reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie. Jutro piątek i wolne!!! Moze nie całkiem bo chyba w sobote bedę musiała spotkać sie z koleznką w sprawie papierów do pracy.:eek: no ale zawsze to nie w pracy. Maksio wrócił od teściów i zawiozłam go do rodziców, cały czas kaszle i nos przytkany, przetrzymam go do końca tygodnia przed przedszkolem. A u mnie ząb się truje, cały czas daje znać o sobie,ale da się normalnie funkcjonować, ciekawe jak będzie dalej...

Madzienka to kiedy usg?
ja do lekarza ide dopiero w przyszlym tygodniu:tak:

atali zdroweczka dla Was.

karlita jak dzisiaj Norbus?Zdroweczka dla niego!!!

marz Madzienka super ze spacerek sie udał:-)

sienio jaka teraz Pani jest z Jula w przedszkolu? Zdroweczka dla Juleczki:-)

Justyna i jak pasztet zrobiłaś???

fogia kciuki zaciśniete, czekamy na wieści:tak:

iwonka zabiegana moze nie,ale za wiele informacji nowych i zmeczona jestem okropnie jak juz jestem w domu:eek:

Madzienka dzięki za info od Madziarki,
fakt juz jesien czuć, u mnie już pierwsze Skarby Jesieni w szkole w kąciku przyrodniczym.

Maltanka jak u was?

Dziewczyny udanego wypadu do kina!!!!:-)

reklama
hejka trochę do Was nie zaglądałam więc przepraszam że nie odniosę się do wszystkich... jakiegoś doła ostatnio mam...i jakiegoś takiego ogólnego lenia... Czarek już się jakoś zaadaptował w przedszkolu...idzie jeszcze rano z miną w podkówkę ale już nie płacze....
karlita zdrówka dla Norbusia...
fogia jak tam po wizycie???
justynka fajna ta fryzjerka co????;-);-);-) super że Michaś już się tak nie wyrywał i nie płakał....dzielny chłopak...
madzienka szkoda że nie będziesz w kinie...a tak chciałam zobaczyć Cię brzuchatku....:-:)-:)-(
sunday zdrówka dla Maksia...też się cieszę że weekend się zbliża....szkoda że już nie pracujesz na dziewanny bo byś wpadła na kawkę...zapraszam jakbyś miała kiedyś czas...

ale dzisiaj pogoda....mnie głowa boli cały dzień a i krew z nosa dzisiaj mnie obudziła rano...

Hej dziewczynki:-)
Szymus z gorączką, ale chyba po szczepionce, bo innych objawów brak, tylko troszke katarku wczoraj było.. więc sama nie wiem... a tempp do 38 ciagle rośnie. Dziś pół nocy bujałam go w foteliku samochodowym, bo inaczej ciągle płakał....

Kasia, eliza, marzenka, miłego wieczorku w kinie:) hmmmm... chyba kogos pominęłam...
Jak moja mama do mnie przyjedzie to na mur idę... mam nadzieję, że pójdziecie wtedy ze mną;-):sorry::-)

Eliza, super, że Czarus lepiej:)

Mirosia, a jak Olek???

Justyna, i ty masz prawo nie mieć weny na kuchnię:-) wogóle takie cuda wymyslasz, o których nawet nie syszałam:laugh2: pasztet z cukini? brzmi ciekawie:tak:

Karlita, super, że z Norbusiem lepiej:)

Sunday, zdrówka!!!!

witam wieczorkiem
wczoraj miałam jakiś zły dzień bo padałam do spania o 20:no::no: normalnie mnie ścieło z nóg...
karlita i jak Norbuś??? mam nadzieję ze gorączka już nie wróciła i mały ma się dobrze:tak::tak:
atali zdrówka dla Szymusia:tak::tak: a co d kina.... niedługo bedzie ostatnia część wampirów.... co ty na to????
sunday zdrówka dla Maksia:tak::tak:
fogia i jak po wizycie????
madzienka ja też mam wrazenie że temparatura spadała dzis i to bardzo szybko.... chyba ciepełko się skończyło.... szkoda ze nie udało ci sie dotrzeć do kina...

dziewczyny, udanej zabawy i wynieście jakieś nagrody!!!!!

ja to chyba na dłuższy czas odpadam z wieczornych spotkań,powiem wam że strasznie się denerwuję jak jade samochodem i to z P, sama chyba nieprędko pojadę....
ja dzis odwiedziłąm rtopedę i nadal mam nosić kołniez i troche rozciągać szyję...bo jeszcze troche boli...

a mój przedszkolak radzi sobie coraz lepiej, ładnie je, bawi sie z dziećmi, tańczy w kółeczku.... tylko nie zawsze panuje nad sikaniem....

Nie mam dobrych wieści po wizycie. Miałam za duże ciśnienie, gin. się mnie pyta czy puchnę. Nawet gdybym chciała go okłamać, że nie to i tak bo nie uwierzył. Wystarczyło popatrzeć na moje dłonie i kostki u nóg, których akurat nie było widać.
confused8gj.gif
No i gin. oczywiście od razu, że to może być zatrucie i trzeba do szpitala się położyć. Tłumaczyłam mu, że miałam dziś bardzo nerwowy dzień (co akurat jest całkowitą prawdą) i stąd pewnie takie wysokie ciśnienie. Jakoś go uprosiłam i zgodził się dać mi kilka dni dyspensy. Mam dużo leżeć, regularnie mierzyć ciśnienie, wyniki zapisywać i zadzwonić za kilka dni. Skierowanie i tak mi wypisał, tak na wszelki wypadek, mam nadzieję że jednak go nie użyję.
unhappy.gif

dzięki kochane za wsparcie.

Mandziulka, hehe, nooo na wampiry się piszę:0 Zresztą chyba wszytsko bym obejrzała, żeby tylko wyjść z domu:-D
no... może nie wszystko:-D Raju, Ty w tym kołnierzu jeszcze....

Fogia, oj.... a w razie czego będzie kto miał chłopcami się zając?... Oczywiście trzymam kciuki, żeby ciśnienie się uspokoiło....

A ja zamawiam książki w necie, doszkolić się muszę z wychowania dzieci, bo ostatnio to na ziołach jadę :D:D:D

I tak mi się smiać chce, bo Tymek codziennie się modli, zeby byc strażakiem:-D takim dzielnym i odważnym :-D

Witam. Krystek zrezygnował z drzemki w dzień, a jak uśnie to naprawdę jest wykończony i teraz to się rzadko zdarza, a Radek ostatnio tylko raz dziennie śpi i to jak jesteśmy na spacerze. A rano wstają po 6, dziś może i dłużej by pospali ale obudził ich i oczywiście też i mnie budzik W. bo zaspał. Teraz moje chłopaki śpią, a W. ogląda telewizje albo też już poszedł spać.
Witajcie Nam tez Jule cos próbowało rozłożyć:confused2: wszystko było normalnie az tu nagle Jula poprosiła o picie i jak odstawiła kupek to zaczął sie katar:eek: nawet sobie pomyślałam, ze do nosa picia jej sie nalała, ale nie... trzeba było dziś zrezygnować z przedszkola. Chyba wybiorę sie jeszcze do przychodni, zobaczymy co powiedzą.
Zdrówka życzę.
Witajcie. Jutro piątek i wolne!!! Moze nie całkiem bo chyba w sobote bedę musiała spotkać sie z koleznką w sprawie papierów do pracy.:eek: no ale zawsze to nie w pracy. Maksio wrócił od teściów i zawiozłam go do rodziców, cały czas kaszle i nos przytkany, przetrzymam go do końca tygodnia przed przedszkolem. A u mnie ząb się truje, cały czas daje znać o sobie,ale da się normalnie funkcjonować, ciekawe jak będzie dalej...
Zdrówka podsyłam dla Maksa:tak:
Hej dziewczynki:-) Szymus z gorączką, ale chyba po szczepionce, bo innych objawów brak, tylko troszke katarku wczoraj było.. więc sama nie wiem... a tempp do 38 ciagle rośnie. Dziś pół nocy bujałam go w foteliku samochodowym, bo inaczej ciągle płakał.... !
Zdrówka również Szymkowi podsyłam

Sunday zdrówka dla Maksia:tak:
Nie zrobiłam pasztetu z cukinii, przez pół dnia piekarnik miałam zajęty czymś innym:blink:
Eliza, Marz, Sienio udanego wyjścia do kina:tak:

Fogia trzymam kciuki za poprawę ciśnienia, i mam nadzieję że unikniesz pobytu w szpitalu

Atali
jak teraz Szymuś się miewa?

Iwonka
macie rower biegowy czy zwykły na 4 kółkach?

Mandziula
nie dziwię się że masz lęki w czasie podróży autem...super że Mikołaj daje radę w przedszkolu.

Mamy ciche dni z J, ma zapalenie krtani i gardła i nie może mówić:no:

ja znów tylko na sekundkę

zazdroszczę wypadu do kina bo film nie powiem zapowiada się interesująco :-p

Eogia
dbaj o siebie!!

mandziula dzielnie masz nosić ten kołnierz a z samochodem doskonale cię rozumiem !!! ale musisz pokonac ten czas bo z dwójką szkrabów będziesz musiała jeżdzić :-)

elza odganiam wszelkie dołki!!! brawa dla Czarka

zdrówka dla wszystkich chorowitków

u nas niestety gorączki dalszy ciąg bo o 13stej Norb wstał z drzemki znów 39 stopni i teraz o 22 też 39 ....
grrrrr
żadnych innych objawów tmp spada błyskawicznie po podaniu nurofenu i Norb jak zawsze uśmiechnięty, żywy, ma apetyt ... i nagle dopada go znów tmp ...

po kolejnej konsultacji z lekarzami na razie mam mu zbijać tmp :sorry:

reklama
Marzenka, Sienio, Eliza, Anetka jak wypad do kina???film tak fajny jak z zwiastuna??

Fogia o rany...oszczędzaj się i dbaj o siebie kobitko....

Mandziula brawo dla Koli-przedszkolaka...a strach przed jazda autem wcale nikogo nie dziwi....

Karlita Ty to masz siłę...ja przy tak wysokiej temperaturze poszłabym już dawno do lekarza....
spokojnej nocki i zdróweczka...

Atali i dla Was zdróweczka....

I Sunday dla Maksia również...i oby ząb dał spokój:tak:

Justyna ciche dni:-D:-D:-Dzdróweczka dla mężowego

Elza wyganiam doły...a spotkania tez żałuję, tym razem siła wyższa
ale mam nadzieje że z dziewuchami dzisiaj umówiłyście się gdzieś na piweczko i ja dołączę z soczkiem:tak:

Misia hop hop gdzie nam zaginęłaś???

spokojnych nocek wszystkim....jutro piątek i weekend!!!!!!!

Do góry