reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam z kubaskiem kawuni luruni

rzeczywiście az się lepiej robi jak słoneczko za oknem świeci...
madzienka super że wyjazd udany, a jak wrażenia po zwierzyńcu bałtowskim????
sunday jak pomalowaliście kuchnie??? życzę szybkiego uporania się z bałaganem:tak:
marta szkoda że z wyjazdu nic nie wyszło:no::no:

macie jakieś wieści od madziarki i justyny??????
ja dziś jakiegś zastrzyku energii dostałam, chyba przez wczorajsze odwiedziny, maltanka dziękujemy za zaproszenie i ploty, przyprawy następnym razem ci podrzucę bo skleroza mnie dopadła, przepraszam kochana....zrobiłam cukinie do słoikow tak jak ogórki konserwowe, ciekawe co mi z tego wyjdzie:-D:-D prańsko sę robi ajeszcze mamy w planach wizytę w Łuszczowie zakup wykładzin bo mają fajne promocje akurat na te co mi isę podobajaa na koniec musze jeszcze dom posprzatac bo P robi oświetlenie na schodach i wolę nie mówić jak wygląda cały dom....miłego dnia życzę i uciekam pożytkować dobrą energię:-D:-D

reklama
hej dziewczynki

my już spakowani z Antosiem i zaraz jedziemy do Lublina po Filipka (jest u dziadków od środy). Ależ się stęskniłam za moim szczerbatkiem.

fogia oo prosze jaki już duży chłopak z Filipka! a wróżka zębowa była?;-)
podobno była i przyniosła 10zł.

Madzienka oj to prawda, ciągle nie mogę wyjść z szoku. Przecież zanim się obejrzę to mój przedszkolaczek stanie się uczniem.:szok:
Marta oj to niefajnie. Chociaż plus sytuacji jest taki, że autko sprzedane.

Hej dziewczynki:-)

Wczoraj byliśmy na Jarmarku, było trochę ludzi, ale nie na tyle żeby z wózkiem nie dało się przejechać;) Dziś pewnie wiecej będzie, ale też wiecej atrakcji;) Zastanawiałam się, czy szymona w chustę nie zapakować i nie wyruszyć na teatrzyk;) albo budowanie z klocków;) Zobaczymy;)

Madzienka, idźcie:) Tymek z otwartą buzią wszystko oglądał i sam sobie medal namalował;) A powiedz mi gdzie dokładnie byliście? ba ja na skraju świętokrzyskiego się wychowałam;)

Sunday, jest malowanie, będzie i nowa kuchnia:) I na maleństwo też przyjdzie czas:) Ja w każdym razie trzymam za to kciuki:)

Misia, zdrówka dla Was!!!

A ma któraś wiadomości od Justyny co z Michałkiem?

Sylwia, ojj wiem co znaczy remoncik;)

Tak na szybko wpadłam, bo Szymuś śpi, a my z Tymkiem na spacerek wyruszamy:)

Witajcie,

MADZIARA zaciskam za Was kciuki, aby cukry uregulowały się szybko i ani Hani ani Tobie nic nie zagrażało. BĄDŹ DZIELNA, DLA KOCHANEGO MALUSZKA
To teraz jesteśmy sąsiadkami, ty na Jaczewskiego ja na Chodźki;-)

ANETKO jeszcze raz gratuluję Wam z całego serca. Niech malutka Karolinka rośnie w zdrowiu i szczęściu. Cudna dziewczyna:tak:

Sunday o widzę mały remoncik był:-), super i co tylko kuchnię czy coś jeszcze robiliście? Trzymam kciuki za znalezienie pracy:-)

Iwonka a Tobie gratuluję nowej pracy:-) i życzę udanego wesela, znalazłaś fryzjerkę?

Marta tulaski na dołki. Może szybko znajdziecie wymarzone autko i jeszcze uda Wam się spędzić jakoś urlop

Fogia fajna ta wróżka zębuszka:-D

Madzienka super że u was jest ok, że dzidzia ładnie rośnie:tak:

Madzienka i Marz s
uper że fajną rodzinną wycieczkę mieliście
:-)

Mirosia
ja też przy Michale wszystko sama robię, mąż czasem potrafi i o północy wrócić, tak samo z weekendami jest, tylko ja mam o tyle lżej że M jest jeden a ty masz dwoje, z czasem ogarniesz wszystko i w mig dzieciaczki wieczorem będą oporządzane:tak:

Misia zdrówka dla Was podsyłam:-)

Antuanet oj antybiotyk brałaś:-(dobrze że już jest lepiej, a dla Wiki gratki za pierwsze słówka:tak:

Karlita powodzenia w pakowaniu... to najgorsza rzecz jaka moze być:no:

Atali i jak wybraliście się na Jarmark? A gdzie to jest w Lublinie? Chyba coś nie doczytałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ala dzięki za wsparcie dziś się trochę podłamałam ale postawiłaś mnie do pionu:tak:

Ja dzisiaj na przepustce na kilka godzin. J siedzi przy Michałku. Nadrabiam prace domowe, żebym po wyjściu ze szpitala nie zakopała się w praniu i prasowaniu.
Tak jak Alicja wspomniała od wtorku leżymy na Chodźki. Michaś jest po kilku niezbyt przyjemnych zabiegach i badaniach. Usg, brzuszka, nerek, wątroby wyszło dobrze, a z wczorajszego badania tzn wlewu odbytniczego wyszło że Michał ma wydłużone jelito. W poniedziałek mamy jeszcze badanie chlorków w pocie. I dzisiaj okazało się że Michaś ma coś z tarczycą i w poniedziałek będzie konsultacja z endokrynologiem:-(. Ja czasem już psychicznie wysiadam, Michał płacze tylko wtedy jak robią mu lewatywę albo badają, a ja razem z nim wyję:-(. Dobrze że J jest bo sama bym zwariowała:no:No nic zobaczymy co wyjdzie w poniedziałek.

Dopiłam kawę i lecę ogarnąć mieszkanie i odświeżyć się.

Dziękuję że trzymacie za nas kciuki, na pewno przydadzą się:-)

Odezwę się jak już wyjdziemy.

katar, kaszel, gorączka oto z czym moje dziecko obudziło się w nocy...:-:)-:)-( kurcze coś go dopadło....mam nadzieję że to tylko przeziębienie....faszeruje go tym co mam w domu a jak do pon się nie poprawi to wizyta u lekarza nas czeka....dobrze że mam wolne....
mirosia Czarek też mi non stop ulewał do roku czasu...
przykre że mąż tak mało Ci pomaga...
antuanet udanego wyjazdu....a gdzie jedziecie????
misia jak zdrówko???? czosnek pomaga
madzienka, marzenka super że wyjazd udany...
sunday fajnie że już po malowaniu...tylko to sprzątanie....ogarnęłaś już?????
mandziula zaraź trochę tą energią...bo mi się nic nie chce ostatnio
atali Czarek na jarmarku malował aniołka...ale wracając mieliśmy okazję zobaczyć straż pożarną w akcji bo się koło nas paliło....był zachwycony nawet podeszliśmy do strażaków i oglądaliśmy wóz z bliska....
a dzisiaj niestety nie pójdziemy na jarmark....gluty po pas i kaszel...

pozdrawiam....

Justyka przytulam mocno i Ciebie i MICHCIA!!!!!!!! mam nadzieję że to nie będzie nic poważnego i skończą wam się te zaparcia....

Eliza
zdróweczka

misia dla was również zdróweczka ....

ok cała sypialnia juz spakowana szafa czeka na rozkręcenie .... okazało się że niepotrzebnie pakowałam salon ... bo sie na samochodzie nie zmieści .... :confused2::confused2::confused2::confused2: chyba za duzo ciuchów mamy ... tz ja i Gabi .... no dobrze przeważnie ja ... część za mała część stara :E ale jakoś tak nie mam serca wyrzucić - może się zmieszczę jeszcze .... kiedyś :E

Zaraz pakujemy resztę na samochód i jedziemy ciężarówką do Opola :-) :rofl2:

Hej. Dzieki za mile slowa. Pisze z tel dlatego moze byc nieskladnie. Mala spi kolo mnie, jest taka slodka, placze tylko jak chce jesc. A jak jutro bedzie wszystko dobrze to idziemy do domu, wiec trzymajcie kciuki za nas. Pozdrawiam Was.

my dzisiaj zaliczyliśmy jarmark...rany jakie były tłumy...ale i tak największą frajdę dla Julci zrobił kupiony pistolet na miliony baniek - typowo odpustowy gadżet:-D:-D

Marzenka jak udały się urodzinki???Mati wyszalał się???

Sunday jak sprzątanie??zakończone???

Justyna zdróweczka dla Michasia a Tobie wytrwałości....trzymam kciuki żeby szybko Was zdiagnozowali i puścili do domu...

madzienka super że wyjazd udany, a jak wrażenia po zwierzyńcu bałtowskim????

Zwierzyniec Górny rewelacja...ale dolny masakra...te ciasne klatki..

jak zakupy...wykładziny kupione???

Madzienka, idźcie:) Tymek z otwartą buzią wszystko oglądał i sam sobie medal namalował;) A powiedz mi gdzie dokładnie byliście? ba ja na skraju świętokrzyskiego się wychowałam;)

byliśmy w Skarżysku i w Bałtowie....

... część za mała część stara :E ale jakoś tak nie mam serca wyrzucić - może się zmieszczę jeszcze .... kiedyś :E

skąd ja to znam....:tak::tak::tak:

Hej. Dzieki za mile slowa. Pisze z tel dlatego moze byc nieskladnie. Mala spi kolo mnie, jest taka slodka, placze tylko jak chce jesc. A jak jutro bedzie wszystko dobrze to idziemy do domu, wiec trzymajcie kciuki za nas. Pozdrawiam Was.

Anecia witaj i jeszcze raz gratulacje....trzymamy kciuki żebyście szybko wyszły ze szpitala...

Eliza zdróweczka dla Czarusia!!!!

Misia i dla Was...jak się czujecie???

na przeziębienie polecam herbatkę z miodem, cytrynką i szczypta imbiru...

reklama
Hej:-) Mam sekundke, bo Jacek kąpie dzieciaki:) Ale zaraz biorę Szymusia do spania, wczoraj po jarmarku padłam jak niemowlę o 20:-D:-D

madzienka, to wy razem z nasza Marzenką byłyście na wakacjach? czy coś źle zrozumiałam?
Byliście na Jarmarku?

Justynka, zaciskam kciuk za Michałka!!! dobrze, że J przy boku, wiem jak wsparcie jest potrzebne:tak: a Jarmark na Starym Mieście.

Elza, no to Tymek też byłby straża zachwycony;) Na spacery chodzi z długim klockiem, który w zaleznośc i od syt. razjest drabiną, drugi raz wężem strazackim. Dziś ugasił ze 4 pożary, sciągnął z drzewa niewidzialną świnkę morską i kotka, oddawał mi, musiałam pogłaskać, przytulić i schować do kieszonki. Czułam się jak schizofrenik:-D A już szczytem było kiedyś jak wlókł mój pasek po podłodze i pytał się czy ładnego ma pieska:rofl2:

Anetka, to trzymam i za was kciuki, wracajcie do domku, pewnie Oleńka stęskniona:0 Ciekawa jestem jak zareaguje:happy:

Mandziula, Madzienka, chwalić się brzucholami:)

Do góry