reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Karlita super że dzieciaki zaaklimatyzowały się w nowym przedszkolu:tak:

Madzienka fajny dzionek za Wami:tak:
Z wyjścia do kina niestety odpadam:-(

Atali gratuluję przedszkolaka:-)

Maltanka jeszcze raz zdrówka dla H:tak:

Sunday współczuję wstawania o takiej godzinie:no:

U mnie brak weny na pisanie...

reklama
Hej dziewczynki:)Odprowadziłam mojego przedszkolaka i jak buziaka dostałam na pożegnanie to sie za drzwiami poryczałam....
Tymek rano mówił, że będzie za mną tęsknił i jak tak bardzo będzie tęsknił, to powie pani, żeby go do nas odprowadziła To mu tłumaczę, że pani ma dużo dzieci do pilnowania i niemoże nikogo odprowadzać, że ja zaraz po obiadku będę... To on przemyślał i mówi: "Ale jak będzie więcej niż jedna pani to jej powiem, żeby mnie odprowadziła" No myslenie logiczne to koles ma
A potem w podskokach pomaszerował z workiem, i mowił z radościa, ze do przedszkola sie dostał . ZObaczymy jak będzie, siedze jak na szpilkach;-)

Mirosia, wierzę, ze Ci ciężko... Tymek niby nie płakał a i tak siedze z dusza na ramieniu i rozmyślam co tam się dzieje.... Słyszałam, że dzieci przy mamach bardziej rozpaczają.... to niezłe przedszkole miałas, współczuję, ale teraz to chyba milsze panie są...:)

Dzień dobry...ja już po zakupach, Jula w przedszkolu, zjadłam śniadanko i pora poodpoczywać:-D

Mam prośbę trzymajcie mocno kciuki za nasza Madziarkę...dzisiaj ponownie idzie do szpitala:sorry:...i oby dzisiaj, szybko wyszła, więc kto może mocno zaciskamy nasze kciuki i trzymamy:tak::tak::tak:

Madzienka mam chęć, ale jak dla mnie to za długo niestety :(((((( Ja musze 22.30 być w domu, bo J do pracy idzie....

szkoda....

Trzymamy kciuki za dzielnego przedszkolaka!!!!Mamuśka nie rycz...ale wiem co czujesz;-)

Z wyjścia do kina niestety odpadam:-(

U mnie brak weny na pisanie...

szkoda...

a gdzie Twoja wena...poprawy humorku życzę

Madzienka Olek chodzi do żłobka na Braci Wieniawskich. A ja mam traume z przedszkola to fakt. Podam tylko przykład jak miałam niecałe 4 latka i złamałam rękę w przedszkolu na dworze i z tą złamaną ręką siedziałam w przedszkolu, tylko sie darła na mnie Pani, że wielka królewna płacze. A różych podobnych sytuacji było setki.

Dzisiaj zdecydowałam, że pójdzie godzinę później do żłobka i ja go zawiozę autobusem. I to był błąd. Strasznie histeryzował, nie chciał iść, Pani musiała na siłę go wziąć. Masakra, miał tak wystraszone oczy, samej aż mi łzy w oczach stanęły:-:)-(

o matko to Ty miałaś przeżycia...ja wspominam swoje przedszkole super...i mam nadzieje że Jula też tak będzie wspominała:tak:

to mieliście dzisiaj ciężkie wejście...trzymam kciuki żeby Olek przekonał się do żłobka...a próbowałaś czytać mu bajki terapeutyczne o chodzeniu do przedszkola...podobno pomagają...przekłada się je w życie i porównuje z bohaterami...
ja jestem fanką takich bajek i wiele mądrych rzeczy Jula się z nich nauczyła...

Maltanka jak Wasza nocka??

Mirosia u nas w grupie przez pierwszy tydzien wszystkie nowe dzieci byly odbierane po 12 zaraz po obiadku zostawaly tylko te co np chodzily rok wczesniej......kierowniczka mi mowila ze jedno dzioecko zostalo odebrane pierwszego dnia po spaniu po 15 i ona twierdzila ze to za dlugo ze nalezy to robic malymi kroczkami wiec ja nadal uwazam ze powinnas chodzic po niego po 12.........moze dla niego to za duze zmiany.....
Atali ogromny buziak dla dzielnego przedszkolaka.....nie masz sie co martwicon juz jest swiadomym przedszkolakiem i wie co sie dzieje........a Ty placz placz ze szczescia bo to ogromne przezycia........:-)
Karlita no jestem dumna z Norbusia dzielny chlopak obecnosc Gabi napewno jest nieoceniona.....a Ty jak sie kobitko z tymi wszystkimi zmianami czujesz???????;-)praca dzieci w przedszkolu itp......:happy:
Elza wracam 1 pazdziernika a B zaczynam pomalutku przyzwyczajac do klubu pewnie w ostatnim tyg wrzesnia......
Justyna podeslij mi swojego brata do okienek:-D

Madziarka kochana trzymaj sie dzielnie i obys w szpitalu byla OSTATNI RAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!:no:

Matko P mi wraca ostatnio pozniej do domu i juz mam zaleglosci w ogarnieciu wszystkiego........wczoraj na 10min myslalam ze zejde nogi jak z waty jak nie moglam M znalezc najgorsze uczucie w zyciu jakie przezylam az teraz mi lzy staja jak sobie przypomne.....

No i wkoncu bede sie z Wami bardziej komfortowo sie komunikowac M zakupil lapka.......juuupi juz mam dosyc tego zlomka....tylko zanim sie polacze tam z internetem to troche nam zajmie bo my do komputerow to nie bardzo:baffled::baffled::baffled:

Mój przedszkolak dzielny był chyba:) Bo uśmiechnięty wyszedł :) i od razu powiedział"Mamusiu, tęskniłem za Tobą i płakałem, ale tylko troszeczkę, bo za krótko się przytuliliśmy" no to obiecałam, że jutro się wyprzytulamy przed wejściem
A wogóle panie mnie rozczuliły, bo siedziały i go karmiły, cwaniaczek sam świetnie sam sobie radzi, ale Panie wykorzystał

A później pytam się czy religia była?
- tak była.
- I siostra zakonna była?
- Tak była Maryja zakonna... trochę podobna do konia ( słucham i oczy mi się robią wielkie ze zdziwienia, o co chodzi - do konia?? Widziałam siostrę i całkiem młoda, ładna kobieta, a on kontynuuje:) Podobna do konia bo zakonna
Rżę już z pół godziny:-D:-D:-D

Madzienka, dzięki za wieści od Madziarki.... CO się dzieje?? Mam nadzieje, ze zaraz napiszesz, że już u niej wszystko w porządeczku... Pozdrów ja gorąco!

Atali Twoj Tymek jest niesamowity:-Da jak sobie kobitki ustawil od poczatku juz chlopak sobie radzi...a wiec jutro mocno wyprzytulaj i ciesz sie ze masz takiego przedszkolaczka......

Atali :-D:-D:-D:-D:-DTymek jest boski, te jego teksty...
brawo dla dzielnego przedszkolaczka...

jak tylko będę miała jakieś wieści od Madzi od razu Wam przekażę....

ale pusto tutaj dziś...Anaconda wracaj trzeba rozruszać nasze forum;-):tak:

Marzenka gdzie zaginął Mateuszek???

Witam się i ja:tak:

Marzenka
a co się stało, że Mateuszek Ci zniknął? jak to przeczytałam to aż mnie ciarki przeszły, więc nie dziwię się TObie

Justynka przywołuję Twoją wenę :-)

Atali hehehe niezły ten Twój Tymek:-D

Mirosia no to rzeczywiście masz przeżycia z przedszkola:eek: ale to już chyba odeszło w zapomnienie;-)

Maltanka zdrowia dla Was!!

reklama
Witajcie.

Madzienka kciuki zaciśniete oczywiscie! Czekamy na wieści ze szpitala:tak::tak::tak:

marz jeju wyobrażam sobie Twoj niepokój:baffled:

mirosia z moich obserwacji w pierwsze dni najlepiej jak zaprowadza tata albo ktoś inny niż mama, choć są oczywiście wyjątki :baffled:

atali skąd on bierze takie teksty!!!????:laugh2::laugh2::laugh2:

maltanka jak Hubert??

Justyna a Twoje humoreki jak?Juz lepiej????

karlita no super! oby było tylko tak dalej:-)

Do góry