reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam z rana :-):-)
Maja w przedszkolu a ja z kawką zasiadam :tak::tak:
Nie wiem co to było wczoraj z nią, czy to jakaś chwilowa niedyspozycja czy początek jakiejś choroby :confused::confused: wolałabym żeby przed jutrzejszym dniem mi się nie rozłożyła a ponieważ pod wieczór już jej nic nie było to ja dzisiaj puściłam do dzieci :tak::tak: i nawet potem stwierdziła, że ona by jednak wolała iść na basen tylko że było już za późno :crazy::crazy: no nic jutro pójdziemy to nakręcę filmiki bo to pokazowa lekcja :tak::tak:
Madzienka plany nic się nie zmieniły, idziemy na tego "Bejbi bluesa" i mam nadzieję że mnie ten film nie rozczaruje :tak::tak: super że bilans macie już z głowy, teraz 2 lata przerwy ;-):tak::-D
Mandziula super że z Zosią wszystko w porządku, oby Wawrzycka pozwoliła Ci naturalnie rodzić, chociaż z taką wagą to wątpię :sorry::sorry:
Motylla no jakiego masz bohatera w domu - brawa dla Radzia :tak::tak:
Normatywna super że u neurologa wszystko w porządku i oby to napięcie mięśniowe u Natalki szybko doszło do normy :tak::tak: od jakiego wieku Ty ją rehabilitujesz i ile razy w tyg? :confused::confused:
Justyna do której czekałaś na księdza? A jak po basenie, M się słuchał? :confused:
Aluśka mówisz że bunt dwulatka u Was na fali ;-):tak::-D:-p jak mogłaś smoczka zapomnieć :-p:-p to Cię teraz podróże do laboratorium czekają :sorry::sorry: ciekawa jestem co wyjdzie Martynce z tych badań :confused2::confused2:

reklama
Hejka
normatywna cieszę się ze dobre wieści usyszeliście od pani dr, chodzicie jeszcze na rehabilitację ???
Ale masz dużą dzidzię... Chodzimy na rehabilitację aczkolwiek ostatnio jakoś te choróbska nie dały nam spacerować na ćwiczenia no iczasem pani która N rehabilituje - ona ma 3 dzieci - to tez jej czasem nie ma...

Normatywna super że u neurologa wszystko w porządku i oby to napięcie mięśniowe u Natalki szybko doszło do normy :tak::tak: od jakiego wieku Ty ją rehabilitujesz i ile razy w tyg? :confused::confused:
Oby u Mai to była tylko mała niedyspozycja żadne choróbsko... no my już chodzimy na Mgnoliowa od roku :tak: i będziemy chodzić do czasu aż Natalka sama nie stanie na nogach i nie zacznie chodzić. :eek:

Ale mi sie dzis nic nie chce ... mamy iśc na ćwiczenie na 13:30 kurcze i nie wiem czy N mi w tym czasie nie zaśnie :cool: a potem mamy wizytę babci N - teściowej... ale to może i dobrze wyrwe się z domu na chwilkę hehehe:-D

Dzień dobry....ale mnie ta szarość za oknem przytłacza...dzisiaj wyłączyłam budzik i przysnęłam...porządny kopniak Lenki obudził mnie przed 8 więc do przedszkola spokojnie zdążyłyśmy:-D:-D
a na dodatek jeszcze deszcz leje:sorry:

Anaconda wczoraj w ogóle jakiś meczący dzień był...a Majeczki organizm jest bardzo silny...najważniejsze że dzisiaj już wszystko ok....a jutro macie przedstawienie z okazji DBiDz??
z Jula dwa lata przerwy ale z Lenką zaczną się częstsze wizyty...:tak:

Normatywna udanych ćwiczeń....

Motylla brawo dla synia...dzielny chłopak...

Aluska dobre miałaś przeczucie co do maści....oby pani doktor szybko pomogła Martynce...

Mandziulka jak wyniki???ja tez muszę wybrać się do laboratorium, lista badań jakaś długa znowu:rolleyes2:

Madziarka hop hop odezwij się, co u Was???

Elizka, Karlita, Marzenka, Sunday, Maltanka i reszta gdzie zaginęłyście???

miłego dnia

Madzienka jutro mamy tego pulmonologa i wolałabym żeby Maja była w dobrej kondycji :tak::tak:
Normatywna to ja myślałam że Wy chodzicie na tą rehabilitację prawie zaraz po urodzeniu Natalki, a do domu masz jakieś ćwiczenia żeby samej móc ćwiczyć z Natalką? :confused::confused:
No właśnie najpierw deszcz a teraz śnieg pada, okropna dzisiaj pogoda :sorry::sorry:

witam porannie, z kolejną herbatką bo jakoś się dobudzić nie mogę, kawa odpada bo mnie po niej mdli i wymiotuję:confused2::confused2:

madzienka pogoda sprzyja przysypianiu:tak::tak: sama ledwie siedzę, ale musze robotę nadrobić
a wyniki mam bardzo dobre:tak::tak: tak więc spokojnie czekam na kTG i wizytę:tak:

anaconda dobrze, ze Maja czuje się dziś lepiej:tak::tak:
aluśka ale mieliście jazdę z Martynką:no: czekamy na diagnozę...
normatywna ćwiczcie i oby szybko napięcie mięśniowe N wróciło do normy:tak::tak:
justyna doczekałaś się na księdza???

do mnie waśńie kurier przyjecha i już mam wszystkie zakupy w domku... mogę zapakowac torbę do szpitala:-D:-D

Mandziula ja też już chyba wszystko mam...to co pakujemy się, zmotywowałaś mnie..
jeszcze tylko wyniki...
super że wyniki bardzo dobre

Anaconda juz mi sie wszystko myli....:rolleyes2:

idę pranie nastawić

Heloł, znowu jak po ogień wpadam -M miał wyjazd do LBN więc w domu mam całą 4 bo nie miałabym jak Jula odebrać z przedszkola a i tak mam problem z kim ich zostawić bo koleżanka co zawsze przychodzi zachorowała a ja na 14:30 dentystę mam:confused2:.
Madziu, widziałam, zalajkowałam;-):tak: - jestem pod ogromnym wrażeniem - ciąża baaaardzo ci służy:tak::-).
Aluśka, zdrówka podsyłam, a włosy odrosną - pamiętacie jak pisałam że Juli obciął sobie rzęsy bo chciał piłkę sobie z oka zrobić:tak::-D.
Anaconda, daj znać jak po wizycie u pulmonologa.
Mandziula, zaraz rodzisz :szok: a dopiero co z Kolą w ciąży byłaś i na Johnsona nie dotarłaś;-):tak:.
Przyszła paczka z Bon Prixa - zamówiłam na czekające mnie imprezy zestaw - sukienka, bolerko, żakiet i spodnie i aż młodym kopary opadły tak ślicznie wyglądam (o M nie wspomnę - jakby nie patrzeć sponsorował) i do tego torebka ze strony z kawą;-);-):tak::-p.

Witam, Michał zamiast spać to siedzi u mnie na kolanach, puściłam mu kołysanki zobaczymy czy zaśnie. Rano wybraliśmy się na zakupy wzięłam wózek bo to zakupy takie grubsze;-), no i tak się zmachałam pchając go że szok, na chodnikach ten śnieg jak kasza a moje kółka malutkie i czasami wózek jak stanął w śniegu to go wypchać nie mogłam:no:, no ale wole już pchać ten wózek niż dźwigać moje 14 kg + zakupy:tak:

Anaconda dobrze że zdrówko dopisuje Majce, i oby tak zostało:tak:trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę:tak:

Madzienka, Anaconda i jak podobał się Wam film?

Mandziula
cieszymy się razem z Tobą bardzo dobrymi wynikami
:-)

Madzienka super że już po bilansie i ze wszystko w porządku u Julci:-)A jak tam ta lala na cele charytatywne, już ją ubrałyście?

Eliza hop, hop gdzie jesteś?

Marta fajnie że mąż zasponsorował ubranko dla Ciebie:tak:

Aluśka ale Wam Martynka akcje wczoraj zrobiła:no:, daj znać jak porobisz wszystkie badania jaki wynik wyszedł:tak:. A dla P najserdeczniejsze życzenia urodzinowe:-)

Motylla buziak dla dzielnego krwiodawcy:tak:;-)

Normatywna
szkoda że dzisiaj nie udało nam się spotkać, ale może jutro:-)Jak tam było na ćwiczeniach, pospała się Natalka? Rozumiem że dzisiaj wybywasz z domku do mnie:happy::rofl2:

Wczorajszy basen był bardzo udany, Michał pływał bez oporów, nawet wszedł na duży materac:szok:. A wizyta księdza, no cóż wszedł i wyszedł. I to jeszcze nie nasz ksiądz tylko z innej parafi:eek:to już w ogóle nie wiedział o czym rozmawiać, zapytał tylko gdzie pracujemy. Mówił że pracuje w przedszkolu z trzylatkami ale kontaktu z M nie załapał:no:

My już w domku....
wypad do kina zaliczam do udanych...film...hmmmm, szokujący, pokazujący teraźniejszą młodzież ale moim zdaniem warty zobaczenia...nie oglądałam galerianek ale zamierzam to nadrobić jeszcze w ten weekend

Anaconda dzięki za towarzystwo...dotarłyście już z Majeczką do domu???mam nadzieje że butów nie przemoczyłyście:tak:

Marta to super że kreacja trafiona, czekamy kiedy i nam się pokażesz żebyśmy mogły się pozachwycać...

Justynka lala jeszcze nie gotowa:zawstydzona/y:bo zawsze coś innego do zrobienia...ale w tym tygodniu zamierzamy się za nią wziąć...
super że basen udany...ciekawe czy moi dotrą w ten piątek...chyba muszę ich zmobilizować...:tak::tak:

reklama
Witam i ja :-):-)
Dopiero co dotarłyśmy do domu, u Mai w przedszkolu mają nowe szafeczki w szatni i musiałam je wszystkie bardzo dokładnie obejrzeć :-D:-D:-D
Film szokujący to fakt, jak ktoś oglądał "Galerianki" i "Sala samobójców" to powinien mu się
spodobać, ja lubię takie psychologiczne filmy a pokazanie współczesnej młodzieży jednym słowem mnie przeraża :szok::szok:
Ja też spróbuję obejrzeć dzisiaj raz jeszcze Galerianki :tak::tak:
Justyna dzisiaj z wózkiem z małymi kółkami to tragedia, mi samej się źle szło po tych błotach śniegowych :crazy::crazy: super że M tak ładnie wczoraj pływał, u Was jest jakaś przerwa teraz czy nie ma :confused2::confused2:
Madzienka to ja dziękuję za podwózkę, a Julcia pięknie śpiewa piosenki dla babci i dziadka :tak::tak:
Marta my też się chcemy zachwycić Twoją kreacją :tak::tak: pokaz nam się :tak::tak::tak:
Mandziula i jak spakowałaś się dzisiaj do szpitala? :confused: oj ja bez kawki bym spała non stop, a to tak nagle Cię odrzuciło od niej? :confused::confused:

Do góry