reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Anaconda czyli pani doktor miała inną wizje wizyty niż pani w rejestracji....ale już zarejestrowałaś się na następny tydzien???
kolejny ząbek wypadł...czyżby dzisiaj wróżka zębuszka Was odwiedzała??;-)

Iwonka super że udało się zapisac....

Dziewczyny które idą dzisiaj na LN życzę udanego wieczorku!!!

reklama
ja opanowałam prasowanie, ciuszki poukładane w komodzie, wózek i fotelik wyczyszczone.... spaać bym poszła:-D:-D:-D i chyba ciśnienie spada bo mnie glowa pobolewa
iwonka dobrze, ze udało ci się na seminaria zapisać:tak::tak:
anaconda co tym razem zębowa wróżka przyniesie??? z wizytą trochę smiesznie, zpisaliśćie się na następny tydzień???
madzienka co do tych pieluch to może i warto spróbować:tak::tak: może ci się spodoba ;-);-)

zbieram sie po mojego przedszkolaka, mam nadzieję ze humorek mu się poprawił:-D:-D, ale od kilku dni rano P go odwozi i o dziwo nie protestuje ze ja zostaję w domku:tak: to dobry znak:-D:-D

Mirosia no, i przyszła koza do woza:dry: ciekawe....warunki to ewentualnie Ty możesz stawiać a nie on...masz rację, że z tą grypą to aż strach gdzieś wychodzić, u mnie w pracy też większość na zwolnieniach bo chorzy:no:

Witam

No w końcu zabrałam sie w sobie żeby cosik napisać :-p
Wczoraj z okazji P. urodzin wybraliśmy się do kina ze wstępnych ustaleń mieliśmy iść na "Sępa" ale w końcu na miejscu zmieniliśmy zdanie i poszliśmy na "Jack Reacher. Jednym strzałem" i to była świetna decyzja bo film bardzo mi się spodobał:-) a po seansie wstąpiliśmy jeszcze do KFC na "fast fooda" no gdyby Sphinks był otwarty to na pewno KFC byśmy ominęli szerokim łupkiem:-p

A dziś z samego rana zabrałam się za akcję "łapać siuśki" i już o godz.7.15 Martyna ładnie nasiusiała do woreczka potem szybko wycieczka do Luxmedu uszczuplić portfel:sorry2:
Analizę moczu jak już dojadę do domu to sobie wydrukuję a na wynik posiewu 3 dni robocze muszę czekać...

kończę chinkę i zaraz się odezwę...

Mirosia dobrze że zdrówko Wam dopisuje:confused:
Ł chce wrócić i warunki Ci stawia:szok:... co on zdurniał do reszty:wściekła/y:
Mandziula oby głowa szybko przestała Cię pobolewać:confused:
Anaconda obyś na tej kolejnej wizycie czegoś konkretnego się dowiedziała:tak:
Brawa dla Mai za stratę kolejnych mleczaków:-) no to chwal się co jej zębowa wróżka przyniesie;-)
Madzienka dobrze że przypomniałaś bo u mnie też jeszcze choinka stoi więc jak wrócę w końcu ją sprzątniemy:dry:
Zdradź mi jak się nazywa Wasz pediatra:cool2:
Justyna a coś ciekawego mają w lidlu ? wczoraj P. mnie zaskoczył pozytywnie bo Martynce z biedronki te puzzle w kształcie ciuchci z literkami kupił i rano razem z Amandą sobie układały:tak:
Motylla daj znać po wizycie?:tak:
Marta wiem że obiecałam przyjechać ale żeby to zrobić musimy z dziewczynkami spełniać jeden warunek...być zdrowe:confused: :zawstydzona/y: a teraz jakoś nie jest o to łatwo:no:
Misia śliczne słoneczko Natalia narysowała:-)
powodzenia jutro na kontroli:tak:
Gon1a od 6.30 Asia była w przedszkolu wow to o której Wy wstajecie:eek:
Karlita koniecznie musisz wstawić fotkę Gabi w stroju pająka:-)
Maltanka zdrówka dla Huberta:tak:
Elza jeszcze jutro i sobie odpoczniesz od pracy chociaż dwa dni:tak:
Sunday udanego wypadu do kina:tak:
Marz jak tam Twój chumorek?:confused:

ale dzisiaj mi się s farciło...godz wcześniej wyszłam z pracy....rodzice jakby się zmówili i wszyscy przyszli o jednej porze...ha ha nigdy tak nie było....tłok w szatni jak na krakowskim :-D:-D:-D

marzenka tulaski na doła....jeśli Cię to pocieszy to ja też nie znoszę zimy, tej pogody, ciemnicy za oknem.....anaconda ma rację musimy się spotkać....to opowiem Ci jak ostatnio pracowałam z J wiesz nad czym....to się uśmiejesz....i w ogóle spotkanie z nami powinno zdecydowanie rozwiać twoje złe nastroje....
marta no to fajnie....chciałabym kiedyś usłyszeć od męża weź sobie wybierz jakiś ciuch a ja zapłacę....zawsze to on słyszy że muszę sobie kupić to i to...
anaconda u nas frekwencja jest całkiem niezła bo choruje tylko 2 dzieci...
misia piękne słoneczko....a co ty wracasz do pracy w lutym???? kto będzie ze Stasiem
karlita przyjeżdżasz???? fajowo....
madzienka z tego co pamiętam to te pieluchy miała atali...możesz ją zapytać o recenzję....
anaconda bez sensu są takie wizyty przy tak już dużej dziewczynie szkoda tylko czasu....ale skoro tak trzeba....gratulacje dla pięknej szczerbulki....ale musi słodko wyglądać
mirosia kto jak kto....ale to chyba Ty powinnaś dyktować warunki....a co Ty w ogóle na to????

Witam. Krystek gra na telefonie a Radek ogląda bajkę .Wróżki więc mam chwileczkę na pisanie. Dzisiaj z rana miałam jechać zapisać do dermatologa Radka bo rejestracja jest od 7.15 więc budzik sobie nastawiłam na 6 ale jakoś co róż się budziłam od 4 więc nie za bardzo się wyspałam. Po 6.30 miałam autobus, jak dojechałam na miejsce to już była kolejka do rejestracji, zapisałam Radka na 15.30 mogłam z rana ale wolałam żeby sobie chłopaki pospały i jak wróciłam do domu to jeszcze Radek i Krystek spali. Na wizytę zawiózł nas W., ja poszłam z Radkiem a W. został z Krystkiem i pojechał zaparkować. Na razie zmykam bo Krystek chce wciskać klawisze:-p\
Witam,
znowu nie nadrabiam,ale Staś jeszcze nie śpi,a już sił mi brakuje o tej porze:zawstydzona/y:ciekawe jak od 7 lutego przyjdzie mi wstawać po 5:no:toż chyba w pracy będę spać:eek:dzieciaki wciąż zakatarzone,trochę kaszlą ale chyba tragedii nie ma...w piątek wybierzemy się na kontrolę:tak:
a póki co pochwalę się jak Natalka samodzielnie narysowała słoneczko:tak:Zobacz załącznik 531585
Śliczne słoneczko:tak:

Motylla
jak nazywa się dermatolog do którego chodzisz z Radkiem? I jak wyszły wyniki??
Byliśmy teraz pierwszy raz u dr. Cygan. Pani doktor obejrzała wyniki i powiedziała że są w normie, nie jest to azs.

Witam przy popołudniowej kawce :-):-)

Motylla oby wyniki badań dobrze wyszły :tak::tak: powodzenia u dermatologa, na kiedy cię zapisali? :confused::confused:
A wiecie że Mai dzisiaj z rana kolejny ząbek wypadł :tak::tak: mam teraz szczerbalka jak się patrzy bo na dole i na górze dziura :tak::tak:
Na dziś:tak:

No koniecznie musi dzisiaj zawitać wróżka zębuszka :-D:-D tak już się zapisałam na za tydzień :tak::tak:
I co wróżka przyniesie Mai:confused:666666666666666666666666666666666

My już po basenie, Maja pięknie przepływa już cały wzdłuż :tak::tak: no i już się zapisałyśmy na kolejny semestr po feriach a p.Jacuś na to że nie wyobrażał nawet sobie żeby Maja mogła zrezygnować i nie chodzić :tak::tak: a do tego zgadałam się z koleżanką i na ferie zamierzam Maję zapisać do Domu Kultury, podobno mają bardzo fajny grafik no i będzie z Olgą chodziła :tak::tak:
Co do Wróżki Zębuszki to ustaliłam, że dostaje za każdego ząbka 5zł ale właśnie zobaczyłam że w portfelu 5 brak więc będzie 10zł :tak::tak:
Motyllano no ale musiałaś rano wstawać :szok::szok: super że Radzio nie ma AZS :tak::tak:
Elza ja muszę wysłuchać tą Twoją historię :-D:-D:-D:-D
Aluśka to super wieczór miałaś z mężastym :tak::tak: a dlaczego Ty płacisz za badania, to nie dali Ci skierowania z przychodni? :confused::confused::confused::confused:
Mirosia to było do przewidzenia że Ł się opamięta i będzie chciał wrócić ale nie bądź dla niego taka wspaniała i Ty stawiaj warunki :tak::tak: a co do żłobka i Olka to nie wiem co Ci doradzić, w końcu i tak siedzisz w domu to mógłby z Wami być, ale z drugiej strony jak od września puścisz go do przedszkola to będziesz znowu przechodziła przez to samo :sorry2::sorry2:
Mandziula no to super że Kola wreszcie Ci odpuścił te poranne spacerki do przedszkola :tak::tak: i jak zdążył się dzisiaj wybawić? :confused::confused:

reklama
Motylla super że wyniki w porządku:-)i ze to nie AZS, a dlaczego to podejrzewaliście?

Anaconda i byłaś na prywatnej wizycie??

Alicjo
a te puzzle to on kupił na Daszyńskiego?? Jak byłam wczoraj to nie widziałam ani puzzli ani gier:no:. Super że wyskoczyliście do kina:-)
daj znać jak wyszły wyniki:tak:

Eliza fajnie że wcześniej skończyłaś:tak:

Iwonka dobrze że udało Ci się zapisać:-),

Mirosia super że zdrówko dopisuje:-), a co do Ł to on teraz chce wrócić ale pytanie na jak długo:confused:

A my dzisiaj bardzo milusio spędziliśmy popołudnie:-)A to dzięki Emilce i Normatywnej:-) Dziewczynki bardzo serdeczne dziękuję za odwiedzinki i zapraszam częściej:tak:. Nasze dzieci to potrafią się razem bawić:-Dtylko ciekawe co na to sąsiadka na dole;-):-D

Ostatnia edycja:
Do góry