reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Dzień dobry...ale mamy pogodę za oknem, nie dość ze szaro, buro to jeszcze zimno:-:)-(
Jula już w przedszkolu, ja po śniadanku....pora na relax

:-D
Aneta, Marzenka, Kasia i Eliza super że wypad do kina udany...ale jak mogłoby być inaczej:tak:
i gratulacje wygranych....
hehe Marzenka chyba wykrakałam Ci wywołanie twojego nazwiska:-D:-D:-D

Karlita z tym pediatra to współczuję...dobrze że macie rodzinkę lekarską....szkoda że ciut daleko, ale zawsze
zdróweczka dla N, a jak Gabi się trzyma???

Atali to super że wracacie do zdróweczka!!

Sunday jak Maksio dzisiaj czuje się???

Marta Ty szalejesz....kiedy Ty odpoczniesz???

Eliza spokojnie możesz przelać mi na konto albo oddać przy najbliższym spotkaniu!!!
a spotkać musimy się koniecznie, na następne i ja idę...

Misia zdróweczka dla Was....czekamy na wieści od lekarza...

Fogia jak dzisiaj Twoje ciśnienie???

miłego dnia

wracając do tematu sesji Portret Twojego Dziecka...mam 3 kupony do odstąpienia...ktoś chętny???podzielę sie
yes2.gif
yes2.gif

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczynki

Zaprowadziliśmy z Tosiem Filipka do przedszkola, zahaczyliśmy o moją przychodnię, zmierzyłam ciśnienie i było w normie - 60/110.
shocked.gif
A wczoraj 95/160. Pielęgniarka mówi, że to źle że taka różnica. No może i faktycznie ale ja się tam cieszę, że spadło. Kolejne mierzenie popołudniu no i zobaczymy jak będzie. Dziś mam w planach się nie denerwować oby tylko otoczenie mi nie dołożyło stresów.

Fogia, oj.... a w razie czego będzie kto miał chłopcami się zając?...
nie chcę nawet o tym myśleć. Jak będzie mus to nie będzie wyjścia, rodzinka będzie musiała się nimi zaopiekować.

Fogia oby ciśnienie zostało takie niskie :-)

Marz gratki co wygrałaś ?? ;-)

Madzieńka miłego relaxu :-) Madzieńka szybciej do Krasnika dojadę niż w Lublinie w korkach do lekarza ;-) Gabrysia w porządku :-)

Atali super że u Was lepiej :-)

u nas dalej brak tmp więc jestem dobrej myśli :-))

Witam się i ja:-) nadal w dwupaku:-)
misia, karlita i reszta "chorowitek"- zdrówka dla Waszych dzieciaków, teraz podobno taka okropna wirusówka krąży:-(
mandziula -ja nigdy nie miałam żadnego wypadku ale odkąd jest Emilka i w dodatku jeszcze Mały w brzuchu to boje się sama jeździć ( mimo, że mam ojca kierowce zawodowego, nauczył mnie jeździć jak byłam mała), w dodatku mam takie schizy, że jak przejeżdzam pod wiaduktem to zastanawiam się czy on się nie zawali:-D
madzienka możesz mi napisać coś więcej o tych kuponach??

ehhh a swoją drogą to ja już chcę urodzić, wszystko mnie boli, krzyż napi....dziela tak, że ani leżeć ani chodzić... a po tych lekach na podtrzymanie to śmieję się, że teraz to przechodzę ciążę i w październiku urodzę...

Witajcie, jak miło Was poczytać w tak szaro-burym dniu:tak: ja jeszcze w domku bo 2 zmiana w pracy, z rana już sobie posprzątałam całe mieszkanko, żeby sobotę mieć wolną i nie myśleć o tym, że trzeba sprzątać;-)

Justynka mamy rowerek biegowy, kupilismy Cypkowi jak nie miał jeszcze 2 lat, ale po jakimś miesiącu czy dwóch zabawy nim załapał i świetnie sobie radzi, a my się cieszymy, że taki udany zakup to był:-)

Misia ale Was trzymają te choroby, a ja trzymam kciuki, zeby szybko sobie poszły :tak:

Fogia dobrze, że dziś już ciśnienie spadło, oby tak się utrzymało a skierowanie nie było Ci potrzebne;-)

Marz co wygrałaś ??:-)

Dziewczyny super, że wypad do kina tak Wam się udał:tak: a co to w ogóle za lejdisy??:-) ja nic nie wiem, jakoś nie w temacie jestem, widzę, że piszecie o tym, ale o co cho:confused: fajnie Wam tak wyskoczyć, może też bym kiedyś skorzystała, jak nie będę przeszkadzać:sorry2:

Madzienka a ta akcja GW z Portretem Dziecka to o co chodzi?? jeju, ja jestem jakaś 100 lat za murzynami no:-D

Karlita zdrowia dla Norba, oby szybko gorączka odpuściła. a może to 3dniówka, że taka wysoka?

Atali jak przeczytasz to powiedz czy Ci się przydały, to może inne skorzystają:tak: o tej książce "NIE z miłości" słyszałam, nawet chciałam ją kupić, ale jak gdzieś dorwałam jakieś jej fragmenty, to nie porwało mnie do zakupu:sorry2:

Patlysia, Iwonka na chwile obecną kupony już znalazły chętnego....;-):tak:
a Portret Twojego Dziecka to coroczna akcja GW i foto Abri...zbiera się kupony z GW, dzięki nim można bezpłatnie uczestniczyć w sesji zdjęciowej, jedną fotkę portretową wydrukowaną macie w zamian za 3 kupony a cała sesję możecie kupić na płycie za 120zł...

Iwonka miłego dnia w pracy....co do ladies to babskie wieczory w cinema city, jeden czwartek w miesiącu, zaczynają sie różnymi prezentacjami aerobików, makijażów innych babskich atrakcji a później przedpremierowy pokaz filmowy....
wiec jak będziesz miała ochotę dawaj znać...następny w październiku

ja dzisiaj wzięłam się za segregacje ciuszków Julci i jestem przerażona ile tego jest:-D:-D:-D:-Di gdzie ja teraz pomieszczę te za małe:shocked2:...a że ja typ chomika to sprzedawać nie umiem...no chyba że będą miała chłopaka to wtedy urządzę szafowisko:-D:-D

a jak Wasz szary, ponury jesienny dzionek???

p.s. widziałyście reklamę studenckiego Lublina??:blink:
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=D8yjYNgCBE0

Ostatnia edycja:
Witam się z kubkiem cieplusiej kawusi:-)

MATKO jakaś masakra na dworze:no:. Tak zmarzłam i palce mi skostniały że nawet nie mogłam normalnie esa napisać. Jeszcze czuję chłód po kościach:no:. Chyba trzeba wyszperać z szafy grubsze ubrania:dry:
Michaś śpi, smażę mięso do spaghetti, a miał być dzisiaj obiadek typowo piątkowy makaron z serem ale zapomniałam sprawdzić datę białego serka i okazało sie że wczoraj upłyną termin ważności, więc dziś nie pościmy:blink:

Iwonka a jaki macie rowerek? Mój mały jest niski więc nie wiem czy u nas teraz biegówka byłaby dobra, zastanawialiśmy się też nad hulajnogą, ale nie wiem czy mały załapałby o co w niej chodzi
Miłego dzionka w pracy życzę:-)

Sunday i dla Ciebie również miłego dnia:-)
Oczywiście że wypieki:blink:.

Sienio
super że nowa pani w grupie Julki jest lubiana przez dzieci. A jak mała się miewa??

Atali dobrze że zdrówko Tymka poprawia sie:tak:

Karlita i dla Was zdrówka, oby to były tylko ząbki a nie jakiś wirus

Marta powodzenia w kuchni:tak:ja też dzisiaj produkuję:blink:

Gona życzę poprawy nastroju:tak:, mój J też od października nie będzie miał gdzie parkować:no::dry:

Fogia oby dzisiaj nikt nie podniósł Ci ciśnienia:tak:, dobrze ze ono dzisiaj spadło:-)

Misia byłaś na kontroli? I jak zdrówko?

Madzienka
ciuszki Julci posegregowane? JA to też mam zawsze problem gdzie upchać Michała ubrania on ma więcej łaszków niż ja i J razem:-D

Kurczę dzisiaj mam tyle roboty że nie wiem w co ręce włożyć, a jeszcze że M śpi to nawet nie mogę uruchomić miksera.

Justynka a co pieczesz?? w tamtym tyg piekłam rogaliki, to może i w tym trzeba by coś machnąć szybkiego;-) co polecasz?? my mamy rowerek bitwina z decathlonu, ale świetnie się sprawdza:tak: Nasz Cyprian przez jakiś miesiąc-dwa nie mógł załapać o co cho i tak chodził z tym rowerkiem między nogami:-) w sumie Cypek to jest wysoki, ale my mu podwyższamy siodełko, więc myślę, że dla Michałka powinien się sprawdzić:tak:

reklama
Iwonka robię takie trochę pracochłonne ciasta (ciasto karmelowe z prażonym słonecznikiem, jabłecznik z chałwą), a z takich w miarę szybkich to sernik z rosą (jak masz ser z wiaderka to szybko się robi:blink:), i wafle dla oszczędnych(przepis Marty, na kulinarnym str 6).
Byliśmy raz w Decathlonie obejrzeć rowerki ale akurat nie mieli złożonego wiec tylko obejrzeliśmy pudełka:-D. Muszę jeszcze raz namówić J na wizytę w tym sklepie:tak:

Do góry