reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam się i ja...

Misia zdóweczka - oby to był fałszywy alarm...!!!!!

Madzieńka słonik bombowy!!! ;-) chyba ściągniemy pomysł możemy? :-p

Jak nasze chorowitki - doszły do siebie?????

Aluska jak głowa - moja odpuściła ;-)

Ależ mi się kawusi chce...

My wczoraj pojechaliśmy do mamy a M. został w domku bo pracował.... u mamy zebrałam się z tatem i dzieciakami na cmentarz, a Hanula została w tym czasie z babcią... Julo był przeszczęśliwy bo dałam mu zapalać znicze... w planach mieliśmy jeszcze wypad wieczorem na majdanej - jak M. już będzie mógł dołączyć ale było za zimno i padało więc zrezygnowaliśmy....

Dziś siedzimy w domku i sprzątamy, po południu musimy jeszcze pojechać zrobić Neli okularki nowe... a tak to mamy dzień lenia :-p mi się jakiegoś ciasta chce i nie wiem czy zaraz nie rozbełczę drożdżowego....

reklama
Hej, jeszcze się turlam.
Starszych wywieźliśmy do dziadków więc weekend mamy dla siebie:-p;-):-D.
Napiszcie czy to normalne w ciąży że wsio swędzi, normalnie już 3 wapna wypiłam i nadal nic - całe ręce, stopy, szyja, brzuch normalnie siedzę i się drapię - cholestaza odpada bo nie mam pęcherzyka żółciowego:no:

emilka oj my też musimy pomyśleć o świniaczku, bo mi się już wszystko kończy]

misia ojej zdrówka

madzienka dzięki u nas lepiej

marta chyba normalne tez jakoś tak miałam?

Witam

U nas ze zdrówkiem lepiej, ale Hubert i tak wczoraj siedział z babcią, wiało tak, że lepiej że przesiedział w domu. a dzisiaj mamy dzień lenia:sorry2:

Witam...
Wczoraj byłam w Nałęczowie...odwiedziłam grób Mamy i innych bliskich... u Niej byłam dwa razy...za pierwszym razem poszłam sama a po obiedzie u mojego taty poszliśmy całą ferajną i moim tatą :confused:a jak dojechaliśmy do Lbn to na 18.00 do kościólka poszłam...
Mamy jeszcze do odwiedzenia groby w Lbn i w Parczewie ale to już chyba przełożymy na niedzielę...

Dziś już w pracy siedzę...i tylko odliczam kiedy do domku bo brzuch mnie boli gdyż mnie @ nawiedziła :baffled: wczoraj przelazła ale dopiero dziś usilnie oznajmia mi swoja obecność:baffled:

Madziara mnie tez juz głowa nie boli..nadrabiam brzuchem:baffled:
Okularki dla Neli zrobione?:sorry2:
Marta jak swędzą stopy i dłonie to jest objaw choleostazy ale jak nie masz pęcherzyka żółciowego to odpada:confused:
Skóra pewnie Cie swędzi dlatego że jest już dość rozciągnięta po porodzie powinno przejść;-)
Maltanka dobrze ze Hubert czuje sie lepiej:tak:
Iwonka udanego wypadu do Bugii:tak:
Misia oby to był fałszywy alarm:confused: Natalciu nie dawaj sie choróbsku:no:
też o Mirosi ostatnio myslałam...dawno jej nie było...
Anetka brawa dla Oleńki za samodzielne zasypianie:-) Zuch dziewczynka:cool2:
Madzienka świetny słonik:-D

Ostatnia edycja:
Nie wiem jak Wy ale ja dostałam dzisiaj mega powera, wysprzątałam mieszkanko, dwie pralki puściłam, spakowałam się i teraz zasiadam z kawką:tak:,Michał śpi. Obiad mam z wczoraj i zaraz zacznę narzekać na brak zajęcia:-p

Aluśka współczuję @:no:

Fogia spoko że taka nuda u Was:blink:to masz szanse na 3 grudnia:tak:
. A jak zdrówko chłopaków?

Marta nie odpowiem, bo ja nie miałam drapanki w ciąży:no:

Madziara
a jak ząb Julka? My wczoraj z M zrobiliśmy ciacho wiewiórka, i dzisiaj prawie jej już nie ma...

Madzienka uroczy słonik:-), jak zakupy udane?

Misia zdrówka dla Natalki
Gona super że prezenty Mikołajkowe masz już z głowy:tak:

witajcie....
my już w domu...zaliczyłyśmy dzisiaj Orkana i Tesco i jeszcze fryzjera...grzywka Julci obcięta, nowe kozaczki dla Juleczki zakupione i kilka plastycznych rzeczy do dokończenia Mona Lisy:tak::tak:

Justyna dzięki zakupy udane....a Twój power przydałby mi się bo do nas dzisiaj na wieczór przyjeżdża moja siostra a w domu nie posprzątane pizza jeszcze nie naszykowana...oj pora wziąć się do roboty....
udanego wyjazdowego weekendu...

Maltanka super że Hubercik już dobrze...mam nadzieje że wirus nie czepi się teraz Was...

Marta ja tez czegoś takiego nie miałam...kiedy idziesz do szpitala???

Aluśka współczuje @

Misia jak Natalcia???

Madziarka a pewnie ściągajcie....;-):tak:

Marzenka, Sunday jak u Was???

ale fajnie dzisiaj na dworze...ale można oszaleć z tą pogodą...dzisiaj prawie wiosennie

Marta no właśnie, kiedy idziecie do szpitala??? nie mam pojęcia co to może być bo mnie nie swędziało przy żadnym :-D:-D

Madzieńka super że zakupki udane... pozdrów E. ode mnie proszę!!!! ;-) a pizza... mniam zjadła bym zjadła...

Justyna podeślij powera... ja śpię na siedząco a bez kawki nie wiem jak mogę się obudzić - zimny prysznic odpada bo nie znoszę zimna :-D:-D:-D:-D:-D
a jakie to ciasto - podeślij przepis jak takie dobre... :tak:
co do Jula ząbka, dziękujemy całe szczęście antybiotyk był zbędny... pani odetkała tą rozwierconą dziurkę i się uspokoiło...mamy dbać żeby jedzenie nie weszło w kanalik... i tak ma być dotąd aż mu mleczaki wypadną - wiec jakieś 5 lat jeszcze :baffled: bo tego ząbka nie można zakleić - już 3 dentystka nam to samo powiedziała....:zawstydzona/y:

Maltnka super że H. ma się lepiej....

ale bym zjadła takiej swojskiej kiełbachy... mniam.... muszę zacząć tatę męczyć żebyśmy na swięta zrobili...

Aluśka współczuję bólu brzucha.... i @ - ja już zapomniałam jak to jest... i wcale nie chcę sobie przypominać :-D:-D:-D

Sunday Marz jak u was???

Marz dzwoniłam ale coś miałaś tel wyłączony... mam nadzieję że u was ok!!!

Misia a jak Natalcia się trzyma???

U nas nuda.... z okularkami nie pojechaliśmy bo M. gada non stop i nie bardzo miał kiedy zrobić przerwę :baffled: więc pewnie jutro pojedziemy.... ale dziś jeszcze po zakupki musimy gdzieś skoczyć - tylko mi się tak nie chce ruszać że nie wiem czy nie wygonię M. z dzieciakami żeby sami nie pojechali a my z Haną się prześpimy :-p

Witajcie, jak dobrze, że kończę już dziś pracę, bo jakoś dzisiaj w ogóle nie mam energii:baffled: Zaraz M po mnie przyjeżdża i jedziemy do Bugi, niech się Cypek trochę wyszaleje, a w drodze powrotnej w planach mamy pizzę:tak:

Madziarka podeślij namiary na tego kręgarza i napisz co i jak;-)

Justynka o jej, prześlij mi trochę tego swojego powera:-)

Madzienka super, że zakupy udane i najważniejsze że Julcia ma już butki:tak:

Aluśka a Ty do której w pracy?

No nic zbieram się powolutku, wieczorkiem do Was zajrzę...

Madziarka pozdrowię...a na pizzę zapraszam;-):tak:

Iwonka kozaczki zapasowe bo wczoraj tatuś urwał córci zamek w jednych a że zakup nowych = naprawa poprzednich to nie warto było inwestować kasy w tamte.....
udanego wypadu do Bugi...

reklama
Madziarka, wpadaj na kiełbachę mam takową w lodówce.
Z tym swędzenie to nawet podeszwy mnie swędzą:nerd: - wieczorem się wykapię w emoliencie - może przejdzie:dry:, jeśli tak to winowajcą jest M i żel pod prysznic P....ve z nowej serii taki brązowy, orientalny :wściekła/y: - chciał dogodzić żonie a tylko bidy narobił.
Wiecie jaka cisza i spokój jak 2 szogunów nie ma:cool::cool:.
Iwonka, kusisz pizzą - smacznego życzę - może M wyciągnę do knajpki:dry:.
Madzienka - ale masz strojnisię w domu, jeszcze trochę i będą 2;-):tak:.

Do góry