reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

U mnie od półtorej godziny cisza. M przyłożył główkę do podusi i już go nie było:-). Ogarnęłam mieszkanko i zaraz zmykamy do łóżka bo budzik nastawiony jest przed 6:eek:

Sunday bardzo dobrze zrobiłaś dzwoniąc po pana dr, gdyby nie on to nie wiadomo jakby to się skończyło...Jeśli chodzi o sanatorium to ja nie pomogę:no:

Misia super wieści od neurologa...zdrówka podsyłam.

Maltanka a w sumie nic nowego na wizycie nie dowiedziałam się, oczywiście w aptece portfel zaboli:crazy:.
Trzymam kciukaski za pozytywne rozwiązanie spraw w pracy:tak:

Atali Latająca Owca jest na Czechowie na ul Legendy,

Iwonka zdrówka dla Cypka:tak:

Eliza jak było, wytrzymałaś na fotelu?

Marz super ze Bartuś dzielnie znosi żłobek:tak:

Fogia trzymam kciuki za Ciebie i Zosieńkę, wracaj szybko do domku:tak:

reklama
Witam.
To i my się dołączamy do grona chorujących - Olek wczoraj mimo moich ciągłych próśb :crazy: nie nałożył bluzy tylko z krótkim rękawkiem koło ogniska u teściów łaził i rano wstał chyrlający z zawalonym gardłem i zostawiłam go w domu - na syropach na razie jest tych co mamy w domu w razie W. Wieczorem obowiązkowy różaniec bo rozdawali takowy małym przyszłym komunistom:-p. Teraz już 2 razy biegunka go dopadła więc Nifuroksazyd podałam. Juli też marudzi że go brzuch boli ale się trzyma. Najgorszy dziś żuczek - jak rano wstał to dopiero zasnął o 7:30 na Różańcu i pospał tyćko 30 minut:crazy::crazy::crazy:. Maruda do 21:30 niesamowita. Rano obskoczyłam dentystę - tylko formowanie zęba i plomba po kanałowej 8-ce:-). Rafaello szaleje po brzuchu - dziś zafundował piękny pokaz tańca brzucha x 3 aż Juli sie śmiał że tak wywija.
Przepraszam że się nie odniosę do Waszych wpisów ale ledwo co żyję.

Dzień dobry :rofl2:
Nocka była beznadziejna już nie wiem ile razy Martyna budziła sie z płaczem:baffled: chyba co godzinę. także dziś mi sie nic nie chce:baffled:..ale żeby coś ją bolało a ta nie tylko wołała mama i monio i na ręce:szok:
Sunday dużo zdróweczka posyłam Maksiowi dobrze ze trafiłaś na dobrego lekarza:tak:
Justyna , Ewa fajnie że wypad do owcy udany:-)
Fogia zaciskam mocno kciuki za Ciebie i Zosieńkę:confused: oby Was długo w szpitalu nie trzymali:confused::confused:
Marta zdróweczka dla Oleczka:confused:
Ewa powodzenia w odstawianiu:rofl2:
Misia, Iwonka, Maltanka, Sienio, Madzienka, Mirosia - dużo zdróweczka i Waszym chorowitkom posyłam:confused::confused:
Gon1 gratki dla Maciusia za kolejne ząbeczki:tak:
Madzienka pytanko :rofl2: robisz Juli przerwę od przedszkola jak tylko pojawi się jej lekki katarek czy pozwalasz jej chodzić:sorry2:
Anaconda przykro mi ze Twój męzuś na bezrobotnym jest:-(
Elza jak tam u dentysty było? byłaś dzielna;-)

dobra zmykam bo sie z szykowaniem na zakrętach nie wyrobię:baffled:

witam porannie z kubasem kawy na rozgrzewke

wczoraj już nie dałam rady popisac bo zamin sie uporałam z uporządkowaniem domu, praniem i innymi rzeczami to trzeba było Mikiego kłasc spac i tak juz razem pospaliśmy:zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale przynajmniej się wyspałam:-D:-D

zdrówka wszystkim chorującym podsyłam:tak::tak: oby szybko choróbska sobie poszły
my narazie tran pijemy, ale jeszcze nalewke nastawie i bedziemy się poić:tak::tak: oboje:-D
fogia mocno trzymam kciuki za was, wracajcie szybko do zdrowia:tak::tak:
madzienka ja na USG ide dzisiaj, mam nadzieje że prognozy się sprawdza i nic tam dzidziusiowi nie wyrosło:-D:-D kupiłam nawet kilka rzeczy w Primarku (rózowych) ale wszystko zostało w Hiszpanii... tak się pakowałam, musze do grudnia czekac aż mi brat przywiezie ( niestety twoja apaszka tez została - zaczekasz z odbiorem??)
karlita widze szalejesz kobieto w kuchni:tak::tak: super:tak:a jak Norbit w przedszkolu??? Bo Gabi to pewnie w swoim zywiole...
maltanka ja trzymam kciuki za pomyslne rozwiazanie spraw, nie poddawaj się kochana...
eliza i jak po wizycie u dentysty??? ja może jestem dziwna ale jak mi moja dentystka robiła zeba kanałowo to jakos tak bez róznicy, tylko dlużej u niej siedziałam

a co do naszego wyjazdu, to było naprawde super, Kola był bardzo dzielny w samolocie, siedzaił ładnie na swoim fotelu, zapinał pasy a co najwazniejsze nie płakał ani przy starcie ani przy lądowaniu, a bardzo się tego bałam) mówil tylko że ma łaskotki w uszach:-D
zaliczylismy wszystkie najwazniejsze atrakcje barcelony ( zdjęcia wrzucę wieczorem jak nie zasnę), miasto bardzo ładne, czyste, tylko strasznie duzo ludzi
reszted poiszę potem bo mie ludzie do pracy zchodza;-) miłego dnia zyczę

Witam i ja przy porannej kawce :-):-)
No nareszcie nam kaloryfery grzeją :tak::tak::tak: od razu przyjemniej :-):-)
Justyna, Emilka, Ewa miło było Was spotkać :tak::tak::tak:
Normatywna jaka ta Twoja Natalka już duża :szok::szok::szok:
Mandziula to było do przewidzenia że wypad do ciepłych krajów będzie udany, ach jak mi brak tego słoneczka :-p:-p a Ty jak się czujesz, jak dzidzia?
Aluśka mój mężasty ma dzisiaj robić auto Twojej pracodawczyni :-p:-p:-p jak Amandzia w przedszkolu? Kto ją zaprowadza i odbiera? :confused::confused:
Justyna a czemu Ty tak wcześnie musisz wstawać? :szok::szok::szok:
Sunday super że jesteś zadowolona z wizyty domowej, czasem warto wydać trochę kasy na takiego lekarza :tak::tak: oby teraz leki szybko zadziałały :tak::tak: chodzisz nadal na zumbę?
Elza niech już ten sanepid przyjdzie i przestanie Was stresować :tak::tak:
Marz no chyba nie pozostaje Ci nic innego jak uwierzenie paniom w KM :-D:-D:-D a jak w pracy, stęskniłaś się za obowiązkami :-p;-);-)
Maltanka jeszcze trochę czasu Ci zostało to może się dużo zmienić oczywiście w pozytywnym znaczeniu tego słowa :tak::tak::tak:
Dziewczyny dużo zdrówka dla wszystkich Waszych chorowitków :tak::tak::tak:

Witam:-)

Ja na nogach od 6 a Michał od 6,30. Nocka również kiepska już o północy przebudził się i nie chciał w łóżeczku spać to wzięłam go do nas, a on jak król spał rozwalony. J na ścianie ja prawie na podłodze:baffled:.
Zupkę już ugotowałam, prasowanie zakończyłam, zjem śniadanko i lecimy na spacer:-)

Mandziula super ze jesteście zadowoleni z wycieczki, czekam na fotki:-)

Marta zdróweczka podsyłam Twoim Muszkieterom:tak:

Iwonka i jak idziesz z Cypkiem do lekarza?

Ala współczuję nocki:no:,

Maltanka jak nocka?

Sunday a u Was? Widać poprawę zdrówka u Maksia?

Madzienka
Juleczka trzyma się w zdrowiu? Zostawiasz ją w domku czy do przedszkola idzie?

Witajcie, my tez na nogach od 6, ja już w pracy siedzę. po 11 mam zajęcia na uczelni i tak się zastanawiam jak tu by się rozdwoić:-)

Justynka
Ty też widzę ranny ptaszek;-) wybieram się z Cypkiem jutro rano, mimo, że już nic nie słychać i w porządku jest ale skoro go zapisałam to już pójdę, nie zaszkodzi-niech go lekarz osłucha:tak:

Aluśka no to miałaś "przebojową" nockę, a tu jeszcze w pracy trzeba wytrzymać...

Maltanka nie wiem do końca o co chodzi, ale trzymam kciuki żeby wszystko było po Twojej myśli;-)

Mandziula super, że wyjazd Wam się udał. A jak Ty się czujesz??

Anaconda to Ci fajnie jak już grzeją, u nas ani dudu:-D

Madzienka jak Julcia?

to zmykam pracować, dziś jestem bez kawki, bo mleka z domu zapomniałam:-):dry:

witam sie z ranadzis w poszukiwaniu meijsca ranio przed siodma udało sie:-)
ale mam spacerek do samochodu ale to dobrze bo po drodze do miesnego zajde i ksiegarni:-)
anaconda ładne zdjatko Mai w suwaczku, powodzenia dla meza w znalezieniu pracy
sunday zdrówka dla Maksia, jak u Ciebie?? szczerze mówiac to jak zagladałam w niedziele po przerwie długiej i patrzyłam czy przypadkiem nie masz niowego suwaczka:-):happy: rozumiem ze jeszcze nic nie wiadomo:happy2:
elza oj kanałowe nie lubie teego ale po zatruciu to i tak nie boli oprocz portfela
marta zdrówka dla Twoich chłopaków
fogia w szpitalu?? ojejku szybkiego powrotu do domciu zycze
justyna mialas pobudke:crazy: mi w sobote Asia zgotowała przed 6 myslalam ze jej cos zrobie przyszła wyspana i gada do Macka i po spaniu zął byłam na nia ze ho ho, codziennie tak wstaje chcialam pospac i d....
za to jaki długi dzien:-)
aluska wspolczuje ja dzis tez z AMciejem sie przytulałam i koniecznie musial spac na mojej rece, czyba od 3 taki przytulanski:crazy:
marz juz w pracy?? zleciało jak Bartus w złobku?? jak po 1 dniu?? najgorzej to sie na nowo wdrozyc w ten rytm wstawania a potem juz leci
maltanka co ze stazem?? powodzenie zycze widze ze masz fajne sąsiedztwo imprezki itd fajnie;-)
mandziula BArcelona?? fajnie, pokaz fotki koniecznie
ok mykam dzialac cos

Właśnie zasiadam do kompa z południową kawką, dywan wyprany właśnie się suszy no to chwila na mały relaksik :-D:-D:-D
Gon1a jak tam Asia w grupie zerówkowej? Chętnie "się uczy" :-D:-D
Mirosia a do której Olek jest w żłobku i kto go odbiera? :confused::confused:
Iwonka i co udało się rozdwoić? ;-);-):-D:-D
Madzienka a Ty gdzie nam zaginęłaś z rana :-D:-D
Misia zapomniałam napisać, to Ci się Natalka nachodziła do przedszkola :-:)-(
Dobrze że mam obiad z wczoraj to chociaż gotowanie mi dzisiaj odpada :-D:-D bo jakoś chęci brak do stania w kuchni :-D:-D

reklama
Do góry