reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Aluśka współczuje nocki pewnie dlatego bolała Cię głowa... szkoda mi Martynki tak się bidulka męczy:no:, a żadne leki nie są w stanie pomóc:no:.

Marta jak się czujesz, udało Ci się trochę poleżakować?

Mandziula, Madzienka bajeczne te Wasze dyniątka:tak:,

Eliza, Talia super że spotkanie w Bugi było udane:tak:

Emilka Ty to jak zwykle żyjesz na wariackich papierach;-), kiedy odpoczniesz?
Czekałam:sad:

Normatywna ojej biedna Natalka:-(, mam nadzieję że kuka szybko się zagoi:tak:,
a to nie tylko ekspedientka była zainteresowana po co Ci tyle tymianku:laugh2::laugh2:

Zmykam pod kołderkę:-)

reklama
Witajcie.

normatywna nie dziwię Ci się że się przestraszyłaś, ja miałam takie atrakcje jak byłam w ciąży, upadek, krew i łzy, współczuję, powiedziałaś Pani po co Ci tyle tymianku? :-D:-D:-D

eliza chcę koniecznie zobaczyć Cię w tym przebraniu :-D co do butów, to co ma powiedzieć moja koleżanka z rozmiarem 34???? uprzejmy Pan w sklepie zasugerował jej żeby kupowała w dziecinnych :crazy:

Emila a co robicie na strychu? dla dziewczynek czy dla siebie?

mandziula, Madzienka, Madziara super stroje mają Wasze dzieciaczki

aluska jak głowa wieczorem? przestała boleć?

Justyna wyrobiłaś się ze wszystkim? te okulary są z zestawu małego lekarza :tak:

talia, eliza super że wypad do Bugi udany, szkoda że nie mogłam dołączyć :-(

marz dobrze że udało Ci się trafić na dobrego lekarza, ja mam zaufanie ttylko do jednego pediatry u nas i do mojej bratowej :tak:

Marta jak brzuch? a z tymiankiem to i ja muszę wypróbować jak Olę złapie katar, bo ostatnio ciągnął jej się prawie miesiąc :eek:

maltanka zdrówka dla Huberta

fogia super wieści od lekarza, to teraz tylko cierpliwie czekaj do 3 grudnia :tak:

misia na masaż idę tu do nas do przychodni, tam gdzie chodziłam na rehabilitację po urodzeniu Oli

Madziara to ja poproszę te namiary na kręgarza :tak:

Witam wieczorkiem:tak:
chyba nie nadrobię,bo brak mi siły...bo wieczorem moje dziecko sobie zażyczyło szarlotkę:szok:i właśnie się kończy piec:tak:a jeszcze przede mną ćwiczenia...mały w ciągu całego dnia przespał z godzinę:angry:cyborg jakiś:laugh2:Natalka z przedszkola wyszła z uśmiechem,podobno tańczyła...mówiła,że była różyczką...rano poszła bez większych oporów,jak wchodziliśmy usłyszała pianino...od razu dodała "chyba tańczą" a jak pani powiedziała,że teraz kolej maluszków na rytmice to się wyrywała do sali:tak::-)

dziewczyny wasze przebrania halloweenowe extra:tak:ja fotki nie robiłam,bo panie przebierały dzieci koło 10 dopiero...ale moze w przedszkolu jakieś fotki pstryknęli;-)

madziarka w wolnej chwili podeślij namiary na kręgarza,jak możesz:tak:
Marta jak brzuch?
maltanka zdrówka dla H:tak:no faktycznie dobrze byłoby chwilkę odczekać;-)
Aluśka oby Martynce brzuszek już odpuścił:tak:
Normatywna ojej biedna Natalka
unhappy.gif
nie dziwię się,że się wystraszyłaś:no:
mandziula spokojnej drogi:tak:

Witam,
U nas już pachnie pieczonym kurczaczkiem, zaraz jeszcze usmażę naleśniki i obiadek mam gotowy.
Jak J dobudzi się to pójdziemy do kościoła na 11 a później spacerek na cmentarz. Dobrze, że nigdzie nie ruszamy się samochodem bo już od wczoraj stragany koczują u nas na ulicy:baffled: i nie ma jak przejechać:no:.

Normatywna jak tam dzisiaj zdrówko Natalci?

Witajcie...póki co prognozy nie sprawdzają się więc my powoli wybieramy się na cmentarze....

Sunday, Maltanka
jak Maksio i Hubert dzisiaj czują się???

spokojnego dzionka i bezpiecznych dojazdów do miejsc docelowych..

Justynka dzięki Natalka jeszcze smarkata ale jest lepiej....
My juz po obiadku i po cmentarzu Majdanek zapchany jak zawsze... my stawiamy koło Lidla i na piechotkę...
Spokojnego dnia życzę i bezpiecznie wracajcie do domków :tak:

I my również już po... Na dworze mimo słoneczka było wietrznie i chłodno.
Michał śpi, a ja sączę kawkę i chyba wezmę się za prasowanie, a po obiedzie zrobimy z M ciasto:tak:

Życzę miłego popołudnia i smacznego obiadu:-)

hejka....my już po cmentarnych wojażach...najpierw cmentarz na Kalinie...bo tutaj jest pochowana większość mojej rodziny....cmentarz na wólce....a potem pojechaliśmy na wieś do rodziny J...myślałam że bedzie cieplej...to słoneczko rano tak ładnie świeciło....ale ten wiatr bryyyy trochę zmarzłam...

reklama
Do góry