reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Eliza wspaniale że lekko poszło u dentysty:tak:,

Motylla o dentystę zapytaj Anacondę lub Sunday:tak:

Madzienka
jeszcze nic nie wymyśliłam do tej piersi. Zaraz poszukam na necie przepisu z Knora.
Woda cieplusia, i dzisiaj było jakoś fajnie, M nawet dobrze współpracował:tak:
Dla Julci zdrówka:-)

Marta
jak tam u Was ze zdrowiem?

Iwonka za jaki kierunek teraz się wzięłaś?

Marz brawo dla dzielnego Bartusia:tak:

Anaconda
oj jak ja dawno w dzień nie spałam

Mój J jeszcze na polu:crazy:, jak mówił to pewnie po północy przyjedzie lub nad ranem:no:, jejuu jak ja nie lubię jak on tak sam nocami jeździ:-(

reklama
Witam,
ledwo żyję:-(rozłożyło mnie na całego....gorączka powyżej 38:no:dzieci smarkają i kaszlą...odkurzacz chodzi prawie non stop:wściekła/y:Natalia miała nieco gorączki więc tez dostała Ibum:dry:
byliśmy u lekarza i brak mi słów:angry:
1.Natalka przyniosła nowego wirusa,bo poprzedni był u niej wyleczony
2.lekarka przepisała mi dla niej lek,którego nie produkują od roku:crazy:
3.wydałam w aptece na raz 160zł a w sumie nie bardzo mamy się czym leczyć...bo tylko flegaminy,pulneo i marimery do nosa:crazy:
4.mąż poszedł wymienić ten lek,którego juz nie produkują do innej lekarki a ta oczy wielkie jak to,dziecku taki lek?że to steryd i owszem podawany do nosa jest bardzo skuteczny ale niszczy śluzówkę i maksymalnie można brać 3 dni a nam kazano 7:szok::angry:
no i po tym wszystkim humor mam do bani:crazy:

Mandziula super,że wyjazd się udał...czekam na fotki,zwłaszcza z brzuszkiem;-)jak tam usg?malutkiej nic nie urosło mam nadzieję;-)
Marzenka brawa dla Bartusia i powodzenia jutro w wirze pracy;-)
Fogia?jak tam?co się dzieje?
Eliza super,ze ominęło Cię leczenie kanałowe:tak:
Anaconda senność Cię dopada?nie stosowałaś Dukana?:-p
Madzia super,że Jula tak dzielnie walczy z zarazkami:tak:oby tak dalej:tak:
Mirosia pogubiłam się:sorry2::zawstydzona/y:to Olek jest już zdrowy,że chodzi do przedszkola:confused:kontrolujesz tak na wszelki wypadek:confused::sorry2:
Aluśka współczuję nocki:sorry2:moje choć chore od ponad 3 tygodni to jednak całe noce przesypiają:tak:

Zdrówka wszystkim chorującym:tak:

Witam z rana :-):-):-)
Czy słyszałyście tą burzę dzisiaj w nocy :szok::szok: i niech mi potem ktoś powie że ja w dzień śpię - a co mam robić jak w nocy spać nie dają :-D:-D:-D:-p:-p
Wczoraj na basenie oczywiście Maja w swoim żywiole, a potem zadzwonił mój małżonek że ja mam po niego jechać bo mu auto nie odpaliło (nie nasze tylko to co robi), noż kur... mać to szanowny książę nie może ze wsi autobusem do Lbn wrócić :angry::angry: tylko ja mam po niego jeździć w tą i z powrotem :angry::angry::angry: więc ja się zapewne domyślanie pojechałam po niego :no::no::no: no i dzisiaj znów pojechał kończyć tego grata, a swoją drogą to Aluśka nadmień swojej szefowej żeby auta pozmieniała bo te już się sypią :-D:-D:-D;-)
Motylla polecam bardzo dobrą dentystkę Rudnicką-Siwek, przyjmuje w Junior Dencie na Chodźki 3 i maja podpisaną umowę z NFZ tak więc za nic nie płacisz, a podejście do dzieci ma superowe :tak::tak::tak:
Misia to okropnego pediatrę macie widzę tak jak i my z tym że moja nie choruje i dlatego jej nie zmieniam :crazy::crazy: lepiej wybierzcie się do jakiejś innej i dużo zdrówka podsyłam :tak:
Elza no no bo ja sobie zaraz coś wyobrażę odnośnie tego twojego dentysty :-D:-D:-D;-);-)
Marz to mówisz że od dzisiaj już praca na całego (ale myślę że to lepsze niż takie siedzenie i nic nie robienie :tak::tak:) i brawa za B ale to było do przewidzenia ze on sobie tak świetnie poradzi :tak::tak:
Justyna wcale się nie dziwię że nie lubisz jak Twój J tak późno wraca :szok::szok: i dzisiaj znów tam jedzie czy dopiero na weekend razem wyruszacie :confused::confused:
Sunday a co u Was? Jak Maksio walczy z chorobą? Twoja mama cały czas z nim siedzi? :confused::confused:
Maltanka a Ty czemu się nie odzywasz? Czyżbyś codziennie imprezowała z sąsiadami ;-);-):-D:-D
Mandziula a jak Kola, chodzi do przedszkola? Jak po wczorajszym usg? :confused::confused:
Mirosia ja też się pogubiłam, to Twój Olek chodzi do żłobka, to już jest zdrowy? :confused::confused:
Madzienka i jak prasowanie, skończone? Na mnie moje czeka i chyba dzisiaj muszę się z nim rozprawić ale to dopiero po popołudniowej drzemce :-p:-p:-D:-D

Witam,

Za oknem masakra:no::no:jesteśmy uziemieni w domu:crazy:, mam nadzieję, że jeszcze się przejaśni i uda nam się spędzić miło dzień:tak:

Anaconda wrócił po 2, i o 7 znowu pojechał:-(.
Super że Mai podobało się na basenie:tak:

Misia matko co za lekarka:szok:chyba jakaś przepracowana skoro straciła głowę przy wypisywaniu recepty:wściekła/y:,

Normatywna
zmokłyście? Czy udało sie Wam przemknąć między jedną falą deszczu a drugą?

Ostatnio zauważyłam że Michał boi się być sam w pokoju, pójdzie do drugiego pokoju weźmie zabawkę i ucieka stamtąd do mnie z krzykiem tak jakby coś tam było i go przestraszyło:baffled:, czy to jest normalne, może taki etap rozwojowy nastał?? Nigdy nie straszyliśmy go żadnymi duchami czy dziadami, albo ciemnym pokojem, i nie wiem co jest grane:eek:

witajcie, ja wstałam dzisiaj z nadzieją że Jula da się namówić na wagary...ale niestety...odwiozłam ją do przedszkola, oczywiście najpierw poskakałyśmy po kałużach....i dzisiaj mam przyjechać później po nią....:tak:

a to co dzieje się za oknem...masakra...współczuję wszystkim wstającym z samego rana:confused2:

Madzienka
jeszcze nic nie wymyśliłam do tej piersi. Zaraz poszukam na necie przepisu z Knora.

Kostka rosołowa w roli marynaty do mięs - Komunikat prasowy - Biuro prasowe - Knorr
ale Twój mężowy ma zdrowie....podziwiam...

Witam,
ledwo żyję:-(rozłożyło mnie na całego....gorączka powyżej 38:no:dzieci smarkają i kaszlą...odkurzacz chodzi prawie non stop:wściekła/y:Natalia miała nieco gorączki więc tez dostała Ibum:dry:
byliśmy u lekarza i brak mi słów:angry:

uuuuuu zdróweczka dla Was...a lekarza współczuję!!!

Madzienka i jak prasowanie, skończone? Na mnie moje czeka i chyba dzisiaj muszę się z nim rozprawić ale to dopiero po popołudniowej drzemce :-p:-p:-D:-D

nie bardzo....rozważam dzisiaj dokończyć ale co z tego wyjdzie okaże się, zaraz chyba położę się;-)

Ostatnio zauważyłam że Michał boi się być sam w pokoju, pójdzie do drugiego pokoju weźmie zabawkę i ucieka stamtąd do mnie z krzykiem tak jakby coś tam było i go przestraszyło:baffled:, czy to jest normalne, może taki etap rozwojowy nastał?? Nigdy nie straszyliśmy go żadnymi duchami czy dziadami, albo ciemnym pokojem, i nie wiem co jest grane:eek:

nie zdarzyło mu się oglądać Scooby Doo??podobno bajki tego typu powodują leki...
a może kiedyś czegoś się przestraszył???

Madzienka to widzę, że Jula ma podobnie jak Olek, katar w nosie siedzi wysoko. Oby leki i inhalacje pomogły:tak:

My dostaliśmy jakieś kropelki do nosa które podobno odblokują nosek....zobaczymy

Witajcie
misia o matko, nie dziwię się, ze humor ci się zepsuł:no::no: strach dziecko oddawać w takie ręce:no: a gdzie chodzicie do przychodni? a co do wydatków w aptece to tez mi mina zrzedła jak wiedziałam, ze idę po pulmicort bez refundacji:confused2:, ale z drugiej strony to nie chciałabym potrzebować refundacji:sorry:
anaconda jaka burza?:eek:

Byłam dziś z Jula w przychodni, bo w poniedziałek wieczorem coś ja strasznie zsypało, ale na szczęście okazało sie,ze to zwykłe uczulenie...uff

reklama
Do góry