reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Gonia super wypad :-) świetne zdjęcia :-)

Justynko ale kot z psem się znają bo razem u nas mieszkali ;-) tylko późiej zet poszedł do moich rodziców ale widać że sie pamiętają ;-)

Dzieciaki zachwycone Zetem - bawią się z im cały czas :-) Norbert dzisiaj jadł z im a spółę paluszka ;-) odłamywał mu po kawałku ;-)

dzisiaj w przedszkolu po wejściu był płacz ... ale podobno szybko ustał, jak przyszłam to Norb wstał z drzemki. Uśmechięty i zadowolony. Musielismy poczekać bo Gabi nie chciała iść do domu - musiała dokończyć pracę plastyczną. Już ma ulubioną koleżankę - Hanię ;-) świentie dogaduje się z Paniami. Tylko Norbert nie chce jeść w przedszkolu ...

jak reszta przedszkolaków ??

mirosia jak po odebraniu Olaka ??

Marz a jak Bartek ??

dzieciaki ciagną mnie na dwór :-D:-D

reklama
witam i ja

wczoraj nie zaglądałam bo mnie Kola wykończył, czort mały...

karlita suer że Gabi i Norb świetnie sobie radzą:tak::tak: oby tak dalej, a ty jak??? śmigasz do pracy???
mirosia Olek napewno szybko się zaaklimatyzuje i przyzwyczai do nowej sytuacji:tak::tak:
maltanka jak tam H??? mam nadzieję ze u was wszystko ok.
madzienka marzenka suoer że dzieciaki ochoczo wróciły do przedszkola
gon1a fanjy wyjazd mieliście:tak::tak::tak:
marzenka tulaski dla Bartusia na te zebolki....

a mój przedszkolak dzisiaj poszedł bez płaczu, dał tatusiowi całuska, pomachał i pomaszerował do sali. ładnie je, jeszcze tylko ie idzie mu zabawa z dziecmi...no ale jeszcze chyba trochę czasu potrzebuje....
zmykam z nim na sacer bo mu lody obiecałam

Witajcie...w końcu i ja dotarłam....

dzisiaj po przedszkolu odwiedziłam moje miejsce pracy i wyjść stamtąd nie mogłam...:tak:fajnie tak przyjść poplotkować;-)
Jule odebrałam prze 16 i znowu było to za wcześnie:rolleyes2:ale na szczęście ciotki tez przyszły i ruszyłyśmy na lody do olimpu....
więc u nas kolejny udany dzień w przedszkolu....

Mandziula brawo dla Mikiego, dzielny przedszkolak....

Brawo również dla Norbusia i Gabi...

Justyna jestem jestem...ale dzisiaj poza domem więc podczytywałam was na tel....to się nazywa uzależnienie...:-D
Brawo za piąteczke i oby pozostałe też wychodziły bezboleśnie...

Maltanka co u Was...jak Hubert i jego gardziołko..??

Mirosia a skąd takie myśli....musiałaś przechodzić jakaś traumę w przedszkolu..
trzymam kciuki żeby twoje obawy szybko zostały rozwiane...a do którego żłobka mały chodzi??
i jak dzisiaj było???

Gon1a super wypad za Wami, my też wybieramy się do Krynicy ale chyba dopiero w październiku bo coś wrześniowe weekendy nam pouciekały...:tak:

miłego popołudnia...

Dziewczyny ja za rzadko tu zaglądam.Fajnie że takie aktywne jesteście. Może kiedyś i ja nadążę :) forum to dla mnie zupełna nowość.
Dumna jestem ze wszystkich waszych przedszkolnych dzieciaczków. Parę łez na początku to normalne ale super ze później jest dobra zabawa.
Mama straszna prośbę jeśli któraś rodziła na Jaczewskiego była by bardzo wdzięczna za prywatną rozmowę chciała bym o parę rzeczy podpytać a zupełnie nie mam kogo :/ skierowanie do szpitala mam już na sobotę i ogarnia mnie coraz większy strach

Witajcie, ja zupelnie nie mam czasu. Wczoraj to jak wyszlam rano to wrocilam o 17, dzisiaj niby krotko ale potem w domu jest co robić i praca domowa ze szkoły. A na dodatek dzisiaj i jutro i w czw pobutki będą o 5.30 :szok: teraz to jeszcze ok,ale zimą... ojj cięzko to widze, na szczęście mama zabiera się z tatą i przyjezdza do Maksia więc nie muszę go zrywać z łóżka przed 6 :tak:

Nie bardzo poczytałam wasze posty,wybaczcie...

Trzymam mocno kciuki za dalszą adaptację naszych bb-przedszkolaków!!!

Witajcie

Hubert w nocy mi gorączkował i wymiotował, dzisiaj urzędował z tatą, rano było ok. teraz ma lekki stan podgorączkowy, byliśmy dzisiaj jeszcze u lekarza, ale to samo co wczoraj osłuchowo czysto gardło tylko lekko zaczerwienione, najprawdopodobniej to infekcja wirusowa,mam nadzieję, że nic się nie rozwinie:(

e
lza
Hubert został w "starym" przedszkolu, doszliśmy do wniosku, że taka jedna grupa w tym przedziale wiekowym to nic dobrego

madzienka nie nie jestem na zwolnieniu, P dzisiaj został w domu i moja mama ma przyjechać, nie wiem co jest jakaś infekcja wirusowa

karlita brawa dla dzielnych przedszkolaków

misia anaconda niedługo wraca

gon1a
super fotki

justyna właśnie co u Emilki? ps. dzięki u nas chyba lepiej, bo nie było w dzień dużej temperatury

mandziula powoli i z dziećmi zacznie się bawić, ps. dzięki u nas chyba lepiej

briii zaglądaj, zaglądaj a się wciągniesz

sunday ooo to szkoła jednak co innego niż przedszkole

Maltanka zdróweczka dla Huberta....i wytrwałości, niech wirusisko szybko Wam odpuści...

Sunday wiem coś o wstawaniu o 5.30 w zimie, nic fajnego....ale dasz radę....
a jak Maksio, powtórzyły się krwotoki???

Kto ma ochotę na babski wieczór w kinie...13 września Ladies Night, czekam do jutra na pw!!!!

Witam,
nie wiem,czy popiszę,bo Staś coś strajkuje ze spaniem:confused2:no ale wczoraj spał od 20.30 do 8.10:szok:w efekcie nie miałam jak odprowadzić Natalki i poszła z babcią:sorry:poszła noga za nogą i smutna,ale bez płaczu:sorry:wróciła zaś z dwoma naklejkami ze dobre sprawowanie:tak:
Brii- ja rodziłam na Jaczewskiego dwa razy:tak:
Maltanka zdróweczka dla Huberta:tak:
sunday trzymaj się:tak:
Mandziula brawo dla Mikiego, karlita dla Gabi i Norbusia również:tak:
iwonka Natalka chodzi do przedszkola na Racławickich "Nasze Przedszkole" Prywatne Przedszkole Językowo-Artystyczne

reklama
Hej dziewczynki:) Nie nadrobiłam, ale wybaczcie, bo cała w skowronkach z jednej strony i pełna obaw z drugiej;)

Tymek dostał się do przedszkola!!! Jutro idzie pierwszy dzień mój przedszkolaczek:tak:
Dziś pani dyr zadzwoniła:) Na niczym się skupić się nie mogę, kuchnia nieogarnięta stoi, na niczym sie nie mogę skoncentrować:rofl2:

Madzienka mam chęć, ale jak dla mnie to za długo niestety :(((((( Ja musze 22.30 być w domu, bo J do pracy idzie....

Do góry