reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie

Hubert już u babci,
:tak:wiecie co nie chce mi się jutro iść do pracy:sorry2: @ przyszła głowa mnie boli, jest mi niedobrze i słabo:wściekła/y:

madzienka
a no mam wolne popołudnia to możemy się któregoś dnia umówić

atali super, że wypad do Mc'a zaliczony i dzieciaki zadowolone

misia zdrówka

sunday ja miała zazdrostki na starym mieszkaniu to miałam takie mini karnisze zaczepiane na haczyki a te haczyki przyklejane do ramy okna także nic nie trzeba było wiercić

elza a może nie wysikał się na noc i stąd to sikanie. u nas jak nie dopilnuje wieczorem Huberta to tam ma ze zasika się w nocy

reklama
Witam wieczorkiem:tak:
znowu nie czytam,bo padam na pyszczek:zawstydzona/y:wczorajsza noc cieżkawa,bo Staś się często budził...mam nadzieję,że dziś będzie lepiej,bo spi już godzinkę:tak:wczoraj spał z nami,bo inaczej w ogóle nie chciał,a jak już się rozepchał na łóżku to na zamianę ja lub mąż leżeliśmy na skrawku łóżka i dostawaliśmy piąstkami od małego boksera:rofl2:maluchy dziś bez gorączki,choć z Natalką czekają nas pobudki,bo cały kubeczek herbaty wypiła wieczorem jednym duszkiem:szok:(aż mierzyłam gorączkę skad takie pragnienie:-D)...mam nadzieję,że dzieciom pomogło powietrze i będą spały,bo ja znów wróciłam z gorączką, więc Apap znowu w ruchu..no ale jakby w nocy trzeba by było być na chodzie to nie ma wyboru:sorry2:PS.madzienka herbatka z miodem i cytryną jest non stop:sorry2:no i jeszcze wcinam masło czosnkowe...a Natalkę dodatkowo szprycuję nalewką czosnkową:tak:
Marta postaram sie;-)
madziara czekamy na Hanię...to już tuż tuż...ależ zleciało:szok:
elza zdrówka dla Was:tak:u nas notoryczne nocne sikanie zazwyczaj u Natalki zwiastuje chorobę:dry:
Justyna zdróweczka dla Michasia a Tobie wytrwałości....trzymam kciuki żeby szybko Was zdiagnozowali i puścili do domu...
karlita jak przeprowadzka?

witam
czytałam wczoraj ale juz nie pamietam co miaąłm odpisac
mi 2 dni urlopu zleciały nawet nie wiem kiedy, a ze maliny sie zaczeły to 2 dni w malinach a w sobote meza wysąłłam zeby dokoczył a ja z Maciusiem:-p
dziewczyny jak sie chowaja kociaki??? nasza Julka dzikus sie zrobiła i trudno ja złapac przez 2 dni jej nie było siedziała w stofole i chyba braciszka opłakiwała a teraz juz wyszła i moze da sie jakos oswoic, niestety kazdy mowi ze jest ładna ale nikt jej nie chce bo kocica:crazy: a wiecie ze kocice sa bardziej łowne od kocórów, wczoraj sie dowiedziałąm i fakt codziennie cos pod domem jest jak nie mysz, kret to mały ptaszek, małym kociakom matka codziennie cos łowi, najbardziej szkoda było mi sikorki która niedawno przyniosła kotkom:rofl2:
a jesli ktos chce kota to u mojej siostry w sobote 4 znów sie okociły, 3 tygryski i jeden odmieniec:rofl2::happy2:
madziarka jak Hania trzymajcie sie
atali moja Asia niedawno sobie siostre wymysliła niewidzialną jak wracałysmy z przedszkola i przez jakis czas mowila o tej siostrze, fajnie ze dzieciaki zadowolone z wypadu do mc donalda
misia zdrówka podsyłam, moj tez nie daje ostatnio spac (dzis był wyjatek) 4 górna mu wyszła i slini sie bardzo

ja wczoraj zamiast na kiermasz wybrałam sie z siostra i dzieciakami na dozynki gminne i wracajac przezDąbrowice podziwialismy domki jakie ludziska wystawili i choruje od wczoraj na drewniany domek:happy2:
a dzis mi sie tylko to sniło.......hmmmm
marta jak Twoje samopoczucie??
elza zdrowka dla Was, moze z tym siusianiem to przejsciowe, cos dziecko moze przezywa i dlatego
justyna jak Michas?? zycze szybkiego powrotu
jakos nie mam dobrego zdania o chodzki ostatnio nasza małą kuzynka była tam 2 razy, za pierwszym razem qwypuscili dziecko z goraczką, leczyli na klesniawki okazało sie po 2 tyg ze to angina i tłumacza sie ze lekarzy nei ma bo okres urlopowy, teraz małą lezy po raz 3 ale juz na krasnickiej, jak prawie nie zemdlała z goraczka trafiła najprawdopodobniej zarazona jest jakas bakteria:-(
miłego dzionka i biore sie do pracy

Witam sie na chwilę z rana. Popijam w pośpiechu kawkę, Maksio się wyciąga. Oby było spokojnie dzisiaj w przedszkolu.

Marta spore auto planujecie kupić!!!

atalia my tez mamy wyrzustnię z McD tylko jakies inne zwierze;-)

misia bidulek, zdrowecka oby szybko choroba sobie od Was poszła!

matanka współczuje dolegliwości z @, widzę że mamy na zmianę:baffled:

Eliza jak Czaruś?

Witam z rana:-) Dziś dzieciaki nie były tak łaskawe i od 6.50 na nogach jesteśmy;) Tymek w nocy przyszedł, co już mu się daaaawno nie zdarzało... Ale po takiej nocy zdecydowanie lepiej się czuje niż jak 12 godzin przspałam:-D:-D Tak sobie myśle, że po 4 latach przerywanego spania nawet jak dzieciaki dorosną nie będę potrfiła ciągiem nocki przespać:-D
Zaraz kotlety na obiad posmażę i ruszamy na spacer:)

Misia , Ty to masz niezłe spanie teraz... oj niech was te choróbska opuszczą...

Gon1a, hehe, dzieciaki mają niezłą wyobraźnie :-D Czsem się zastanawiam czy to smieszne, czy mam się już zacząć bać:-D:-D

maltanka, mam nadzieję, ze dizś lepiej i z radościa popędziłaś do pracy;-):tak:

sunday, no i trzymam kciuki za Maksia, żeby było ok w przedszkolu:tak:

Elza, a Ty chyba masz ten tydzień wolny? Czekamy:tak:
A z tym Czarusiowym siusianiem to może jest tak, że bardzo zmęczony chłopak i nawet nie ma siły wstac... Ja już cierpliwość straciłam i z powrotem pieluchę zakładam. mam dość przebierania pościeli w nocy...... Kilka dni ok, a potem znowu zasiusiany... I jemu nie przeszkadza, ze mokry, tylko śpi tak:(
Więc chyba u nas za wcześnie na odstawienie pieluchy w nocy...

Witam sie i ja.....przepraszam za obecnosc ale tak to juz bedzie ze mna moze troche we wrzesniu bede miala wiecej czasu jak M pojdzie do przedszkola a pozniej znowu mniej czasu bo praca:-)poza tym przy B juz nie moge wlaczac komputera bo wyrywa klawisze i tym sposobem nie mam juz spacji wiec pisanie to masakra.....no cozz czas zmienic wkoncu tego lapka:baffled:

Ciekawe czy zdarze przed pobudka B;-)

No coz u nas wszystko ok tak jak Madzienka piosala jestesmy po mega udanym weekendzie.....nie za blisko nie za daleko nie za krotko nie za dlugo idealnie:-)

Madziarka zaciskam mocno kciuki i mam nadzieje ze w tym tygodniu Cie rozwiaza!!!!!!!!!!
Anetko GRATULACJE!!!!!!!!!!
Justyna zdrowka dla Michalka moze wkoncu dowiecie sie raz a dobrze jak Mu pomoc......:zawstydzona/y:
Karlita jak przeprowadzka????????????
Misia Elza zdrowka dla Was!!!!!!!
Sunday oby powrot do przedszkola byl bezbolesny.....chyba K tez od dzisiaj mial zaczac chodzic wiec powinno byc ok....:-)zycze abybTwoje plany na najblizsza przyszlosc sie zrealizowaly.....
Maltanka Ty znowu bez dziecka H ma prawdziwe wakacje u dziadkow:-)

Lece bo M chce kolacje:-D

Witam się poweekendowo
madzienka,marz super weekendzik za Wami:-) a w Kałkowie byliście?
elza, misia współczuję chorób, oby szybko odpuściły...
maltanka mam nadzieję że @ już dzisiaj nie dokucza...
sunday miłego dnia w pracy:tak: A Maksio z Tobą idzie?
madziara78 trzymamy kciuki za Ciebie i Hanulkę,obyście jak najszybciej wróciły razem do domu.
marz21 nasz Kuba już "obiad" zjadł;-) Też mu się mylą pory dnia i jedzenia...
marta1981 super że udało Wam się sprzedać szybko samochód...
elza jedziemy do Kołobrzegu:tak:
U nas pakowania,prania ciąg dalszy. Jutro jeszcze idę z Wiki do ortopedy na kontrolę i możemy jechać. Weekend minął szybciutko, wczoraj mieliśmy cały dom gości. Było wesoło, dzieciaki się wybawiły że Kuba padł mi na rękach. :blink: Wikusia od rana rozrabia, zaraz wybieram się do apteki na zakupy bo muszę kilka pierdół jeszcze kupić. Miłego dzionka

hello dziewczyny

kolejny pracowity weekend ... został nam do pomalowania jeszcze biurowy pokoik, i sufity w kuchni i łazienkach ... wiec kolejny weekend bedzie już laki lżejszy ;-) rozpakowałam trochę rzeczy już tam na miejscu.

Wywieźliśmy "sypialnię" zostały same łóżka dzieciaków i 90% ciuchów :-) autentycznie nie mam sie w co ubrać heheheh ;-)
niestety zostałam z wielkimi pudłami w salonie bo sie nie zmieściły na samochód .... :angry: i po co ja wszystko pakowałam ???

Madzieńka, Marz
super ze weekend udany :-)

Eliza a ten świat jest bardzo mały - zajrzyj na FB ;-)

atali super że Tymek zaczyna przesypiać noce oby tak dalej :-))

gon1a przeprowadzamy się do domku :-)

ok dzieciaki ciągną mnie na spacer stęskniły się więc Gabi dzisiaj zostawiłam w domu :-)

Dzień dobry...my już po śniadanku...P pojechał do firmy, więc pora gdzieś ruszyć się z domu....

Madzienka, hehe, w piątek jeżdzili na tej "kurce":-D

w sobotę też:-D:-D

madzienka
a no mam wolne popołudnia to możemy się któregoś dnia umówić

chętnie, tyle że ja z Jula:tak:

PS.madzienka herbatka z miodem i cytryną jest non stop:sorry2:no i jeszcze wcinam masło czosnkowe...a Natalkę dodatkowo szprycuję nalewką czosnkową:tak:

Misia dosyp troszeczkę imbiru do herbatki...rozgrzewa i podobno pomaga...mnie postawiło na nogi jak katar mnie tak męczył...
zdróweczka dla was...jak dzisiejsza nocka???

Elza a jak Wasze zdróweczko???

Witam sie na chwilę z rana. Popijam w pośpiechu kawkę, Maksio się wyciąga. Oby było spokojnie dzisiaj w przedszkolu.

udanego dnia w przedszkolu.....

Marzenka witaj...nieźle dajesz rade bez spacji...a wiesz że w czwartek urodziło się małe żubrzątko:tak::tak:;-)

Antuanet w Kałkowie nie, chyba na szczęście a coś ciekawego oprócz tupolewa tam jest???
udanego pakowania i super pogody....mam nadzieję że tym razem traficie trochę lepiej z pogodą...
i przede wszystkim super wypoczynku...

Karlita super że plan wykonany....udanego spacerowania...

reklama
Karlita, Jejuuu, to może wyskoczysz do nas, co będziesz sama w takim pustym mieszkaniu siedzieć:-D
Tymek odkąd skończył 1,5 roku przesypia całe nocki;-), tylko czasem mu się zdarzy przymaszerować, ale to raz na ruski rok;) Mam nadzieję, ze jak Szymusia odstawię, to też będzie nocki przesypiał.....

marzenka, no to niezły rozrabiaka z B, że tak lapka rozwalił ;-)

Antuanet, miłego urlopowania:-)

Do góry