Witam
Nawiązując do wczorajszej wizyty to myślę że pani dr dobrze wie co Martynce dolega bo oprócz badań zleciła nam już jakieś leczenie maść i jakiś specyfik który trzeba rozrobić w proporcjach 1:1.... tylko nie możemy tego zastosować przed wykonaniem badań
poza tym wczoraj tak na szybko pisałam i wprowadziłam Was w błąd gdyż nie do końca jest tak że diagnozy nie postawiła powiedziała że jest wykwit alergiczny i coś "jeszcze" które właśnie ma wyjść w badaniach
Siuśki dziś próbowałam łapać ale mnie Martyna w h.. zrobiła i się nie udało... jutro będę musiała ponawiać próbę....
Justyna brawa dla Michałka za współpracowanie na basenie:-)
Oj współczuję pchania wózek w taką pogodę
Madzienka wysoka dziewczynka z Juleczki:-)
fajnie ze się film podobał
Motylla ale Radzio dzielny jest:-) brawa dla niego że się igły nie boi
Anaconda strach myśleć co to za cholerstwo
jak tam w kinie było? Film się podobał?
Dobrze że Majeczka już się lepiej czuje pewnie to chwilowa niedyspozycja była
Ewa ćwiczenia zaliczone
Marta koniecznie musisz się pochwalić nowym zakupem
I jak udało Ci sie kogoś załatwić do opieki żeby pójść do dentysty?
Nawiązując do wczorajszej wizyty to myślę że pani dr dobrze wie co Martynce dolega bo oprócz badań zleciła nam już jakieś leczenie maść i jakiś specyfik który trzeba rozrobić w proporcjach 1:1.... tylko nie możemy tego zastosować przed wykonaniem badań
poza tym wczoraj tak na szybko pisałam i wprowadziłam Was w błąd gdyż nie do końca jest tak że diagnozy nie postawiła powiedziała że jest wykwit alergiczny i coś "jeszcze" które właśnie ma wyjść w badaniach
Siuśki dziś próbowałam łapać ale mnie Martyna w h.. zrobiła i się nie udało... jutro będę musiała ponawiać próbę....
Justyna brawa dla Michałka za współpracowanie na basenie:-)
Oj współczuję pchania wózek w taką pogodę
Madzienka wysoka dziewczynka z Juleczki:-)
fajnie ze się film podobał
Motylla ale Radzio dzielny jest:-) brawa dla niego że się igły nie boi
Anaconda strach myśleć co to za cholerstwo
jak tam w kinie było? Film się podobał?
Dobrze że Majeczka już się lepiej czuje pewnie to chwilowa niedyspozycja była
Ewa ćwiczenia zaliczone
Marta koniecznie musisz się pochwalić nowym zakupem
I jak udało Ci sie kogoś załatwić do opieki żeby pójść do dentysty?