Madzienka pytanko robisz Juli przerwę od przedszkola jak tylko pojawi się jej lekki katarek czy pozwalasz jej chodzić
jak ma lekki katar to chodzi...tak praktykowałam w ubiegłym roku i poskutkowało....nie chorowała jakoś bardzo....
madzienka ja na USG ide dzisiaj, mam nadzieje że prognozy się sprawdza i nic tam dzidziusiowi nie wyrosło kupiłam nawet kilka rzeczy w Primarku (rózowych) ale wszystko zostało w Hiszpanii... tak się pakowałam, musze do grudnia czekac aż mi brat przywiezie ( niestety twoja apaszka tez została - zaczekasz z odbiorem??)
a kupiłaś...super...pewnie ze poczekam....
czekam na wieści z wizyty i trzymam kciuki żeby nic nie wyrosło dzidzi...
idziesz do Chołubka???
Madzienka Juleczka trzyma się w zdrowiu? Zostawiasz ją w domku czy do przedszkola idzie?
dziękuję walczy dzielnie....i dzisiaj poszła do przedszkola
Madzienka jak Julcia?
dziekuje, mam nadzieje że wyjdzie z tego....
Madzienka a Ty gdzie nam zaginęłaś z rana
Anaconda we wtorki rano chodzę na warsztaty dla rodziców;-)
Witajcie, ja już po warsztatach, Jula w przedszkolu, wstała o 6 i stwierdziła że czuje się dobrze i idziemy do przedszkola...bo ja już miałam w planach zostawić ją w domu bo mi coś w nocy pokasływałaale nie było wyjścia...pani miała dzwonić gdyby coś się działo ale na razie cisza....kataru nadal nie widać, temperatury też więc nie wiem o co chodzizobaczę jaka będzie jej kondycja po przedszkolu, może podjadę na wszelki w do naszej pediatry....