reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

hejka ale dzisiaj intensywny dzień... jak zaczęliśmy załatwiać sprawy z samego rana tak dopiero wróciliśmy... najpierw musieliśmy pojechać do banku żeby opłacić materiały budowlane, potem na budowę następnie Czarek naciągnął nas na McDonalda....jeszcze po świece do Matiza i przewody bo coś mój Mati nawala...i przy okazji dzięki Czarkowi ja naciągnęłam męża na dwa komplety bielizny :-):-):-)...jeszcze fryzjer bo czarujący już miał takie długie włosy....
marta udanego wyjazdu...
atali zabawki z McDonalda największy skarb:-D:-D:-D kochana ja mam wolne w tym tygodniu ale czarek zakatarzony więc nie chcemy sprzedać wam wirusa może w przyszłym tygodniu się uda...
maltanka współczuje @ a szczególnie objawów jej towarzyszących
a jesli chodzi o sikanie Czarka to zawsze przed snem sika wiec nie wiem dlaczego teraz ma mokre noce...
misia jak dzisiaj zdrówko???? gorączka Cię puściła???
gon1a nasz kotek to straszny śpioch...ostatnio jak byłam na wsi to go w ogóle nie widziałam....tak się schował w węglu i spał że go nie widziałam...
marzenka witaj...dawno Cię nie było.....jak tam nastawienie przed powrotem do pracy????
antuanet Kołobrzeg fajne miasto....super...udanego wyjazdu i pogody życzę...
karlita o co za niespodzianka....a skąd znasz Anię?????
madzienka my nadal zakatarzeni i kaszlacy...
mirosia super że chrzciny udane...a w jakim lokalu jest tak fajnie????
talia ja mam w przyszłym tygodniu zajęcia adaptacyjne w Czarka przedszkolu...
trzymam kciuki za Gabi żeby się szybko zaaklimatyzowała...
sunday to Ty pracujesz??? ja myślałam że masz już wolne...
justynka dobrze że już jesteście w domu...a co z tym jelitem nie trzeba z tym nic robić???? a przez te hormony on ma proplemy z kopą ???

reklama
maltanka bylismy w zeszłym roku jak jeszcze było w remoncie, i w tym czasie bilety były po 5zł.;-)

Justyna witajcie w domku!

elza ale mieliście intensywny dzionek. Ja to juz nie mam wolnego....no ale do konca mc i zasiłek w domu. :baffled:

maltanka jak sie pracuje?? zaprzyjaznilas sie z exelem?? mozna na korepetycje :baffled:co do zoo to z checia bym sie wybrała do zamoscia bylam przed remontem, no ale warszawskie nie ma co porównywac tam sie spaceruje jak po parku, tez słyszałam ze wrocławskie jest superrrr
justynka fajnie ze w domciu jestescie, no tak Chocki szpital dzieciecy na cale wojewodztwo a wiele mozna by było w nim "naprawic" szkoda słów:wściekła/y: doby specjalista lepiej zaradzi niz te konowały szpitalne
karlita dzieki za wiesci, anetka pokaz małą
talia sprawdz pasozyty moze mała cos złapała, chyba wczesniej Wam nic nie wyszło, a jak nie to moze apetizer cos zdziała
elza Ty w Krynicy Górskiej byłąś rok temu?? bo jedziemy w pon jak mozesz to napisz co warto zobaczyc itp
atali oj te nasze dzieciaki:-D ja tez sie zastanawiam gdzie jest tego granica, co z zyrafka sie dzieje?? nasza lezy zapomniana Maciek ma inne fajniejsze teraz np dostał samochod jezdzacy od chrzestnego z fisher prica ktory reaguje na dzwiek i jak na razie to hicior u nas oraz inne autka, probuje tez ujezdzac jezdzik kleka na nim, spada i znow włazi itd....
sunday nie znalazls nic czy odpuscilas bo masz inne plany na najblizsza przyszłość...??:-)

kiedy anaconda wraca?? juz 2 połowa sierpnia chyba juz niedługo madzienka wiesz cos o tym??co u madziarki słychac, pozdrowienia dla niej

jeszcze ja na chwilkę....

Madziarka nadal w szpitalu czekała dzisiaj na konsultacje endokrynologa...co dalej niewiadomo, może jutro na obchodzie coś się wyjaśni...

Gon1a Anaconda wraca ok.20 września:tak:

Elza intensywny dzionek za Wami....ja lubię takie dni...ale dzisiaj wyjątkowo byłam bez siły...:blink:
zdróweczka dla Was...a sio wszelkie katary i kaszelki...

Justyna witajcie w domu....współczuje przejść w szpitalu i życzę nigdy więcej tam wizyty...

Karlita jak plecy???wyprostowałaś się???

Maltanka wyjątkowo dzisiaj nie był mój dzień na spacery:blink:

Sunday super zdjęcie z tego zoo

zmykam pod prysznic i spać...
spokojnych nocek

Witam nocną porą:-)
Czekam z kolacją na męża i popijam zieloną herbatkę ( oj brakowało mi jej;-)). Dziś puściłam trzy pralki, poprasowałam sobotnie pranie, tak że dzisiejszy plan zrealizowany w 100%:tak:, nawet jedną szafkę w kuchni sprzątnęłam, do której robiłam juz kilka nieudanych podejść:zawstydzona/y:.

Eliza
no niezły dzień nie dość że zabiegany to jeszcze i kosztowny.
Z jelitem nic się nie zrobi, tak się urodził. Jak nam pani endo mówiła to i tarczyca też może mieć wpływ na te zaparcie.
Zdrówka dla Was podsyłam:tak:

Gona długi planujecie urlop?

Madzienka a co to dzisiaj był spadek sił? Źle się czujesz?

Witam. Przez ten internet to nie dałam rady was przeczytać. W dzień nie mam kiedy siąść i cokolwiek napisać a nawet tylko poczytać, Radek nauczył się wchodzić na nasze łóżko, więc muszę mieć go na oku, bo nie opanował jeszcze bezpiecznego zejścia. Wspina się a potem usiądzie i się uśmiecha zadowolony ja go zdejmuje, sadzam na dywanie a on z powrotem. Ostatnio byłam u 3 dermatologa z Krystkiem i w końcu coś konkretnego mi powiedział, Krystek ma atopowe zapalenie skóry, na coś się uczulony tylko nie wiadomo na co na testy jeszcze jest za mały, na razie wchodzą w grę badania z krwi.

Hej, żyję, wracałam wczoraj z żuczkiem z Dąbrowy Tarnowskiej :cool::cool: a przed mną M z resztą ferajny nowo zakupionym autkiem:-p:tak::-) - pamiętacie scenę z "Pieniądze to nie wszystko" - jak babka wsiadła do Mercedesa? - tak samo czuje respekt "jak w kościele";-):tak::-D. Wróciliśmy o 1-ej w nocy ale szczęśliwi:tak:.

Hej
Zasiadłam z kawką i od razu miałam tel z pretensjamii musiałam się za czyjeś przeoczenie tłumaczyć:no: Za oknem szaro buro ale ciepło:-D
Sunday o to fajnie jak są takie szyby w ZOO
Gon My Gabi jakiś czas temu odrobaczalismy to było lepiej teraz tez trzeba będzie po sezonie to zrobić. a z syropami spróbujemy bo ostatnio to nic jej nie serowowałam
Maltanka ja znam Zoo wrocławskie i safarii zoo w czechach(zarombiste) ale jak na gabi potrzeby to zaojskie wystarczy, Ty w wprzyszłym tygodniu dajesz H do przedszkola?
Justyna ależ sie biedulek nacierpiał, szkoda że nic specjalnego nie powiedzieli i każą dalej leczyć się samemu. Obyście dobrego lekarza popadli
Elza to mieliscie dzień, a jakie to komplety sobie fundnęłaś??
Anetka super że taka jesteś szczęśliwa, mozna Ci tylko zazdrościć!!
Marta to ładna wyprawa była po autko

Dzień dobry....

przynoszę wieści od Madziarki: mocno mocno trzymajcie kciuki, bo dzisiaj Hania pojawi się na świecie..Madzia czeka na wyznaczenie godziny cc...

Justyna dzięki czuje się dobrze ale wczoraj miałam jakiś ciężki dzień...dzisiaj już jest lepiej...

Talia współczuje nerwa z rana, mimo wszystko miłego dnia w pracy...

Marta niech się dobrze sprawuje....:tak:

Motylla gratulacje dla Radzia za postępy..

Antuanet szerokiej drogi

miłego dnia...

Ostatnia edycja:
reklama
hejka ale dzisiaj szaro buro i ponuro....głowa mi pęka, krew z nosa mi leciała chyba ciśnienie do bani....

gon1a my byliśmy zimą w Krynicy skupieni na nartach i saneczkach...ale na pewno warto wjechać na Jaworzynę bądź Górę Parkową...udanego wyjazdu...
madzienka jak dzisiaj Twoje samopoczucie....siły wróciły???? odpoczywaj kochana....a brzuszek to ładny masz ja w tym tygodniu ciąży to byłam płaska jak deska...
ale wieści nam przynosisz od Madziarki..kciuki zaciśniete... Haneczko czekamy na Ciebie z niecierpliwością...
justynka ale dostałaś powera wczoraj....nie ma jak w domu mimo że góra roboty co....
marta gratuluje udanego zakupu...oby się sprawował...
talia ale się Ciebie czepiają w tej pracy...
a komplety sobie kupiłam z firmy ESOTIQ....jeden tradycyjny biały a drugi taki kawowy z różowymi wstawkami i koronkami...

Do góry