Witam ponownie
dzieci póki co śpią, wiec może uda mi się spokojnie coś napisać;-)
Natalka odebrana została po 14,zadowolona,uśmiechnięta...opowiadała
spać oczywiście nie spała,tylko sobie poleżała;-)jedyny mankament to taki,że po leżakowaniu za cicho zawołała siku i pani nie usłyszała:-(z pościeli ostał się jedynie kocyk
no cóż...podobno mają ćwiczyć wołanie głośne
pani dyrektor na mojego przedszkolaka mówi "trzpiotka"
Madziarka, Mandziula, Marz jak Wasze przedszkolaki????jak wrażenia po powrocie dzieci?
misia super, że chrzciny udane
no i wrzuć fotki oczywiście:-)
wrzucę jak tylko dostanę;-)bo ja zrobiłam dosłownie jedno i to komórką-tortu
a oto mój dzielny przedszkolak....
Zobacz załącznik 496581
śliczny ten Twój przedszkolak
PS.my po pierwszym dniu w sierpniu też zaliczyliśmy lody
misia2010fajnie, że chrzciny udane, u nas chrzty są w sobotę i ja już powiedziałam, że chrzciny odbędą się tylko w gronie rodziców chrzestnych no i oczywiście nas, bo po chrzcinach Emilki to tylko same zgrzyty w rodzinie były,
w środę mam wizytę u gin to może się coś dowiem jak się ma sytuacja.
tak to z rodziną bywa;-)
czekam na dobre wieści z wizyty u gin
na wejściu dyrektorka otworzyła szampana (picollo truskawkowe):-) w podzięce za dobre wyniki z ostatniego miesiąca-także miło się rozpoczęło
miło tak się pracuje po szampaniku;-)
Misia zdrówka dla męża, a co to za wirus, czym się objawia?
Wczoraj bardzo późno przyjechalismy do Lublina i już nie miałam czasu wejść na BB. W sobotę mieliśmy grilla powiem szczerze że nie za bardzo miałam ochotę ruszać się z domu ale impreza była bardzo udana. pojadłam i mały też sporo zjadł, co się zdziwiłam nawet sam upominał się o am:-) wyszalał się wybiegał że jak padł wieczorem tak spał ponad 10 godzin .
A dzisiaj jesteśmy po zakupach i spacerku z ciocią Ewą i Natalcią I zostałam obdarowana jabłuszkami i chyba zrobię takie tarte w słoiki, na zimę będą na szarlotkę .
I muszę pochwalić mojego brata , jak byliśmy na dworze z Michałkiem to Tomasz pomył mi okna i wyszorował parapety. Taka niania to skarb:-)
super,że gril się udał
pożycz tego swojego brata;-)
a wirus to czerwone,bolące gardło i gorączka z bólem głowy (w okolicach 39stopni:-():-
-(
hej!
Olek po pierwszym dniu w żłobku. Pani go przyprowadziła do mnie, słyszałam jak sie rozpłakał w sali, ale przyszedł do mnie, przytulił się i zaraz był już dobry humor. Pani powiedziała że dużo płakał i że bardzo przeżywa to wszystko:-( samej mi się zachciało płakać jak to usłyszałam. Miałam nadzieję, że usłyszę co innego....
Ale powiedział, że jutro tez przyjdzie, więc chociaż to jest pocieszające.
daj mu troszkę czasu...każde dziecko jednak przeżywa na swój sposób
nowe zasady,funkcjonowanie w grupie...itd
my już po lekarzu, osłuchowo czystko nie wiadomo czy zapalenie gardła nie będzie, bo lekko czerwone, na razie mamy dawać przeciwgorączkowe jakby była temperatura, no albo stres
jutro i w środę do przedszkola nie idziemy
oby nie było zapalenia...trzymam kciuki
mój trochę się awanturował rano że nie mógł iść na górę ze swoim braciszkiem Tomkiem....ale ja to chyba lepiej przeżyłam niż J....bo ten to mało sraczki nie dostał....szybko go odebrał ha ha ha
awantura rozumiem o kolegę a nie o pobyt w przedszkolu
Oj dzisiaj jestem już całkiem zmordowana. Ciągle coś robię, a jeszcze Michał dwa razy wylał mi na dywan kompot
, masakra
dziś też wiem coś o tym
trochę mama mi pomogła, ale potem jak pojechała zostałam sama z 3 do obsługi
no dobra,żeby nie było...mąż przypilnował Natalkę z obiadkiem
w przedszkolu bardzo dobrze Gabrysia piękie zaopiekowała się Norbertem, pokazała mu rybki a my chodu i wtedy Norb wybuchł płaczem ale Pani powiedziała że szybko się uspokoił ;-) Jak przyszłam po ich to Norbuś spał :-) Gabi zadowoloa jutro też chce iść do przedszkola a zobaczymy jak Norbert zareaguje a jutrzejsze odprowadzenie.
wielkie brawa dla obu przedszkolaków
dzielnie to zniosły
oby tylko teraz było lepiej
a jak mama się znalazła w pracy?
zaraz wyjdę z siebie
Staś mi się wierci a jakiś debil puszcza na cały regulator Erosa Ramazotti
dziewczyny macie jakieś wieści od
anacondy?
PS. dziewczyny co Wy na to?
http://www.zielone-przedszkole.com.pl/index.php?action=pnz coś dla nas myślących non stop co tam robi dziecko
żartuję...aż tak to bym nie chciała