mandziula
Mikołajowa i Zosiowa mama
witam z kubaskiem kawuni luruni
rzeczywiście az się lepiej robi jak słoneczko za oknem świeci...
madzienka super że wyjazd udany, a jak wrażenia po zwierzyńcu bałtowskim????
sunday jak pomalowaliście kuchnie??? życzę szybkiego uporania się z bałaganem
marta szkoda że z wyjazdu nic nie wyszło
macie jakieś wieści od madziarki i justyny??????
ja dziś jakiegś zastrzyku energii dostałam, chyba przez wczorajsze odwiedziny, maltanka dziękujemy za zaproszenie i ploty, przyprawy następnym razem ci podrzucę bo skleroza mnie dopadła, przepraszam kochana....zrobiłam cukinie do słoikow tak jak ogórki konserwowe, ciekawe co mi z tego wyjdzie prańsko sę robi ajeszcze mamy w planach wizytę w Łuszczowie zakup wykładzin bo mają fajne promocje akurat na te co mi isę podobajaa na koniec musze jeszcze dom posprzatac bo P robi oświetlenie na schodach i wolę nie mówić jak wygląda cały dom....miłego dnia życzę i uciekam pożytkować dobrą energię
rzeczywiście az się lepiej robi jak słoneczko za oknem świeci...
madzienka super że wyjazd udany, a jak wrażenia po zwierzyńcu bałtowskim????
sunday jak pomalowaliście kuchnie??? życzę szybkiego uporania się z bałaganem
marta szkoda że z wyjazdu nic nie wyszło
macie jakieś wieści od madziarki i justyny??????
ja dziś jakiegś zastrzyku energii dostałam, chyba przez wczorajsze odwiedziny, maltanka dziękujemy za zaproszenie i ploty, przyprawy następnym razem ci podrzucę bo skleroza mnie dopadła, przepraszam kochana....zrobiłam cukinie do słoikow tak jak ogórki konserwowe, ciekawe co mi z tego wyjdzie prańsko sę robi ajeszcze mamy w planach wizytę w Łuszczowie zakup wykładzin bo mają fajne promocje akurat na te co mi isę podobajaa na koniec musze jeszcze dom posprzatac bo P robi oświetlenie na schodach i wolę nie mówić jak wygląda cały dom....miłego dnia życzę i uciekam pożytkować dobrą energię