Madzia a co mi powiedzą?? jak w Lublinie chodziłam do lekarza co Norb miał takie temperatury to też mi kazali zbijać ... bez żadnych dodatkowych leków jak nie było innych objawów i zazwyczaj takie temperatury u Norba to były zeby ....
reklama
jestem, wróciłam, dobrze się bawiłam....jednym słowem było super....Anetka, Kasia, Marzenka dzieki za wspólny seans....pośmiałam się, popłakałam a nawet przestraszyłam (czyt. zwiastun horroru)...
Anetka, Marzenka gratuluje wygranej....dajcie znać jak po zabiegu....
atali zdrówka dla Szymusia....miejmy nadzieję że to reakcja poszczepienna a nie jakieś choróbsko....
mandziula wcale się nie dziwię że masz teraz obawy za kółkiem....dobrze że nic poważnego się nie stało i że wracasz do formy...gratuluje Mikusiowi że taki dzielny z niego przedszkolak...
atali, mandziula nastepny film to "Niewierni" my z Marzenką się na niego wybieram....prawda Marzenka????
fogia oj nie dobrze....trzymam kciuki aby jednak to skierowanie się nie przydało....zdróweczka i nie denerwuj się tak....
justynka zdrówka dla J....
karlita kurcze co się dzieję z Norbusiem???? zdróweczka....może to reakcja na zmiany...przeżywa i przedszkole i nowy dom....miejmy nadzieję że to nic poważnego...
madzienka koniecznie trzeba się spotkać na soczek;-);-);-)... film fajny, mi osobiście się podobał...szkoda że Cię nie było.... powiedz mi tylko jak mam Ci oddać kasę.... na konto?????
dobra trzeba się szykować do snu...jutro ciężki dzień...zebranie z rodzicami....czuje że bedzie niezła jadka.....
Anetka, Marzenka gratuluje wygranej....dajcie znać jak po zabiegu....
atali zdrówka dla Szymusia....miejmy nadzieję że to reakcja poszczepienna a nie jakieś choróbsko....
mandziula wcale się nie dziwię że masz teraz obawy za kółkiem....dobrze że nic poważnego się nie stało i że wracasz do formy...gratuluje Mikusiowi że taki dzielny z niego przedszkolak...
atali, mandziula nastepny film to "Niewierni" my z Marzenką się na niego wybieram....prawda Marzenka????
fogia oj nie dobrze....trzymam kciuki aby jednak to skierowanie się nie przydało....zdróweczka i nie denerwuj się tak....
justynka zdrówka dla J....
karlita kurcze co się dzieję z Norbusiem???? zdróweczka....może to reakcja na zmiany...przeżywa i przedszkole i nowy dom....miejmy nadzieję że to nic poważnego...
madzienka koniecznie trzeba się spotkać na soczek;-);-);-)... film fajny, mi osobiście się podobał...szkoda że Cię nie było.... powiedz mi tylko jak mam Ci oddać kasę.... na konto?????
dobra trzeba się szykować do snu...jutro ciężki dzień...zebranie z rodzicami....czuje że bedzie niezła jadka.....
Witam
u nas wciąż gluty po pasi u Natalki i u Stasia....mnie też katar nie odpuszcza....powoli mam dosyć odciągania co chwilę kataru na przemian z jednego i drugiego nosajutro chyba wybiorę się z dzieciakami na kontrolę,bo jakoś specjalnej poprawy zdrowia nie widzęuchroniliśmy się póki co przed gorączkastaraliśmy się korzystać z pogody a tym samym walczyć z zarazkami jeżdżąc na wieś...ale to tez nic nie dałocoś mi się wydaje,że i w poniedziałek do przedszkola nie pójdziemy
Natalka dziś po rozmowie z tatą zastanawia się,czy być grzeczną...i mówi "mamo,być grzeczną czy nie być grzeczną" (nasuwa sie od razu,by dodać - oto jest pytanie).
zdrówka dla wszystkich chorujących
brzuchatki trzymajcie się dzielnie w dwupakach i w zdrowiu
dobrej nocki....idę spać,bo coś głowa zaczyna boleć
u nas wciąż gluty po pasi u Natalki i u Stasia....mnie też katar nie odpuszcza....powoli mam dosyć odciągania co chwilę kataru na przemian z jednego i drugiego nosajutro chyba wybiorę się z dzieciakami na kontrolę,bo jakoś specjalnej poprawy zdrowia nie widzęuchroniliśmy się póki co przed gorączkastaraliśmy się korzystać z pogody a tym samym walczyć z zarazkami jeżdżąc na wieś...ale to tez nic nie dałocoś mi się wydaje,że i w poniedziałek do przedszkola nie pójdziemy
Natalka dziś po rozmowie z tatą zastanawia się,czy być grzeczną...i mówi "mamo,być grzeczną czy nie być grzeczną" (nasuwa sie od razu,by dodać - oto jest pytanie).
zdrówka dla wszystkich chorujących
brzuchatki trzymajcie się dzielnie w dwupakach i w zdrowiu
dobrej nocki....idę spać,bo coś głowa zaczyna boleć
gon1a
Fanka BB :)
witam
mnie tez dopadła jakas handra podczytuje Was ale pisac mi sie nie chce
fajnie ze wypad udany do kina moze next time ja sie wybiore z wami
no i moja jazda samochodem sie konczy od p[azdziernika wchodzi strefa parkowania i d....... 150 zł nei bede bulic za miejsce parkingowe ktorego moze nei byc pozatym podsumowac wydatki na paliwo i parking to lekko 500 zł wychodzi, stac tylko dyrektorów
sorki ze nie odniose sie do nikogo, weny brak......
zycze zdrówka chorowitkom
mnie tez dopadła jakas handra podczytuje Was ale pisac mi sie nie chce
fajnie ze wypad udany do kina moze next time ja sie wybiore z wami
no i moja jazda samochodem sie konczy od p[azdziernika wchodzi strefa parkowania i d....... 150 zł nei bede bulic za miejsce parkingowe ktorego moze nei byc pozatym podsumowac wydatki na paliwo i parking to lekko 500 zł wychodzi, stac tylko dyrektorów
sorki ze nie odniose sie do nikogo, weny brak......
zycze zdrówka chorowitkom
Marta1981
Rodzyneczka
Hej, żyjemy, tylko baaardzo intensywnie.
Ralfi waży 2 kg i na małego się nie zapowiada - czyli znowu ok. 4 + kg. Wyniki dobre, ciśnienie jakoś mi spadło i waga też 2 kg w dół ale po ostatnich wysokich obrotach nie dziwię się. Dziś znowu aktywny w kuchni dzień - tort z Barbie tylko taki większy i jabłecznik.
Kończe i zajrzę wieczorem bo M wróciła z przedszkola.
Ralfi waży 2 kg i na małego się nie zapowiada - czyli znowu ok. 4 + kg. Wyniki dobre, ciśnienie jakoś mi spadło i waga też 2 kg w dół ale po ostatnich wysokich obrotach nie dziwię się. Dziś znowu aktywny w kuchni dzień - tort z Barbie tylko taki większy i jabłecznik.
Kończe i zajrzę wieczorem bo M wróciła z przedszkola.
Witajcie
Wypad z dziewczynami jak zwykle udany, na kolejny chyba tez się skuszę:-):-)
sunday teraz w Juli grupie jest nadal Pani Monika F. i taka nowa dziewczyna na zastępstwie Pani Beatka, ale to jej drugi rok w tym przedszkolu, wiec pewnie jej nie znasz. Pani Monika bardzo ją na zebraniu zachwalała, mówiła, ze ma świetny kontakt z dziećmi i juz po pierwszym dniu dzieciaki bardzo ja polubiły.
karlita biedny Norbuś, ale go te zęby męczą
misia zdrówka życzę, tez sie zastanawiam skąd sie biorą te wirusy, przecież ostatnio było całkiem ładnie
fogia trzymaj sie dzielnie i mam nadzieję, ze skierowanie nie będzie potrzebne... uważaj na siebie
mandziula ten lęk z czasem minie, ale masz rację jesli nie czujesz sie na siłach zeby teraz sama jeździć to nic na siłę.
Wszystkim chorowitkom podsyłam zdrówka, i życzę miłego dnia
Wypad z dziewczynami jak zwykle udany, na kolejny chyba tez się skuszę:-):-)
sunday teraz w Juli grupie jest nadal Pani Monika F. i taka nowa dziewczyna na zastępstwie Pani Beatka, ale to jej drugi rok w tym przedszkolu, wiec pewnie jej nie znasz. Pani Monika bardzo ją na zebraniu zachwalała, mówiła, ze ma świetny kontakt z dziećmi i juz po pierwszym dniu dzieciaki bardzo ja polubiły.
karlita biedny Norbuś, ale go te zęby męczą
misia zdrówka życzę, tez sie zastanawiam skąd sie biorą te wirusy, przecież ostatnio było całkiem ładnie
fogia trzymaj sie dzielnie i mam nadzieję, ze skierowanie nie będzie potrzebne... uważaj na siebie
mandziula ten lęk z czasem minie, ale masz rację jesli nie czujesz sie na siłach zeby teraz sama jeździć to nic na siłę.
Wszystkim chorowitkom podsyłam zdrówka, i życzę miłego dnia
sunday_
Witam. Dzisiaj na druga zmianę,więc i pospac mogłam dłuzej. Teraz popijam kawkę i podczytuje neta. Pogoda jesienna,smutna i ponura
Eliza pewnie,ze wpadnę, dogadamy sie jeszcze na tel
Czemu dołki są???
mandziula super,ze Miki już lepiej w przedszkolu
fogia jeju Kochana mocno trzymamy kciuki za niskie cisnienie
atali a jakie ksiazki zamowilas??
Motylla no no to Krystek juz duży kawaler jak juz drzemki nie potrzebuje;-)
Justynka wypieki? Zdróweczka dla Jacka!
karlita ale się Norbuś wymęczy! Zdroweczka! Jak nocka???
Dziewczyny super ze seans udany! I gratuluje wygranej!!!
misia zdroweczka dla Was!!!
Marta no to gratuluje dorodnego synia:-)
sienio no to super :-)
Eliza pewnie,ze wpadnę, dogadamy sie jeszcze na tel
Czemu dołki są???
mandziula super,ze Miki już lepiej w przedszkolu
fogia jeju Kochana mocno trzymamy kciuki za niskie cisnienie
atali a jakie ksiazki zamowilas??
Motylla no no to Krystek juz duży kawaler jak juz drzemki nie potrzebuje;-)
Justynka wypieki? Zdróweczka dla Jacka!
karlita ale się Norbuś wymęczy! Zdroweczka! Jak nocka???
Dziewczyny super ze seans udany! I gratuluje wygranej!!!
misia zdroweczka dla Was!!!
Marta no to gratuluje dorodnego synia:-)
sienio no to super :-)
Dzień dobry :-)) nocka spokojna jak na razie temperatury nie widać oby już nie wróciła ...
Marta dorodnych masz tych chłopaków :-)
misia zdróweczka dla was!! oby katar szybko sobie poszedł!! jakie przemyślenia ma Natka hehehe ;-)
gon1a uszy do góry
sienio takie wypady są mega pozytywnie nastawiające prawda ??
Madzieńka niestety opinie o tutejszych lekarzach nie są zadowalające ... jutro pewnie poproszę siostrę E żeby do nas zajechała
Marta dorodnych masz tych chłopaków :-)
misia zdróweczka dla was!! oby katar szybko sobie poszedł!! jakie przemyślenia ma Natka hehehe ;-)
gon1a uszy do góry
sienio takie wypady są mega pozytywnie nastawiające prawda ??
Madzieńka niestety opinie o tutejszych lekarzach nie są zadowalające ... jutro pewnie poproszę siostrę E żeby do nas zajechała
reklama
atali
WItam z rana U nas widac poprawęTymek już z niewielkim katarem i mocno odrywającym się kaszlem, Szymus Bez objawów poza gorączka, W nocy mu rosła, ale rano już 36,6, Tymek też już z normalna temp Więc chyba wychodzimy z tego
Misia, zdrówka dla Was!!! ALez was trzyma... :-(
Marta, ale pracuś z Ciebie, żeby w ciązy kg gubić:-)
Elza,sienio, marz, anetka super, że wieczorek udany No gdyby nie te nocki J, to bym tam z Wami była...i przepędzała doły bo to siedzenie w domu , to nie wpływa za dobrze....
Sunday, kupe kasy wydałam na te ksiązki ale J to by mi chyba wszystko kupił widząć mój nastrój... Kupiłam - Jespera Juula - Twoja kompetentna rodzina, Twoje kompetentne dziecko, "NIE" z miłosci i "Rodzicielstwo przez zabawę" , "W głębi kontinnum" Te dwie ostatnie nie pamiętam czyje
Misia, zdrówka dla Was!!! ALez was trzyma... :-(
Marta, ale pracuś z Ciebie, żeby w ciązy kg gubić:-)
Elza,sienio, marz, anetka super, że wieczorek udany No gdyby nie te nocki J, to bym tam z Wami była...i przepędzała doły bo to siedzenie w domu , to nie wpływa za dobrze....
Sunday, kupe kasy wydałam na te ksiązki ale J to by mi chyba wszystko kupił widząć mój nastrój... Kupiłam - Jespera Juula - Twoja kompetentna rodzina, Twoje kompetentne dziecko, "NIE" z miłosci i "Rodzicielstwo przez zabawę" , "W głębi kontinnum" Te dwie ostatnie nie pamiętam czyje
Ostatnia edycja: