopadl mnie jakis okropny nastroj wiec ide spac:confused2:

Pozdrawiam Wam mocno i mam nadzieje ze jestescie zdrowi>>>>>>
Życzę poprawy nastroju:tak:

Anaconda, sama byłam zdziwiona reakcją M. Przecież na święta i Sylwestra też trooochę na mnie wydał:sorry:;-). Chyba za tych 4 krasnali dziękuje:eek::confused2::dry:...
Co do frekwencji dzieci to u Olka na 28 było dziś 13 - chodziłam po obiad młodemu to zajrzałam po lekcje do sali.
Marz, głowa do góry - jutro będzie lepiej.

Witam,
znowu nie nadrabiam,ale Staś jeszcze nie śpi,a już sił mi brakuje o tej porze:zawstydzona/y:ciekawe jak od 7 lutego przyjdzie mi wstawać po 5:no:toż chyba w pracy będę spać:eek:dzieciaki wciąż zakatarzone,trochę kaszlą ale chyba tragedii nie ma...w piątek wybierzemy się na kontrolę:tak:
a póki co pochwalę się jak Natalka samodzielnie narysowała słoneczko:tak: 160120131461.jpg

reklama
witam
ja dzis wybralam sie samochodem do pracy wyjezdzam na wojciechowska a ona biała:szok: dojezdzam do granicy miasta a droga biała posypali dopiero od koncowego 44, co za granda chyba zadzwonie i kogos obstukam, załowalam ze do naleczowskiej nie wykreciłam:-( ale jakos dotarłam powolutku:dry:

madzienka, anacodna fajnie ze film Wam sie podobał ,musze obejrzec koniecznie i jeden i drugi :-)
sunday poprawy huomoru zycze, Ty pracujesz czy z MAksiem siedzisz??
marz odganiamy zły nastroj, pomysl sobie dzien coraz dluzszy i niedlugo wiosna potem lato.....
misia Ty juz do pracy wracasz??:szok: ale czas zleciał, a ze Stasiem niania czy babcia??
normatywna a czmu Ty Natalke rehabilitujesz?? chyba nie w temacie jwestem
mandziula u nas tez ksiedza nie było:-D ale z innego powodu
marta pochwal sie nowymi ciuszkami koniecznie,

wczoraj zapisalam Asie do szkoły zwolnilam sie zp racy pare minut i byłam juz z Asia w domu po 15, a wczoraj mała była w przedszkolu od 6.30 i była bardzo zadowolona z tego:-D a dzis dzwonie dopiero co wstali i znow bedzie krzyk ze za krotko w przedszkolu jest

Do góry