reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam, wpadam tylko na chwile, jutro moje chłopaki wybywają do przedszkola, szkoły i pracy i znowu (nareszcie:-p) sama z żuczkiem zostaję. Dolegliwości zbliżającej się końcówki ciąży dają się we znaki - miednica mi się rozchodzi, zgaga i latanie do WC co 20 minut:zawstydzona/y:. W sumie dobrze że o wyprawkę nie musze się martwić bo wsio mam - tylko jakieś cieplejsze body z frotki, śpiochy żeby ubrać w szpitalu zaraz po porodzie i koniecznie nowy rożek bo w domu mam 2 ale do szpitala to wolę nowy. Kosmetyki dla Rafaellka w Rossamannie w razie "W" dokupię bo mam pod nosem i jeszcze rabat dostanę:-p.
Na razie psychicznie :confused2: i finansowo :-:)-( odchorowujemy czwartkową wizytę u notariusza ale działka jest NASZA

reklama
Madzienka tak, chodzę do lekarza który pracuje na Jaczewskiego dr.Skorupski.Mój ukochany Pan doktor :)

Marta1981 ale zazdroszczę ci że masz całą wyprawkę.Ja niestety nie miałam nic i zakończyłam jej kompletowanie dwa dni temu już sie bałam że nie zdążę :) Zgaga,siusianie i bóle kręgosłupa i mnie strasznie męczą....ty jeszcze troszkę będziesz musiał byc dzielna ja juz na wylocie

Marta co Ty juz o koncowce piszesz przeciesz dopiero co przekroczylas 30tydz:-D
Mandziula a Ty z tym oknem to troche nie przesadzilas?????????jak reka jak Miki?????
Madzienka lozko dopieszczone super......a w piatek nawiedzili nas sasiedzi na pifffko;-)
Karlita trzymam mocno kciuki za jutrzejszy dzien najwazniejsze ze ciby sie nie dzialo nie zrazaj sie poczatki sama wiesz moga byc trudne...
Sunday jak to za roznice moglibyscie miec zmywarke takie niekorzystne i wysoko oprocentowane raty?????zdrowka.....
Mirosia u nas w zlobku dzieci wstawaly po 14 i gotowe byly na 15 po podwieczorku...ja M przez pol miesiaca odbieralam po obiadku .......przynajmniej Marzenka bedzie jedna w piaskownicy przedszkolu czy szkole......fajne takie rzadkie imiona.....:-)
Madziarka o mamo ale Cie te cc dobilo kurcze pewnie czujesz sie uwieziona we wlasnym ciele nie mogac byc na chodzie jak powinnas.....skorzystaj z pomocy osob kt moga Ci pomoc Nela szybko sie zaklimatyzuje do przedszkola wraz z lezakowania z racji Julka chociazby chodzacego do przedszkola a Ty bedziesz miaal lzej w ciagu dnia......
Misia jak po chcinach......nie zazdroszcze babc tak marudnych i gadajacych glupoty,.....obyscie jak najszybciej ogarneli sie sami.....

My juz gotowi jestesmy gotowi na rozpoczecie ubranko czeka M spi i nabiera sily na juttrezsza zabawe z dawno niewidzianymi kolegami nastroje sa pozytywne z dwoch stron......z racji pierwszego dnia wracamy jutro po obiadku....

Dzisiaj ok 20 wrocilismy dopiero od rodzicow jakis balagganik mi sie zrobil a mam lenia:cool:

Witam,
uffff.....my już po chrzcie i chrzcinach:tak:jak dobrze mieć to za sobą:-Dwszystko się udało,nawet pogoda;-)mały wprawdzie oka nie zmrużył w czasie mszy,co więcej zaraz na samym początku zabrudził pieluchę:eek:ale dzielnie wytrwał,parę razy głośniej kwęknął...a tak cały czas na rączkach się rozglądał:tak:nawet woda na główce nie zrobiła na nim wrażenia:-DNatalka również grzeczna,bo dziadek się nią zajął:-):-)
oczywiście przed samym wyjściem mały zabrudził mi sukienkę mlekiem...no i niestety z małymi plamami wystąpiłam:zawstydzona/y:
jedzenie tez chyba wszystkim smakowało,goście dopisali:tak:
teraz trzeba się wyspać,by jutro wstać do przedszkola,bo chcemy odprowadzić Natalkę na 8 by zjadła tam śniadanie;-)obym tylko nie zapomniała spakować bucików, w których wróciła w piątek:-D
dobrej nocy życzę wszystkim:tak:

Brii, przy 4 dziecku wyprawka to pikuś;-):tak::-D:-D:-D - po prostu prawie wszystko mam:tak::-D:cool:.
Madzienka, o to mi chodziło;-);-):tak: i wielkie dzięki. W wolnej chwili opiszę jakie cyrki były ;-):tak::ninja2:. Teraz planujemy co tam pomału robić żeby jak najmniejszym kosztem było:tak:.

Misia czekamy na fotki.......jak w przedszkolu...
Mirosia tylko sie cieszyc ze poszedl bez placzu a co robi dobrze sie bawi:-Dwiec wykorzystaj nieobecnosc dziecka i nadrob zaleglosci w domu;-)

Jak pozostale przedszkolaki a przede wszystkim te startujace??????????

Moj przedszkolak juz na miejscu zmienil sale myslalam ze bedzie w sali na przeciw starej ale ponac przeszli na gore ale zadowolony i usmiechniety rozpoczal rok...ok teraz czas na B;-)

Witajcie, my tez już w przedszkolu...Jula wstała dzisiaj bardzo zadowolona i szybko musiałyśmy zakładać naszykowaną suknię:-D:-D(czyt. spódniczkę)...w przedszkolu przejęta ale szczęśliwa...

Marzenka brawo dla Mateuszka:tak:

Mirosia i dla Olka, ja tez pamiętam w tamtym roku jak wróciłam to tak pusto i cicho było w domu
dzisiaj odpoczywaj, nadrabiać zaległości będzie jutro albo pojutrze:-D

a jak pozostałe przedszkolaki i szkolniaki???

Marta super że wszystko powoli układa się...

Misia super że imprezka udana...czekamy na fotki, jak Natalcia dzisiaj??

widziałyście to oszaleli....:szok:
http://odkrywcy.pl/kat,111396,title...wid,14885360,wiadomosc.html?smg4sticaid=6f196

Witam,
Natalka już w przedszkolu,poszła z babcią....rano oczywiście oświadczyła,że nie chce do przedszkola,ale ją zagadaliśmy i zapomniała się rozrzewnić...w przedszkolu bez dramatu, dosłownie jedna łezka pociekła,a że jedna z dziewczynek próbowała jej zabrac zabawkę,to nie było czasu na łzy;-)
mirosia brawa wielkie dla Olka:tak:PS.ja tez cały czas myślę,jak tam moje maleństwo,czy nie płacze,czy nie zapomniałam o bluzeczce na zmianę:sorry:
marz, madzienka dla Waszych przedszkolaków również wielkie brawa:tak:
mój M właśnie dzwonił z przychodni...jakiś wirus go dopadł i ma tydzień zwolnienia:eek:
Marta super że wszystko powoli układa się...

reklama
Misia brawo dla Natalki....
a dla mężowego zdróweczka....

a oto mój dzielny przedszkolak....

2012_09_03.jpg

Do góry