reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam

Nawiązując do wczorajszej wizyty to myślę że pani dr dobrze wie co Martynce dolega bo oprócz badań zleciła nam już jakieś leczenie maść i jakiś specyfik który trzeba rozrobić w proporcjach 1:1.... tylko nie możemy tego zastosować przed wykonaniem badań :confused2:
poza tym wczoraj tak na szybko pisałam i wprowadziłam Was w błąd :zawstydzona/y:gdyż nie do końca jest tak że diagnozy nie postawiła powiedziała że jest wykwit alergiczny i coś "jeszcze" które właśnie ma wyjść w badaniach:eek:
Siuśki dziś próbowałam łapać ale mnie Martyna w h.. zrobiła i się nie udało... jutro będę musiała ponawiać próbę....

Justyna brawa dla Michałka za współpracowanie na basenie:-)
Oj współczuję pchania wózek w taką pogodę
Madzienka wysoka dziewczynka z Juleczki:-)
fajnie ze się film podobał:tak:
Motylla ale Radzio dzielny jest:-) brawa dla niego że się igły nie boi:cool:
Anaconda strach myśleć co to za cholerstwo:crazy:
jak tam w kinie było? Film się podobał?
Dobrze że Majeczka już się lepiej czuje pewnie to chwilowa niedyspozycja była:tak:
Ewa ćwiczenia zaliczone:sorry:
Marta koniecznie musisz się pochwalić nowym zakupem:tak:
I jak udało Ci sie kogoś załatwić do opieki żeby pójść do dentysty?:sorry:

reklama
Dzień dobry, cóż to za dzień piękny:confused2: ja w tę największą śnieżycę szłam do plazy.. a teraz dogorywam w pracy:sorry: Cypek przyszedł po 3 w nocy do naszego łóżka i już ciężko było się wyspać, za to Cyprian spał smacznie do 8:15:-) a ja musiałam po 6 wstać na uczelnię:confused2:

Madzienka, Anaconda super, że wypad do kina udany-skoro polecacie to chyba trzeba zobaczyć ten film:tak:

Justynka ojj te wizyty, ja to tylko czekam, żeby przynajmniej znajomy ksiądz przyszedł, bo w tamtym roku też jakiś obcy był:sorry2: super, że Michaś ładnie pływał na basenie:tak:

Aluśka a kiedy obrobicie się z tymi wszystkimi badaniami, żeby sprawdzić co to jest??

Motylla brawa dla Radzia za odwagę:tak:

Witajcie, ja ostatnio nie mam humoru więc i nie pisze,ale podczytuje Was.

Justyna Aneta fajnie ze mogłyście się spotkać:-) zazdroszczę :-(

Ala zdrówka dla Martynki!

normatywna trzymam kciuki za Natalcie, oby na następnej wizycie była poprawa :-)

mandziula super ze u Zosi wszystko dobrze.

Madzienka a czemu zmieniście przychodnie?

Motylla brawa dla dzielnego Radzia:-)

Marta super, pokaż się nam w stroju :-)
i jak załatwiłaś sprawe z dentystą?

Justyna no to miałaś niezły wycisk z wózkiem, i po co silownia? ;-)
niezła wizyta Księdza:eek:

Ala wszystkiego najlepszego dla męża:-)

Madzienka anaconda fajnie ze wypad udany.

maltanka jak Hubercik?I jak Wasze nogi?

Iwonka myślę że do środy najpóźniej będziemy mieć wszystkie wyniki :tak:
Jutro załatwię analizę i posiew a P. w poniedziałek pojedzie z nią na badania mykologiczne i mykogram:tak:
Sunday szybkiej poprawy nastroju życzę:sorry:

Madzieńka jak to gdzie ????? w pracy :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
super ze bilans udany .... aj sie boję iść z Norbem w tą zarazę ..... z resztą bilans Gabi to było mierzenie ważenie i tyle :crazy:

mandziula super że masz już wszystko :-)
ja z przyjażem się dostosuję bo to CIEBIE czas goni ;-)

Aluśka to mała dała Ci popalić krzykiem ....

Sunday poprawy nastroju

idę kończyć strój pająka na jutrooooo ale gabi sobie wymysliła :-) :-D:tak::laugh2::confused2: i teraz matka cuduje :rofl2:

Taaa, z dentystą załatwiłam...... ale się:confused2::zawstydzona/y::-D:-D, poszłam i czekam a tu już 10 minut po umówionej godzinie, ja na zegarek w komórce a tam 16-ty a wizytę miałam 15-go:tak::-D:-D:-p. Jeszcze kurier z nianią przyleciał. Kurcze ale chciałabym się z Wami spotkać - Aluśka kiedyś pisałaś że w styczniu się wybierzesz do mnie:eek: ale niech nasze chorowitki wyzdrowieją. Chociaż w sobotę i niedzielę bym si e z ROKim mogła gdzieś wybrać.:rolleyes::rolleyes::rolleyes2:

Anaconda to troche zeszlo sie wam z tym ogladaniem szafek:-D

Sunday poprawy nastroju zycze...moze jutrzejszy wypad do kina poprawi nastroj..
A przychodnie zmienilismy bo i tak chodzimy prywatnie do luxmedu, a ze luxmed podpisal umowe z nfz to wszystko (szczepienia, bilanse, hstorie chorob) mamy w jednym miejscu:tak:

Marta :-D:-D:-D

Karlita to kiedy przyjezdzasz??
Pochwal sie pajaczkiem....a to jutro Gabi majakis bal?

Witajcie
u nas nic nowego, wróciłam do pracy i nie mam czasu na nic. jeszcze pól wydzialu choruje wiec nie dosc ze swojej roboty kupa to jeszcze za kogoś trzeba robić
:crazy: Hubert choruje caly czas utrzymywala mu sie gorączka, w poniedziałek i wtorek teściowa byla w dzisiaj Hubert pojechal do babci, wczoraj w nocy już temp nie miał i dzisiaj też niby ok także mam nadzieje że powooli będzie ok

a poza tym chodzę śnięta i chyba idę zaraz spać

mandziula spoko Hubert miał 3800 jak sie urodził:sorry:

anaconda i jak Majka?

justyna no dzisiaj pogoda na wózek nie najlepsza
madzienka te Galerianki to takie sobie:sorry: głupi film o glupich dzieciakach ale coż prawdziwe:sorry:

misia zdrowka u nas pół wydzialu choruje:sorry:

Nie udało mi się położyć M, a jak słuchał tych kołysanek to zaczął razem z nimi śpiewać:laugh2:, na szczęście humor ma nawet, nawet. Czasem coś tam zamarudzi ale tragedii nie ma. Za to burdel w pokoju, wszystkie zabawki z pojemników i półek na podłodze leżą, zaraz sprzątanko zaliczymy wannę i do spania:-).

Sunday
a czemu humorek nie dopisuje??

Madzienka, Anaconda super że film fajny:tak:

Alicja jak tam wieczorek??;-)

Iwonka
załatwiłaś wszystko pozytywnie na uczelni?

O matko, lecę kąpać M bo już zasypia mi:szok:

reklama
Maja ogląda My Little Pony to ja mogę na chwilkę zasiąść do kompa :tak::tak::-p:-p
Dzisiaj wieczorem same urzędujemy bo J pojechał na noc do mamy, więc zaraz sobie jakiegoś drinka zapodam i do północy przy kompie posiedzę :-p:-p:-D:-D
Maltanka a jak noga Twoja i P? :confused2::confused2: zdrówka dla Huberta, oby do końca tygodnia się wychorował :tak::tak:
Sunday a co to za dołki łapiesz :confused::confused: chyba za długo masz już W w domu ;-);-):-D:-D a jak Maks? :confused::confused:
Justyna jak wykąpiesz M to zapewne senność mu odejdzie i będzie mógł po sobie posprzątać zabawki :tak::tak:
Marta no nieźle się zakręciłaś :-D:-D ja to na kalendarzu ściennym zawsze sobie zapisuję wszystkie wizyty bo inaczej też bym zapewne zapominała :tak::tak:
Karlita chwal się pajączkiem :tak::tak:
Aluśka oby wyniki badań Martyni były dobre :tak::tak:
Madzienka ja jeszcze po biedronce sobie trochę pospacerowałam dlatego tak nam się zeszło :tak::tak: faktycznie tutaj nie ma tych gier :no::no:

Do góry