reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie

Matko co tu taka cisza:szok::szok:

justyna nie wiem czy to brak weny, wczoraj byłam zajęta kilkoma rzeczami na raz i chyba to chyba dlatego:happy:
madzieńka oj szkoda, ze Cie nie będzie, dawno Cie juz nie widziałam a teraz to podwójna radość:-):-D
karlita i jak tam Norbiś?
marzenka to o której sie umawiamy?

Nam tez Jule cos próbowało rozłożyć:confused2: wszystko było normalnie az tu nagle Jula poprosiła o picie i jak odstawiła kupek to zaczął sie katar:eek: nawet sobie pomyślałam, ze do nosa picia jej sie nalała, ale nie... trzeba było dziś zrezygnować z przedszkola. Chyba wybiorę sie jeszcze do przychodni, zobaczymy co powiedzą.

reklama
Madzienka dzieki za wczrajsze pozne popoludnie......oby jeszcze takie wieczory wrocily...
Sienio zdrowka dla J...krcze aczyna sie:crazy:chorobska.....
Mysle ze z o 19.15 bede pod cinema....
Karlita jak u Was co z N?????
Madziarka jak sie czujesz????
Justyna no wlasnie gdyby nie te wysokie rachunki zakupy byly by w 100% zawsze udane:-)ale Twoj M wraca pozno do domu....

Ale moj B sie ostatnio rozespal spi prawie do 9 bede musiala go budzic od pazdziernika....dobrze ze przynajmniej moje dzieciaki mimo przymusowych pobudek budza sie usmiechniete bo szkoda bylo by mi ich rano:sorry:przynajmniej bez problemu bedzie zasypial po obiadku znazy mam taka nadzieje:-)

Pogoda nam sie popsula ale w zwiazku z tym iz wczoraj zroblam dwa obiady dzisiaj zabieam sie za porzadki motywuje sie od wczoraj i zamierzam doprowadzic mieszkanie do porzadku......ale jeszcze poleze a co:happy:

Witajcie ja już w domu po zakupach w realu, Jula w przedszkolu...ale dzisiaj mam odebrać ją po podwieczorku:tak::tak::tak:

Karlita jak Norbuś i Wasza nocka???

Sienio odbijemy sobie to kiedy umawiamy się na jakiś wieczorny wypad...ale też żałuję:unsure:
zdróweczka dla Juleczki...

Marzenka ale ci śpioszek rośnie...:-)to kiedy jedziemy gdzieś na weekend??przynajmniej hotel pośpi ciut dłużej niż ostatnio:-D:-D:-D
a ty leż i odpoczywaj póki możesz...

Madziarka Was serdecznie pozdrawia, niestety laptop jej padł....po wczorajszej wizycie jest na dobrej drodze że Madzia wróci nam do zdróweczka...ale sama Wam opowie o tej wizycie....;-)

zmykam na śniadanko....

hej hej dziękujemy za troskę

Norbuś wczoraj padł o 20stej i przed północą znów złapał 39 stopni ale po nurofenie tmp szybko spadła i do rana spał ładnie z nami w łóżku. Rano wstał usmiechniety i do teraz jest bez temperatury płacz był jak Gabi szła do przedszkola bo Norbus też chciał :-D teraz śpi ja nastawiłam obiad i zabieram się za papiery :-)

hej dziewczynki

nie odzywam się ostatnio bo jakoś ostatnio kiepsko się czuję. Ciągle jestem zmęczona, senna, puchnę. Do niedawna jeszcze miałam w sobie tyle energii, a ostatnio jakiś impas. Dziś mam odbiór wyników i wizytę, ciekawe co gin. powie.

Fogia trzymam kciuki za wizytę i czekamy na wieści....

Karlita zdróweczka dla Norbusia...dzisiaj urzędujecie w domku...??i jak temperatura jeszcze pojawiła się???

Misia co u Was??jak Wasze zdróweczko???

Hej,

Rano jak wychodziliśmy na spacer to było zimno, założyłam Michałkowi nawet lekką kurtkę, ale popołudniu już się rozebraliśmy. Zrobiliśmy zakupy w Lidlu i w Biedronce, potem zaliczyliśmy plac zabaw z Ewą i Natalką i na zakończenie spacerku odwiedziliśmy naszą panią fryzjerkę:happy:. Michał dzisiaj był bardzo dzielny troszkę zapłakał ale siedział grzecznie, już nie wyrywa się podczas strzyżenia, chyba zaczął rozumieć że krzywda żadna mu się nie dzieje:tak:. A teraz mały śpi, ja nastawiłam pranie. Dla niego mam obiad z wczoraj a reszta zje dzisiaj cukinię:tak:. Miałam ochotę zrobić z niej pasztet ale coś wena na stanie w kuchni mnie opuściła:zawstydzona/y:.

Sienio i jak Juleczka?? Oby zdrówko jej nie opuszczało:tak:

Marz uporałaś się z porządkami? Nieźle Ci Bartuś śpi, a o której on chodzi spać na noc?

Madzienka dzięki za informacje o Madziarze, czekamy na jej relacje z wizyty:tak:

Fogia
trzymam kciuki za wyniki i za wizytę u lekarza, daj nam znać co i jak u Was

Mirosia
halo, co nic nie piszesz?

Karlita może tą temperatura N odreagował zmianę miejsca zamieszkania i przedszkole?? I jak on teraz sie czuje?

Madziarka wkoncu moze trafilas na kogos kto Ci pomoze.....
Karlita zdrowka dla N....kurcze kto by pomyslal ze po tygodniu bedzie plakal ze nie idzie....super!!!!!!
Justyna chodi spac medziy 20-20.30.....oj uporalam sie wkoncu znalazlam motywacje i z przyjemnoscia mi sie wypoczywa:-)
Fogia czekam na wiesci po wizycie......
Madzienka znajac zycie wtedy kiedy by mi zalezalo na jego pospaniu czyli weekendy i wyjazdy to by wstawal rano.....:-Dtak to z tymi dzieciakami jest.....

No tak B dzisiaj wstal ok 10 i takim sposobem nie bardzo mial ochote na drzeme o 13 ale jakos go utulilam i zasnal bo musimy dzisiaj jechac po M.......a on nadal spi...chalupka ogarnieta z pomytymi podlogami wiec jest ok o niebo lepiej sie funkcjonuje w takim ladzie i porzadku.....;-):-)

Witajcie, wczoraj taka zabiegana byłam, że obiad w pracy zjadłam dopiero o 19:30:eek: więc wybaczcie mi, że wczoraj byłam nieobecna;-) Rano z Cypkiem zaliczyliśmy spacerek rowerkowy, nawet przyjemnie na dworze było mimo tej mgły, a na obiadek dziś zrobiłam filet indyka zawijany z serem żółtym i pieczarkami. Mam nadzieję że zostanie coś na jutro:-)

Karlita
zdrowia dla Norba podsyłam

Madzienka rzeczywiście szybko zleciało, że Ty już półmetek praktycznie:tak:

Justyna super, że się popluskaliście:tak:

Sunday ale zabiegana jesteś teraz..

No nic biorę się do pracy, bo jakoś weny na pisanie nie mam, ciśnienie nijakie i tak człowiek się czuje też

reklama
Justyna brawo dla Michałka za dzielna wizytę u fryzjera...

Marzenka i jak wyspał się śpioszek...zdążyłaś po Mateuszka...??

Iwonka udanego dzionka w pracy....

my właśnie wróciliśmy ze spacerku
pogoda zmienia się z minuty na minutę, niestety na gorsze a miałam jednak nadzieję że zimno do nas nie dotrze...:huh:

dziewczynki udanego wypadu do kina...bo film na pewno będzie fajny, aaaa i powodzenia na losowaniu nagród:tak::tak:
Marzenka nie chowaj sie przy konkursach
:-D

Do góry