reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam

Nawiązując do wczorajszej wizyty to myślę że pani dr dobrze wie co Martynce dolega bo oprócz badań zleciła nam już jakieś leczenie maść i jakiś specyfik który trzeba rozrobić w proporcjach 1:1.... tylko nie możemy tego zastosować przed wykonaniem badań :confused2:
poza tym wczoraj tak na szybko pisałam i wprowadziłam Was w błąd :zawstydzona/y:gdyż nie do końca jest tak że diagnozy nie postawiła powiedziała że jest wykwit alergiczny i coś "jeszcze" które właśnie ma wyjść w badaniach:eek:
Siuśki dziś próbowałam łapać ale mnie Martyna w h.. zrobiła i się nie udało... jutro będę musiała ponawiać próbę....

Justyna brawa dla Michałka za współpracowanie na basenie:-)
Oj współczuję pchania wózek w taką pogodę
Madzienka wysoka dziewczynka z Juleczki:-)
fajnie ze się film podobał:tak:
Motylla ale Radzio dzielny jest:-) brawa dla niego że się igły nie boi:cool:
Anaconda strach myśleć co to za cholerstwo:crazy:
jak tam w kinie było? Film się podobał?
Dobrze że Majeczka już się lepiej czuje pewnie to chwilowa niedyspozycja była:tak:
Ewa ćwiczenia zaliczone:sorry:
Marta koniecznie musisz się pochwalić nowym zakupem:tak:
I jak udało Ci sie kogoś załatwić do opieki żeby pójść do dentysty?:sorry:

reklama
Dzień dobry, cóż to za dzień piękny:confused2: ja w tę największą śnieżycę szłam do plazy.. a teraz dogorywam w pracy:sorry: Cypek przyszedł po 3 w nocy do naszego łóżka i już ciężko było się wyspać, za to Cyprian spał smacznie do 8:15:-) a ja musiałam po 6 wstać na uczelnię:confused2:

Madzienka, Anaconda super, że wypad do kina udany-skoro polecacie to chyba trzeba zobaczyć ten film:tak:

Justynka ojj te wizyty, ja to tylko czekam, żeby przynajmniej znajomy ksiądz przyszedł, bo w tamtym roku też jakiś obcy był:sorry2: super, że Michaś ładnie pływał na basenie:tak:

Aluśka a kiedy obrobicie się z tymi wszystkimi badaniami, żeby sprawdzić co to jest??

Motylla brawa dla Radzia za odwagę:tak:

Witajcie, ja ostatnio nie mam humoru więc i nie pisze,ale podczytuje Was.

Justyna Aneta fajnie ze mogłyście się spotkać:-) zazdroszczę :-(

Ala zdrówka dla Martynki!

normatywna trzymam kciuki za Natalcie, oby na następnej wizycie była poprawa :-)

mandziula super ze u Zosi wszystko dobrze.

Madzienka a czemu zmieniście przychodnie?

Motylla brawa dla dzielnego Radzia:-)

Marta super, pokaż się nam w stroju :-)
i jak załatwiłaś sprawe z dentystą?

Justyna no to miałaś niezły wycisk z wózkiem, i po co silownia? ;-)
niezła wizyta Księdza:eek:

Ala wszystkiego najlepszego dla męża:-)

Madzienka anaconda fajnie ze wypad udany.

maltanka jak Hubercik?I jak Wasze nogi?

Iwonka myślę że do środy najpóźniej będziemy mieć wszystkie wyniki :tak:
Jutro załatwię analizę i posiew a P. w poniedziałek pojedzie z nią na badania mykologiczne i mykogram:tak:
Sunday szybkiej poprawy nastroju życzę:sorry:

Madzieńka jak to gdzie ????? w pracy :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
super ze bilans udany .... aj sie boję iść z Norbem w tą zarazę ..... z resztą bilans Gabi to było mierzenie ważenie i tyle :crazy:

mandziula super że masz już wszystko :-)
ja z przyjażem się dostosuję bo to CIEBIE czas goni ;-)

Aluśka to mała dała Ci popalić krzykiem ....

Sunday poprawy nastroju

idę kończyć strój pająka na jutrooooo ale gabi sobie wymysliła :-) :-D:tak::laugh2::confused2: i teraz matka cuduje :rofl2:

Taaa, z dentystą załatwiłam...... ale się:confused2::zawstydzona/y::-D:-D, poszłam i czekam a tu już 10 minut po umówionej godzinie, ja na zegarek w komórce a tam 16-ty a wizytę miałam 15-go:tak::-D:-D:-p. Jeszcze kurier z nianią przyleciał. Kurcze ale chciałabym się z Wami spotkać - Aluśka kiedyś pisałaś że w styczniu się wybierzesz do mnie:eek: ale niech nasze chorowitki wyzdrowieją. Chociaż w sobotę i niedzielę bym si e z ROKim mogła gdzieś wybrać.:rolleyes::rolleyes::rolleyes2:

Anaconda to troche zeszlo sie wam z tym ogladaniem szafek:-D

Sunday poprawy nastroju zycze...moze jutrzejszy wypad do kina poprawi nastroj..
A przychodnie zmienilismy bo i tak chodzimy prywatnie do luxmedu, a ze luxmed podpisal umowe z nfz to wszystko (szczepienia, bilanse, hstorie chorob) mamy w jednym miejscu:tak:

Marta :-D:-D:-D

Karlita to kiedy przyjezdzasz??
Pochwal sie pajaczkiem....a to jutro Gabi majakis bal?

Witajcie
u nas nic nowego, wróciłam do pracy i nie mam czasu na nic. jeszcze pól wydzialu choruje wiec nie dosc ze swojej roboty kupa to jeszcze za kogoś trzeba robić
:crazy: Hubert choruje caly czas utrzymywala mu sie gorączka, w poniedziałek i wtorek teściowa byla w dzisiaj Hubert pojechal do babci, wczoraj w nocy już temp nie miał i dzisiaj też niby ok także mam nadzieje że powooli będzie ok

a poza tym chodzę śnięta i chyba idę zaraz spać

mandziula spoko Hubert miał 3800 jak sie urodził:sorry:

anaconda i jak Majka?

justyna no dzisiaj pogoda na wózek nie najlepsza
madzienka te Galerianki to takie sobie:sorry: głupi film o glupich dzieciakach ale coż prawdziwe:sorry:

misia zdrowka u nas pół wydzialu choruje:sorry:

Nie udało mi się położyć M, a jak słuchał tych kołysanek to zaczął razem z nimi śpiewać:laugh2:, na szczęście humor ma nawet, nawet. Czasem coś tam zamarudzi ale tragedii nie ma. Za to burdel w pokoju, wszystkie zabawki z pojemników i półek na podłodze leżą, zaraz sprzątanko zaliczymy wannę i do spania:-).

Sunday
a czemu humorek nie dopisuje??

Madzienka, Anaconda super że film fajny:tak:

Alicja jak tam wieczorek??;-)

Iwonka
załatwiłaś wszystko pozytywnie na uczelni?

O matko, lecę kąpać M bo już zasypia mi:szok:

reklama
Maja ogląda My Little Pony to ja mogę na chwilkę zasiąść do kompa :tak::tak::-p:-p
Dzisiaj wieczorem same urzędujemy bo J pojechał na noc do mamy, więc zaraz sobie jakiegoś drinka zapodam i do północy przy kompie posiedzę :-p:-p:-D:-D
Maltanka a jak noga Twoja i P? :confused2::confused2: zdrówka dla Huberta, oby do końca tygodnia się wychorował :tak::tak:
Sunday a co to za dołki łapiesz :confused::confused: chyba za długo masz już W w domu ;-);-):-D:-D a jak Maks? :confused::confused:
Justyna jak wykąpiesz M to zapewne senność mu odejdzie i będzie mógł po sobie posprzątać zabawki :tak::tak:
Marta no nieźle się zakręciłaś :-D:-D ja to na kalendarzu ściennym zawsze sobie zapisuję wszystkie wizyty bo inaczej też bym zapewne zapominała :tak::tak:
Karlita chwal się pajączkiem :tak::tak:
Aluśka oby wyniki badań Martyni były dobre :tak::tak:
Madzienka ja jeszcze po biedronce sobie trochę pospacerowałam dlatego tak nam się zeszło :tak::tak: faktycznie tutaj nie ma tych gier :no::no:

Do góry