reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Cześć

My wczoraj wróciliśmy późno od rodzicó także czytałam Was dziś w pracy:baffled: wiadomo jak to ciągle coś i oderwana od wątku:baffled: Gabi jutro idzie do przedszkola się zapoznawać z grupa i z paniami may 3 dni w przedszkolu godziny adaptacyjne:tak: ciesze się bo gabi już chyba się stęskniła za przedszkolem. Niestety u nas od nowa problemy z aptetytem:dry::dry: ręce opadaja jak przychodzi do jedzenia

Justyna oj to życze aby badania niczego złego nie wykazały tylko szybko Was puścili do domu i na prawdę wierze jak Tobie jest ciężko :-(
Maltanka my z zoo to zaczniemy z tym zamojskim mniejsza wyprawa i wystarczy jak dla niej, jak się czujesz dzis?
Karlita jesteś i tak mega dzielna z tym malowaniem, gratuluję takich postępów w przeprowadzce, jak ostatnio jechałam przez Opole to myślałam o TOBIe do Puław nie masz chyba daleko:-D
Sunday ja mam kr ótką firankę fajnie że takie zadraski sprawiła Ci teściowa

Mirosia super że wszystko się udało na chrzcinach:tak:

Misia
zdrówwka dla Was
Atali super ze taka zabawę miały dzieci na jarmarku i jeszcze mac:-D
Elza jak Czarek dzisiaj?

i ja na sekundkę przekazać wieści od Anetki :-)

Anetka jest przeszczęśliwa
są z Karolinką w domu, wszystkie badania wyszły w normie.
Jest bardzo zadowolona z opieki, zwłaszcza z położnej towarzyszącej przy porodzie.
Poród poszedł szybko i gładko.
Karolinka istny aniołeczek, przesypia nocki, jest cudna.
Ola zaakceptowała siostrzyczkę.
Anetka jeszcze obolała ale najszczęśliwsza na świecie.

pozdrawia Was serdecznie!!

super wieści...

Aneta, Karolinka witajcie w domku!!!!!!

ale na dworze gorąco.....ale fajnie, więc broń boże nie narzekam...

Mirosia super że imprezka udana....

Talia powodzenia w przedszkolu...

My po pracy i przedszkolu. Maksio nie skakał z radości ale poszedł dzielnie,a jak go odebrałam to powiedział że chciał się jeszcze pobawić, ale za chwilkę babcia po kolegę przyszła więc i łatwiej było mu wyjść. :tak: Ja dzisiaj w pracy namachałam się mopem a efektu nie widać, przez ten remont w budynku przybyło chyba z 20nowych drzwi z szbami więc woźne już bedą miały co robić. :baffled:

Teraz dopijam kawkę i biorę się za jakiś obiad, choć Maks jadł w przedszkolu a W mówi że po pracy i na silownię więc już nie będzie jadł takiej "kolacji" - to komu gotować...:baffled:

gon1a nasz to tak dobrze się "chowa" że aż trzeba przed nim chować jedzenie, obżartuch mały jest!Małe nóżki, chudy ogonek i wielki brzuch :-D:-D:-D

marz tak tak był K, ciężko mu się wracało, ale na szczęście mają siebie z M :tak:

Antuanet to kiedy wyjeżdżacie????
Maks poszedl do siebie do przedszkola,na dyżur.

karlita super,ze tak sprawnie idzie wam przeprowadzka! To kiedy wyprawiasz BB-parapetówke???

Madzienka to P wrócił do Lbn na dobre?

Aneciu super,ze już jesteście w domku! Ogarniaj sytuacje w domku i pokaż nam swoja "nową" rodzinke :-) buziaczek dla Oleńki-starszej siostry :tak:;-)

mirosia super,ze imprezka sie udała,czekamy na foteczki!

talia jeju znowu?a probowaliście ratować się syropami typu bioaron czy apetizer?może nie zadziała,ale i nie zaszkodzi...? powodzenia w przedszkolu.

maltanka do konca sierpnia H w przedszkolu?

Dziewczynki w pt idziemy na urodziny do kolego M z przedszkola,co mogę kupić chłopcu, któremu nic nie brakuje...

my już po obiadku...coś słoneczko nam się schowało....

Sunday super że powrót był bezbolesny....
P jeszcze nie na stałe ale już więcej dni jest w Lublinie niż poza....
a co do prezentu to polecam gry planszowe...firma Granna ma wiele fajnych

Witajcie

Ale dzisiaj gorąco, ale ja też broń boże nie narzekam, wolę to niż deszcze. Dzisiaj już się czuję lepiej, ale wcale nie komfortowo
:growl:

gon1a
to fakt u nas na wsi u teściów to tylko kocice łowne koty zawsze spały i nic nie robiły:-D

atali powróciłaś do pieluchy:sorry2: tak to ci się przyzwyczai do pieluchy i w ogóle mu nie będzie przeszkadzać:sorry2:

marzenka a no ubolewam niestety nad tym, że nie mamy dziadków pod ręką a dojeżdżać codziennie do Lublina to za bardzo się nie da:-(

antuanet a gdzie się wybieracie?

mirosia pokarz jakieś fotki

talia dzięki dzisiaj już lepiej ps. mój P ma brata w W-wie także Zoo było przy okazji, a w Zamojskim pewnie mniej chodzenia, ale podobno są fajnie zrobione klatki dla tych dużych zwierząt typu lwy, tygrysy bo są szyby coś jak we wrocławiu:tak: czego w Warszawskim nie ma i w ogóle mało jest takich zwierząt

sunday super, że powrót do przedszkola bezbolesny był:tak: ps. my do końca sierpnia wakacje mamy:tak:

madzienka i jak wybyłaś dzisiaj gdzieś?

Madzienka dzięki, właśnie o jakiejś grze myślałam,a jak nie to klocki lego po prostu kupie.

maltanka tak tak w Zamościu jest super z tymi kotami, niezłe wrażenie jak tak blisko tygrys podchodzi.

Załączniki

• DSC02928.jpg
    DSC02928.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Witam,

My już w domku. Co za ulga. Dzisiejsze badanie chlorku w pocie wyszło dobrze to nas wypuścili. Dostaliśmy skierowania do poradni gastrologicznej i endokrynologicznej, no ale zapisów na ten rok już nie ma:crazy:. Więc chyba czekają nas wizyty prywatnie.
Mam nadzieję że już nie trafimy na ten oddział bo lekarka prowadząca to jakaś pomyłka:no:. Nic konkretnie nie dowiedzieliśmy się, tylko tyle że ma właśnie wydłużone jelito, dostał końską dawkę laktulozy i tyle. A na tarczyce tabletki które mają regulować hormony. Więcej informacji mamy szukać u innych lekarzy:wściekła/y:.

Przepraszam że nie odniosę się do Waszych postów, od jutra postaram się być na bieżąco. Dzisiaj jeszcze mam stos prania i prasowania.

Do góry