hejka hejka....jakby kto się martwił to daje znać że żyje...:-):-):-)
ciężki tydzień w pracy....dużo roboty....oby do wakacji
normatywna dobrze że u Natalki wszystko ok....oby to napięcie szybko jej przeszło....powodzenia w ćwiczeniach
mandziula dobrze że na wizycie wszystko ok....a Zosia no no duża dziewczyna
madzienka dobrze że i u Ciebie wszystko w porządku.... Lenka też tak urosła?????
super że z Julci taka zdrowa czterolatka....a waży tyle co mój Cz.
motylla super że mały taki dzielny....oby zawsze tak dzielnie znosiła badania
anaconda dobrze że Maja się nie rozchorowała....a wczoraj może miała jakiś kiepski dzień....ale u mnie wczoraj w przedszkolu wszystkie dzieci były jakieś takie nie swoje...
marta a jemu szczena opadła z wrażenia czy jak zobaczył rachunek do zapłacenia....
justynka dlaczego u Was był ks. z innej parafii???? z której???? a Ty należysz do Św. Agnieszki????
madzienka, anaconda dobrze że wypad do kina udany....oglądałam Galerianki i podobał mi się...myślę że i ten by mi się podobał
dzięki za recenzję
sunday co Ci tak humor popsuło....tulaski....oby szybciutko humor wrócił....
karlita jakiego pająka??????????????oczywiście fotkę strzelisz
maltanka zdrówka dla Hubercika...
spokojnego wieczoru...i przespanej całej nocki....
anaconda u nas na lwowskiej była masa tych gier w pon nie wiem jak dzisiaj ale jutro mogę się przejść i zobaczyć interesuje Cię jakaś szczególnie?????
ciężki tydzień w pracy....dużo roboty....oby do wakacji
normatywna dobrze że u Natalki wszystko ok....oby to napięcie szybko jej przeszło....powodzenia w ćwiczeniach
mandziula dobrze że na wizycie wszystko ok....a Zosia no no duża dziewczyna
madzienka dobrze że i u Ciebie wszystko w porządku.... Lenka też tak urosła?????
super że z Julci taka zdrowa czterolatka....a waży tyle co mój Cz.
motylla super że mały taki dzielny....oby zawsze tak dzielnie znosiła badania
anaconda dobrze że Maja się nie rozchorowała....a wczoraj może miała jakiś kiepski dzień....ale u mnie wczoraj w przedszkolu wszystkie dzieci były jakieś takie nie swoje...
marta a jemu szczena opadła z wrażenia czy jak zobaczył rachunek do zapłacenia....
justynka dlaczego u Was był ks. z innej parafii???? z której???? a Ty należysz do Św. Agnieszki????
madzienka, anaconda dobrze że wypad do kina udany....oglądałam Galerianki i podobał mi się...myślę że i ten by mi się podobał
dzięki za recenzję
sunday co Ci tak humor popsuło....tulaski....oby szybciutko humor wrócił....
karlita jakiego pająka??????????????oczywiście fotkę strzelisz
maltanka zdrówka dla Hubercika...
spokojnego wieczoru...i przespanej całej nocki....
anaconda u nas na lwowskiej była masa tych gier w pon nie wiem jak dzisiaj ale jutro mogę się przejść i zobaczyć interesuje Cię jakaś szczególnie?????
Ostatnio edytowane przez moderatora: