reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madzienka super że zakup udany:tak:,
To życzę miłego spotkania z siostrą:-)

Madziara
http://gotowanie.onet.pl/przepisy/wiewiorka,82716.html
Ojej, współczuję takiego problemu z ząbkiem, no mam nadzieję ze już nie da o sobie znać:tak:

Iwonka
ja Tobie mam podsyłać?!! Jak to Ty tu na naszym forum od rana do nocy jesteś żywą energią:tak:
Udanej zabawy i smacznej pizzy:-)

Marta maż chciał dobrze, a że tak wyszło z tym żelem to nie jego wina:blink:

Matko jaka ciemnica już:shocked2:, gdyby nie śpiący M to już bym światło zapaliła:tak:

reklama
Marta już myślałam ze przeczytam ze skurcze masz;-)
oby po kąpieli w emoliencie swędzenie ustąpiło:confused::confused:
korzystaj ze spokoju puki chłopców nie ma:tak:
Madzienka fajnie ze zakupy i fryzjer zaliczony:-)
Madziara dobrze że nie trzeba było antybiotykuJulkowi podawać...ale z tym pilnowaniem żeby jedzenie nie weszło w kanalik chyba będzie trudne:szok: nawet teraz trudno mi sobie to wyobrazić ze on ma tam otwartą dziurkę:baffled:
Justyna udanego wyjazdu życzę:tak:
Jakbyś wpadła do mnie w odwiedzinki to ja bym Ci zajęcie znalazła żebyś się nie nudziła;-)
Fogia odpoczywaj ile mozesz:tak:
Gon1a też robiłam zakupy prezentów na smyk.com ale urodzinowych :tak:
To świetnie że pasowanie i przedstawienie dobrze wypadło:-):-)
Iwonka do 18.00:dry:

Justyna i mówisz że smaczne wyszło.... hym może i ja spróbuję ;-) a powiedz mi jeszcze - najpierw ciasto wylałaś a na to te bakalie tak?

Iwonka już idę po namiary i wysyłam wam pw...

A za te pizze was uduszę :-D

smaka robicie a ja nie mogę... :-p:zawstydzona/y:

Madzieńka dzięki za zaproszenie... jak już będę mogła jeść to się wproszę do ciebie na pizzę ;-):tak:

Marta a ty nie kuś bo zaraz wsiądę i po kiełbachę podjadę :-D:-D:-D:-D jak się czujesz???? nic się nie rozkręca?

Jeny ależ ten czas leci.... dopiero co mówiłyście o ciążach a tu już z górki wszystkie do porodów się w kolejki ustawiają :szok:

litości nie macie tyle piszecie ..... :dry:

misia
zdróweczka dla Was!!

Madzieńka, mandziula
słodkie dyniaki :-)

Madzieńka kapitalny słonik chyba ściągnę pomysł ;-)

czekam na zdjęcia portretu :-) zdolna Jula trzymam kciuki za konkurs :-)
ehhh ciut tęsknię za Motylkiem ;-) ale i na to przedszkole nie mogę narzekać - zastanawiam się nad dodatkowym angielskim dla Gabrysi.

Marta wspólczuję uczulenia niestety nasze ciało w ciąży jest strasznie wrażliwe a ta seria jest perfumowana ;-) chociaż ja ja bardzo bardzo lubię :-)

ja się smarowałam kremem emolium jak mnie skóra swędziała (jak mnie Norbuś rozciągał)

Madziarka i co robiłas ciasto ??? smaka mi narobiłaś :-)

aluśka oby @ nie dokuczała za bardzo!

Justyna podziwiam Cię za tą energię którą emanujesz. Jak Ty się ładujesz??? :-)))
Justynko powiedz w jakiej temperaturze pieczesz ta wiewiórkę ?? (ciasto?) moze jutro zrobię :-)

maltanko dobrze ze juz u Was lepiej ze zdrówkiem. miło mi że czytałaś hehehe. Wy byliście na 2 stopniu ??

Madziarka
przyjeżdzaj do mnie specjalnie zrobię dla Ciebie pizze ;-) i o muffinkach też pamiętam :-)

szykuj nianię dla dzieciaków na 17stego listopada to pójdziemy na sok :-)

Przypominam że będę polować na bilety na ostatnią część ZMIERZCHU na 17 listopada na premierę na wieczór :-) kto chętny to piszcie :-)

kurcze mam wrażenie że dzisiaj jest sobota....jakoś tak dziwnie mieć wolny dzień...
dzisiaj miałam dzień lenia....rano wizyta na poczcie i sklepie potem popołudnie zabawa z dzieckiem i czytanie książki....a potem odwiedziłam siostre żeby pofarbować włosy bo coś siwego się pojawiło:sorry2::sorry2::sorry2:

madzienka słonik cudowny i z niecierpliwością czekam na fotkę Mona Lizy....gratuluje wyróżnienia
misia zdrówka dla Natalki....oby to był fałszywy alarm
maltanka dobrze że Hubercik już zdrowy....
widze że Ty też dzisiaj postanowiłaś poleniuchować
justynka powiedz mi czy Ty coś bierzesz???? skąd ten power bo to nie pierwszy raz....jeśli tak to zdradź tajemnice:-D:-D:-D
iwonka jak tam w Bugi dużo było dzieci?????

Witajcie, my niedawno wróciliśmy,byliśmy z rodzicami na grobach,bo naszym autkiem już strach jeździć... jutro do mechanika zaprowadzamy bo dalej czekac się nie da.:baffled:

Maksio już lepiej, tzn. gorączki brak,ale katar jest :no: matko czy juz mu tak zostanie do lata...?:baffled:

Eliza jaki kolorek masz na włosach?

MAdzienka super słonik :-)

misia zdróweczka dla Natalki:tak:

Justyna udanego wekendu:tak:

maltanka dobrze,ze Hubercik już zdrowy:-)

Iwonka jak zabawa w Bugi? No i jak pizza?smaka narobiłaś...

Madziara i jak zakupy zaliczone?

Ala współczuje @...

Marta jak mija spokojny dzionek w mniejszym gronie?

mam pytanie do dziewczyn, które niedawno rodziły na Jaczewskiego (powiedzmy w ciągu ostatnich 2 lat). Czy tam nadal są szpitalne ubranka dla noworodków?

a tak w ogóle to mam mega doła. :ninja2:

Ojj my już po Bugi, wyszaleliśmy się co niemiara, znaczy bardziej Cypek, a z M byliśmy w roli obserwatorów:-D dzieci trochę było, jakieś urodzinki w jednej z sal, a w drodze powrotnej zamieniliśmy pizzę na kebaba:sorry2: do tej pory go czuję i pluję sobie w brodę, że zjadłam-jakoś mi się nie przyjął chyba:-)

Madziarka dzięki za pw, zaraz odczytam:tak: a z pizzą się nie martw, szybko minie i zaraz Ty będziesz mogła jeść;-)

Sunday a co Wam się z autkiem dzieje? jejku, zdrówka dla Maksia, tyle się musi męczyć biedaczek...

Justynka no masz rację, teraz ciemno to bardzo szybko się robi i takie te wieczory długie, że chyba Scrabble kupimy i będziemy z M grać:-D

Elza ciesz się póki masz wolne, bo zaraz poniedziałek będzie-więc korzystaj z leniuchowania:tak:

Marta oby to swędzenie Ci przeszło...

Elza Ty malowałaś siostrze czy siostra Tobie?

Witam sie wieczorowa pora...B spi M u dziadkow P w garazu jak nic walnac sie i ogladac TV a tu niestety ten akurat dzisiaj odmowil posluszenstwa:zawstydzona/y:dobrze ze jest na gwarancji....

B sie leczy jako tako kataru bardzo nie ma ale jak sie polozy to w nocy to mu splywa i zaczyna kaszlec:zawstydzona/y:inhalator tez nam sie popsul jutro wysylam rowniez na gwarancje chociaz B nie chce sie inhalowac a to by sie przydalo:-(mam nadziej ze do konca weekendu bedzie ok......

Sunday zdrowka dla M i miejmy nadziej ze wkonc jak przyjdzie porzadnie zima to wszystko sie skonczy.....uuu auto do warsztatu to nie dobrze,....
Fogia zycze poprawy nastroju....
Madzienka czekam z niecierpliwoscia na Wasza Mona Lise...jak rodzinny wieczorek???
Iwonka jak w Bugi????-doczytalam fajne opoludnie za Wami...ja tez dzisiaj tortille zjadlam w pracy oj tez jeszcze ja czuje:-Dale nie zaluje.....
Madziarka rozladowal mi sie telefon i nie mialam ladowarki....super ze antybiotyk nie byl potrzebny ale pilnownie tego zabka nie bedzie latwe:sorry2:i kto pojechal na zakupy???:-)
Karlita ten film to nie moje klimaty.....G ma w przedszkolu angieski i jeszcze chcesz dodatkowo cos?????
Justyna zazdroszcze powera:-)milego weekendu...
Auska w tym roku wyjatkowo smutny za wami dzien..u mnie jakos tez z racj smierci babci ktora co rku po mszy byla u nas na obiedzie:-(

Motylla zdrowka dla R...
Mirosia Atali co u Was????
Marta nie mialam takich objawow ale to moze rzeczywiscie nowy zel pod prysznic......
Maltanka zdrowka dla Was....
Misia jak N mam nadzieje ze nic sie nie rozwinelo....

Chwilowo uciekam musze kilka przelewow wkoncu zrobic....milego wieczoru...

Ostatnia edycja:
reklama
witam ponownie...
brak weny do pisania:no:Natalka smarka:-(ale nie ma gorączki...wykąpana w tymianku,natarta nalewką bursztynową,przeinhalowana,zjadła czosnek,imbir i czekamy,jak będzie jutro:sorry2::dry:
dobrych nocek :tak:

Do góry