reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

My też wróciliśmy jakąś godzinę temu, a wiatr taki wieje że głowę urywa:no:

Elza wcale się nie dziwię, że zmarzłaś:sorry:

Madziara o jakim kręgarzu mowa? mi też by się przydał na moje dolegliwości kręgosłupowe:eek:

Jutro to już na pewno uda nam się skoczyć do Bugi:tak:

Idę do moich chłopaków...miłych wieczorków dla Was

reklama
Witajcie.

My byliśmy dzisiaj na mszy tu na cmentarzu w Piaskach, ale zimno było okropnie. Ppóźniej obiad, ciacho i kawka z teściami. Miałam jeszcze w planach przejść się pod wieczór na cmentarz, ale pogoda nie jest sprzyjająca.

Ola 3 dzień zasypia sama, sukces, a zaczęło się przypadkiem, zostawiłam ją samą w łóżku bo chciałam odlłożyć Karolinkę, i powiedziałam jej że może by sama zasnęła, pogadała pół godziny z misiem i zasnęła.

I ja tez idę spać bo mi sie oczy kleją.

Dobranoc.

Witam i ja,
my dziś w sumie w domu siedzieliśmy...poszliśmy do kościoła i uznaliśmy,że po miesiącu chorób wiatr nie sprzyja wizytom na cmentarzach...może jutro lub pojutrze się nam uda:tak:nie do życia dziś jesteśmy bo Natalka jak nie ona wstała o 6:szok:i nie spała do 20.30:no:ma więcej sił od nas:-D
dobrych nocek:tak:

Witam się piątkowo:-)
Pogoda skiepściła się nam a mieliśmy z Michałem wyskoczyć na spacerek,no nic, wezmę się chyba za porzadki a Michał jak na razie bawi się samochodzikami.

Normatywna, Sunday, Maltanka jak tam wasze chorowitki?

Marta, Fogia, Mandziula, Madzienka a jak maja się nasze brzuchatki?

Anetka jak Wasze zdrówko, mam nadzieję że nie odchorujecie wczorajszego wypadu na cmentarz...

Iwonka udanej zabawy w Bugi:tak:

Eliza my na cmentarz na Wólkę dzisiaj jedziemy...a Ty masz tam swoję rodzinę czy to ze strony męża?

Ostatnia edycja:
witam
juz listopad zleci i mikołaj i swieta
ja wczoraj mialam godz dla siebie jak wszyscy pojechali MAcius spał a ja spokoj i błoga cisza, spokojnie poogladałam miasto kobiet akurat trafiłam na kobbiete ktora odchudzała sie tabletkami z tasiemcem:baffled:
pojechalam juz tradycyjnie sama na cmentarz i msze bo mezowy do siebie a dzieciaki z dziadkami bo Maciusia jeszcze katar meczy
a wieczorkiem chcialam podjechac na lipowa ale zaczeło padac wiec dałam sobie spokoj bo sie troszeczke rozpadało po 18
mielismy pasowanei i przedstawienie w srode super było :-):-)

no wlasnie dzis kontrola mam nadzieje ze MAcius juz zdrowy pomimo kataru
mandziula i inne brzuchatki jak samopoczucie

ostatnio duze promocje byly w smyku, na smyk.com porobilam juz zakupy mikołajkowe dla dzieciow, polecam

ja dzis w pracy jestem, a poniewaz zrobilam to co mialam zrobic to biore sie za prace dyplomowa tylko ciiii ;-):-)

Hejka
Justynka my też chciałyśmy wyjść na spacer... ale djupa ciepło ale deszcz pada :wściekła/y: A zdrówko już prawie dobrze N ma jeszcze katarek ale mały już dziś nie będę jej kąpać w Tymianku...
Brzuchatki jak tam u WAS... Marta chodzisz jeszcze :-)

Marta, Fogia, Mandziula, Madzienka a jak maja się nasze brzuchatki?
a dziękuję bardzo, u mnie znośnie, leniwie wręcz. Nie mam o czym pisać bo się za dużo nie dzieje. :sorry2: Staram się nie przemęczać, bawię się z chłopcami, a w wolnych chwilach czytam (bo nie wiadomo kiedy będę miała do tego okazję po 3 grudnia :-)) No wiadomo, że coś tam w domu muszę robić ale wszystko z umiarem. :-D
Torbę mam spakowaną, jeszcze trochę ogarniam ubranka dla małej ale już raczej te które się przydadzą w dalszej przyszłości. No a oprócz tego wielkie odliczanie. :-)

Dzień dobry....
u nas wczorajszy dzień bardzo intensywny...dużo spacerowaliśmy...na szczęście pogoda jako tako na to pozwoliła...
rano zaliczyliśmy Majdanek i póki było słońce było całkiem fajnie ale jak już wracaliśmy to już była wietrznie i nieprzyjemnie...ale ciepła malinowa herbatka w torebce podratowała nas wszystkich:-Dna Lipowej całkiem ok, bo tam wszystko osłonięte od wiatru....
zjedliśmy obiadek i ruszyliśmy znowu...po ciemku dla Julii było o wiele ciekawiej...ale deszczyk nas trochę pogonił....
i szczerze to wczoraj padłam....

Justyna dziękuję zregenerowałam już siły i zaraz ruszam z Julą na zakupy....

Marzenka, Maltanka, Sunday i Normatywna jak Wasze maluszki???zdrówko wróciło na miejsce....

my już po śniadanku....dzisiaj z Julą kończymy prace konkursową(została w przedszkolu wyznaczona do konkursu portret Mona Lisy)ale jeszcze pokażę Wam jakiego słonia zrobiła Jula z tatą

słonik.jpg

witam sie piatkowo,
Natalka wstala kichajaca i kaszlaca :-((((( dalam wapno,wit.c,zrobilam inhalacje i czekam co dalej...trzymajcie kciuki,by to byl falszywy alarm,bo jak znowu zachoruje to chyba wyjde z siebie....
Nie odpisuje,bo na komorce niewygodnie,ale tak mi przyszlo do glowy....co sie dzieje z mirosia?dawno tu chyba nie zagladala,co?

reklama
Do góry