reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Hej dziewczynki.... Byliśmy na Melgiewskiej z Szymusiem... Najpierw czopkiem temp zbilismy bo wymiotowal.. Przepisala Amotaks ale niby w oskrzelach nic nie słyszała, mówiła że być może zęby bo hurtem cztery idą. I że niby antybiotyk na wyrost... Zastanawiałam się czy podać ale jak znowu po 5h wzrosła do 39,6 i paracetamol wogóle nie działał to podałam w końcu. J gorączkę ma i jutro do lekarza idzie to jeszcze się z nasza pediatra skonsultuje... Idę spać. Gorączka nareszcie spadła a od 1 zbijam..

Sunday, Madzienka dziękuje Wam bardzo!!!!!!!

reklama
Witam,

I ja daję znak życia. Nawet nie próbuję Was nadrobić:zawstydzona/y:.
Zjemy śniadanko i zmykamy do Owcy, jeśli któraś ma ochotę dołączyć to zapraszam:tak:

Normatywna a u mnie to wiesz jak było z odstawieniem:-D

Madzienka dzięki wyjazd bardzo udany, zaopatrzyłam się w zapasy z sadu(jabłuszka i orzechy:rofl2:)

Sunday daj znać po wizycie:tak:, mam nadzieję że Maksiowi stan zdróweczka poprawia się:tak:bo wiesz...;-)

Wszystkim chorującym dzieciaczkom życzę dużo zdróweczka.

Ok zmykamy, miłego dnia:-)

Ja też witam z rana :-):-)
Oj trudno było wstać :crazy::crazy: i ponoć pogoda ma się popsuć w ciągu dnia :sorry::sorry::sorry: mam nadzieję że się pomylili i słoneczko nam jeszcze poświeci :tak::tak:
Justyna do jakiej owcy Ty się wybierasz? :confused2::confused2:
Normatywna moja Maja też się sama odstawiła więc nie pomogę :no::no::no: ale chyba Madziarka opowiadała że musiała sobie piersi obwiązywać i tłumaczyć Nelince że są teraz chore i takim sposobem ją przekonała, może Ty też tak spróbuj ze swoją :tak::tak:
Sunday trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę :tak::tak:
Karlita oj to ci się chciało lepić skoro aż 80 wyszło :szok::szok:

Witajcie, ja już po śniadanku....Jula w przedszkolu, jak na razie trzyma się coś mi rano pokasływała więc ją przeinhalowałam i mam nadzieje że będzie ok:tak:

Byłam rano w Biedronce, jeśli ktoś poszukuje naklejek na ścianę to są śliczne po 7,99 i dla dziewczynek i dla chłopców....

Karlita
są piękne wróżki i piraci i rybki:tak::tak::tak:

Anaconda czyżby mężowy miał dzisiaj pierwszą zmianę i Ty prowadziłaś Majeczkę???
a owca to sala zabaw na czechowie.....:tak:
zakupy w H&Mie udane...Majeczka na pewno zadowolona:tak:z mamuśka nagadałaś się???

Justyna udanego wypadu....

Sunday jak wizyta i diagnoza???jak Maksio czuje sie??

Atali zdróweczka dla Was....

Elza a Czaruś jak???

Misia a u was, Stasio już ok??Natalcia w przedszkolu???

Marzenka trzymamy kciuki za powrót do pracy i nowy etap w życiu Bartusia...

Maltanka a sprawa już przesadzona???:confused2:
jak Hubercik chętnie poszedł do przedszkola???

Mandziula hop hop odezwij się??już w pracy???

Antuanet jeszcze o Was zapytam;-)jak zdróweczko??bańki pomogły???

Mirosia a u Was???dzieciaki już zdrowe???

miłego dnia

Witam,
A co tu tak pusto:szok::szok::szok:

My już w domku, Michałek śpi, a ja popijam kawkę żeby trochę rozgrzać się.

Anaconda tak jak pisała Madzienka i Mirosia Owca to sala zabaw;-)
Miło było znowu Cię spotkać:-D

Mirosia dzwoniłaś do dr? Co powiedział?

Madzienka
zdróweczka podsyłam dla Julii...
My również dokupiliśmy kilka takich naklejek, w tamtym roku też były:tak:

Normatywna, Emilka dzięki kochane za wspólny wypad:happy:.

Niedługo jedziemy do dermatologa, i liczę na to, że padać nie będzie...

Dzięki za rady... Natalka nie lubi mleka modyfikowanego i nie ma butelek ani smoczków, a tłumaczenie że cysie chore jak na razie nie pomaga, chowanie też nie działa, zanosi się płaczem :zawstydzona/y: chyba musze to zrobić drastycznie, czyli zostawić M samego i mieć nadzieję że sobie poradzi:shocked2:
DZIĘKI za wypad do Owcy.... fajnie było gdzies wyjść poza osiedle :-p

Normatywna ja odstawilam na wyjezdzie nieplanowanie ale jak postanowilam to z dnia na dzien przestalam mu dawac ale on mial niecale 11 miesiecy mysle ze wiek ma tu duze znaczenie.....u mnie obylo sie bez zadnych problemow jakby nigdy karmienia nie bylo....
Justyna Emilka Normatywna super ze wypadzik sie udal...
Mirosia skonsultuj sie z lekarzem moze czas wlaczyc mu antybiotyk aby chorobsko sie nie rozwinelo troche dlugo to trwa...
madzienka zdrowka dla J oby sie obronila my tez sie inhalujemy i walczymy

Padam zaraz wychodze choc temat karmienia okazal sie tematem trudnym:-pno ale ide i juz....caly dzien bujam sie z haslami i zablokowanym komputerem i informatykami przez telefon oj Madzienka jak by mi sie przydal Twoj P:-)
Bartus ponac bardzo dobrze Panie mowia w samych pozytywnych stronach jak jest spanie to spi jak jedzenie to je bawi sie z dziecmi i ponac jest ok.....hmmmm no nic czas w to uwierzyc......
....

reklama
witam po długiej przerwie
narazie melduję, ze dojechaliśmy do domku bez problemu, co prawda dopiero o 2 w nocy, ale dotarliśmy
w Hiszpanii było cudownie, nawet jak n końcówkę września, pogoda w sam raz na zwiedzanie, tak wieć jesteśmy wypoczęci i nagrzani słoneczkiem
odezwę się jeszcze wieczorem bo mam strasznie dużo rzeczy do uprzadkowania:tak::tak::tak:

Do góry