reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie

Wczoraj wieczór spędziliśmy w doborowym towarzystwie Mandziulka dziękujemy za odwiedzinki
:tak::-) A jak odjechaliście to H pyta "czy przyjdzie Mikołaj do niego na chwilkę jeszcze teraz to mu coś pokaże":-D

A dzisiaj wyciągnęłam swoich na zakupy, odwiedziliśmy najpierw sklep z firanami itp. już mi coś świta co zrobić na okna, pościągałam parę pomysłów, aby kupić materiał i dam mamie to mi uszyje
:tak: Zachaczyliśmy też o Plazę, nie powiem żeby P był zachwycony tym, no ale, w smyku pokupiłam H trochę rzeczy jesiennych do przedszkola, zaszłam do H&M ale nic nie kupiłam jakoś nie umiem w tym sklepie kupować nic mi się nie podobała:confused2: inna sprawa, że dla chłopców jest mało żeczy, a na końcu w Galerii Orkana kupiłam H buty, niestety ciapów nie znalazłam fajnych, w Bartku były fajne, ale tylko do rozm. 24:no:

madzienka
fajnie, że jesteście zadowoleni z wyjazdu i plan zrealizowany, hahau nas też typowo odpustowe badziewia zwyciężają:-D

talia byliśmy wcześniej z H w zoo coś jak miał dwa lata, ale to bardziej dla siebie niż dla niego, teraz już trochę lepiej aczkolwiek jakiegoś specjalnego zachwytu nie było, jedyne co mu się spodobało to akwarium morskie i rekin a tak to olewka, także w tym momencie jest jeszcze za mały na zoo

misia oj współczuję, Hubert jak zaczął znosić z przedszkola choroby to ja też swoje odchorowałam gardło w tamtym roku to mnie bolało więcej razy niż za wszystkich chorób w życiu

marta oj nie dobrze, a nie da rady pożyczyć samochodu od rodzinki?

sunday już zaczynacie przedszkole? mój jutro do babci jedzie, jak sprzątanie?

mandziulka to my dziękujemy za odwiedziny, zapraszamy częściej:tak: ps. i jak udało się kupić wykładziny? ja też muszę coś z cukinią zrobić jak robiłaś tą do słoików?

atali super, że wycieczka na Jarmark się udała ps. Tymek jest boski z tymi swoimi pomysłami, i ugłaskałaś kotka :-D

karlita aaaaa zrób sobie przerwę, też tego nie lubiłam niby już wszystko popakowane a jeszcze zawsze tyle gratów zostawało

justyna trzymam kciuki żeby badania wyszły ok i szybko was wypuścili

eliza zdrówka dla was

anetka trzymamy kciuki za jutrzejsze wyjście do domu

reklama
Dzień dobry wstawać śpiochy!!!!!
za oknem piękna pogoda pora korzystać:tak:

Atali tak byliśmy.....kura pomacana więc wszystkie marzenia maja się spełnić:-D:-D

Maltanka super że zakupy udane...my też musimy wybrać się bo do przedszkola już za dwa tygodnie:tak:
znowu masz wolne popołudnia, to kiedy na kawę idziemy???

Misia jak Wasza nocka i zdróweczko???
Elza a jak u Was???

Madziarka serdecznie Was wszystkie pozdrawia...nudzi się jak ch....a, jak to w weekend w szpitalu...czekamy do jutra....i trzymamy kciuki...aaaa i skurcze pojawiły się więc już chyba czas aby Hanula wyszła z brzuszka!!!

miłego dnia

Witam z rana:) a jakby południe już;) Dzieciaki do 8.20 dały pospać:) A dziś na wycieczkę do McDonalda się wybieramy:-D

Madzienka, przeoczyłam poprzedniego posta;) A jaką kure macałaś, tą wielką? Ja żadnej nie pomacałam to nie wiem jak z marzeniami będzie:-D:-D
I przekaż uściski dla Madziarki:tak::tak: To pewnie już niedługo Hania będzie po tej stronie :-)

Maltanka, Mandziula,
super, że spotkanko udane:)

Eliza, jak zdrówko Czarusia? pogoda piękna, a on chory bidulek...

Zmykam dziewczynki, bo wyrodna matka pisze, a dzieciaki przy bajce siedzą:sorry2:

Maltanka, super zakupy, ja się też m usze wybrać, bo już mnie korci:-D dawno na zakupach nie byłam:sorry2:

Witam z rana:) a jakby południe już;) Dzieciaki do 8.20 dały pospać:) A dziś na wycieczkę do McDonalda się wybieramy:-D

Madzienka, przeoczyłam poprzedniego posta;) A jaką kure macałaś, tą wielką? Ja żadnej nie pomacałam to nie wiem jak z marzeniami będzie:-D:-D
I przekaż uściski dla Madziarki:tak::tak: To pewnie już niedługo Hania będzie po tej stronie :-)

Udanego wypadu do mcdonalda....

tak podobno ta wielka złota przynosi szczęście...wczoraj się o tym dowiedziałam, więc od razu pomacałam:-D:-D:-Dale dodali żeby się marzenia spełniły to trzeba im trochę pomóc:wink:

Witam,
znowu na szybko:sorry2:
Natalka wciąż zakatarzona, ale zdrowieje,bo rozrabia:-D
ja wzięłam antybiotyk,bo podniosła się temperatura:angry:ale niestety było juz za późno i Staś też choruje:-(katar go męczy, wczoraj miał podwyższoną temperature (37,6):-(...w poniedziałek czeka nas wiec wizyta w przychodni:baffled:mały sypia,ale co chwila się budzi,bo oddychać mu ciężko...a marimer w użyciu co chwila:-(mam nadzieję,że u niego gorączka nie wróci i skończy się na samym katarze:tak:aaaa...mój brat też chory i wszyscy tak samo....gardło,katar i temperatura w okolicach 37,6:baffled:ki czort:angry:
ale skoro pogoda dopisuje jedziemy na wieś...może powietrze wszystkim pomoże,bo w domu to zarazki tylko krążą:crazy:wczoraj jak wracaliśmy spotkaliśmy sąsiadkę z bloku z piętra niżej, była na spacerze z wnuczką - pół roku młodszą od Natalki i wiecie,co?:szok:ostrzegamy,by się nie zbliżali,bo wszyscy poza mężem chorzy a ona,że się nie boi ....co ma być to będzie:szok:i że wnuczka chodzi do żłobko-przedszkola, wiec pierwsza chorobę też już ma za sobą:baffled: ręce mi opadły:no:

witam w pękną słoneczną niedzielę...u nas niestety katar i kaszel nadal ale bez gorączki więc wyszlismy sobie na spacerek szkoda takiego słoneczka na siedzenie w domu...
teraz mam inne zmartwienie.... Czarek zaczął mi sikać w nocy.... a było tak fajnie budził się kiedy chciał siku.... a teraz śpi zasikany.... dzisiaj jak go przebierałam to na śpiąco powiedział ..."no nie mokre majtki, znowu to samo"....wrrryyyyyyyy i co ja mam z nim zrobić....
misia zdrówka dla was wszystkich....
madzienka jak samopoczucie, jakieś ciążowe objawy???? co dzisiaj fajnego robiliście????
dzięki za wieści od madziary...pozdrów ją....pewnie do domu wróci już z Haneczką...
maltanka udane zakupy...jak twój mąż to wytrzymał to nie wiem....kurcze ja też muszę Czarkowi kupić parę rzeczy do przedszkola...
atali jak wizyta w mcDonaldzie???? jaką zabawkę wybrał sobie Tymek...
i czy wziął ze sobą niewidzialnego pieska????;-);-);-):-D:-D:-D

Witam cieplutko.
Misia, zdróweczka dla wszystkich. Mam prośbę jak dasz radę to podkarmiaj mi w MW jutro trochę bo nie będzie nas.
Elza, Wam również zdróweczka:tak::-) - pogoda ładna i choroba - nie lubię takiego połączenia:no:.
Maltanka, kobiety i auta nie pożycza się;-).
M znalazł autko (kilka ma na oku) i jutro wybywamy z młodymi na zachód PL - przynajmniej tyle wakacji rodzinnych uraczą;-). Żeby nie wizyta Pabla u alergologa to byśmy zostali na kilka dni u rodzinki.
Madzienka, fajnie że wypad na dinki udany:tak:.

Witam.
Wlaśnie wrócilismy od teściów. W kuchni już ok, ale poza niebardzo... :zawstydzona/y: okna jeszcze nie umyłam, zazdrostki dostałam od teściówki i nie wiem jak je zamontować, ona ma ale jej okna otwieraja się na zewnątrz...:baffled: A Wy jakie macie firanki w kuchni?

Madzienka mandziula ściany mamy beżowy jasny.

mandziula maltanka super ze spotkanie udane:-)

mandziula moi rodzice w tym roku robili cukinie z koncentratem chyba, smakuje jak spaghetti:-)

atali super,ze wypad na jarmark udany :-)

Justyna trzymamy mocno kciuki! niestety wiem co to znaczy, bądź dzielna!!!

Eliza zdróweczka !!

aneciu WITAJ!!!

Madzienka my tez mamy a raczej mieliśmy taki pistolet, kupiliśmy go 2lata temu nad morzem.

maltanka tak od jutro idzie do przedszkola, bo ja w pracy musze byc a i W wraca po urlopie.

Madzienka dzięki za wieści od Madziarki!

misia zdróweczka dla Was!

Marta jakie autka macie na oku?

Sunday, w kuchni mam tylko zazdrostki i w ramę okna wbite gwoździki i zaczepione na mini karniszu. Wysyłam MMS-a. A jeśli chodzi o autko to VW Caravelle:zawstydzona/y: biały lub zielonkawy - zobaczymy który w realu będzie M odpowiadał:tak:.
Mam ochotę na owoce w czekoladzie:-p:-p.

reklama
Witam wieczorkiem:)

McDonald zaliczony, wyrzytutnia z zebrą i pingwiny śpią z Tymkiem:-D Jak to dzieciom niewiele do szczęścia potrzeba:-D

Elza, Misia, ależ choróbska się was teraz czepiły , no :( zdrówka podsyłam...:tak:

Marta, super, ze autko się trafia i chociaz trochę odpoczynku zaznacie:tak::tak:

Sunday, nie wiem jak się montuje zazdroski, ja mam zwykłą firankę, tyle że krótszą.

Madzienka, hehe, w piątek jeżdzili na tej "kurce":-D

I zmykam jakiś filmik z mężykiem obejrzec :-) Dobrych nocek:tak:

Do góry