reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam

gon1a ksiądz to chyba na wyrywki odwiedza parafian:-D nieciekawie z tą drogą:no:
misia wystarczy już chorowania!!!! jejku ty już do pracy wracasz, kiedy to zleciało....
śłiczny rysunek!!!! brawa dla Natalki
marz oj koniecznie trzeba się spotkac i dołki przegonić:tak: i to szybko!!!!
madzienka wykończyłaś w końcu zdjęcia.... ja za swoje się nawet nie biorę:-D:-D kiedy robisz USG???
anaconda to tym bardziej musze ten film zobaczyc:tak:
karlita to przyjeżdząj choćby i w przyszły weekend:tak::tak: powinnam jeszcze do tego czasu wytrzymać:-D:-D

ja dziś trochę niedospana bo Kola nam w nocy sceny urzadzał, a tylko dlatego że P wstał do niego... matko jak się rozwył... potem spał z nami a spanie z nogą na polliczku to nie dla mnie:no:

uciekam do prasowania bo muszę już skończyć robotę z małymi ciuszkami:tak::tak:
miłego dnia życzę

reklama
Dzień dobry...dzisiaj znowu ta szarówa z rana:sorry:
Jula już w przedszkolu ja po zakupach i śniadanku, biorę się za prasowanie i sprzątanie:tak:

Mandziula za tydzień w czwartek idę na usg....
widzę że Miki tez przezywa najbliższe zmiany...u nas też etap mama...i tata jest super ale mama:-)
ja w najbliższy poniedziałek mam zamiar wysłać ich na Klub Ojców...ciekawe co to??
Sylwia widziałaś w DZTVN materiał o pieluszkach wielorazowych???był przed chwilą...

Misia już wracasz???a co z dzieciakami??kto zostaje ze Stasiem???

Karlita ja tez do weekendu następnego powinnam wytrzymać;-)bo na weekend nie dam się połozyc:-p....
Lenka słyszysz...ciocia Karolina przyjeżdża!!!!

Gon1a u nas to samo zawsze za wcześnie...:-D

Anaconda czekamy na wieści z wizyty....
My zamawiamy kalendarze...dziadkom bardzo spodobał się ten pomysł i już 3 rok z kolei dostają wnusię na cały rok:tak:

Iwonka udało się zapisać na zajęcia???

Marzenka jak humorek dzisiaj???

miłego dnia

madzienka właśnie ogądałam. moja koleżanka używała tych pieluch, ale ja chyba zbyt wygodna jestem. koszt takich pieluch też taki sobie bo i te otulacze koorowe (40-50zł 1 szt) wkłady chłonne, albo tetry, pranie prasowanie, pojemnik i olejki do przechowywania brudów.... to nie dla mnie

Chyba mam podobne zdanie....wyglądają super...ale ile najpierw trzeba wydać na wyprawkę....i to pranie, prasowanie...tu mnie przeraża...bo ja nie nadążam z obecnym:-D
ale korci mnie żeby kupić przynajmniej 2-3szt. i tego spróbowac

Witam,

I dzisiaj M strajkuje i nie śpi, za to ja to bym się z chęcią zdrzemnęła...Włączyłam mu Myszkę Miki i siedzę i się śmieję jak on śpiewa te piosenki, mówić nie umie ale powtarza co tam oni śpiewają:-D
Oczywiście rano odwiedziliśmy z Ewą lidl, hmm nic nie kupiłam a suma przy kasie powaliła mnie z nóg:eek:,

Madzienka, Mandziula takie prasowanie malusich ubranek jest słodkie:-)hehe, pamiętam jak ja szykowałam dla M, i nie wierzyłam ze dziecko zmieści się w takie maciupkie łaszki:-D

Madzienka M zasnął wczoraj o 20:tak:, ależ nam się wieczór dłużył:-D

Marz jak tam humorek?

Anaconda
jak wizyta u pulmonologa????

Maltanka zdrówka dla Huberta, oby gorączka już mu nie dokuczała:tak:

Aluśka jak tam u Ciebie?

Motylla
jak nazywa się dermatolog do którego chodzisz z Radkiem? I jak wyszły wyniki??

Sunday a u Ciebie jak tam, humorek lepszy? Może wyjście do kina wprawi Cię w lepszy nastrój:tak:;-)

Mirosia
jak zdrówko Olka i Marzenki?

Zmykam ogarnąć bałagan w pokoju M, przychodzą dzisiaj do niego koleżanki to trzeba dobrze wypaść:-D

Witam się i ja. Jestem już w pracy, ale rano nie miałam z czego obiadu ugotować, a dla Cypka zostały pulpety z wczoraj więc już sobie odpuściłam, więc zaraz pójdę kupię coś sobie do zjedzenia, bo zgłodniałam:-)

Madzienka, Justynka tak, udało się zapisać:tak:Na uczelni byłam o 7 rano a już piąta w kolejce:-)

Justynka
mój Cypek tez w pewnym momencie nie chciał spać po południu, więc go tak ze dwa dni nie kładłam ale był nie do wytrzymania i chyba sam zobaczył, że trzeba jednak pospać, więc znów go zaczęliśmy kłaść:tak:

Madzienka, Mandziula ja akurat nie dzisiaj, ale już kiedyś widziałam ten program, też w jakiejś porannej tv był, ale nie wiem czy zdecydowałabym się na wielorazowe pieluszki:sorry2:

Mirosia jak dzieciaczki? Prowadzasz Olka do żłobka?

Marz a kysz wszystkie złe humory:tak:

Sunday idziecie dziś na LN?

Lecę po obiadek...

Witam przy popołudniowej kawce :-):-)
Wieźcie nawet mnie nie pytajcie o wizytę u pulmonologa :crazy::crazy: jak to p.doktor stwierdziła jest to pierwsza wizyta zapoznawcza podczas której popytała nas o różne rzeczy i na tym koniec :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: żadnych badań kompletnie nic i za tydzień mamy przyjść znowu, tym razem może zrobimy jakieś dodatkowe badanie :sorry2::sorry2: ja rozumiem że dla 2-5latka taka pierwsza wizyta zapoznawcza jest bardzo dobra ale Mai naprawdę nie trzeba już traktować jak maluszka :dry::dry:
Antuanet u Was też tak przebiegła pierwsza wizyta? :confused::confused:
Madzienka ja to za wygodnicka jestem na takie wielorazowe pieluszki więc zapewne bym sobie je darowała :-p:-p:-D:-D torba już spakowana do szpitala :confused::confused:
Justyna ja też się czasem zastanawiam czy te panie przy kasach to mnie dobrze podliczają bo w koszyku prawie nic a stówy nie ma :cool::cool: ciekawe jak Ci M wytrzyma do wieczora bo jakoś pogoda taka senna się robi :sorry::sorry:
Iwonka dobrze że już się zapisałaś, a swoja drogą to od kiedy studenci tak wcześnie wstają :-D:-D:-p:-p
Gon1a teraz to nie wiadomo co lepiej wybrać czy własne autko czy autobus :tak::tak: To już są zapisy do szkół?! :confused::confused:
Mirosia no właśnie jak Wasze zdrówko, kiedy posyłasz Olka do żłobka? :confused::confused:
Misia śliczne słonko narysowała Natalka :tak::tak: no właśnie z kim zostaje Stasio? :confused::confused: jejku ale ten czas szybko zleciał już do pracy niedługo wracasz :szok::szok:
Motylla oby wyniki badań dobrze wyszły :tak::tak: powodzenia u dermatologa, na kiedy cię zapisali? :confused::confused:
A wiecie że Mai dzisiaj z rana kolejny ząbek wypadł :tak::tak: mam teraz szczerbalka jak się patrzy bo na dole i na górze dziura :tak::tak:

reklama
Anaconda no właśnie też się zdziwiłam co ich tak dużo, z pół wydziału na uczelni stało na wsyztskich piętnastu piętrach:-p no to super, tutaj człowiekowi zależy żeby jak najszybciej się dowiedzieć co jest dziecku a oni się zapoznawać będą:dry:

Do góry